خانه > نیروی متخصص فدرال > یک بار دیگر امروز پرونده امتیاز پزشکان به دادگاه می رود

یک بار دیگر امروز پرونده امتیاز پزشکان به دادگاه می رود

قبلا اعلام نکرده بودم ولی امروز ساعت نه و نیم یعنی تنها پانزده دقیقه دیگر جلسه دیگری برای رسیدگی به اعتراض دیگری در مورد امتیاز پزشکان در دادگاه رسیدگی می شود و من به اتفاق دیوید وکیل کانادایی پرونده منتظر شروع جلسه هستیم.
این بار تمرکز علاوه بر موضوع امتیاز مدرک پزشکی ایران، روی موضوع ارزش دوره انترنی است که از نظر اداره مهاجرت شترمرغ است.

20130522-091452.jpg

20130522-092819.jpg

  1. هدی
    ۱ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۳:۳۶ | #1

    انشالله موفق و پیروز باشید جناب دکتر مختاری عزیز٫

  2. الهام
    ۱ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۷:۳۶ | #2

    آقای دکتر مختاری با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از زحمات شما
    اگر دادگاه به نفع پزشکان رای دهد آیا امکان دارد پرونده هایی که ۲ سال پیش به خاطر همین احتساب امتیاز ۲۰ برای پزشکان رد شده بود را دوباره به جریان انداخت؟ با توجه به این که در قانون جدید برای دکترای حرفه ای امتیاز ۲۳ در نظر گرفته شده است و همچنین در این ۲ سال امتیاز آیلتس بالاتر کسب شده

    • ۳ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۷:۱۰ | #3

      خیر این رای در مورد همین پرونده و پرونده هایی که هنوز فرصت تجدید نظر دارند خواهد بود. البته محور بحث موضوع انترنی است اگر موفق شویم
      ۵۰٪ شانس داریم

  3. ۲ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۴ | #4

    اقای دکتر سلام…من تااین مرحله از نوشته هاوسایت شما بسیار استفاده کردم.گویابرای سایرین هم اینجنین است.با عرض پوزش۳ سئول دارم.۱٫ایامتوانیم درزمان لندینگ ازخدمات کنپارس بهره مندشویم{با تقدیم هزینه} به چه صورت ۲ .پسرم دانشجوست درنامه درخواست ویزا برای اوکارت پایان خدمت یا معافیت خواسته اند.درحالی که معافیت دانشجوئی در پرونده دانشگاه دارد.۳…پس ازتحویل پاسها به سفارت درانکارا نوشته اندبین۳تا۶ هفته ویزا صادر میشود.یعنی این زمان طول می کشد.گفته میشد پس از تحویل ۳ روز زمان می برد. از راهنمائی شما سپاسگزارومنتظر پاسخ حضرتعالی هستم.

    • ۳ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۷:۰۵ | #5

      ۱- بله با دفتر تماس بگیرید
      ۲- در نامه توضیح بدهید که معافیت دانشجویی دارد
      ۳- معمولا همان یکی دو روزه می دهند

  4. ۳ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۴:۳۴ | #6

    سلام..اقای دکتر پاسخ سئول ۱ را پس از گشتی در سایت کنپارس{خدمات تازه واردین}در یافت کردم.منتظر پاسخ۲و۳ هستم .متشکرم

  5. میثم
    ۳ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۸:۰۴ | #7

    باسلام،وخسته نباشید.من چند روز قبل درتورنتو لندینگ کردم،افسری که برگه لندینگ من راامضا کرد به من گفت که کارت اقامت رو به آدرسی که روی اظهارنامه گمرکی نوشته ام ارسال می کنند،من امروز که برای دریافت SINمراجعه کردم ومتوجه شدم که عدد۱۱را در آدرس طوری مینویسم که ۲۲خوانده می شود.چگونه میتوانم به اداره مهاجرت اطلاع بدهم که شماره ای که در آدرس هستت ۱۱است؟وازصحت آن مطمئن شوم؟آیااین مسئله موجب تاخیر در رسیدن کارت به من می شود؟در ضمن من کدپستی راهم درآدرس ذکر کرده ام
    با تشکر

  6. مهناز
    ۴ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۶ | #9

    سلام آقای دکتر

    من چند روز پیش حضورتون سوال پرسیدم و شما هم راهنمایی کردید. سوال این بود که من ازدواج کردم و مدارک همسرم را به کبک فرستادم و عملا هنوز تکلیف اضافه شدن همسرم به پرونده روشن نیست. حالا فدرال از من آپدیت خواسته و شما راهنمایی کردید که همه مدارک همسرم را هم سریعا ارسال کنم. سوالم الان اینه که یعنی هزینه های ایشون (۱۰۴۰ دلار) را هم پرداخت کنم و فیش پرداخت به پاریس را هم داخل مدارک آپدیت بگذارم؟

    ممنونم که راهنمایی می کنین

  7. کیکاووس
    ۴ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۳ | #11

    با سلام
    امیدوارم همیشه در کارهایتان موفق باشید جناب آقای مختاری مدت طولانی است که منتظر مدیکال هستیم چند وقت پیش گویا برای سرمایه گذاری کبک ۲۰۱۰ ویزا صادر شد ولی این روند چند وقتی است که متوقف شده است علت را شما می دانید ؟ آیا با سفارت مکاتبه ای داشته اید ؟

  8. علی
    ۴ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۰ | #13

    سلام و دورود خدمت شما راستش درباره کامنتتان باید گفت رشته ای که با جان افراد سر کار دارد باید سخت گیری های لازم صورت کیرد و هر کشوری اگر پزشک می خواهد حتما” باید استانداردهای کشور رعایت شود در غیر این صورت پزشکی می شود شتر مرغ !و کانادا و امریکا پزشکی کشورهای اروپایی قبول ندارند چه برسد به کشورهای جهان سوم !

  9. sahab
    ۵ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۴:۵۵ | #15

    سلام
    در مورد سرمایه گذاری کبک و نحوی رسیدگی به پرونده ها این گروه توضیح دهید؟

  10. حامد
    ۵ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۶ | #16

    با سلام و احترام
    آقای دکتر خیلی ممنون میشم اگر به سوال من پاسخ بدید.
    ۱. بالا خره نامه اپدیت من بعد از سوال ۳ سال امد. من یک ۵ماه و بعد به فاصله ۳هفته یک ۲ماه در کشور قبرس شمالی بودم. ایا من باید گواهی عدم سو ء پیشینه اراعه بدم ؟ چون من ۶ماه کامل نبودم . تاریخ من از ۱۳/۰۹/۲۰۰۲ تا ۱۰/۰۲/۲۰۰۳ و ۱۰/۰۳/۲۰۰۳ تا ۲۵/۰۵/۲۰۰۳٫
    خیلی ممنون از لطف بی منت شما.

  11. آرمان صداقت
    ۵ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۷:۵۴ | #18

    سلام جناب دکتر ممنون از راهنماییها و پیگیریهای شما که باعث به جریان افتادن مجدد پرونده ۳۸ رشته ایها شد . من از موکلین شما هستم ( پزشک عمومی )که در سال ۲۰۰۹ به واسطه اقای دکتر عمرانی جهت مهاجرت اقدام کردم و به تازگی مدیکالمون امده .در آن زمان به من گفته شد میتوانم در صورت پیگیری و کسب مهارتهای لازم بعنوان family physician در کانادا مشغول شوم . سوال بنده این است که ۱- با توجه به اینکه من اکنون ۴۵ ساله هستم و تا دریافت ویزا هم مسن تر خواهم شد ایا این امکان هنوز باقیست ۲- بنده مدت ۱۱ سال دستیار خبره پزشکان ارتوپد در اعمال جراحی تعویض مفصل بوده ام و به مدت ۵ سال نیز مدیر عامل شرکت تجهیزات پزشکی در زمینه تعویض مفصل بوده ام .با توجه به این تجربیات ایا ممکن است در این زمینه ها شغلی در کانادا بیابم (با توجه به سن بنده ). ۳- همسر من پزشک هستند و مدرک بین المللی هومیوپاتی (LMHI)را دریافت کرده اند ایا امکان اشتغال ایشان در رشته هومیوپاتی وجود دارد؟ (سن ۴۴ سال ) ۴- سن وشرایط بازنشستگی در کانادا چیست؟ ۵- اگر کسی بدلیل بیماری موقتا قادر به کار نباشد ایا قانونی برای حفظ بقای او وجود دارد؟ از شما تقاضا دارم اگر سوالات بنده را اختصاصی و خارج از بحث ارزیابی میکنید با معرفی رفرنس و سایتهای مرتبط که میتوانم پاسخ خود را در انها بیابم مرا یاری کنید . از توجه جنابعالی بسیار سپاسگذارم

    • ۷ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۳:۲۰ | #19

      ۱-۲-۳- در مورد اشتغال پزشکان ۴ سمینار برگزار کرده ایم که دی وی دی آنها در دسترس است داستان مفصلی است و به آن سادگی که فرمودید البته نیست
      ۴- در این زمینه مقالاتی در سایت پارس کانادا هست
      ۵- بله مکانیسمهای حمایتی در کانادا هست ضمن اینکه افراد بیمه های تکمیلی هم می خرند

  12. پویان
    ۶ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۱ | #20

    با سلام خدمت شما
    از اینکه با دادن پاسخ به سوالات کمک بسیاری به ما میکنید سپاسگذارم.
    میخواستم از شما خواهش کنم در صورت امکان در مورد پرونده های سرمایه گذاری اطلاع رسانی بیشتری بکنید زیرا تمرکز اطلاع رسانی شما بر پرونده های نیروی کار است در صفحه نامه ها هم فقط اطلاعات این گروه را قرار میدهید. اگر امکان دارد اطلاعات مربوط به پرونده های سرمایه گذاری را نیز در صفحه نامه ها قرار دهید زیرا همانطور که میدانید منابع دریافت اطلاعات در مورد وضعیت این گروه بسیار محدودند.

    با سپاس فراوان از کمک های شما.

  13. کامران
    ۶ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۴:۰۱ | #22

    سلام جناب مختاری
    ممنون از پاسخگویی شما
    من متقاضی فدرال بودم وشهر ونکوور رو انتخاب کرده بودم آیا ورود به شهری غیر از ونکوور مشکل ایجاد میکنه ؟
    متشکرم

  14. فرامرز عبدی
    ۷ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۴ | #24

    با سلام خدمت اقای مختاری. ÷رونده ما پارسال ۹۱ در همین رابطه ۲۰ امتیاز رد شد و اعتراض دادیم . ولی به دادگاه شکایت نکردیم . اگر موفق شدید در این پرونده و امکان به جریان انداختن پرونده های ما بود بفرمائید که ما هم اقدام کنیم و به دفتر مراجعه کنیم . چون با این شرایط جدید مهاجرت امکان تشکیل پرونده جدید نیست برای ما. با تشکر . فرامرز عبدی

    • ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۶:۵۴ | #25

      در مورد پرونده هایی که رد شده اند و در فرصت تعیین شده دادگاه نرفته اند تصمیم دادگاه اگر مثبت باشد قابل اجرا نیست

  15. شایان احدی
    ۷ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۶:۲۴ | #26

    با سلام و درود
    آقای دکتر با توجه به روند رسیدگی به پرونده های سرمایه گذاری کبک آیا اخبار جدیدی مبنی بر پیشرفت پرونده های ۲۰۱۰ در دست دارید؟؟؟
    من در پست های قبلی در بعضی کامنت ها خوندم که شما فرموده بودید سال ۲۰۱۳ سال پایانی برای سرمایه گذاری های ۲۰۱۰ خواهد بود، ایا همکچنان با توجه به پیشرفت این پرونده ها براین باور هستید…
    با تشکر از شما

  16. rozbeh
    ۷ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۹:۰۴ | #28

    با سلام جناب دکتر مختاری.
    از قبول شدگان کبک هستم ایمیل آپدیت از پاریس دریافت کردم مدارک را ایمیل کنم یا پست؟ لطفا ایمیل دفتر پاریس را ارسال نمایید.
    با تشکر فراوان

  17. حامد
    ۸ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۷:۳۳ | #30

    جناب اقای دکتر
    با سلام و احترام

    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین.
    علت مجدد تاییدیه گرفتن از شما رو لطفا رو حساب اعتماد نکردن به جواب شما نگذارید..علت اعتماد نداشتن به سیستم
    کاناداست…من نمی خوام چند ماه دیگه به جای مدیکال ازم عدم سو‌ء پیشینه از قبرس شمالی رو بخوان..من برای اینکه کیس یادتون بیاد براتون مجددا کپی میکنم…

    من یک ۵ماه و بعد به فاصله ۳هفته یک ۲ماه در کشور قبرس شمالی بودم. ایا من باید گواهی عدم سو ء پیشینه اراعه بدم ؟ چون من ۶ماه کامل نبودم . تاریخ من از ۱۳/۰۹/۲۰۰۲ تا ۱۰/۰۲/۲۰۰۳ و ۱۰/۰۳/۲۰۰۳ تا ۲۵/۰۵/۲۰۰۳٫
    خیلی ممنون از لطف بی منت شما.

  18. fidim
    ۹ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۳:۵۳ | #31

    درود بر شما
    با سپاس از شما آقای دکتر
    سوالی از خدمتتون داشتم. من هفته قبل آپدیت مدارکم رو به پاریس ارسال کردم ولی تازه متوجه شدم که در فرمهای خودم و همسرم اسامی خانواده (والدین و خواهر و برادرها) رو به فارسی ننوشته ام. با توجه به آنکه نسبت به فرمهای اولیه تغییری نداشته است آیا لازم است مدارک رو ذوباره بفرستم. در صورت مثبت بودن پاسخ |آیا همه فرمها رو دوباره بفرستم یا فقط همین دوتا فرم را؟
    بازهم از محبت شما بسیار سپاسپگزارم.

  19. nouri
    ۹ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۶:۴۵ | #33

    با سلام
    جناب دکتر ضمن تشکر از شما بابت محبتتان به ایرانیها قربان اگر میشودراجب پرونده های سرمایه گذاری کبک در مرحله فدرال در انکارا نیز اطلاع رسانی کنید

  20. rozbeh
    ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۳:۱۹ | #35

    با سلام جناب دکتر مختاری
    ضمن تشکر و قدردانی از راهنمایی های خوبتان.
    آخرین فرصت برای پرداخت لندینگ فی چه زمانی است؟ آیا بعد از مدیکال هم میشه پرداختش کرد؟
    با تشکر.

  21. Nima
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۲۰ | #37

    Dear Mr Mokhtari

    First I want to apologize for typing in English, I don’t have Persian font on my phone
    Secondly want to thank you for the time you put into this project

    My question by the way is about health insurance for new commers to Canada I am going to
    enter canada in near future (federal skilled worker applicant just got my PR) I
    Understand health insurance coverage is not available for new commers straight away. Any suggestion for private health companies? Many thanks

    • ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۶:۳۱ | #38

      Yes you will not have Health Insurance coverage for three months and there are so many private companies. two of the big ones are Sunlife and Bluecross

  22. mousavi
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۲۴ | #39

    با عرض سلام خدمت آقای دکتر مختاری

    در ابتدا از زحمات و وقتی که میگذارید تشکر میکنم اینجانب از موکلین شما نمیباشم جز لیست ۲۹ شغل و فایل نامبر در ژانویه ۲۰۱۱ در یافت کردم و یکسری مدارک را که خواسته بودند را در می ۲۰۱۱ فرستادم وضعیت پرونده این پراسس است طبق کیپس
    eligibility :passed
    officer opinion:I am satisfied that the points awarded above accurately reflect the applicants ability to establish economically in Canada
    number of points:71
    به نظر شما آیا اینجانب از مرحله selection قبول شده ام ؟و باید منتظر مدیکال باشم؟ از وقت و زمانی که میگذارید برای غیر موکلین میگذارید کمال تشکر دارم برای شما آرزو موفقیت دارم

  23. sajjad
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۵:۰۱ | #41

    با عرض سلام خدمت اقای دکتر مختاری
    ما در تاریخ ۱۸ نوامبر ۲۰۱۱ از طریق میل و نامه فایل نامبرمون رو دریافت کردیم اما تا به حال دیگه هیچ میلی دریافت نکردیم البته اقدام ما از طریق کبک بوده ولی ظاهرا خیلی طولانی شده چون هنوز به مصاحبه دعوت نشدیم پیگیری از طریق سایت هم انجام دادیم ولی می نویسد فایل نامبر اشتباهه حال اگر شما راهنماییمان کنید بسیار ممنون میشویم.الان باید چه کاری انجام دهیم؟بسیار سپاس گذارم از وقتی که می گذارید.

  24. الهام
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۳ | #43

    با سلام
    april 2013 مدارک اپدیت را فرستادیم
    مدیکالمون حدودا کی میاد نزدیک؟
    ممنون

  25. الهام
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۶ | #44

    با سلام
    april 2013 مدارک اپدیت را فرستادیم
    مدیکالمون حدودا کی میاد نزدیک؟
    ممنون
    متقاضی کبک هستیم

  26. شاهین
    ۶ تیر ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۶ | #45

    با سلام
    اگر بنده در دوران ۵ ساله بعد از دریافت pr مدت ۷۳۰ روز را در کانادا گذرانده باشم و سپس کارتم را تمدید کرده باشم ایا در دوره ۵ ساله بعدی وقتی یک سال دیگر در کانادا بمانم(ممتد یا با فاصله) میتوانم با توجه به اینکه مجموعا در دو دوره prمدت ۳سال در کانادا بوده ام درخواست citizenship بدهم؟
    با تشکر

    • ۱۱ تیر ۱۳۹۲ در ۱۵:۴۶ | #46

      دوره پی آر اثری در ماجرا ندارد
      هر زمان در یک دوره ۴ ساله ۳ سال بودید اقدام کنید دوره اول و دوم نداریم

  27. عبدالرضا
    ۱۹ تیر ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۰ | #47

    سلام از موکلین شما هستم و برای فدرال اسکیل ورکر (ببخشید فارسی تایپ کردم) اقدام کرده ایم. …

    • ۲۱ تیر ۱۳۹۲ در ۰۱:۱۴ | #48

      موکلین لطف کنند ایمیل خصوصی بزنند امکان طرح سوالات و پاسخ آنها به دلیل نقض حریم خصوصی و افشای اطلاعات پرونده در وبلاگ نیست

  28. رضا
    ۲۶ دی ۱۳۹۲ در ۰۸:۰۹ | #49

    سلام در مورد پرونده های پزشکان که بدلیل ۲۰ امتیازی ۲ سال پیش رد شدن می شه کاری انجام داد؟ آیا شما وکالت این پرونده ها را قبول می کنید؟ منظور شما از “پرونده هایی که فرصت تجدید نظر دارند” چیست؟ متشکر

  1. بدون بازتاب