چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. دوستان می توانند به روشهای زیر سوالات خود را مطرح کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- پاسخ موکلین کنپارس بدون محدودیت داده می شود هر چند بهتر است سوالات خود را از طریق ایمیل با ما در میان بگذارند اما در مورد غیر موکلین تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. هما
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۷:۵۸ | #1

    با سلام و خسته نباشید
    با ارزوی سالی خوش همراه با موفقیت برای شما و تمام دوستان . اقای مختاری من و همسرم سال گذشته مدارک شامل سند ازدواج و شناسنامه و ریز نمرات دانشگاه و غیره را ترجمه کردیم ولی موفق به تشکیل پرونده برای کبک نشدیم ولی امسال می خواهیم تشکیل پرونده بدهیم کلیه مدارک با مهر دارالترجمه رسمی و وزارت خارجه و مهر دادگستری است به تاریخ ۵ مارچ ۲۰۱۴ . ایا تمام مدارک را دوباره باید ترجمه کنیم برای سال ۲۰۱۵ یا مدارکی که تغییر نکرده اعتبار دارد مثل ریزنمرات و غیره؟ با نهایت تشکر و سپاس

    • ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۹:۰۶ | #2

      خیر نیاز به ترجمه مجدد نیست ولی باید عینا مطابق فرمت مورد نظر آنها باشد

  2. مهدی
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۴ در ۲۲:۴۲ | #3

    با سلام
    جهت گزارش یک تخلف در مدارک که با این تخلف فرد توانسته وارد کانادا بشه به کجا باید ایمیل بزنم و مدارک و توضیحات تخلف را بفرستم.اگه ادرس ایمیل قسمت اداره مهاجرت را که به امر تخلفات مهاجرین وارد شده به کانادا رسیدگی میکند را بهم بدهید ممنون میشوم.

  3. احمد
    ۹ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۹:۳۵ | #5

    با سلام وعرض تبریک سال نو خدمت جناب آقای دکتر مختاری

    حدود ۵ ماه از ارسال مدارک آپدیت من می گذرد و هنوز جوابی از اداره مهاجرت کانادا برای من نیامده است در همین زمان رشته اینجانب که حسابداری می باشد از۶ امتیاز به ۱۲ امتیاز افزایش یافته حال می خواستم بدانم آیا ۱۲ امتیاز برای من محاسبه می شود یا خیر؟
    با تشــــــــــکر فــــــــــراوان

  4. ندا
    ۸ فروردین ۱۳۹۴ در ۰۸:۴۳ | #7

    سلام آقای مختاری
    مهاجرین برای تحصیل باید پولی پرداخت کنن؟ و چه زمانی برای وام باید اقدام کنن؟
    آیا خرید ماشین میتونه در میزان وام موثر باشه؟

    • ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۷:۵۲ | #8

      بله تحصیل هزینه دارد
      وام را بسته به استان محل اقامت پس از مدت معینی می توانید درخواست کنید
      خیر

  5. emad
    ۵ فروردین ۱۳۹۴ در ۰۹:۳۰ | #9

    سلام اقای مختاری سال نو شما مبارک
    اقای مختاری چند روز پیش برای من دعوت به مصاحبه امده برای انکارا رشته خودم لیسانس کامپیوتر و همسرم فوق دیپلم برق در زمان اپدیت مدارک نمره رشته من ۶ حساب شده و نمره ۵۷ را گرفتم خواستم ببینم هنگام مصاحبه هم همین نمره را حساب میکنن یا ممکن ۱۶ امتیازی حساب کنن رشته من را ؟

  6. emad
    ۵ فروردین ۱۳۹۴ در ۰۸:۳۵ | #11

    سلام اقای مختاری سال نو شما مبارک
    اقای مختاری چند روز پیش برای من دعوت به مصاحبه امده برای انکارا رشته خودم لیسانس کامپیوتر و همسرم فوق دیپلم برق در زمان اپدیت مدارک نمره رشته من ۶ حساب شده و نمره ۵۷ را گرفتم خواستم ببینم هنگام مصاحبه هم همین نمره را حساب میکنن یا ممکن ۱۶ امتیازی حساب کنن .
    ممنون

  7. jafar fallah
    ۲ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۸:۲۳ | #12

    جناب مختاری سلام و عرض ارادت ، میخواستم بدانم متقاضیان سرمایه گذاری کبک هنگام لندینگ میتوانند بجای مونترآل آدرس یکی از شهرهای استان کبک مثل اتاوا یا کبک سیتی را بدهند با تشکر . جعفر فلاح

  8. کیان
    ۱ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۷ | #14

    جناب مختاری روز بخیر
    برای سابقۀ کار چه چیزهایی نیاز هستند؟ یک شرکت که ثبت رسمی شده باشد و یک گواهی بدهد که فرد مورد نظر اینجا کار کرده است و برایش بیمه هم رد شده باشد کفایت می کند؟
    ادارۀ مهاجرت دقیقن چه مدارکی به عنوان سابقۀ کار از متقاضی می خواهد؟

  9. بهاره
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۴:۲۱ | #16

    جناب مختاری سلام
    عرض شود که میخواستم لیستی از داروهای ممنوعه ویا داروهای مجاز برای ورود به کانادا از طریق هوایی و لندینگ در کبک-مونترال داشته باشم .راهنمایی بفرمایید(بعضی مسکنها در کانادا قوی تلقی میشوند)اگر منبعی نیست بفرمایید بردن در حد نیاز مثلا یه بسته ۴۰-۵۰ عددی آنتی بیوتیک-قرص سرماخوردگی بزرگسالان و قرص های مسکن از انواع ژلوفن و استامینوفن ۵۰۰ میلی گرم مجاز هستند یا خیر؟
    همین طور همین تعداد تقریبی برای قرصهای ضد اضطراب و آرامبخش.(میدونم بعضی هایشان ممنوع هستند ولی آیااگر در آینده برایمان پست شوند هم به دستمان نخواهد رسید؟مصرف شخصی از طریق پست در بعضی کشورها-استرالیا-مجاز است).
    سپاسگزارم

    • ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ در ۲۳:۰۱ | #17

      لیستی نمی شناسم ولی اینهایی که نوشته اید مشکلی ندارد می توانید با خود بیاورید
      حساسیتی ندیده ام در این زمینه

  10. احمد
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۵۰ | #18

    با سلام
    جناب آقای مختاری ، از ارسال مدارک آپدیت من ۴ ماه می گذرد ولی هنوز جوابی برای من نیامده است ،آیا به نظر شما دیر نشده و احتیاجی هست که تلفن بزنم .با تشکــــــــــــــــــــــــــر فراوان

  11. سحر
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۳ | #20

    جناب آقای مختاری این رو کاملا آگاه هستم که سوابق بدون بیمه از نظر کبک قابل قبول نیست
    فقط سوالم این هست که آیا هنگام آپدیت نفرستادن سوابق پاره وقت قبل از فایل نامبرم برام ایجاد مشکل میکند یا نه؟
    با توجه به اینکه سوابق کار پاره وقت بدون بیمه هستند و انگار نبوده اند، آیا نفرستادن آنها تناقض با مدارک اولیه که ارسال شده هنگام گرفتن فایل محسوب نمیشوند؟

    ممنون میشم اگه دقیقا بهم پاسخ بدید چون خیلی ذهنم رو مشغول کرده اند.

    با تشکر از اینکه وقت میگذارید.

    • ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ در ۲۳:۲۸ | #21

      شما نمی توانید مدارک متناقض بفرستید حتما هنگام آپدیت دقت کنید مدارک و اظهارات اولیه شما نقض نشود و اگر اشتباهی شده است در ابتدا باید در مرحله آپدیت توضیح دهید

  12. کیان
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ در ۲۲:۰۵ | #22

    ممنونم که انقدر پیگیر هستید و پاسخ می دهید.
    پرسشی داشتم. رشته من در دانشگاه “علوم سیاسی” است اما تمام تخصص و مدارکم در رشتۀ شبکه (سیسکو) است اما مدرک آموزشگاهی دارم نه دانشگاهی.
    آیا برای مهاجرت به کبک مدرک دانشگاهی این رشته را هم نیاز دارم یا همین مدارک آموزشگاهی در زمینۀ شبکه سیسکو کفایت می کند و می توانم اقدام کنم؟
    با سپاس

    • ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ در ۲۳:۳۳ | #23

      خیر مدارک شما را نخواهند پذیرفت
      سیسکو برنامه آموزشی رسمی نیست امتحان می دهید مدرک می گیرید که البته خیلی هم خوب و با ارزش است ولی تحصیل حساب نمی شود

  13. شکیب
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ در ۰۸:۱۰ | #24

    با سلام.اقای مختاری ایا میشود بعد از صدور ویزا برای تمام اعضای خانواده در استانبول از همان جا استانبول هم رفت کانادا؟

  14. شهرام
    ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۹:۵۲ | #26

    سلام جناب مختاری

    در مورد پر کردن فرم Imm5604 ، سئوال من این که همسر جدید من درخواست کننده اصلی و از همسر سابقم جدا شدم ودر دادگاه بچه رو به من واگذار کرده (حکم ترجمه شده هر دوتا دادگاه رو دارم) ولی ارتباطی با اون خانم ندارم که بیاد محضر و فرم رو امضا کنه .به نظر شما راهی هست که بدون اون فرم درخواست فدرال رو بفرستم.(csq no رو دریافت کردیم)
    با تشکر

    • ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ در ۰۰:۱۷ | #27

      ارتباط دارید یا ندارید فرزند آن خانم هم هست و باید محضر بیایند و فرم امضا کنند

  15. سمانه
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۱:۴۳ | #28

    سلام من ۳۴ سالمه ومدرک کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه پیام نور دارم و به مدت یک سال است که در اموزشگاه شخصی خودم مشغول به تدریس می باشم همچنین دارای مدرک برنامه نویسی از موسسه ی فنی و حرفه ای می باشم ایا شانسی برای اقامت دائم و کار در کانادا را دارم با تشکر

  16. سحر
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۸:۳۰ | #30

    همچنان منتظر پاسخ شما هستم جناب آقای مختاری

  17. مرتضی جلیلی
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۵:۰۲ | #31

    جناب آقای مختاری
    با سلام ، من متقاضی کبک هستم و پس از انجام آزمایشات مدیکال در آذر ماه ۹۳ ، دو هفته پیش نامه پیگیری زدم و در پاسخ اشاره کردن به مدیکال دخترم که مشکل ژنتیکی سندروم داون دارد ( دو فرزند پسر دیگر هم داریم ). و نوشتن بررسی پرونده پزشکی ایشان تمام نشده است. به نظر شما ممکن است این مشکل برای ما جدی باشد و با رد شدن پرونده همراه باشد؟
    با تشکر از لطف همیشگی شما
    مرتضی جلیلی

    • ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۶:۳۲ | #32

      اگر هزینه درمان و نگهداری داشته باشند بله
      مایل بودید از این پس وکالت دهید پرونده شما مدیریت شود

  18. سحر
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۱ | #33

    با عرض سلام خدمت جناب آقای مختاری

    سوالی داشتم از حضورتون
    من رشته مترجمی زبان انگیسی هستم و فایل نامبر مربوط به نوامبر ۲۰۱۱ است و تا کنون نامه آپدیت دریافت نکردم با توجه به اینکه در شرف آپدیت هستم یک سوال دارم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده . با توجه به اینکه هنگام ارسال مدارک من دو سابقه کار پاره وقت در دو جای مختلف به مدت چهار سالو خورده ای ( یکی مرتبط با رشتم و یکی غیر مرتبط) فرستاده بودم و با توجه به اینکه در ایران سابقه پاره وقت بیمه ندارد و در اون زمان هم بیمه مهم نبود ،لذا الان با توجه به اینکه سابقه کار مربوط به ۵ سال قبل از فایل نامبر رو در نامه آپدیت میخواهند، آیا باید اون سوابق پاره وقت رو هم بفرستم یا خیر؟ (لازم به ذکر است که من دقیقا یک ماه بعد از دریافت فایل نامبر تا کنون به کسر از ۸ ماه در تمام این مدت بیمه داشتم و سابقه کار تمام وقت ، و تا کنون ۳۰ ماه کامل بیمه و سابقه کار دارم و همچنین مجموع امتیازاتم در حالا حاضر ۶۷ هست و بالای حد قبولی ، لذا به امتیاز تایم پاره وقت اصلا نیاز ندارم.
    نگرانم که با ارسال سابقه کار پاره وقت ازم بیمه بخواهند یا گواهی کسر از مالیات که من هیچ کدوم از این دو را ندارم.
    چه راهی برایم پیشنهاد میکنید جناب آقای مختاری؟ اینکه ۱-سوابق پاره وقت و بدون بیمه را هم ارسال کنم؟ (آیا ارسال آن برایم مشکل ساز نمیشود ؟با توجه به بیمه نداشتن )یا اینکه ۲- سوابق پاره وقت را ارسال نکنم و فقط تمامی سوابق تمام وقت که بیمه همراهش دارم رو ارسال کنم؟

    با تشکر از شما منتظر پاسخ شما هستم

  19. ندا
    ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ در ۰۵:۳۶ | #35

    سلام
    من اسکیل ورکر جون ۲۰۱۰ هستم دی پارسال مدیکالم اومد ۹ ماه بعد نامه ای که از مدرک همسرم ایراد گرفته بودن ما مدارک رو براشون فرستادیم ولی هنوز جواب ندادن به نظر شما خیلی دیر نشده در ضمن ما وکیل داریم چه کار کنیم؟

  20. hoda
    ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ در ۲۲:۲۸ | #37

    باسلام
    من میخوام با آقایی که اقامت دایم فنلانددارد عقدکنم ایا باداشتن اقامت دایم ممکن است؟وچه قدرطول میکشد که کشور فنلاند با درخواستمان موافقت کند.

  21. صبا
    ۹ اسفند ۱۳۹۳ در ۰۱:۲۵ | #38

    سلام جناب مختاری

    پیرو تقاضای سیتیزنشیپ در سال ۲۰۱۳ و پس از آزمون دچار معضل برگه‌ پرسشنامه اقامتی شدم و میگویند چون غیر روتین هست مینیمم ۳۶ ماه طول می‌کشد، ولی‌ دوستانی را میبینم که خیلی‌ بیش از این حرفا معطل میباشند، آیا با این قانون جدید رسیدگی به این پرسشنامه‌ها تسریع مییابد؟ آیا به نظر شما تا قبل از ۳۶ ماه امکان فشار به اداره مهاجرت از طریق وکیل یا نماینده پارلمان یا دادگاه وجود دارد یا حتما باید این کار‌ها بعد از ۳۶ ماه صورت پذیرد؟ و آیا در این مدت میشود به کشورمان سفر کنیم یا خیر ؟

    با تشکر از وقتی‌ که جهت پاسخ میگذارید
    صبا

  22. مینا
    ۷ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۱۰ | #40

    سلام و خسته نباشید
    من منتظر پاسخ شما هستم ایا میشه زحمت بکشید و پاسخ من را بدهید ممنون می شوم

  23. Ali
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ در ۰۳:۳۶ | #41

    سلام جناب مختاری

    خیلی‌ ممنون از مطالب جالبتون، و اینکه فرصتی در اختیار هموطنان قرار میدین برای طرح پرسش.

    من از طریق سرمایه گذاری کبک اقدام کردم، سی‌‌‌ اس‌ کیو دارم، و الان پرونده برای فدرال در بخش آنکاراست. من چندی پیش ایران رو ترک کردم و با ویزا توریستی به کانادا اومدم. چون ویزام بلند مدت است قصد بازگشت به ایران فعلا ندارم (و از طریق سی‌‌‌ ای‌ سی‌‌‌ هر ۶ ماه تمدیدش می‌کنم).

    سوال من اینه که، من قبل از اینکه از ایران خارج شم، عدم سو پیشینه گرفتم. حال، اگر مدیکال من بیاد، می‌تونم همان سو پیشینه یی که قبل از ترک ایران گرفتم رو بفرستم. (میدونم که سو پیشینه ۳ ماه اعتبار داره، ولی‌ فکر کردم چون من بعد از اخذ سو پیشینه دیگه ایران نبودام، شاید بشه همون رو حتی بعد از ۳ ماه هم فرستاد).

    ممنون میشم از راهنماییتون

    • ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ در ۲۲:۳۳ | #42

      بله قابل استفاده است
      می توانید مراتب تغییر نشانی خود را هم به سفارت اعلام کنید

  24. saeed
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ در ۲۱:۲۹ | #43

    باعرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدانم۱٫ رشته مکانیک خودرو مقطع دیپلم( فنی حرفه ای) برای کبک مورد نیاز است؟.۲٫ اگر هست چند امتیاز دارد؟.۳برای فرستادن پرونده حداقل امتیاز چقدر است؟

  25. مهناز
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ در ۰۷:۳۶ | #45

    جناب آقای مختاری
    سلام
    همسر من سیتیزن کاناداست ولی آمریکا زندگی می کنند و گرین کارت دارند ، من بعد از اینکه پی آر بگیرم باید چند وقت کانادا باشم که سیتیزن بشم ؟ با توجه به اینکه من باید آمریکا زندگی کنم به نظر شما صرف زمان برای کانادا درست هست یا نه؟

    • ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ در ۱۲:۴۷ | #46

      فرقی نمی کند همسر کجا زندگی می کند
      برای گرفتن تابعیت باید زمان معینی در کانادا زندگی کنید
      اقامت شما تا زمانی که با همسر سیتی زن خود هستید مشکل پیدا نمی کند

  26. شکیب
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ در ۱۴:۱۱ | #47

    باسلام. جناب اقای مختاری ما از موکلین شما هستیم و من تنها سوالی که دارم این است که اگر در پرونده های سرمایه گذاری کبک همه چیز طبق قانون خود اداره مهاجرت باشد و همگان در مصاحبه پذیرفته هم شده باشند و دیگر تاییدیه فدرال هم بیاید ایا اداره مهاجرت میتواند قانون شکنی هایی کند مانند این که از یک خانواده چهار نفری به ۳نفرتون ویزا میدیم به ۱تون نمیدیم یا مثلا این ۱۸۰۰۰۰ دلاری رو گرفتیم به یک بهانه ای دلمون نمی خواد ویزا بدیم لطف میکنید جواب ما را بدهید در این مورد که اگر همه چیز طبق قانون خودشان باشد میتوانند قانون شکنی کنند؟

  27. مهدی
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ در ۱۶:۱۵ | #49

    سلام آقای مختاری،
    من در سیستم Express Entry در قالب نیروی متخصص ثبت نام کرده ام،آیا می توانم برای نیروی متخصص کبک هم تشکیل پرونده دهم؟ آیا مشکلی بوجود خواهد آمد؟ ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید. سپاس٫

    • ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ در ۱۴:۱۹ | #50

      قانونا این به معنی تمایل شما به زندگی در کبک است و مغایر با اقدام شما در سیستم ee است
      در عمل ایراد ندارد و شدنی است

  28. مهناز
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ در ۰۶:۲۲ | #51

    جناب آقای مختاری
    در صورتیکه همسرم سیتیزن باشه شرایط به چه صورت هست؟ پروسه دریافت پی آر چقدر زمان می برد ؟ باید بعد از ورود من به آمریکا اقدام کنند یا الان که من در ایران هستم اینکار شدنی هست؟ من به واسطه سیتیزن بودن ایشون پی آر میگیرم با سیتیزن میشم؟ در صورت پی آر باید چند وقت نو کانادا باشم که سیتیزن بشم؟ در صورتیکه به من فقط پی آر بدهند از نظر شما دریافت اون نفعی برای من داره یا فقط اتلاف وقت هست ؟

    • ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ در ۱۴:۳۰ | #52

      من متوجه نشدم صحبت از آمریکاست یا کانادا
      اگر همسر شما سیتی زن کاناداست می توانند شما را از همان ایران اسپانسر کنند بین ۶ تا ۱۶ ماه هم زمان می برد شما پی آر می گیرید راه دیگری هم نیست
      اگر می خواهید در کانادا زندگی کنید راهی جز دریافت پی آر نیست

  29. بهاره
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۵ | #53

    سلام آقای دکتر.
    دو سوال از خدمتتون دارم،
    ۱٫چطوری میتونم اطلاعاتی نسبتا جامع و حتی الامکان دقیق در مورد محله های مونترآل (از قبیل سطح فرهنگی در محله های مختلف،سطح زندگی،امکانات در دسترسی که برای تازه واردین مناسبتر است و..)را داشته باشم.باتوجه به اینکه تنها سفر میکنم داشتن امنیت نسبتا بالاتری مد نظرم میباشد.
    ۲٫آیا امکان معاوضه امتیازات حاصل از مطالعه مقالات با خدمات کنپارس وجود دارد یا خیر؟
    با احترام و سپاس

    • ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ در ۱۴:۲۸ | #54

      ۱- در فیسبوک پیجهایی در این زمینه هست جایی اطلاعات کامل را دسته نکرده اند باید حتما زحمت بکشید و سرچ کنید
      ۲- آیین نامه مربوطه در سایت هست به نظرم می شود ضمن اینکه می توانید با به اشتراک گذاشتن مطالب در فیسبوک و دیگر شبکه های اجتماعی امتیاز دلاری بگیرید
      از خدمات پس از ورود ما استفاده کنید در کیس شما بسیار مفید است

برگه نظرات
1 46 47 48 175
  1. ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۷ | #1