چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. دوستان می توانند به روشهای زیر سوالات خود را مطرح کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- پاسخ موکلین کنپارس بدون محدودیت داده می شود هر چند بهتر است سوالات خود را از طریق ایمیل با ما در میان بگذارند اما در مورد غیر موکلین تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. سیامک
    ۳۰ تیر ۱۳۹۴ در ۱۶:۱۸ | #1

    جناب مختاری سلام
    بعد از لندینگ در کانادا بدون دریافت pr کانادا را ترک کردم و بعد از یک سال با گرفتن travel document در حال بازگشت به کانادا هستم
    سوال اینکه اگر پروسه در یافت pr طول بکشد میتوانم مجددا کشور را ترک کنم یا خیر؟
    سوال دوم اینکه در travel document تاریخ شروع و خاتمه وجود دارد ) شش ماه ) آیا این تاریخ صرفا بابت مهلت ورود به کانادا میباشد
    با سپاس و درود بر شما

  2. ۲۸ تیر ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۶ | #3

    با عرض سلام
    بنده بعد از دریافت ایمیل شما نسبت به برقراری ارتباط اقدام کردم اما متاسفانه شماره های ارسالی در متن ایمیل پاسخگویی نبود .از آنجایی که بنده تصمیم جدی به مهاجرت دارم واز طرفی نمیخواهم پروموشن شما را از دست بدهم.لذا نسبت به برقراری ارتباط با بنده .راهنماییهای لازم را بفرمایید.

  3. eli
    ۲۱ تیر ۱۳۹۴ در ۰۶:۱۴ | #5

    با سلام

    برنامه استانی بریتیش کلمبیا باز شده و سوال من اینه که آیا اگر از این برنامه بخواهم اقدام کنم باز هم پیشنهاد کاری که از کارفرمای کانادایی به من داده میشود باید مثل اکسپرس LIMA باشد.

    ممنون

  4. علیرضا
    ۲۱ تیر ۱۳۹۴ در ۰۳:۰۰ | #7

    با سلام خدمت شما جناب آقای دکتر دسامبر ۲۰۱۱ برای کبک پرونده تشکیل دادم و همون موقع از شما در باره فرستادن سابقه کار پاره وقت و بدون بیمه نظرتونو پرسیدم و شما فرمودین کل سوابق رو بفرستین اعم از بیمه ای و بدون بیمه الان تا اونجا که من خبر دارم چند تا از دوستان رو بدلیل سوابق کار بدون بیمه ریجکت کردن درحالی که سوابق با بیمه در حد ۵ تا ۶ سال هم داشتن ولی مثلا بخاطر ۹ ماه سابقه بدون بیمه دارن ریجکت میشن البته من هنوز آپدیت دریافت نکردم ولی چون پرونده خودم هم اینجوریه خیلی نگرانم خودتون قبلا تو پاسخ سوال ها فرموده بودین فوقش به سابقه بدون بیمه امتیاز تعلق نمی گیره ولی الان اینا دارن کلا پرونده رو ریجکت می کنن که واقعا ظلم بزرگی به خیلی از متقاضیان هست میخواستم اگه امکانش هست نظرتونو در این مورد بدونم خودم هم سابقه دون بیمه دارم که قبل از خدمت سربازی بود و اون موقع کارفرما می گفت بدون کارت پایان خدمت نمیشه بیمه شد و منو بیمه نکردن ولی الان ۴سال و نیم سابقه بیمه دارم (بعد از خدمت)بنظر شما بعد از ارسال آپدیت منو بخاطر اون سابقه بدون بیمه ریجکت می کنن(البته اگه بقول شما نگن قبلا نامه زدیم و شما جواب ندادی!!!) خیلی ممنون

    • ۱ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۴۷ | #8

      سخن من مبنی براظهار درست سوابق درست بود هنوز هم همین را می گویم اینکه آنها در مقطعی به هر بهانه ای افراد را به دلیل نداشتن بیمه در مقطعی بدون اینکه تاثیری در پرونده داشته باشد رد کرده اند تخلف افسر و غیر قانونی بوده است
      البته به نظر می رسد این رویه تا حدودی کنترل شده است و شما نگران نباشید

  5. جواد
    ۱۹ تیر ۱۳۹۴ در ۲۱:۲۸ | #9

    با سلام آقای دکتر مختاری
    بنده به همراه همسرم با ویزای ویزیتوری (توریستی ۵ ساله) هم اکنون در تورنتو مهمان دختر و دامادم به مدت ۲ ماه می باشم. می خواستم در صورت امکان برای ویزای اسپانسر شیپ اقدام کنم.
    لطفا بفرمائید چه مدارکی مورد نیاز بوده ، چه مدت زمانی می بایست صبر کرده و چقدر هزینه دارد؟
    در ضمن آیا امکان این وجود دارد که بنده در حال حاضر بتوانم با ویزای توریستی مشغول به کار بشوم؟
    با تشکر

    جواد

    • ۱ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۵۹ | #10

      خیر با ویزای موقت امکان کار ندارید

      برای اسپانسرشیپ باید دختر و داماد شما شرایطی را داشته باشند به من ایمیل بزنید

  6. پرهام
    ۱۹ تیر ۱۳۹۴ در ۰۶:۰۷ | #11

    سلام آقای دکتر
    ممنون از راهنمایی های دقیق و صمیمانه شما
    می خواستم بدونم ایا مهاجرین برنامه کبک که از تورنتو یا شهرهای دیگه شماره SIN دریافت کردند مشکلی برای شهروندی آینده شون ایجاد نمی شه؟

  7. فراز
    ۱۹ تیر ۱۳۹۴ در ۰۶:۰۳ | #13

    با سلام
    من و همسرم در تورنتو لند کردیم کارتهایمان را هم گرفتیم و به ایران برگشتیم. تصمیم داریم سه سال بعد به کانادا برویم و بمانیم. اما احتمالا همسرم نمیتواند آن موقع بیاید. چه کاری باید بکنیم که pr همسرم لغو نشود و بتواند به من در کانادا ملحق شود؟
    با تشکر

برگه نظرات
1 48 49 50 175
  1. ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۷ | #1