چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. دوستان می توانند به روشهای زیر سوالات خود را مطرح کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- پاسخ موکلین کنپارس بدون محدودیت داده می شود هر چند بهتر است سوالات خود را از طریق ایمیل با ما در میان بگذارند اما در مورد غیر موکلین تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. یوسف پورکریم
    ۳ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۵:۰۷ | #1

    جناب آقای مختاری؛ باسلام در رابطه با تمدید اعتبار کارت پی آر خود و همسرم ، دچار مشکل شده ام. چون در حال حاضر در تورنتو هستم ، لطف کرده از متخصصین امر مهاجرت یا وکلا که در تورنتو مورد تایید جنابعالی هستند، معرفی بفرمایید تا مشاوره حضوری با ایشان داشته باشیم.
    با تشکرو احترام فراوان

    • ۴ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۸:۰۷ | #2

      چه مشکلی پیش آمده است
      ما میتوانیم خدمت شما باشیم فرقی نم یکند کجا تشریف دارید
      با دفتر ما در مونترآل برای تعیین وقت مشاوره تلفنی تماس بگیرید ۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

  2. دریا
    ۲ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۳:۲۸ | #3

    سلام اقای دکتر مختاری خسته نباشید
    دلیل خاصی وجود که صدور ویزا در مرحله فدرا انقدر طولانی شده؟ الان بعضی از دوستان ۲۰۰ روز زملن انتظار برای ویزا دارند در صورتیکه قبلا میانگین ۳ ماه ویزا صادر میشد

  3. رضا
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۷ | #5

    سلام
    می خواستم بدونم کسی که از طریق اسکیل ورکر توی کبک لندینگ کنه ، حتما باید برای گرفتن پاسپورت کانادایی زبان فرانسه یادبگیره و مدرک ارائه کنه ؟
    به چه صورت است ؟
    با تشکر

    • ۳ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۸:۰۶ | #6

      خیر

      فرقی بین کسی که از روش کبک آمده با دیگران نیست
      پس از ورود به کانادا همه یکسانند از جهت درخواست برای تابعیت و آنچه برای آن نیاز است

  4. ملیحه منصوری
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۶:۲۸ | #7

    با سلام
    من فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی از ایران – تهران هستم و قصد مهاجرت به کانادا از طریق Express Entry را دارم. زبان فرانسه هم اصلا بلد نیستم.
    سوالاتم به ترتیب به شرح زیر است:
    ۱- آیا با توجه به رشته تحصیلی باز هم باید آزمون ایلتس بدهم؟
    ۲- چند سال سابقه کار برای مهاجرت نیاز است (برای کسب بالاترین امتیاز)
    ۳- آیا باید رابطه مستقیم بین رشته تحصیلی و شغل باشد؟ یعنی اینکه باید این دو با هم مرتبط باشند یا خیر.

    با تشکر فراوان از جنابعالی

  5. احمد
    ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۳:۰۵ | #9

    با سلام خدمت آقای مختاری
    همانگونه که مستحضرید چند ماهی هست که صدور ویزا برای کبک خیلی کند شده است .آیا به نظر شما دلیل خاصی وجود دارد؟ و چه زمانی روند صدور ویزا سریعتر می شود؟
    با تشکـــــــــــــــــــــــــــر

    • ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۴:۱۳ | #10

      دلیل آن تابستان است معمولا در ماه جولای و آگوست کمترین ویزا صادر می شود به دلیل اینکه بخش قابل توجهی از افسران در مرخصی به سر می برند

  6. علی
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۲ | #11

    سلام من در سال ۶۸ یعنی ۲۷ سال پیش به دلیل مزاحمت برای بانوان به مدت ۶ روز در زندان بودم و با ضمانت یکی از دوستان آزاد شدم. چند وقت بعد که نوبت دادرسی شد مبلغی جریمه شدم. چون در زندان از من عکس و اثر انگشت گرفتند سابقه برام ایجاد شد ولی چند سال بعد که برای کاری رفتم عدم سو پیشینه بگیرم در آن نوشت غیر موثر و کارم هم انجام شد و ایرادی نگرفتند. حالا تصمیم به مهاجرت به آمریکا دارم آیا این موضوع مشکل ساز است یا نه؟ ممنون

  7. کبری
    ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۶:۴۷ | #13

    سلام آقای مختاری خسته نباشید
    ۱.من بابت بورسیه تحصیلی دارم اقدام می کنم و چون طلاق گرفتم،بابت دختر ۴٫۵ سالم سوال دارم،از اونجایی که حضانت دختر تا ۷ سالگی با مادر هست و کارهای تحصیلی من در ایران طول می کشه ، حضانت تا ۷ سالگی کافی است؟ چون دیگه قصد برگشت نخواهم داشت، یا حضانت دائم محضری یا همان اذن را بایستی بگیرم؟بابت تحصیل دخترم؟
    ۲٫از اونجایی که پدرم فوت کردندبرای مادرم که تقریبا ۶۵ سال دارند ،چطوری می توانند ویزای مهاجرتی مجزابگیرن که حالا ایشون زودتر بروند،چون اونجا با بچه برای تحصیل برام سخته،کمک حالم باشن.
    ازتون خواهش میکنم برام راهنمایی کنین،چون تو ایران تمام شرکتها برای مردها و مردانی که شغل مدیریتی دارن جواب می دن و اصلا متاسفانه به من جواب ندادن، در حالیکه این همه زن و فرزند بدون همسر مهاجرت می کنن!یعنی بصورت کاری یا تجاری مهاجرت می کنن.فقط شرکتها می گن فرم پرکنین و تو ایمیل برامون میاد نه شما شرایط رو ندارین.فقط یادآوری می کنم من تحصیلی اقدام می کنم و در رابطه با فرزندم که همراهم هستن و مادرم به صورت مجزا سوال دارم.

    • ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۶:۰۳ | #14

      ۱- برای بردن فرزند کانادا از شما رضایتنامه محضری همسرتان را برای انتقال بچه خواهد خواست این موضوع ربطی به حضانت و یا زن بودن شما ندارد
      ۲- وقتی رفتید دعوتنامه بدهید ایشان ویزای موقت بگیرند ویزای مهاجرتی امکان ندارد. تا زمانی هم که شما نرفته اید دعوت ایشان بی معنی است

      این بدون همسر بودن شما تنها خصوصیت شما نیست خود شما آنرا برجسته می کنید شما یک زن قوی و مستقل هستید
      خود را باور کنید

  8. شهلا
    ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۱۲ | #15

    با عرض سلام حضور جناب دکتر مختاری عزیز
    سوال بنده این هست که اگر با ویزای دانشجویی برای مستر پذیرش بگیرم، بعد از اتمام دوره دوساله شانس ویژه ای برای اقدام جهت اخذ اقامت دایم دارم؟ با توجه به اینکه برای نیروهای پروفشنال درحال حاضر شانسی برای اخذ اقامت دایم از طریق نیروی متخصص را ندارم. بنده در حال حاضر شرایط اخذ پذیرش برای دانشگاه های استرالیا و کانادا را دارم و درحال جمع بندی شرایط هستم که کدام یک می تواند گزینه بهتری باشد، هزینه ها در کانادا بسیار معقول تر است اما درباره اینکه شانس اخذ اقامت پس از این دوره دوساله چگونه خواهد بود اطلاعی ندارم. با سپاس از حمایتهای همیشگی شما

    • ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۰ | #16

      اگر در دانشگاههای استان کبک پذیرش بگیرید بله

      در این زمینه ویدیویی در سایت ما هست در بخش ویدیوها ببینید
      پارس کانادا دات کام

  9. مسعود وفایی
    ۷ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۰۳ | #17

    سلام جناب مختاری از شما بی نهایت تشکر می کنم.امیدوارم سایت وزین شرکت کنپارس همیشه برقرار ،وراهنمای متقاضیان مهجرت باشد.

  10. مريم فراشبندي
    ۷ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۳۲ | #19

    با عرض سلام جناب اقای مختاری
    من از طریق سیستم انلاین کبک حساب کاربری ایجاد کردم ولی زمان وارد شدن به حساب کاربری پیغام “خطا نام کاربری یا پسورد اشتباه هست لطفا دوباره تلاش کنید” صادر میشه در حالی که من اطلاعات رو صحیح وارد میکنم، خواستم اگر امکان داشته باشه من و راهنمائی کنید، ممنون

    • ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۹ | #20

      حتما یک جای کار در ورد اطلاعات ایراد دارد دقت بیشتری کنید
      ممکن است Caps Lock شما باز است و یا فونت شما فارسی و یا به زبان دیگری است
      دقت کنید حل می شود

  11. دریا
    ۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۷:۲۲ | #21

    سلام جناب اقای دکتر مختاری من بعد از گرفتن کارت پی ار و ملدی بر می گردم ایران و بعدش در ماه ۵ بارداری می روم کانادا
    ۱-ایا از زمان کارت ملدی ۶ ماه بگذرد کارت باطل می شود ؟
    ۲-در این صورت من برای تمدید کارت ملدی برای زایمان باید کار خاصی انجام بدهم ؟
    ۴- ایا تولد نوزاددر کانادا به سیتیزن شدن پدر و مادر هم کمکی می کند ؟
    ۳- من همسرم به دلیل موقعیت فقط کارت پی ار میگیرند و بر می گردند و نمی توان مدت زمان لازم برای شهروندی را پر کنند ایا من شهروند شوم همسرم هم از طریق من می توانند شهروند کانادا بشوند ؟

    • ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۵:۲۵ | #22

      ۱- ششماه از خروج شما از استان بگذرد کارت بی اعتبار است
      ۲- وقتی برگشتید باید مراجعه کنید اگر کبک باشید مشلی ندارید ولی در انتاریو برای زایمان در سه ماه اول پوششی نیست البته شما جهار ماه فرصت دارید
      ۳- خیر
      ۴- خیر ولی اقامت ایشان حفظ می شود

  12. مسعود وفایی
    ۲۹ تیر ۱۳۹۵ در ۱۳:۴۲ | #23

    با سلام و تشکر فراوان از وبلاگ مفیدتان بنده سه سوال دارم:

    ۱-با توجه به اینکه برای لندینگ بیشتر از ۱۵۰۰۰ دلار نمیتوانیم ببریم برای یک خانواده سه نفره که نیاز به بردن مبلغ بیشتری است چگونه اقدام کنیم؟
    ۲-آیا آدرسی که در هنگام لندینگ برای کارت pr میدهیم حتما باید در استان محل هدفمان باشد یا میتوانیم آدرس دوستانمان را در استانهای دیگر کانادا هم بدهیم؟
    ۳-در اسکجول شماره ۴ که قبلا (هنگام تقاضا)میزان دارایی را اعلام کرده ایم و اکنون مقدار آن تغییر کرده است چگونه ودر چه فرمی یا…میتوان میزان آن را اصلاح(کم یا زیاد)کرد؟
    ۴-مادر یکی از دوستانم که در کانادا زندگی میکند و مدت ماندنشان در آنجا تمدید شده است ناراحتی معده دارد و از من تقاضا کرده اند تعداد ۲۰۰ عدد قرص کلیدینیم بروماید ۲/۵ میلی گرم و ۱۰۰ عدد قرص هیوسین که برای مصرف سه ماهشان است از ایران برایشان ببرم آیا با توجه به همین واقعیت و اظهار آن نزد افسر مهاجرت برایم مشکلی پیش می آید؟
    با تشکر مجدد و امتننان از وقت و حوصله ای که می گذارید.

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۲۰:۲۵ | #24

      ۱- لازم نیست این مبلغ همراه شما باشد
      ۲- خیر جز در مورد متقاضیان کبک برای بقیه فرقی نمی کند آدرس کجا باشد
      ۳- لازم نیست چنین کنید
      ۴- نیاز به اظهار نیست. هیچ ایراد قانونی ندارد

  13. کیارش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۶ | #25

    سلام سوالی داشتم ازتون
    من برای برنامه انلاین کبک سابمیت کردم و امتیازم ۵۱ هست(مجرد) دوتا مدرک b1 فرانسه دارم خواستم ببینم با توجه به این که امتیازم از حداقل بیشتر هست نیازی هست یدونه b2 بیگیرم یا با همون مدرک های b1 میشه پرونده رو ادامه داد تا آخر کار؟
    ممنون از پاسختون

  14. مسعود وفایی
    ۱۰ تیر ۱۳۹۵ در ۱۷:۵۴ | #27

    جناب آقای دکتر مختاری
    با سلام

    ما مهاجر کانادا از طریق استانی هستیم و برای اولین بار می خواهیم وارد کانادا شویم و سوالهای زیر را از جنابعالی بپرسیم

    – ما خانواده سه نفره هستیم که باید در حدود ۱۹۸۰۰ دلار کانادا به عنوان حداقل تمکن را نشان دهیم. آیا اگر به خاطر محدودیت خروج ارز از ایران مبلغ حدود ۱۲۰۰۰ کانادا نقد همراهمان باشد . الباقی پول را می توانیم از طریق نامه بانکی ارائه دهیم یا سوئیفتی که برای حساب خواهرم که ساکن کانادا ارسال می کنم ، نشان دهم .
    – اگر در هنگام ورود به کانادا آدرس دوست یا خواهرم را جهت دریافت PR اعلام کنم و قبل از گرفتن PR به ایران برگردم . آیا مشکلی نیست یا حتماْ باید تا دریافت آن در خاک کانادا جهت اطمینان بمانیم .

    لطفاْ مارا راهنمایی بفرمایید

    متشکرم

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۵۲ | #28

      لازم نیست هنگام ورود چنین پولی همراه داشته باشید
      کسی از شما در این خصوص سوال نمی کند

      لازم نیست بمانید در این زمینه ویدیویهای یک تا سه را در سایت پارس کانادا ببینید
      https://www.parscanada.com/_104238

  15. على
    ۴ تیر ۱۳۹۵ در ۱۵:۰۵ | #29

    سلام اقاى مختاری من منع ورود به اروپا دارم ایا این مشکل تأثیرى براى گرفتن ویزاى توریستى کانادا دارد؟

  16. مريم
    ۱ تیر ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۳ | #31

    سلام.
    آقای دکتر سوال دیگری هم دارم.من پی ار هستم و میخام اسپانسر همسرم بشم
    ۱- میشه همسرم از ایران درخواست ویزای توریستی بده و با هم بریم و من در کانادا کارهای اسپانسرشیپ رو انجام بدم؟احتمال اینکه بهش ویزای توریستی بدن چقدر هست؟

    ۲- اگر همسر ایران بمونه و من برم و پرونده اسپانسرشیپ رو در جریان بندازم و ایشون از دانشگاههای کانادا پذیرش تحصیلی بگیره بهش ویزا میدن؟

    ۳- کلا راهی وجود داره در دورانی که پرونده اسپانسرشیپ درجریانه ما از هم دور نباشیم؟

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۴۴ | #32

      ۱- میشود درخواست بدهند ولی ویزا نمی دهند. احتمالش صفر است
      ۲- خیر
      ۳- بیایید کانادا وکیل بگیرید و برگردید و در دسترس هم البته باشید

  17. کامبیز
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ در ۲۰:۰۴ | #33

    چناب آقای مختاری, با سلام و عرض خسته نباشید
    با توجه به تجربه ای که شما دارید , معمولا چند ماه بعد از ارسال مدارک به همراه مدرک زبان (B2, C1) در جواب نخستین نامه آپدیت اداره مهاجرت ,نتیجه بررسی پرونده را به ما اطلاع میدهند؟
    با سپاس

برگه نظرات
1 51 52 53 175
  1. ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۷ | #1