چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. البته عزیزانی که موکل من هستند و در ارتباط با پرونده در جریان خود می خواهند مطلبی بگویند و یا سوالی دارند باید حتما از روش ارتباط با دفاتر و یا ارسال ایمیل استفاده کنند و از گذاشتن کامنت در وبلاگ خودداری کنند به این دلیل که اولا وبلاگ وسیله ارتباط رسمی ما نیست و رکورد نمی شود دوم اینکه بنده تعهدی به پاسخگویی فوری ندارم شاید موضوع شما فوری باشد و از همه مهمتر اینکه وبلاگ فضای عمومی است و نمی توان جزییات پرونده شما را در آن مطرح کرد.

پس این وبلاگ برای طرح سوالات غیر موکلین است البته موکلین سوالات غیر مرتبط با پرونده خود را می توانند مطرح کنند.

 

دوستان می توانند به روشهای زیر سوال کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. رضا
    ۲۲ دی ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۳ | #1

    سلام آقای مختاری خسته نباشید من و دوستم در سپاه خدمت کردیم و حالا من قصد اقدام برای مهاجرت به کانادا و دوستم آمریکا رو داره اول میخواستم بدونم برای اقامت گرفتن دچار مشکل میشیم یا نه و دوم اینکه فرم رو چطوری پر کنم که مشکل کمتری پیش بیاد و با توجه به سرجی که تو سایت کردم گفتین رسته خدمتی.من و دوستم تو بسیج فرهنگیان بودیم و کارمون هم بردن نامه به مدارس بوده.ممنون میشم اگر جواب بدین چون که میخواهیم هرچه زودتر اقدام کنیم
    ممنون

  2. حبیب
    ۱۳ دی ۱۳۹۵ در ۱۸:۱۶ | #3

    با سلام و ادب
    جناب مختاری بنده از وکلای شما میباشم که در برنامه اسکیل ورکر کبک شرکت کردم و در دور دوم سابمیت شدم .در حال حاضر برای تمام کسانی که در این برنامه شرکت کرده اند ایمیلی مبنی بر ارسال دو فرم ارسال شده که هنوز برای بنده ارسال نشده است میخواستم راهنمایی فرمایید علت عدم ارسال این ایمیل از طرف اداره مهاجرت برای بنده چه می تواند باشد
    با سپاس از شما

  3. رضا زرندي
    ۱۱ دی ۱۳۹۵ در ۱۷:۰۶ | #5

    سلام آقای مختاری در کانال تلکرام شرکت اشاره شده است مدرک تحصیلی معماری در مقطع کاردانی برابر است ١٠امتیاز أیا کاردانی مکانیک هم مدرک تحصیلی ١٠ امتیاز است سباسکزارم

  4. شهرام
    ۲۶ آذر ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۵ | #7

    با سلام و خسته نباشید
    والدین همسرم قرار است به مناسبت تولد فرزندمان و به منظور کمک و پرستاری از همسرم از طریق ویزای موقت به کانادا بیایند. چند سوال در این رابطه دارم:
    ۱- از آنجا که من شاغل هستم آیا دعوتنامه می تواند از زبان دو نفر یعنی من و همسرم باشد یا آنکه حتما یک نفر باید نویسنده دعوتنامه باشد؟
    ۲- با توجه به اینکه هنوز فرم T4 دریافت نکرده ام چه مدرکی را جهت نشان دادن تمکن مالی باید ارائه دهم. آیا کپی فیش حقوقی معتبر است؟
    ۳- آیا والدین همسرم هم باید مدارک تمکن مالی ارائه دهند؟ اگر چنین است موجودی حساب بانکی کفایت می کند؟
    ۴ – آیا آفیسر مدرکی دال بر بارداری همسرم و زمان تولد فرزندمان از جانب پزشک می خواهد یا صرفا به حرف ما اکتفا می کند؟
    با تشکر

    • ۲۸ دی ۱۳۹۵ در ۰۳:۳۸ | #8

      ۱- بله می تواند
      ۲- بله بعلاوه نامه از کارفرما
      ۳- بله حتما تمکن آنها مهمتر است اتفاقا – موجودی بانکی قابل قبول ارایه کنند
      ۴- حتما ارایه کنید

  5. پرستو
    ۱۷ آذر ۱۳۹۵ در ۰۷:۴۴ | #9

    آقای مختاری ،با درود و احترام
    متقاضی مهاجرت در استان کبک (اسکیل ورکر) هستم تاریخ فایل نامبر ۷-۲۰۱۳ و نامه آپدیتم را ۷ ماه پیش (۲۰۱۶) در یافت نمودم مدارک در تاریخ مقرر ارسال و دریافت هم شد .چون مدرک زبان من منقضی شده و همسرم هم در زمان تشکیل پرونده مدرک زبان نداشتند هر دو مدرک زبان را ۱ ماه بعد از ارسال مدارک آپدیت ارسال کردیم.آیا ۷ ماه انتظار طبیعی است.در ضمن من امسال کارشناسی ارشد زبان فرانسه در دانشگاه تهران هم قبول شده و مشغول به تحصیل هستم (رشته لیسانس-ریاضی) آیا ارسال گواهی اشتغال به تحصیل در بهبود وضعیت چنین پرونده هائی موثر هست.
    ممنون از توجه شما

برگه نظرات
1 52 53 54 175
  1. بدون بازتاب