چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. دوستان می توانند به روشهای زیر سوالات خود را مطرح کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- پاسخ موکلین کنپارس بدون محدودیت داده می شود هر چند بهتر است سوالات خود را از طریق ایمیل با ما در میان بگذارند اما در مورد غیر موکلین تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. sina
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۱ | #1

    سلام
    تاریخ دریافت فایل نامبر همان تاریخ اپلیکیشن ریسیود در سایت میباشد ؟ یا تاریخ صدور نامه ای که فایل نامبر در ان قید شده است ؟
    چون بنده با تاریخ application received در اکتبر ٢٠١٣ و تاریخ صدور نامه ۱/۱/۲۰۱۴ هستم

    • ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۶:۱۸ | #2

      تاریخ نامه فایل نامبر ولی پرونده شما را در شکایت می توانیم داشته باشیم

  2. smofakhamy@yahoo.com
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۴:۰۰ | #3

    ضمن عرض ادب و احترام خدمت شما اقای مختاری

    سوالی داشتم در خصوص مهاجرت به نواسکوشیا از طریق مهاجرت نیروی متخصص که اعلام کرده اند تنها ۳۵۰ نفر را پذیرش میکنند در حالی که بعد از گذشت ۵ ماه هنوز اعلام نکرده اند که تکمیل شده یانه.

    ایا میتوان مدارک را ارسال کرد؟ شما اطلاعی دارید؟
    امتیاز من و همسرم ۳۳۰ هست ایا به نظر شما در برنامه اکسپرس انتری شانسی خواهیم داشت؟

  3. امیر قربانی
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۲۰:۴۷ | #5

    سلام آقای دکتر
    وقتتون بخیر
    در یک وبسایت مهاجرتی مطلبی خواندم در خصوص قانونی که ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲ اجرایی شده و به موجب ان اگر فردی که اقامت دایم دارد برای اسپانسر کردن همسر خود باید دو سال مشترکا زندگی کرده باشند.
    چیزی که متوجه نشدم اینکه آیا این دو سال باید قبل از در خواست اسپانسری باشد یا بس از آن؟
    در ایران و یا کانادا؟
    با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی در پاسخ به پرسشها

    • ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۷:۳۹ | #6

      مطلب جدیدی نیست

      در مورد کسانی است که هنگام اقدام برای اسپانسرشیپ کمتر از دو سال از ازدواج آنها گذشته است
      این دسته از تاریخ لندینگ اگر در متر از دو سال از اسپانسر جدا شوند اقامت دایم آنها قابل ابطال است

  4. امیر قربانی
    ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۸:۵۶ | #7

    با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مختاری عزیز
    سوال من در خصوص مدرک اشتغال به تحصیل مورد نیاز به هنگام تقاضای آپدیت می باشد که موفق نشدم مطلبی مرتبط با آن از طریق جستوجوی کلید وازه ها در سایت پیدا کنم.
    لذا سپاسگزار میشوم اگر بفرمایید این ادعا صحت دارد که حتی با پایان یا قطع تحصیل آن گواهی تا ۶ ماه پس از اعتبار مندرج در آن برای کانادا قابل قبول می باشد؟
    و اینکه در خصوص تعداد واحدها لازم است مطلبی قید شود؟
    با سپاس فراوان از پاسخ شما

    • ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۲۱:۵۸ | #8

      سوال مبهمی است
      تا شرایط مدرک صادر شده تغییر نکرده معتبر است
      معمولا از شما در مواردی ریز نمرات هم می خواهند

  5. سيامك
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۴:۳۰ | #9

    جناب مختاری سلام
    شهریور سال ۹۳ بهمراه خانواده در ونکور لند کردیم و در فرودگاه آدرس اقوام را دادیم ولی متاسفانه پلیس نسخه عکس دار confirmation of permanent residence هیچ کدام از ما را نگرفت و ما به شهر رفتیم و سایر موارد اداری را انجام دادیم مثل حساب بانکی و SIN و سایر امور الان بعد از گذشت هفت ماه هنوز pr ما نیامده و هیچ تماسی هم با اقوام ما گرفته نشده و متاسفانه از ایران هم نمیشود پیگیری کرد چون call center CIC فقط برای تماس از داخل کانادا میباشد مستدعی است راهنمایی فرمایید.

    • ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۲۲:۰۶ | #10

      یعنی چه؟
      شما الان برگشته اید ایران؟

      برگه تایید لندینگ را دارید یا خیر. برگه ای است که ممکن است به پاسپورت شما منکنه کرده باشد
      اگر آنرا دارید که هیچ
      برای بازکشت از آنکارا برگ سفر بگیرید به کانادا آمده و بعد هم پیگیر شوید

  6. ida
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۶:۳۱ | #11

    سلام
    خسته نباشید
    من از دانشگاهی در کلگری پذیرش گرفتم و مدارکم رو برای استادی پرمیت فرستادم و وقت بیومتریک گرفتم. دارم به طور همزمان برای برنامه Express Entry هم اپلای می کنم. سوالم این هست که چنانچه من برم از طریق دانشجویی و در همین حین کار اقامت دائمم هم درست شه مشکلی پیش نمیاد؟
    چه اتفاقی میوفته؟
    ممونم از راهنماییتون پیشاپیش..

  7. babak
    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۳ | #13

    سلام جناب مختاری

    من مونترال هستم و از زوش PEQ اقدام کردم. سال ۲۰۱۴ February فرستادم مدارکم رو برای فدرال. الان بیش از ۱۴ ماه هست که منتظر هستم اما هیچ خبری نیست. برای دوستانم با همین شرایط و ۱ یا ۲ ماه زودتر اقدام کردن pr گرفتن اما من نه. آیا پروسه طولانی شده ؟ دلیل کلی هست برای همه که طولانی تر شده؟
    ممنون از پاسخ شما

    • ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۲۲:۱۷ | #14

      پیگیری کنید
      جواب نگرفتید بروید سراغ نماینده مجلس محلی که زندگی می کنید و از او بخواهید از دولت در این مورد سوال کند

برگه نظرات
1 47 48 49 175
  1. ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۷ | #1