چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. البته عزیزانی که موکل من هستند و در ارتباط با پرونده در جریان خود می خواهند مطلبی بگویند و یا سوالی دارند باید حتما از روش ارتباط با دفاتر و یا ارسال ایمیل استفاده کنند و از گذاشتن کامنت در وبلاگ خودداری کنند به این دلیل که اولا وبلاگ وسیله ارتباط رسمی ما نیست و رکورد نمی شود دوم اینکه بنده تعهدی به پاسخگویی فوری ندارم شاید موضوع شما فوری باشد و از همه مهمتر اینکه وبلاگ فضای عمومی است و نمی توان جزییات پرونده شما را در آن مطرح کرد.

پس این وبلاگ برای طرح سوالات غیر موکلین است البته موکلین سوالات غیر مرتبط با پرونده خود را می توانند مطرح کنند.

 

دوستان می توانند به روشهای زیر سوال کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. volkan
    ۲ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۹:۴۱ | #1

    Hello Dr.Mokhtari. I am 40 years old without any children. I have a bachelor degree in Radiology and I have 15 years experience in my field. Could I come to Canada through study visa? I think I have no chance in express entry system because of my age.
    Thank you in advance for your reply

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۲۴ | #2

      لطفا فرم ارزیابی را در سایت تکمیل کنید
      حhttp://www.canpars.ca/__fill+the+free+assessment+form+to+see+if+you+qualify+for+immigration+to+canada?language=fa-IR

  2. شهاب شهرام فر
    ۲ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۳:۱۷ | #3

    با سلام و احترام،
    من و همسرم مایل به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به استان منیتوبا را داریم لطفا بفرمایید
    ۱)کمترین زمان جهت مهاجرت چقدر است؟
    ۲)از چه طریق میتوان پرسش و پاسخهایی دقیق در خصوص سرمایه گذاری و کسب وکار کشاورزی در آن استان جویا شد؟
    ۳)به همراه بردن پدر و مادر خودم و همسرم بطور همزمان امکان دارد یا خیر؟
    با تشکر

  3. حمید
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۱۰:۰۲ | #5

    با سلام خدمت شما جناب آقای مختاری

    من پذیرش فوق لیسانس سپتامبر ۲۰۱۷ دانشگاه کنکوردیا هستم، هم‌اکنون ویزا دانشجویی خود را دریافت نموده و تا چند وقت دیگر عازم مونترال هستم. با توجه به به رشته (کامپیوتر) و سوابق کاری و اینکه من امتیاز کامل برای شرکت در برنامه “برنامه نیروی متخصص کبک ۲۰۱۷” را دارم (مجموعه امتیازِ من ۹ امتیاز هم از میزان خواسته شده بیشتر هست)، آیا می‌تونم همزمان و در ابتدای ورود برای این برنامه در حال دانشجویی اقدام نمایم؟

    با تشکر

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۳۰ | #6

      متاسفانه خیر
      باید تحصیلات شما به نیمه برسد تا بتوتنید نیروی متخصص اقدام کنید

  4. اکرم هاشمی
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۰۷:۴۰ | #7

    با سلام من ۱۷ سال سابقه کار اداری در زمینه استاندارد ایزو و کار با نرم افزار افیس است . ۳۸ سال دارم ۲ فرزند ۸ و ۱۰ سال مدرک لیسانس زبان و فوق لیسانس مدیریت جرایی از سازمان مدیریت صنعتی زیر نظر وزارت صنایع در حال حاضر ترم آخر کاردانی کامپیوتر هستم همسرم ۳۹ ساله فوق لیسانس مدیریت بازرگانی و کارشناس بیمه است . در اپلای ابراد نوشته کارغیر مرتبط مورد قبول است ایا من با این شرایط میتونم اقدام کنم.

  5. mohammad
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۰۹:۴۵ | #9

    دوباره سلام
    ببخشید میخواستم بدونم دانشگاه هایی هستن در کانادا که با نمره ایلتس ۵ پذیرش بدن در مقطع لیسانس یا فوق لیسانس. هم سطح متوسطی از نظر علمی داشته باشن و هم مدرکش برای کار پیدا کردن بعد از اتمام تحصیل در خود کانادا معتبر باشد و بتوان کار پیدا کرد.
    تشکر فراوان

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۴۳ | #10

      اول زبا بخوانید بعد فکر تحصیل باشید
      بهترین دانشگاه با بالاترین وضعیت علمی برای کسی که سطح زبانش ۵ است فرقی با اکابر ندارد

  6. mohammad
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۰۶:۱۵ | #11

    سلام
    من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه پیام نور و مدرک ایلتس ۵ دارم.
    یک بار برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کردم اما متاسفانه ریجکت شدم.
    اکنون می خواهم مبادرت به تاسیس یک شرکت در کانادا بکنم.با توجه به اینکه هیچگونه سابقه کاری که حق بیمه داشته باشد ندارم ایا با این روش میتوانم ویزا کار دریافت کنم؟
    هزینه تاسیس شرکت چه مقدار است؟
    مرسی

  7. محمدرضا
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۲۲:۴۹ | #13

    سلام،
    من و همسرم و دخترم برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردیم،و تا ماه دیگه ویزامون میاد،
    چطور میتوانیم اونجا که رسیدیم بمانیم و دیگر بر نگردیم ایران؟؟؟
    شما چه کمکی به ما میتونید بکنید؟؟؟
    هزینه اش حدودا چقدر است؟؟؟

  8. مرتضی
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۲۱:۳۹ | #15

    با سلام و احترام
    من به همراه خانواده ام در تابستان گذشته ۸۰ روز در کانادا ماندیم و پی آر گرفتیم و برای جمع کردن زندگی به کشور ایران برگشتیم . حالا یکی از آپارتمانهایی را که داریم را فروخته ایم و می خواهیم پول در حد صد هزار دلار به حساب بانکی خودمان در کانادا بفرسیتم . و بنچاق فروش را ترجمه کردیم و می خواهیم به عنوان شواهد پول ارسالی به بانک بفرستیم ( در صورت لزوم) آیا این کافی است یا کارهای دیگری هم در راستای ارسال این پول لازم است انجام دهیم ؟
    ضمنا ْ یک آپارتمان دیگر هم پیگیر فروش آن هستیم یا پول آن را هم که بخواهیم بفرستیم بعداْ مثل همین حالت مشکلی نیست؟ یا که باید همه را یکباره بفرستیم؟ نظر شما چیست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر .

  9. محمد حسین شاه محمدی
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۱۳:۱۴ | #17

    سلام
    آیا ترجمه ی کارت پایان خدمت برای کانادا ضرورت دارد یا نه؟ و اصلا ممکن است به کار بیاید؟
    همچنین گواهینامه رانندگی ایران مورد تایید هست یا نه؟
    که با ترجمه ی رسمی معادل کنم؟

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۵:۰۴ | #18

      کارت پایان خدمت روی پرونده مهاجرت باید ارایه شود بعد از ان خیر لازم نیست
      گواهینامه براب انها که با ویزای موقت می ایند معتبر است اگر ترجمه رسمی شود
      در مورد مهاجرین بستخ به استان محل اقامت بین سه تا ۶ ماه قابل استفاده است

  10. کیوان خداوردی
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ در ۱۱:۵۵ | #19

    @علی مختاری
    با تشکر از لطف شما

  11. کیوان خداوردی
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ در ۰۵:۳۵ | #20

    درود جناب آقای مختاری
    یه سوال داشتم ، من در تاریخ سپتمبر ۲۰۱۴ رفتم مصاحبه و قبول شدم ولی CSQ رو دریافت نکردم و قرارشد پست بشه که تا دو روز پیش هیچ خبری نبود.ناگهان دو روز پیش csq با تاریخ انقضا سپتمبر ۲۰۱۷ واسم اومد.حالا نگرانم که این تاریخ انقضا چیه؟ یعنی باید تا اون تاریخ تو خاک کانادا باشیم؟(که برای من محاله) یا اینکه تا اون تاریخ مدارکمون رو برای دریافت مدیکال ارسال کنیم؟
    از پاسخگوییتون سپاسگزارم

    • ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ در ۱۷:۴۶ | #21

      شما باید خیلی پیش از اینها مکاتبه می کردید
      خیلی سریع مدارک فدرال را اماده و ارسال کنید
      خیر این تاریخ به معنای حضور در خاک کانادا نیست
      اداره مهاجرت کبک را هم در جریان بگذارید که انرا به تازگی دریافت کرده اید و مدرک مثبته دال بر ان را هم داشته باشید
      شاید بهتر باشد وکیل بگیرید

  12. همایون
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ در ۰۵:۴۷ | #22

    جناب آقای مختاری با سلام
    ضمن تشکراز زحمت های جنابعالی.
    من برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم و ماه گذشته ویزای خودم همراه با فرزند و خانمم صادر گردید حالا ایا میتوانم ویزای پسرم را تبدیل به تحصیلی کنم. و ایا میتوانم با همین ویزای توریستی پسرم را برای یک ترم که کمتر از شش ماه هست ثبت نام کنم.ممنونم راهنمایی فرمائید.

    • ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ در ۰۳:۱۹ | #23

      تبدیل بی معنی است
      برای درس خواندن در دوره زیر ششماه نیاز به ویزای دانشجویی نیست
      اگر قصد تحصیل بالاتر از ششماه دارند باید پذیرش بگیرید و درخواست ویزای دانشجویی کنید

  13. پرستو
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ در ۰۶:۲۲ | #24

    با درود و احترام چند ماهی است که قصد تماس با اداره مهاجرت به منظور پیگیری روند پرونده ام را دارم و با شماره ۰۰۱۵۱۴۸۶۴۹۱۹۱ تماس میگیرم . قبلا هم یک بار با همین شماره تماس گرفته و از طریق سیستم گویا به بخش مورد نظر وصل شده بودم ولی در ۳-۴ ماه گذشته با شماره گیری تنها صداهای نامفهمومی بگوش میرسد و خبری هم از سیستم گویا یا یک اپراتور پاسخگو نیست . طی یک ایمیل، این مشکل را توضیح دادم و حتی فایل صوتی هم برایشان فرستادم تا منظور را از صدا های نامفهوم را توضیح دهم ولی هر پاسخ ایشان اعلام همین شماره تلفنی است که عرض کردم.میتوانید راهنمائی بفرمائید مشکل کجاست .
    با سپاس از توجه شما

  14. آرمان
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ در ۱۲:۳۹ | #26

    با سلام
    بنده اول آوریل ۲۰۱۳ در کانادا لند کردم و تا کنون از کانادا خارج نشدم و می‌توانم برای شهروندی درخواست بدهم.
    با توجه به اینکه لایحه شهروندی Bill C6 در مجلس سنا در حال بررسی است به نظر شما:
    ۱- آیا بهتر است تا اجرایی شدن قانون جدید صبر کنم یا همین الان برای شهروندی اقدام کنم؟
    ۲- آیا کسانی که بعد از تصویب قانون جدید درخواست میدهند امتیازی بر کسانی که با قانون فعلی سیتیزن میشوند دارند؟
    ۳- آیا قوانین شهروندی عطف به ما سبق می‌شوند یا نه؟

  15. زرندي
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ در ۱۵:۲۴ | #28

    سلام دکتر زبان فرانسه NLC بالای ۷ در قانون جدید انتری اکسپرس معادل جه سطحی از زبان فرانسه است سپاس

  16. علی
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ در ۰۴:۳۸ | #30

    سلام جناب مختاری
    من پاسپورت کانادا رو دارم و در حال حاضر ایران زندگی می کنم و حدود یک سال هم هست که ازدواج کردم
    از چه راهی می تونم برای همسرم پی ار کانادا را بگیرم

  17. علی
    ۵ فروردین ۱۳۹۶ در ۰۷:۴۸ | #32

    با سلام خدمت شما.

    با توجه به مدارکی که سیستم فدرال برای اثبات تمکن مالی نیاز دارد در مورد ارائه متوسط balance شش ماهه حساب بانکی دو سوال از خدمتتون دارم.

    ۱- آیا این متوسط شش ماهه برای یک نفر متقاضی باید به مبلغ $۱۲,۳۰۰ برسد یا موجودی فعلی حساب باید از $۱۲,۳۰۰ بالاتر باشد ؟

    ۲- آیا در صورت نداشتن این متوسط برای شش ماه با افتتاح حساب بلند مدت یکساله که قابل برداشت است و مبلغ آن بیشتر از $۱۲,۳۰۰ باشد، اما تاریخ افتتاح آن کمتر از شش ماه است. می توان تمکن مالی را اثبات کرد؟

    با تشکر از شما.

  18. مجید
    ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۹:۱۹ | #34

    با درود. دو سوال داشتم خدمتتون:
    ۱-برای کسانی که پی آر دارند اگر بخواهند در کانادا تغییر نام و فامیل بدهند چه مشکل یا مشکلاتی در آینده برای آنها حادث خواهد شد یا متصور خواهد بود ؟ (چون با پاسپورت ایرنی و نام و فامیل ایرانی رفت و آمد خواهند کرد)
    ۲- چرا بر خلاف وعده هایی که آقای جاستین ترودو دادند شرط اقامت ۴ سال برای دریافت سیتیزن شیپی به همان سه سال اول برنگشته و در هیچ کجا این قسمت دیگر موضوع بحث نیست؟
    با سپاس از پاسخ

    • ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ در ۲۰:۴۵ | #35

      ١- مشکل خاصی ایجاد نمی شود ولی تا می توانید این کار را نکنید
      ٢- در جریان است و به زودی این تغییر نهایی می شود اتفاقا صحبت ان خیلی زیاد هست
      سایت پارس کانادا را ببینید

  19. داود
    ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ در ۰۵:۳۷ | #36

    @علی مختاری
    با تشکر از پاسخ شما، دفتر شما این خدمات را ارائه می دهد؟

  20. داود
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ در ۰۹:۳۹ | #38

    با سلام وعرض خسته نباشید.
    آقای مختاری، یک سوال در مورد لینک
    http://www.cic.gc.ca/english/department/media/notices/2015-11-25.asp دارم ، در این لینک گفته شده که در کارتهای پی ار جدید از تکنولوژی RFID استفاده شده است . ما کارتهایمان به آدرس دوستمان ارسال شده، حالا می خواهیم کارتها را در ایران بگیریم. با توجه به اینکه از این تکنولوژی استفاده می شود ۱- آیا دوستان با خودشان می توانند کارتها را بیاوردند؟ ۲- از طریق پست سفارشی می شود کارتها را دریافت کرد؟

  21. حسین
    ۶ اسفند ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۰ | #40

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر.
    بنده در حال حاضر دوران سربازی را در سازندگی خاتم می گذارنم. می خواستم بدونم که آیا این مدت که من در پروژه های مهندسی به عنوان مهندس-سرباز خدمت کرده ام به عنوان سابقه ی کاری برای مهاجرت قابل ارائه می باشد؟ با این فرض که من بتوانم بیمه ی سربازی خود را خریده و نامه ای از قرارگاه مبنی بر اینکه من آنجا چه سمت و شرح وظایفی داشتم، بگیرم.
    با تشکر.

  22. farzam
    ۴ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۸:۴۱ | #42

    سلام من دانش اموز پیش دانشگاهی هستم و منتظر دریافت ایمیل از cic کانادا هستم که از ویزای تحصیلی اقدام کردم که حدودا فروردین ماه جوابش میاد و یک سال باید اونجا دبیرستانو بگذرونم به نظر شما اگر من انصراف بدم و بعد کنکور برم سربازی که مطمعنم به خاطر کتفم معافیت از رزم بهم میدن رو برم بعد پذیرش بگیرم بهتره یا منتظر جواب بمونم و اردیبهشت ماه تنها برم کانادا که مشکل سربازی رو خواهم داشت

  23. Amir
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۸:۵۵ | #44

    با سلام واحترام جناب مختاری،من دیپلم برق و۲۰سال سابقه تعمیرات سیستمهای الکترونیکی دارم.ودعوت نامه برای ویزای توریستی از طرف دوستم از کانادا ۳روز پیش بدستم رسید.آیا میتونم زمانیکه در کانادا لندینگ کردم به کالج فنی electricalcollege برم وجهت دوره کار آموزی ویا دوره های زبان و از همونجا برای اقامت اقدام کنم؟
    با تشکر

    • ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۶:۴۰ | #45

      با ویزای موقت می توانید دوره های زیر ششماه ثبت نام کنید
      برای بیشتر از ان باید ویزای دانشجویی بگیرید

  24. مجيد
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۶:۴۸ | #46

    با سلام و تشکر از وقتى که براى پاسخگویى میگذارید
    من از سال ٢٠١۴ داراى کارت اقامت دایم کانادا هستم و در طى این مدت سه بار به کانادا رفت و آمد داشته ام و در کل در طى سه سال گذشته به مدت ١٢٠ روز در کانادا اقامت داشته ام ولى به دلیل شرایط شغلى و خانوادگى نمیتوانستم مدت بیشترى بمانم اکنون پس از گذشت سه سال تصمیم گرفته ام براى ادامه زندگى تحصیل و کار در کانادا بمانم با توجه به اینکه دفعه قبل در فرودگاه مونترال مورد پرسش افسر اداره مهاجرت قرار گرفتم که دلیل یک سال بیرون از کانادا زندگى کردن من را پرسید که من در جواب ایشان دلایل خانوادگى رو مطرح کردم آیا این مرتبه این امکان وجود دارد که افسر اداره مهاجرت تشخیص بدهد که من قصد ماندن در کانادا رو ندارم واقامت من رو با دادن مهلت یک ماهه ترک کانادا باطل کند؟
    با سپاس از شما

    • ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۶:۳۴ | #47

      خیر شما مشکلی ندارید
      در ۵ سال اول اقامت یعنی ۵ سال از تاریخ لندینگ اگر امکان تکمیل ٧٣٠ روز را داشته باشید مشکلی نخواهید داشت
      افسر حز در موردی که در این ۵ سال امکان تکمیل ٧٣٠ روز نباشد کاری نمی تواند بکند
      ویدیوها را با دقت ببینید

  25. هومن
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۱:۴۰ | #48

    با سلام حدمت جناب مختاری
    من اموزشی ارتش هستم و برای سهولت در خدمتم میخواستم امریه سپاه بگیرم
    میخواستم بدونم این در روند مهاجرت به کانادا مشکل ساز است یا خیر؟
    ایل اف بی ای چک میخورم یا خیر؟

  26. علی
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۵:۲۴ | #50

    با عرض سلام و احترام،
    متقاضی اسکیل ورکر کبک هستم که فرم ارزیابی پر کردم و امتیاز لازم را دارا هستم. سوالی دارم که طبق راهمنایی دفتر تهران قرار شد مستقیما از راهنمایی جنابعالی بهره مند شوم. با شغل مهندسی الکترونیک در وزارت دفاع (صنایع دفاع) مشغول به کار بودم و حدود سه ماهی است که بازنشسته شده ام. آیا شغل قبلی من می تواند مانعی بر سر راه مهاجرت باشد؟ بعبارت دیگر آیا دولت کانادا افراد متقاضی با سابقه مشاغل نظامی یا از این دست را رد می کند یا خیر؟ سپاس از لطف شما.

  27. حمیدرضا هادوی
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ در ۰۷:۴۱ | #52

    باسلام
    من به اتفاق همسر وپسرم سال ۲۰۰۹ ازطریق اسکیل ورکر به کانادا امدیم.(ابتدا مونترال بعد تورنتو رفتیم).حدود ۷ ماه ماندیم به ایران امدیم .سال ۲۰۱۱ نیز دوباره به تورنتو امدیم وحدود ۳ ماه ماندیم وبرگشتیم.قبل از انقضای پی ار کارتمان متاسفانه به دلیل مشکل نتوانستیم بیاییم.انقضای پی ار ما دو اکتبر ۲۰۱۴ بود . الان چطور می توانیم به کانادا بیاییم.
    با تشکر .

  28. رضا
    ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۳ | #54

    با سلام
    اینجانب و همسرم دارای پی آر کانادا هستیم. آیا امکان دارد که برای فرزندمان که در ایران متولد شده ویزای ویزیتور یا پی آر درخواست کنیم؟
    چون برای ویزای ویزیتور باید اثبات کنید که بر می گردید و برای پی آر باید کانادا حضور داشته باشیم.
    چطور می شود برای ویزای ویزیتور اقدام کرد؟
    با تشکر

    • ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ در ۲۲:۰۵ | #55

      فقط می توانید درخواست پی ار کنید درخواست دیگر بدهید رد می شود
      برای پی ار هم باید یکی از شما در کانادا باشید تا درخواست بدهید
      وزیتور ممکن نیست

  29. سيدمجيدقاسمي
    ۲۹ دی ۱۳۹۵ در ۱۰:۴۹ | #56

    نام و نام خانوادگی: سید مجید قاسمی

    تاریخ تولد: ۱۳۵۰/۱۰/۰۱

    وضعیت تاهل : مجرد . تاکنون ازدواج نکردم

    شماره تلفن تماس ۰۹۱۸۳۶۷۰۸۱۰

    نشانی کامل پستی: اراک خیابان ادبچو . کوچه شهیداحمد طیبی پلاک ۴۶

    سطح تحصیلات : دکتری حرفه ای DBA

    رشته تحصیلی : مدیریت مالی و مدیریت استرات‍ژیک

    سطه دانش زبان انگلیسی : ۴ سال قبل نمره ایلتس ۷ جنرال دارم البته در حال حاضر تاریخ آن گذشته

    سابقه کار: در شرکت آب و فاضلاب کار می کنم و ۲۰ سال سابقه کاری دارم که ۸ سال آن در حسابداری بوده و مدیر مالی شرکت بودم

    لذا درخواست تقاضای کار در امریکا یا کانادا را دارم در صورت دارا بودن شرایط اینجانب را راهنمایی فرمایید

    با تشکر قاسمی

  30. رضا
    ۲۲ دی ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۳ | #58

    سلام آقای مختاری خسته نباشید من و دوستم در سپاه خدمت کردیم و حالا من قصد اقدام برای مهاجرت به کانادا و دوستم آمریکا رو داره اول میخواستم بدونم برای اقامت گرفتن دچار مشکل میشیم یا نه و دوم اینکه فرم رو چطوری پر کنم که مشکل کمتری پیش بیاد و با توجه به سرجی که تو سایت کردم گفتین رسته خدمتی.من و دوستم تو بسیج فرهنگیان بودیم و کارمون هم بردن نامه به مدارس بوده.ممنون میشم اگر جواب بدین چون که میخواهیم هرچه زودتر اقدام کنیم
    ممنون

  31. حبیب
    ۱۳ دی ۱۳۹۵ در ۱۸:۱۶ | #60

    با سلام و ادب
    جناب مختاری بنده از وکلای شما میباشم که در برنامه اسکیل ورکر کبک شرکت کردم و در دور دوم سابمیت شدم .در حال حاضر برای تمام کسانی که در این برنامه شرکت کرده اند ایمیلی مبنی بر ارسال دو فرم ارسال شده که هنوز برای بنده ارسال نشده است میخواستم راهنمایی فرمایید علت عدم ارسال این ایمیل از طرف اداره مهاجرت برای بنده چه می تواند باشد
    با سپاس از شما

  32. رضا زرندي
    ۱۱ دی ۱۳۹۵ در ۱۷:۰۶ | #62

    سلام آقای مختاری در کانال تلکرام شرکت اشاره شده است مدرک تحصیلی معماری در مقطع کاردانی برابر است ١٠امتیاز أیا کاردانی مکانیک هم مدرک تحصیلی ١٠ امتیاز است سباسکزارم

  33. شهرام
    ۲۶ آذر ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۵ | #64

    با سلام و خسته نباشید
    والدین همسرم قرار است به مناسبت تولد فرزندمان و به منظور کمک و پرستاری از همسرم از طریق ویزای موقت به کانادا بیایند. چند سوال در این رابطه دارم:
    ۱- از آنجا که من شاغل هستم آیا دعوتنامه می تواند از زبان دو نفر یعنی من و همسرم باشد یا آنکه حتما یک نفر باید نویسنده دعوتنامه باشد؟
    ۲- با توجه به اینکه هنوز فرم T4 دریافت نکرده ام چه مدرکی را جهت نشان دادن تمکن مالی باید ارائه دهم. آیا کپی فیش حقوقی معتبر است؟
    ۳- آیا والدین همسرم هم باید مدارک تمکن مالی ارائه دهند؟ اگر چنین است موجودی حساب بانکی کفایت می کند؟
    ۴ – آیا آفیسر مدرکی دال بر بارداری همسرم و زمان تولد فرزندمان از جانب پزشک می خواهد یا صرفا به حرف ما اکتفا می کند؟
    با تشکر

    • ۲۸ دی ۱۳۹۵ در ۰۳:۳۸ | #65

      ۱- بله می تواند
      ۲- بله بعلاوه نامه از کارفرما
      ۳- بله حتما تمکن آنها مهمتر است اتفاقا – موجودی بانکی قابل قبول ارایه کنند
      ۴- حتما ارایه کنید

  34. پرستو
    ۱۷ آذر ۱۳۹۵ در ۰۷:۴۴ | #66

    آقای مختاری ،با درود و احترام
    متقاضی مهاجرت در استان کبک (اسکیل ورکر) هستم تاریخ فایل نامبر ۷-۲۰۱۳ و نامه آپدیتم را ۷ ماه پیش (۲۰۱۶) در یافت نمودم مدارک در تاریخ مقرر ارسال و دریافت هم شد .چون مدرک زبان من منقضی شده و همسرم هم در زمان تشکیل پرونده مدرک زبان نداشتند هر دو مدرک زبان را ۱ ماه بعد از ارسال مدارک آپدیت ارسال کردیم.آیا ۷ ماه انتظار طبیعی است.در ضمن من امسال کارشناسی ارشد زبان فرانسه در دانشگاه تهران هم قبول شده و مشغول به تحصیل هستم (رشته لیسانس-ریاضی) آیا ارسال گواهی اشتغال به تحصیل در بهبود وضعیت چنین پرونده هائی موثر هست.
    ممنون از توجه شما

برگه نظرات
1 52 53 54 175
  1. بدون بازتاب