چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. دوستان می توانند به روشهای زیر سوالات خود را مطرح کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- پاسخ موکلین کنپارس بدون محدودیت داده می شود هر چند بهتر است سوالات خود را از طریق ایمیل با ما در میان بگذارند اما در مورد غیر موکلین تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. مسعود وفایی
    ۲۹ تیر ۱۳۹۵ در ۱۳:۴۲ | #1

    با سلام و تشکر فراوان از وبلاگ مفیدتان بنده سه سوال دارم:

    ۱-با توجه به اینکه برای لندینگ بیشتر از ۱۵۰۰۰ دلار نمیتوانیم ببریم برای یک خانواده سه نفره که نیاز به بردن مبلغ بیشتری است چگونه اقدام کنیم؟
    ۲-آیا آدرسی که در هنگام لندینگ برای کارت pr میدهیم حتما باید در استان محل هدفمان باشد یا میتوانیم آدرس دوستانمان را در استانهای دیگر کانادا هم بدهیم؟
    ۳-در اسکجول شماره ۴ که قبلا (هنگام تقاضا)میزان دارایی را اعلام کرده ایم و اکنون مقدار آن تغییر کرده است چگونه ودر چه فرمی یا…میتوان میزان آن را اصلاح(کم یا زیاد)کرد؟
    ۴-مادر یکی از دوستانم که در کانادا زندگی میکند و مدت ماندنشان در آنجا تمدید شده است ناراحتی معده دارد و از من تقاضا کرده اند تعداد ۲۰۰ عدد قرص کلیدینیم بروماید ۲/۵ میلی گرم و ۱۰۰ عدد قرص هیوسین که برای مصرف سه ماهشان است از ایران برایشان ببرم آیا با توجه به همین واقعیت و اظهار آن نزد افسر مهاجرت برایم مشکلی پیش می آید؟
    با تشکر مجدد و امتننان از وقت و حوصله ای که می گذارید.

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۲۰:۲۵ | #2

      ۱- لازم نیست این مبلغ همراه شما باشد
      ۲- خیر جز در مورد متقاضیان کبک برای بقیه فرقی نمی کند آدرس کجا باشد
      ۳- لازم نیست چنین کنید
      ۴- نیاز به اظهار نیست. هیچ ایراد قانونی ندارد

  2. کیارش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۶ | #3

    سلام سوالی داشتم ازتون
    من برای برنامه انلاین کبک سابمیت کردم و امتیازم ۵۱ هست(مجرد) دوتا مدرک b1 فرانسه دارم خواستم ببینم با توجه به این که امتیازم از حداقل بیشتر هست نیازی هست یدونه b2 بیگیرم یا با همون مدرک های b1 میشه پرونده رو ادامه داد تا آخر کار؟
    ممنون از پاسختون

  3. مسعود وفایی
    ۱۰ تیر ۱۳۹۵ در ۱۷:۵۴ | #5

    جناب آقای دکتر مختاری
    با سلام

    ما مهاجر کانادا از طریق استانی هستیم و برای اولین بار می خواهیم وارد کانادا شویم و سوالهای زیر را از جنابعالی بپرسیم

    – ما خانواده سه نفره هستیم که باید در حدود ۱۹۸۰۰ دلار کانادا به عنوان حداقل تمکن را نشان دهیم. آیا اگر به خاطر محدودیت خروج ارز از ایران مبلغ حدود ۱۲۰۰۰ کانادا نقد همراهمان باشد . الباقی پول را می توانیم از طریق نامه بانکی ارائه دهیم یا سوئیفتی که برای حساب خواهرم که ساکن کانادا ارسال می کنم ، نشان دهم .
    – اگر در هنگام ورود به کانادا آدرس دوست یا خواهرم را جهت دریافت PR اعلام کنم و قبل از گرفتن PR به ایران برگردم . آیا مشکلی نیست یا حتماْ باید تا دریافت آن در خاک کانادا جهت اطمینان بمانیم .

    لطفاْ مارا راهنمایی بفرمایید

    متشکرم

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۵۲ | #6

      لازم نیست هنگام ورود چنین پولی همراه داشته باشید
      کسی از شما در این خصوص سوال نمی کند

      لازم نیست بمانید در این زمینه ویدیویهای یک تا سه را در سایت پارس کانادا ببینید
      https://www.parscanada.com/_104238

  4. على
    ۴ تیر ۱۳۹۵ در ۱۵:۰۵ | #7

    سلام اقاى مختاری من منع ورود به اروپا دارم ایا این مشکل تأثیرى براى گرفتن ویزاى توریستى کانادا دارد؟

  5. مريم
    ۱ تیر ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۳ | #9

    سلام.
    آقای دکتر سوال دیگری هم دارم.من پی ار هستم و میخام اسپانسر همسرم بشم
    ۱- میشه همسرم از ایران درخواست ویزای توریستی بده و با هم بریم و من در کانادا کارهای اسپانسرشیپ رو انجام بدم؟احتمال اینکه بهش ویزای توریستی بدن چقدر هست؟

    ۲- اگر همسر ایران بمونه و من برم و پرونده اسپانسرشیپ رو در جریان بندازم و ایشون از دانشگاههای کانادا پذیرش تحصیلی بگیره بهش ویزا میدن؟

    ۳- کلا راهی وجود داره در دورانی که پرونده اسپانسرشیپ درجریانه ما از هم دور نباشیم؟

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۴۴ | #10

      ۱- میشود درخواست بدهند ولی ویزا نمی دهند. احتمالش صفر است
      ۲- خیر
      ۳- بیایید کانادا وکیل بگیرید و برگردید و در دسترس هم البته باشید

  6. کامبیز
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ در ۲۰:۰۴ | #11

    چناب آقای مختاری, با سلام و عرض خسته نباشید
    با توجه به تجربه ای که شما دارید , معمولا چند ماه بعد از ارسال مدارک به همراه مدرک زبان (B2, C1) در جواب نخستین نامه آپدیت اداره مهاجرت ,نتیجه بررسی پرونده را به ما اطلاع میدهند؟
    با سپاس

برگه نظرات
1 51 52 53 175
  1. ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۷ | #1