چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. البته عزیزانی که موکل من هستند و در ارتباط با پرونده در جریان خود می خواهند مطلبی بگویند و یا سوالی دارند باید حتما از روش ارتباط با دفاتر و یا ارسال ایمیل استفاده کنند و از گذاشتن کامنت در وبلاگ خودداری کنند به این دلیل که اولا وبلاگ وسیله ارتباط رسمی ما نیست و رکورد نمی شود دوم اینکه بنده تعهدی به پاسخگویی فوری ندارم شاید موضوع شما فوری باشد و از همه مهمتر اینکه وبلاگ فضای عمومی است و نمی توان جزییات پرونده شما را در آن مطرح کرد.

پس این وبلاگ برای طرح سوالات غیر موکلین است البته موکلین سوالات غیر مرتبط با پرونده خود را می توانند مطرح کنند.

 

دوستان می توانند به روشهای زیر سوال کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. نوید
    ۲۳ مهر ۱۳۹۶ در ۰۷:۵۶ | #1

    سلام جناب مختاری
    بنده منتظر ویزا هستم و نامینیشن استان ساسکاچوان رو دارم
    ۱-میخواستم بدونم اگر بعد از لند در استان و گرفتن pr به مونترآل تغییر مکان دهم با توجه به اینکه csq ندارم ،مزایای مهاجران کبک مثل child benefit یا کلاسهای زبان رایگان و سوبسید و …. به ما تعلق میگیرد یا خیر
    ۲- این جابجایی برای زمان سیتیزن شیپی مشکلی ایجاد میکند یا خیر؟
    سپاس فراوان

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۳ | #2

      ۱- مشکلی ندارید بعد از سه ماه اقامت مثل کبکی ها خواهید بود
      ۲- به هیچ وجه مشکلی ندارد و ربطی به سیتی زن شیپ ندارد

  2. davood
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۳۱ | #3

    لازم به ذکر سابقه جزایی داشتم و ۲ ماه هم زندان بودم سال ۸۸

  3. davood
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۲۰:۵۵ | #4

    سلام خسته نباشید

  4. davood
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۲۰:۵۴ | #5

    با عرض سلام.من اقامت سه ساله المان رو به تازگی گرفتم(پناهندگی) اما موعد پاسم که شد کارم متوقف کردن.من ایران سوئ پیشینه داشتم امکان داره مشکل از سوئ پیشینم باشه،در صورتی که جریمه نقدی شدم وپرداخت کردم قانونی ازاد شدم.

  5. سمانه امیرآبادی
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۰۷:۵۷ | #7

    ویزای کانادا

  6. سمانه امیرآبادی
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۰۷:۵۵ | #8

    سلام آقای دکتر من سمانه هستم ۳۴ ساله ومجرد و کارشناس مدیریت بازرگانی با ۷ سال سابقه بیمه و آیلس ۶٫۵ می خواهم بدانم امکان رفتن به کانادارو دارم و فرم مشاوره که به صورت رایگان هست رو پر کردم

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۶ | #9

      منتظر پاسخ باشید خانم سمانه
      اگر بعد از یک هفته خبری نبود با دفتر ما تماس بگیرید

  7. مارال
    ۶ مهر ۱۳۹۶ در ۱۴:۴۸ | #10

    سلام
    من و همسرم قصد اقدام برای مهاجرت به کانادا داریم. میخاستم بدونم برای اینکه بتونیم پدر و مادرمون رو ببریم باید چه اقداماتی انجام بدیم. ممنون

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۷ | #11

      بعد از مهاجرت و مدتی زندگی ممکن است بتوانید اسپانسر آنها شوید
      همز مان چنین امکانی نیست

  8. محمد ابراهیمی
    ۲ مهر ۱۳۹۶ در ۱۱:۱۳ | #12

    با سلام و احترام
    در حال حاضر ۵ ماه از ارسال مدیکال ما میگذره و در مرحله بکگراند چک هستیم. با توجه به تغییرات آب و هوایی کانادا آیا میتونیم درخواست ویزای توریستی بدیم تا وقتی که ویزای مهاجرت صادر میشه یا شما این موضوع رو پیشنهاد نمیکنید؟

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۱۰ | #13

      متوجه تغییرات آب و هوایی کانادا نمی شودم و ربطش به ویزا
      منتظر شوید مراحل تمام شود ویزا بگیرید و بیایید
      به این دلیلی که فرمودید به شما ویزای موقت نمی دهند

  9. داود
    ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۷:۳۸ | #14

    سلام جناب آقای مختاری فرزند اینجانب به همراه مادرش در کانادادر کلاس ١٠مشغول تحصیل میباشد ویزای تحصیلی دارد ،مادرش ویزای توریستی،خواهرم وشوهرش وفرزندش شهروند کانادا میباشند (بی أر)ءخواهرم خانه دار،أیا خواهرم یا عمه فرزنم می تواند أسبانسر فرزندم شود خواهرم در کبک وفرزند و خانم در ونکوور زندکی می کند ممنون إز لطف جنابعالی

  10. Masuod
    ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۲۱:۲۵ | #16

    بنده یه مغازه تو تفلیس خریدم ویه بار کوچک راه اندازی کردم با سابقه کار اینجا میتونم برا کانادا اقدام کنم و ویزا توریستی بگیرم اونجا کار پیدا کنم برگردم گرجستان و اقدام کنم برای مهاجرت

برگه نظرات
1 53 54 55 175
  1. بدون بازتاب