چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. دوستان می توانند به روشهای زیر سوالات خود را مطرح کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- پاسخ موکلین کنپارس بدون محدودیت داده می شود هر چند بهتر است سوالات خود را از طریق ایمیل با ما در میان بگذارند اما در مورد غیر موکلین تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. فرناز
    ۱ شهریور ۱۳۹۴ در ۲۲:۳۶ | #1

    سلام من یک سوال داشتم در EE.
    تاریخ قبولی من واسه دانشگاه ۲۰۰۵ بود من یک سال مرخصی گرفتم و از ۲۰۰۶ رفتم.
    این یک سال رو من فول تایم کار کردم.الان واسه پر کردن فرم تحصیلیم اگه از ۲۰۰۵ بنویسم با کارم تداخل داره و اگه ۲۰۰۶ بزنم سال ورود به دانشگاهو با مدرکم تناقض داره و توی فرم هم.جایی نداره که بخوام توضیح بنویسم.یکم شک برانگیزه واسه افسر.
    میشه راهنماییم کنید ؟ممنون

  2. آرمان
    ۱ شهریور ۱۳۹۴ در ۲۰:۲۷ | #3

    سلام آقاى دکتر،
    بنده داراى فایل نامبر اسکیل ورکر کبک به تاریخ نوامبر ٢٠١١ هستم و هنوز مصاحبه نرفته ام. توجه به طولانی شدن پروسه کبک از دو سال پیش برأى استرالیا اقدام کردم و حدود ٢ ماه پیش ویزاى PR کارى استرالیا را دریافت نمودم. همزمان (حدود ٢ ماه پیش) إیمیل آپدیت مدارک کبک را با مهلت ٣ ماهه دریافت کردم. چند سوال دارم که ممنون میشم جواب دهید:
    ١- آیا بلحاظ قوانین أین دو کشور امکان همزمان داشتن دو اقامت وجود دارد؟ در مصاحبه کبک بابت اقامت استرالیا به مشکلی بر نمیخوریم؟
    ٢- نگران هستیم که ادامه دادن پروسه کبک، برأی اقامت استرالیا مشکل ایجاد کند. آیا به لحاظ قانونی مشکلى ایجاد نخواهد شد؟
    ٣- من پارسال ازدواج کردم ولى تاکنون به کبک اعلام نکرده ام. آیا براى اضافه کردن همسرم به پرونده مشکلى پیش خواهد آمد؟

    • ۲ شهریور ۱۳۹۴ در ۰۲:۲۷ | #4

      ۱- نه لزوما
      ۲- ایراد قانونی ندارد
      ۳- باید سریع اعلام می کردید و الان هم باید انجام دهید
      اساسا نگه داشتن دو اقامت ساده نیست و لازم هم نیست شما نمی توانید هم زمان دو جا باشید

  3. مجید
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۸:۳۱ | #5

    با سلام خدمت آقای مختاری
    ما حدود یک ماه پیش فرصت ۱۸ ماهه ارسال زبان را با ارسال مدرک B2 گذراندیم و پس از آن نامه انتظار مصاحبه برای ما آمد و در حال حاضر امتیاز ما ۵۸ است.آیا قانون جدید حذف مصاحبه شامل حال ما خواهد شد یا خیر؟
    با تشکر از لطف شما

  4. Naeim
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ در ۱۴:۵۱ | #7

    سلام آقای مختاری
    من متولد ۱۹۹۸ هستم و قصد مهاجرت به بریتانیا رو دارم،الان هم دیپلم دارم و احتمالا وقتی وارد اونجا میشم باید دانشگاه برم و عقب میفتم.به نظرتون اشکالی پیش میاد اگه سنم رو یک یا دوسال تو دادگاه کم کنم؟لطفا نگید غیر منطقیه چون پیش دانشگاهی ای که ما اینجا میخوایم به هیچ دردی نمیخوره و منطقی نیست.
    ممنونم

  5. مصطفی
    ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ در ۱۶:۰۱ | #9

    با سلام ..
    من برای نیروی متخصص کبک اقدام کردم..
    برای سابقه کار جایی که مشغول بردم روی سیستم حسابداری آن کار می کردم ..من برنامه نویسم…
    ولی عنوان شغلی من در بیمه به عنوان حسابدار رد شده ..
    آیا این مغایرت در عنوان شغل در لیست بیمه و سابقه اشتغال مشکلی در پروندم به وجود می آورد ؟

    • ۲ شهریور ۱۳۹۴ در ۰۲:۳۱ | #10

      اگر از شما در مصاحبه سوال شد توضیح می دهید
      در کاورلتر هم امکان این کار را دارید

  6. مهدی
    ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۹ | #11

    با سلام و عرض ادب خدمت آقای مختاری ، بنده حدودا ۲ سال پیش فرم ارزیابی را خدمت کنپارس ارسال نمودم که فرمودند فعلا شرایط مهاجرت را ندارم و باید اخبار را پی گیری نمایم ، حال سوالم اینجا است که به نظر شما با توجه به لغو تحریم ها آیا شرایط مهاجرت به کانادا ( کلگری ) آسانتر میشود یا خیر . سپاسگزارم .

  7. نیلوفر
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۴ | #13

    سلام من لیسانس ادببات و زبان انگلیسی هستم و دارای ۱سال سابقه تدریس در اموزشگاه سطح کودک نوجوان و بزرگسال هستم. قرار هست که ب عنوان مربی مهدکودک هم از ماهه دیگر مشغول بکار شوم. میخواستم بدوتم جدا از گرفتن مدرک آیتلس من صلاحیت اقدام رو دارم با این رشته تخصیلیم؟

  8. اناهید
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۹:۲۴ | #15

    من همراه با مادرم تصمیم به رفتن دارم و مامانم سیتیزن نیست و حضانت من با اون نیست . الان تصمیم به رفتن دارم سفارت هم اکنون پاسپورت من رو تمدید میکند ؟

  9. مرجان
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۵:۴۲ | #17

    به سوال قبلی من پاسخ داده نشد امیدوارم به این سوالم پاسخ داده شود. ایا درسته نوع رشته در روش تخصصی فدرال امتیاز ندارد و فقط به مدرک تحصیلی امتیاز داده میشه؟

  10. هستی
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۷ | #19

    سلام جناب آقای مختاری
    مایل بودم به شما ایمیل بزنم اما آدرس ایمیلتون رو پیدا نکردم.بسیار ممنون میشم اگر در مورد سوالات من راهنمایی بفرمایید.
    من با امتیاز ۳۵۷ برای اسکیلدورکر فدرال،منتظر نتیجه ی پرونده ی فدرالم هستم.البته با توجه به امتیازهای انتخابی اخیر ه ۴۰۰ به بالا بوده،وضعیت این پرونده مشخص نیست.تصمیم دارم برای کبک هم اقدام کنم.
    مشکلم این هست که در حال حاضر مجرد هستم و قصد ازدواج دارم.همسر آینده ی من فوق دیپلم هست،سابقه کار نداره و در حال حاضر مدرک زبان هم نداره.
    به نظر شما برای جلوگیری از اشکالات احتمالی چه تصمیمی برای ازدواج بگیریم؟من بسیار تمایل دارم که ما با هم وارد کانادا بشیم و من مجبور نباشم به تنهایی landing کنم.آیا به نظر شما راهی وجود داره؟
    اگه امکان داره راه درست رو بفرمایید که ما از همین اول کار اجرا کنیم.بسیار ممنون از راهنمایی شما

    • ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ در ۲۲:۱۹ | #20

      در مورد فدرال که قابل پیش بینی نیست هربار ممکن است امتیاز بالا پایین شود بنابراین نه جای خوشحالی و نه تاسف است که امتیاز پایین رود و یا بالا بیاید
      حتما کبک اقدام کنید ولی ازدواج را به بعد از لندینگ موکول کنید یعنی ازدواج تا زمان دریافت ویزا و رفتن به کانادا رسمی نشود

  11. اناهید
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۸:۱۰ | #21

    سلام
    من ۱۵ سالمه سیتیزن کانادام اما تا به حال اونجا نبودم مادر پدرم از هم جدا شدن پدرم اونجا زندگی میکنه و در اخرین سفرش به ایران که حدود ۱ سال و ۵ ماه پیش بود پاسپورت و سیتیزن شیپ من رو از من گرفت و برد و الان متوجه شدم که دروغ گفته و اقدامی برای تمدید پاسپورتم نکرده و من فقط از سیتیزن شیپیم کپی دارم . الان تصمیم به رفتن دارم چه کار کنم؟
    ممنون

    • ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ در ۲۲:۲۱ | #22

      شما مشکلی برای آمدن به کانادا ندارید ولی بدون حمایت پدر و یا مادر اقدام نکنید
      شما صبر کنید سنتان قانونی شود به هر سفارتخانه کانادایی که مراجعه کنید می توانید درخواست پاسپورت کنید

  12. مرجان
    ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۳ | #23

    سلام و خسته نباشید من و همسرم تصمیم به مهاجرت داریم و همسرم در حال گذراندن دورههای ایلتس هستند رشته تحصیلی همسرم لیسانس مهندس تکنولوژی ساخت و تولید – ماشین افزار است و از طریق نیروی کار و متخصص می خواستیم اقدام کنیم اما من در لیست مشاغل چنین عنوانی ندیدم و همسرم سابقه کاری ١٢ سال با بیمه در همین زمینه شغلی دارن ایا با توجه به این اینکه این عنوان شغلی در لیست وجود ندارد ما میتوانیم برای مهاجرت اقدام کنیم?

  13. eli
    ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۵:۱۳ | #25

    سلام و عرض ادب

    میشه لطفا در مورد برنامه استانی بریتیش کلمبیا بنویسید.

  14. ندا
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۳ | #27

    سلام جناب آقای مختاری
    من امسال میخوام برای اسکیل ورکر کبک اقدام کنم ایران هستم و دارم فرانسه میخونم اما از چند چیز مطمین نیستم ممنون میشم لطف کنید و راهنمایی بفرمایید.
    ۱- من کارشناسی ناپیوسته علمی-کاریردی نرم افزار کامپیوتر دارم که بهم گفتن اولا جزو علوم کامپیونر حساب میشه دوما چون ناپیوسته است امتیاز کاردانی رو میگیره نه کارشناسی و ۱۲ امتیاز حساب میشه (کاردانیم هم کامپیوتر است) آیا این قضیه صحت دارد؟ رشته و مدرکم چند امتیاز میگیره؟
    ۲- من بیمه تامین اجتماعی هستم اما متاسفانه با شرکتم مشکل دارم سر بیمه و میخوام ازین به بعد بیمه ام رو خودم اختیاری پرداخت کنم آیا مشکلی پیش نمیاد و بیمه اختیاری تامین اجتماعی را میپذیرند؟
    ۳- چون پروسه کبک طولانیه و احتمال ریجکت شدن با هر دلیلی هست میخوام سال ۹۵ برای تحصیل برم اتریش آیا اگر تحصیلی برم اتریش مشکلی برای پرونده کبکم پیش نمیاد؟ و اینکه از زمانی که ایران نیستم ادامه بیمه ام را چکار باید بکنم؟
    پیشاپیش از لطفتان تشکر میکنم.

  15. طيبه
    ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۷:۲۰ | #29

    سلام اقای مختاری
    من ٢ ماه پیش در مونترال لند کردم و قبل از گرفتن کارت pr به ایران برگشتم و قصد ازدواج دارم در صورتیکه به هر دلیلی کارت pr برایم صادر نشود و برای رفتن مجدد به کبک مجبور به گرفتن برگه ورود از انکارا شوم ،ایا ازدواجم در این مرحله مشکل ساز خواهد شد؟

  16. سجاد اکبری
    ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ در ۲۱:۲۴ | #31

    *** تغیر رشته به هنر!؟
    سلام و خسته نباشید آقای مختاری .. من تا ۴ ماه دیگه وارد سن ۱۹ سالگی میشم … دیپلم فنی معماری دارم و الان دانشجوی کاردانی معماری دانشگاه ازاد هستم که ترم دومم رو تموم کردم … .
    متاسفانه هیچ علاقه ای به این رشته ندارم، رشته مورد علاقه من کارگردانی سینما هستش
    **** من میخوام برم برای فیلمسازی از طریق کبک یا تورنتو ادامه تحصیل بدم(کدامش سریعتر هست) .لطفا راهنمایی کنین که چه مدارکی نیاز هست و آیا از طریق دفتر شما میتونم اقدام کنم؟؟ *** و اینکه برادرم و همسرشون که از موکلین قبلی شما بودن الان در شهر تورنتو ساکن هستند ، آیا تاثیری در بهبود و تسریع کار دارد؟
    بعد اینکه من تا دو سال دیگه فوق دیپلم معماری می گیرم باید لیسانسشو هم بخونم!! و یا اینکه باید تغیر رشته بدم به هنر و یا داشتن مدرک از اموزشگاه هایی مانند انجمن سینما جوان کافیه!!
    **** بعد تحصیلی یا اقامت..هرکدوم که سریعتر به نتیجه برسه.
    و در نهایت به چه زبانی نیاز هست!!

  17. فراز
    ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ در ۱۹:۵۳ | #33

    سلام آقای دکتر عزیز
    در صورتی که PR همسرم به دلیل رعایت نکردن سقف ۲ سال اقامت در کانادا لغو شود و نتواند تمدید کند چه کاری میتوانیم برای پیوستن او به من انجام دهیم؟ چون من میتوانم تمدید کنم اما ایشان نمیتواند. آیا باید برای او همه چیز را از آغاز کار شروع کنیم یا این واقعیت که او همسر رسمی من است کمکی خواهد کرد؟ با تشکر

    • ۱ شهریور ۱۳۹۴ در ۱۹:۲۳ | #34

      اقامت به طور خودکار باطل نمی شود اگر مراجعه داشته باشند
      تا قبل از انقضای کارت به کانادا بیایند در فرودگاه اقامت را باطل می کنند ولی باید درخواست تجدید نظر داد که خود دو سال به طول می انجامد در آن مرحله است که بودن شما و شرایطی که اعلام کردید موثر است و باعث می شود ایشان بتواند اقامت را حفظ کند
      اگر درخواست تجدید نظر ندهید و اقامت باطل شود امکان اقدام از طریق اسپانسرشیپ هست

  18. Milad
    ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۶:۵۴ | #35

    @علی مختاری
    از لطفتون سپاسگزارم.
    من قصد دارم در کشور آمریکا در مقطع ارشد معماری ادامه تحصیل بدم.
    چیزی که من متوجه شدم اینه که ابتدا باید با استاد تماس بگیرم تا از فاند مطمئن بشم و بعد از اون مدارک خواسته شده رو برای دانشگاه بفرستم.(اگه اشتباه برداشت کردم تصحیح بفرمایید)
    سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه که چه تضمینی هست که استاد فاند رو بده و اصطلاحا دبه در نیاره؟
    سوال دیگه اینکه اگه من نظر استاد رو برای فاند جلب کردم و استاد طبیعتا به اپلای کردن تشویقم کرد، باید در فرم های خواسته شده دانشگاه فاند رو درخواست کنم یا نیازی به اینکار نیست؟ جلب نظر و حمایت استاد برای فاند و اپلای روی روند پذیرش دانشگاه هم تاثیر داره یا اون مسئله ی جدا از این هست؟

    • ۲ شهریور ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۷ | #36

      بعید است دبه ای در کار باشد مگر اینکه شرایط عوض شود مثلا برای پروژه شما قراردادی که با صنعت بوده است منفی شود و یا …
      روند درخواست پذیرش و … در مورد هر دانشگاهی می تواند متفاوت باشد بنابراین اطلاعات را در سایت دانشگاه جستجو کنید

  19. Milad
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ در ۲۱:۵۸ | #37

    سلام.
    من تازه تصمیم به مهاجرت تحصیلی گرفتم و اولین کاری هم که کردم این بود که جزوه ای رو که روی اینترنت قرار گرفته خوندم.
    اما کمی گیج شدم؛ چهار تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم پاسخ بدید:
    ۱٫ برای گرفتن پذیرش بالاخره باید فرم هایی که در سایت دانشگاه هست رو پر کرد یا اینکه از طریق ایمیل با استاد تماس بگیریم؟ (هر دوی اینها در جزوه قید شده) من تفاوت اینها رو زیاد متوجه نمیشم.
    ۲٫ زمانی که در سایت دانشگاه در خواست پذیرش میدیم باید هزینه ای پرداخت کنیم یا پرداخت هزینه مربوط میشه به بعد از گرفتن جواب مثبت از دانشگاه؟ (تقریبا مثل هزینه ی ثبت نام اولیه دانشگاه های خودمون که به صورت اینترنتی هست.)
    ۳٫ من شدیدا به فاند نیاز دارم اما نمی دونم که چطور باید در خواست فاند بدم؛ فاند رو از دانشگاه باید بگیرم یا از استادی که براش کار خواهم کرد؟
    ۴٫ پست کردن مدارک مربوط به چه زمانی هست؟ برای درخواست پذیرش باید مدارک رو پست کنیم یا بعد از قبول شدن درخواست؟
    از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم.

    • ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ در ۲۲:۱۶ | #38

      دوست عزیز
      ۱- هر دو ممکن است یا با استاد به توافق می رسید بعد درخواست می دهید یا درخواست می دهید بعدا باید استاد پیدا کنید
      ۲- همان ابتدا باید هزینه را بدهید هزینه بررسی درخواست است
      ۳- با استاد باید صحبت کنید
      ۴- تا مدارک نرود که بررسی نمی شود دوست عزیز بخشی از مدارک البته آنلاین ارسال می شود

  20. علی
    ۶ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۶:۴۷ | #39

    سلام
    نمی دونم اینجا جای مناسبی برای طرح سوالم هست یا نه!
    من کارمند شرکت نفت هستم با ۶ سال سابقه کار.
    در تماس هایی که با کنپارس داشتم در مورد مهاجرت به کبک چند مدرک ازم می خوان که چیزی که باعث نگرانی من شده نامه کار است.
    ظاهرا نامه کار باید شرحی از سوابق کارم باشه به همراه شرح وظایف هر سمت که به تایید رییس واحد رسیده باشه.
    مساله اینه که همچنین نامه ای در سیستم ما مرسوم نیست. فقط امور اداری شرکت نامه اشتغال به کار میده با مهر شرکت که اونم محدود است به تایید اشتغال و رسمی بودن و نه جزییات بیشتر.
    از مشاوران کنپارس راهنمایی خواستم تا بتونم بر اساس پرونده های کارمندان شرکت نفت عمل کنم ولی به خاطر حفظ اسرار موکلان این درخواست پذیرفته نشده. خلاصه این که ممنون میشم راهنمایی کنید چون به نظرم مانع جدی باشه. در مورد تهیه نامه تاییدیه از بیمه نفت هم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با سپاس

  21. سیامک
    ۳۰ تیر ۱۳۹۴ در ۱۶:۱۸ | #41

    جناب مختاری سلام
    بعد از لندینگ در کانادا بدون دریافت pr کانادا را ترک کردم و بعد از یک سال با گرفتن travel document در حال بازگشت به کانادا هستم
    سوال اینکه اگر پروسه در یافت pr طول بکشد میتوانم مجددا کشور را ترک کنم یا خیر؟
    سوال دوم اینکه در travel document تاریخ شروع و خاتمه وجود دارد ) شش ماه ) آیا این تاریخ صرفا بابت مهلت ورود به کانادا میباشد
    با سپاس و درود بر شما

  22. ۲۸ تیر ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۶ | #43

    با عرض سلام
    بنده بعد از دریافت ایمیل شما نسبت به برقراری ارتباط اقدام کردم اما متاسفانه شماره های ارسالی در متن ایمیل پاسخگویی نبود .از آنجایی که بنده تصمیم جدی به مهاجرت دارم واز طرفی نمیخواهم پروموشن شما را از دست بدهم.لذا نسبت به برقراری ارتباط با بنده .راهنماییهای لازم را بفرمایید.

  23. eli
    ۲۱ تیر ۱۳۹۴ در ۰۶:۱۴ | #45

    با سلام

    برنامه استانی بریتیش کلمبیا باز شده و سوال من اینه که آیا اگر از این برنامه بخواهم اقدام کنم باز هم پیشنهاد کاری که از کارفرمای کانادایی به من داده میشود باید مثل اکسپرس LIMA باشد.

    ممنون

  24. علیرضا
    ۲۱ تیر ۱۳۹۴ در ۰۳:۰۰ | #47

    با سلام خدمت شما جناب آقای دکتر دسامبر ۲۰۱۱ برای کبک پرونده تشکیل دادم و همون موقع از شما در باره فرستادن سابقه کار پاره وقت و بدون بیمه نظرتونو پرسیدم و شما فرمودین کل سوابق رو بفرستین اعم از بیمه ای و بدون بیمه الان تا اونجا که من خبر دارم چند تا از دوستان رو بدلیل سوابق کار بدون بیمه ریجکت کردن درحالی که سوابق با بیمه در حد ۵ تا ۶ سال هم داشتن ولی مثلا بخاطر ۹ ماه سابقه بدون بیمه دارن ریجکت میشن البته من هنوز آپدیت دریافت نکردم ولی چون پرونده خودم هم اینجوریه خیلی نگرانم خودتون قبلا تو پاسخ سوال ها فرموده بودین فوقش به سابقه بدون بیمه امتیاز تعلق نمی گیره ولی الان اینا دارن کلا پرونده رو ریجکت می کنن که واقعا ظلم بزرگی به خیلی از متقاضیان هست میخواستم اگه امکانش هست نظرتونو در این مورد بدونم خودم هم سابقه دون بیمه دارم که قبل از خدمت سربازی بود و اون موقع کارفرما می گفت بدون کارت پایان خدمت نمیشه بیمه شد و منو بیمه نکردن ولی الان ۴سال و نیم سابقه بیمه دارم (بعد از خدمت)بنظر شما بعد از ارسال آپدیت منو بخاطر اون سابقه بدون بیمه ریجکت می کنن(البته اگه بقول شما نگن قبلا نامه زدیم و شما جواب ندادی!!!) خیلی ممنون

    • ۱ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۴۷ | #48

      سخن من مبنی براظهار درست سوابق درست بود هنوز هم همین را می گویم اینکه آنها در مقطعی به هر بهانه ای افراد را به دلیل نداشتن بیمه در مقطعی بدون اینکه تاثیری در پرونده داشته باشد رد کرده اند تخلف افسر و غیر قانونی بوده است
      البته به نظر می رسد این رویه تا حدودی کنترل شده است و شما نگران نباشید

  25. جواد
    ۱۹ تیر ۱۳۹۴ در ۲۱:۲۸ | #49

    با سلام آقای دکتر مختاری
    بنده به همراه همسرم با ویزای ویزیتوری (توریستی ۵ ساله) هم اکنون در تورنتو مهمان دختر و دامادم به مدت ۲ ماه می باشم. می خواستم در صورت امکان برای ویزای اسپانسر شیپ اقدام کنم.
    لطفا بفرمائید چه مدارکی مورد نیاز بوده ، چه مدت زمانی می بایست صبر کرده و چقدر هزینه دارد؟
    در ضمن آیا امکان این وجود دارد که بنده در حال حاضر بتوانم با ویزای توریستی مشغول به کار بشوم؟
    با تشکر

    جواد

    • ۱ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۵۹ | #50

      خیر با ویزای موقت امکان کار ندارید

      برای اسپانسرشیپ باید دختر و داماد شما شرایطی را داشته باشند به من ایمیل بزنید

  26. پرهام
    ۱۹ تیر ۱۳۹۴ در ۰۶:۰۷ | #51

    سلام آقای دکتر
    ممنون از راهنمایی های دقیق و صمیمانه شما
    می خواستم بدونم ایا مهاجرین برنامه کبک که از تورنتو یا شهرهای دیگه شماره SIN دریافت کردند مشکلی برای شهروندی آینده شون ایجاد نمی شه؟

  27. فراز
    ۱۹ تیر ۱۳۹۴ در ۰۶:۰۳ | #53

    با سلام
    من و همسرم در تورنتو لند کردیم کارتهایمان را هم گرفتیم و به ایران برگشتیم. تصمیم داریم سه سال بعد به کانادا برویم و بمانیم. اما احتمالا همسرم نمیتواند آن موقع بیاید. چه کاری باید بکنیم که pr همسرم لغو نشود و بتواند به من در کانادا ملحق شود؟
    با تشکر

برگه نظرات
1 48 49 50 175
  1. ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۷ | #1