چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. البته عزیزانی که موکل من هستند و در ارتباط با پرونده در جریان خود می خواهند مطلبی بگویند و یا سوالی دارند باید حتما از روش ارتباط با دفاتر و یا ارسال ایمیل استفاده کنند و از گذاشتن کامنت در وبلاگ خودداری کنند به این دلیل که اولا وبلاگ وسیله ارتباط رسمی ما نیست و رکورد نمی شود دوم اینکه بنده تعهدی به پاسخگویی فوری ندارم شاید موضوع شما فوری باشد و از همه مهمتر اینکه وبلاگ فضای عمومی است و نمی توان جزییات پرونده شما را در آن مطرح کرد.

پس این وبلاگ برای طرح سوالات غیر موکلین است البته موکلین سوالات غیر مرتبط با پرونده خود را می توانند مطرح کنند.

 

دوستان می توانند به روشهای زیر سوال کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. manizheh
    ۱ خرداد ۱۳۹۷ در ۰۹:۵۶ | #1

    سلام

    ما پسرمون رو برای دبیرستان داریم می فرستیم کانادا. پذیرش گرفتیم و کارهای پرداخت شهریه و اسکان هم انجان شده. اما یک فرم مخصوص قیومیت هست که ما باید امضا و محضری کنیم در ایران و در حقیقت داریم به فامیلمون در کانادا اجازه می دیم که قیم پسرمون باشه در مدت تحصیل. فرم مخصوص اداره مهاجرت کانادا هست فرم imm 5646e و به انگلیسی و اینجا هم محضرخانه گفته که فرم انگلیسی را که امضا کنیم محضری نمی کنند میشه بفرمایید چه باید بکنیم برای حل این مشکل. ممنون میشم.

  2. کرمی
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۰۵:۴۷ | #3

    با سلام
    من دانشجوی تر آخر ارشد معماری در یک دانشگاه سراسری متوسط هستم، به دلایلی من و همسرم تصمیم به مهاجرت اروپا و دقیق‌تر آلمان گرفتیم، من قصد داشتم از طریق مهاجرت کاری اقدام کنم اما متاسفانه سابقه کار ندارم، به همین خاطر تصمیم گرفتم برای فاند ارشد در یکی از دانشگاه‌های آلمان اقدام کنم که دوساله تمام بشه و بتونم وارد بازار کار اونجا بشم، سوال من از شما این هست که آیا بهتر نیست ارشد ایران را نیمه تمام بگذارم و شروع کنم به نوشتن مقاله، با توجه به اینکه قبولی دانشگاه سراسری دارم راحت‌تر به من فاند و پذیرش داده نمیشه؟
    چون اگه ارشد رو تمام کنم احتمالا اقدام برای دکترا بهتر نتیجه می‌دهد که دکترا هم پنج‌ سالی طول میکشه. باسپاس از شما

  3. محسن عیسوند
    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۵:۳۸ | #5

    با سلام و عرض ادب
    ببخشید من شرایط ذکر شده در سایت شما را دارم ولی یک سوال هست که خیلی ذهنم را درگیر کرده شنیده ام که پرونده کبک بین ۵ تا ۷ سال طول می کشد! ایا درست است؟؟؟ ایا منطقی است؟ شرایط کلی من : بی ۱ ،امسال بی ۲(فرانسه) میگیرم ۳ سال سابقه کار مرتبط ،لیسانس مهندسی برق دانشگاه ازاد(فرقی میکند؟) ۲۷ سالمه مجرد

    • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۳:۱۳ | #6

      نه لزوما
      سیستم د رحال تغییر است و تاخیرا به دلیل این تغییرات است از امسال به سامان می شود

  4. مهدي
    ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ در ۲۰:۳۹ | #7

    سلام و درود جناب مختاری-میخواستم لطف کنید در مورد خرید تجارت در ونکوور و یا تورنتو با حدود ۱۵۰ هزار دلار کانادا توضیح بدین که به چه نحوی هستش و برای گرفتن اقامت بعد یکسال کار ؛ایا شرایط خاصی دارد؟ممنون

  5. رضا
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۰۷:۳۳ | #9

    باسلام و خسته نباشید
    رضا عباسی هستم یکی از موکل های شما

    یک سوال داشتم خدمت شما، میخواستم ببینم مدارمی که ما بعد از دریافت سی اس کیو برای فدرال ارسال میکنیم جهت مراحل فدرال آیا از ایران استعلام میشه؟؟ مثل مدرک تحصیلی یا سو پیشینه؟؟؟

    باتشکر – عباسی

    • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۳:۱۶ | #10

      می تواند‍ این اتفاق بیفتد
      در هر صورت ارسال مدارک تقلبی بسیار خطرناک است

  6. مرداد
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ در ۱۰:۱۳ | #11

    با سلام
    من که مدرس دانشگاههای هنر بوده ام و همسر و پسرم که آنزمان پنج ساله بود، دقیقا چهارساله پیش، پس از چندسال که اقدامات لازم رابرای مهاجرت به کبک انجام داده بودیم با تهیه بلیط منتظر زمان پرواز بودیم که همسرم به بهانه خداحافظی با اقوامش به همراه پسرم به شهرستان رفت و با همکاری آژانس هواپیمایی بلیطهایمان را کنسل و برای یکهفته جلوتر از پرواز و قبل از برگشت نزد من برای خود و پسرم بلیط کانادا میگیرد و بدون من به کانادا میرود و تا الان چهار سال است که من از سرنوشت پسرم اطلاعی ندارم و حتی کوچکترین مکالمه ای هم با وی نداشته ام
    پس از این ماجرا مطلع شدم که پدر وی مرا بامهریه ای که قبلا دریافت کرده بوده ممنوع الخروج کرده و سپس بود که من در ایران اقدام به شکایت کردم و در این مسیر متوجه شدم که سرپرستی مهاجرت را قبل از ورود به کانادا به خود منتقل کرده و همچنین از طریق دوستانش در ایران متوجه شدم که طلاق کانادایی هم گرفته …..
    حال اینکه با توجه به سرقت پاسپورت و تمام مدارک شناسایی و دانشگاهی و اموال و غیره و پیگیری های من و جرمهای دیگر ارتکابی توسط همسرم و برادرش، نام هردو نیز در لیست قرمز انترپل قرار گرفته است ولی باتوجه به عدم روابط سیاسی دو کشور، هنوز نتیجه ی دلخواه به دست نیامده. با ذکر این توضیح چند سوال دارم
    ۱٫ آیا میتوان با گرفتن وکیل در کانادا بدون حضور خودم امیدوار به احقاق حق خود باشم؟
    ۲٫ آیا در میتوان به جوابهای لحظه ی ورود همسرم به کانادا که در مورد من اعلام کرده دسترسی پیدا کرد؟ که قطعا همگی خلاف واقع بوده اند
    ۳٫ آیا وی باتوجه به اینکه باید ساکن کبک میشده و از همان هفته اول در ونکوور مستقر شده جرمی مرتکب شده؟
    ۴٫ از همه مهمتر آیا سرنوشت پسر من برای کشوری مثل کانادا با این همه داعیه حقوق بشری اینقدر مهم نبوده که حتی از مادر وی در مورد سرنوشت پدر فرزندش یک تحقیق حتی جزیی انجام دهد؟ و من و پسرم که آنزمان ۵ ساله بوده و الان ۹ ساله و عدم حضور پدر در سرنوشت و آینده ی وی چه تاثیراتی میتوانسته و میتواند داشته باشد که مادری با خودخواهی خود و فقط به عنوان گروگان پسرم را نزد خود نگهدارد؟؟؟؟؟؟؟
    ۵٫ کلا آیا سیتمی وجود ندارد که مادر را مجبور کرد که اجازه ی تماس من و پسرم را بدهد؟
    با سپاس فراوان

    • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۳:۲۲ | #12

      دوست عزیز

      پرونده یک متقاضی اصلی دارد که احتمالا همسر شما بوده و می تواند شما را غیر همراه اعلام کند و پرونده را ادامه دهد
      در مورد فرزند برای صدور ویزا نیازمند اجازه محضری شما هستند که احتمالا یا امضا کرده اید یا در این مورد تقلب کرده اند
      آنچه می فرمایید اگر قابل اثبات باشد بله می توان پیگیری کرد و ایشان اگر اظهار خلاف واقع کرده باشد و یا مدرک جعلی داده باشد از کانادا اخراج می شود
      باید وکیل بگیرید و هزینه کنید و این کار مجانی قابل پیگیری نیست
      مایل بودید بفرمایید تا دقیقتر به موضوع بپردازیم
      غیر از اخراج عنوان آدم ربایی هم در انچه شما گفتید صدق می کند و تبعات شدیدی دارد

  7. Ali DM
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ در ۰۷:۳۴ | #13

    با سلام و احترام
    معنی این جمله در سایت مهاجرت کانادا چیست:

    If you are working or studying in Canada, your temporary resident visa may expire at the same time as your work or study permit. If your work or study permit is expiring soon, please renew your study or work permit first. Once your study or work permit is approved, you may apply for your temporary resident visa.

    من ویزای ویزیتوری ۵ ساله و ویزای work یک ساله دارم. آیا این به این معنی است که با تمام شدن زمان ورک پرمیت، ویزای ویزیتوری من هم تمام میشود؟

    ممنون بابت وقتتون و کمکی که میکنین

    • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۳:۲۴ | #14

      اگر ابتدا برای کار یا تحصیل اقدام کرده اید بله اما اکر ابتدا توریستی گرفته اید بعد ورک پرمیت دریافت کرده اید این اتفاق نمی افتد مگر اینکه هنگام صدور ورک پرمیت ویزای توریستی قبلی را باطل کنند و ویزای جدیدی متناسب با اعتبار ورک پریت بزنند

  8. مریم ناظمی
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ در ۱۷:۴۶ | #15

    با سلام، آیا در هنگام سابمیت نیروی متخصص کبک داشتن مدرک آیلتس الزامی است یا می توان در مدت زمان آپدیت مدرک رو فرستاد؟ ممنون از راهنماییتون

  9. حبیب حسن زاده
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ در ۰۸:۴۷ | #17

    با سلام خدمت جناب دکتر مختاری
    من در حال جمع آوری مدارک برای برنامه ساسکاچوان هستم. امور اداری شرکت مهندسی مشاوری که در آن به عنوان مهندس مکانیک مشغول به کار هستم ، نامه سابقه کاری مختصری میدهد که فقط شامل تاریخ استخدام و حقوق پایه و سمت شغلی من(بدون شرح وظایف) است با مهر شرکت و امضای رییس امور اداری. از طرف دیگر، رییس بخشی (بخش piping)که در آن کار میکنم و سرپرست مستقیم من هستند نامه ای شامل شرح وظایف و تاریخ استخدام به من میدهند (روی سر برگ شرکت) ولی فقط با امضا و اطلاعات تماس خودشان و بدون مهر . آیا این دو نامه میتوانند مکمل یکدیگر باشند؟و آیا اصلا نامه بدون مهر قابل قبول است؟(روی سربرگ شرکت)
    ممنون از توجهتون

    • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۳:۲۸ | #18

      ایراد ندار هر دو نامه را بگیرید کارت ویزیت امضا کنندگان را هم پیوست کنید بعلاوه آخرین روزنامه رسمی شرکت

  10. مهرداد
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ در ۰۹:۲۸ | #19

    سلام جناب مختاری،
    من ۶ سال در امریکا دانشجو بودم. الان ایران هستم و در پروسه مهاجرت کانادا هستم. برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه از دچار مشکل شده ام. جایی خوندم که پلیس + ۱۰ در خیابان پاسداران اثرانگشت لاتین انجام میده. من هم مراجعه کردم و روی فرم مربوطه ، اثرانگشت گرفته شد و من هم ارسال کردم برای دوستان به امریکا که از اونجا پیگیری کنن. اما واقعا نمیدونم اثرانگشت گرفته شده در ایران اعتبار دارد. با توجه به زمان طولانی پروسه صدور گواهی (حدود ۳-۴ ماه)، ممکن است زمان رو از دست بدهم. ایا شما راهی سریعتر و مطمئنتر سراغ دارید؟
    با سپاس فراوان

    • ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۲۳:۴۲ | #20

      در سایت fbi در این‌مورد روش اقدام را روشن توضیح داده
      اگر مطابق ان عمل کرده اید
      انجام می شود

برگه نظرات
1 54 55 56 175
  1. بدون بازتاب