چگونگی طرح سوالات در این وبلاگ

 

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. البته عزیزانی که موکل من هستند و در ارتباط با پرونده در جریان خود می خواهند مطلبی بگویند و یا سوالی دارند باید حتما از روش ارتباط با دفاتر و یا ارسال ایمیل استفاده کنند و از گذاشتن کامنت در وبلاگ خودداری کنند به این دلیل که اولا وبلاگ وسیله ارتباط رسمی ما نیست و رکورد نمی شود دوم اینکه بنده تعهدی به پاسخگویی فوری ندارم شاید موضوع شما فوری باشد و از همه مهمتر اینکه وبلاگ فضای عمومی است و نمی توان جزییات پرونده شما را در آن مطرح کرد.

پس این وبلاگ برای طرح سوالات غیر موکلین است البته موکلین سوالات غیر مرتبط با پرونده خود را می توانند مطرح کنند.

 

دوستان می توانند به روشهای زیر سوال کنند:

 

۱- در مورد سوالات مرتبط با مطالب زیر همان مطلب در قسمت کامنتها

۲- در مورد سوالاتی که قبلا در مورد آن مطلبی نوشته نشده در کامنت همین مطلبی که هم اکنون می خوانید

۳- تکمیل و ارسال فرم زیر که در این صورت سوال شما و پاسخ آن  اگر قبلا در این وبلاگ مطرح نشده باشد به صورت مطلب جدید نوشته خواهد شد

۴- تنها سوالات کلی پاسخ داده می شود و مواردی که نیاز به صرف وقت و بررسی شرایط ویژه یک فرد دارد امکان پاسخ ندارد.  بنابراین با امکان طرح سوال در این وبلاگ وظیفه مشاور و یا وکیل شما را به عهده نمی گیریم.

 

لطفا در طرح سوالات خود نکات زیر را رعایت کنید:

 

۱- قبل از طرح سوال وبلاگ را برای پاسخ سرچ کنید

۲- حتما فارسی تایپ کنید و یا انگلیسی بنویسید. مطالب فینگلیش حذف می شوند

۳- کوتاه و مختصر بنویسید و سوالات روشن مطرح کنید. 

۴- از همه مهمتر در مورد زمان رسیدگی به پرونده خود نپرسید. سوالی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان پاسخ ندارد. در سایت کنپارس صفحه نامه ها ی رسیده کنپارس هر هفته برای راهنمایی دوستان در این زمینه به روز می شود و می توانید پیگیر آن صفحه باشید و پرونده خود را مقایسه کنید.

۵- با توجه به اینکه سوالات غیر موکلین به طور محدود پاسخ خواهد گرفت اگر موکل هستید حتما در سوال اعلام کنید.

 

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیک (الزامی)

موضوع

پیغام

  1. ۱۲ آذر ۱۳۹۶ در ۰۸:۰۱ | #1

    مختصر و مفید
    مدت زمان بروسه ورود سریع کانادا چقدر طول مکشد
    بیشابیش از راهنمایی شما سباسگزار هستم

  2. فهیمه
    ۱۱ آذر ۱۳۹۶ در ۱۷:۳۸ | #3

    سلام خسته نباشید من و خانواده ام تل چند ماه دیگه عازمه کانادا هستیم سوالم اینه که همسرم ۱۶ سال سابقه در زمینه نصب و نگهداری کامل آسانسور رو داره ایا در کانادا به این رشته نیازی هست در ضمت مشغول خواندن زبان به صورت فشرده هستیم و سوال بعدی اینکه خودم میخوام برم یه مدرک فنی و حرفه ای بگیرم مثل آشپزی یا شیرینی پزی به نظرتون کدوم رشته برای من بهتره ممنون میشم جوابم رو بدین

    • ۲۲ آذر ۱۳۹۶ در ۱۸:۰۲ | #4

      خانم فهیمه

      نصب و راه اندازی اسانسور رشته خوبی است البته باید درس بخوانند و در این زمینه اجازه کار بگیرند
      برای شما امکان اظهار نظر ندارم همه این موارد خوب است هر فن و هنری می تواند باعث موفقیت شما شود

  3. عبدالله
    ۱۱ آذر ۱۳۹۶ در ۱۱:۱۲ | #5

    با سلام
    من و خانمم قصد رفتن به کانادارو داریم برای ادامه تحصیل من خودم برا فیزیز تراپی و خانمم پزشکی مشکل ما سن است من(تولد :۱/۱۱/۶۳ و همسرم(تولد :۳۱/۶/۶۴ ) اگر به تور قانونی سن خودمونو کم کنیم امکانش هست پزیرش بگیریم

  4. زهرا
    ۳ آذر ۱۳۹۶ در ۲۰:۳۲ | #7

    باسلام من و همسرم قصد مهاجرت به کانادا را داریم یک بچه ۵ساله داریم از طریق ثبت شرکت چطورمیتوانیم با کمترین هزینه اقامت بگیریم

  5. فریبا
    ۱ آذر ۱۳۹۶ در ۱۱:۰۹ | #9

    سلام من حدود دوساله که درخواست پناهندگی از طریق ازدواج کردم تو سوعد با وجود تمام مدارک اصلی ازدواج رسمیمون و مدارک لازمه تو مصاحبه که بر اساس احتمالی شک کردن در موردش مارو رد کردن از سوعد حالا همسرم اونطرف با اعتراض که رو این موضوع کردن فرستادن برگه رو دادگاه حالا میخوام بپرسم با این وجود من تا درست شدن ویزای ازدواجمون میتونم ویزای مسافرتی بگیرم و برم به همسرم سر بزنم ؟!

  6. علی
    ۱ آذر ۱۳۹۶ در ۰۸:۳۳ | #11

    سلام جناب مختاری.
    بنده متخصص رشته چشم پزشکی هستم.
    جهت شرکت در برنامه اکسپرس اینتری مدرک پزشکی عمومی و تخصص من بایستی توسط چه سازمانی بررسی شود و معادل با PHD هست یا خیر؟

  7. مادرید
    ۳۰ آبان ۱۳۹۶ در ۱۳:۱۴ | #13

    hi dear friend
    i’m using ur weblog for immigration.
    this is so useful for everyone
    thanx a lot

  8. شاهرخ
    ۱۸ آبان ۱۳۹۶ در ۱۰:۴۵ | #14

    سلام.آیا سابقه سربازی هم بعنوان سابقه کار در نظر گرفته میشود

    • ۲۱ آذر ۱۳۹۶ در ۱۵:۰۸ | #15

      لزوما خیر مگر در موارد استثنایی که افراد کار تخصصی کرده اند و سابقه بیمه قابل ارایه ای داشته باشند

  9. مجید
    ۱۷ آبان ۱۳۹۶ در ۰۹:۳۶ | #16

    سلام جناب مختاری.
    همانطور که شما فرموده اید جهت انتقال فرزند جدید به کانادا برای والدین دارای PR که درایران هستند,الزاما می بایست یکی از والدین حضور فیزیکی در کانادا جهت درخواست داشته باشد.
    سوال بنده این است که آیا این پروسه اسپانسرشیپی فرزند نیاز به درآمد سالانه در کانادا ندارد؟چون ما فعلا در ایران هستیم و درآمد کانادایی نداریم.یا اینکه این یک پروسه درخواست کارت PR عادی است؟
    چنانچه ویدئو مرتبطی دارید لطفا ارجاع دهید.
    با تشکر از پاسخ شما.

  10. sam
    ۱۵ آبان ۱۳۹۶ در ۰۹:۳۹ | #18

    با سلام و خسته نباشید من دفعه قبل برای شما پیغام گذاشتم که فکر میکنم به دست شما نرسید من و خانواده نامزدم ۵ سال هست که در ترکیه به صورت پناهنده قبول به سر میبریم وقتی روند کار طول کشید پدر نامزدم برای اسپانسرس کانادا اقدام کرد پروسه به این شکل بود که پنج نفر در کانادا اسپانسر این خانواده پناهنده میشوند بعد از مدتی این خانواده قبولی گرفتند وچند روز پیش به مصاحبه رفته و بلافاصله به مدیکال فرستاده شدند ولی وقتی برای من صحبت کردند افسر سفارت گفت باید ازدواج کنید حال سوال من این است اگر الان ازدواج کنیم مشکلی در روند پروسه این خانواده صورت میگیرد ? واگر نگیرد چقدر بعد از ازدواج معمولا پروسه طول میکشد ?از قبل برای پاسخ متشکرم.

  11. میلاد
    ۱۴ آبان ۱۳۹۶ در ۱۶:۳۹ | #20

    با سلام.آقای مختاری من تا آخر هفته میخام با شرکت شما قرارداد ببندم.لیسانس عمران با آیلتس۶ دارم.سابقه کارم از سال ۹۲ به بعد بدون بیمه تامین اجتماعی هست.اما نامه شرکت با سربرگ و مهر و..کامل دارم.ساسکاچوان خیلی واسم راحت تره چون آیلتس دارم.آیا به خاطر نداشته بیمه مشکل پیش میاد؟ .من ساکن تهران نیستم و متاسفانه امکان چندین بار اومدن تهران رو ندارم.حالا نمیدونم قرارداد کبک ببندم یا ساسکاچوان.آیا ساسکاچوان استعلام بیمه تامین اجتماعی میگیرن؟.لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

    • ۱۵ آبان ۱۳۹۶ در ۰۱:۱۰ | #21

      کارشناسان ما اموزش دیده اند و بهترین مسیر را به شما پیشنهاد می کنند
      نیاز به رفت و امد نیست با ایمیل و تلفن با کارشناس در تناس باشید

  12. گلي
    ۱۳ آبان ۱۳۹۶ در ۰۴:۵۵ | #22

    سلام وقت بخیر
    درصورت کمبود سه امتیاز برای کبک میشود ان را با نمره اسپیکینگ هفت که دو امتیاز دارد و نمره ریدینگ پنج که یک امتیاز دارد جبران کرد؟یا نمره باید در همه مهارتها حداقل میزان پنج را داشته باشه؟

  13. سعيد
    ۲ آبان ۱۳۹۶ در ۱۷:۴۸ | #24

    سلام برای گرفتن کارت prاز طریق کارافرینی حتما باید دوسال اقامت داشته باشیم یانه

    • ۱۵ آبان ۱۳۹۶ در ۰۱:۰۴ | #25

      به محض ورود به کانادا مقیم دایم خواهید بود و ۴۵ روز بعد کارت را خواهید داشت

  14. سید امیرحسین بهشتی
    ۲۹ مهر ۱۳۹۶ در ۱۴:۵۷ | #26

    سلام .
    من فوق دیپلم آی تی هستم .
    ۷ سال بیمه دارم .
    مجرد هستم .
    از چه طریقی می تونم برای مهاجرت کانادا استفاده کنم ؟
    با تشکر

  15. نوید
    ۲۳ مهر ۱۳۹۶ در ۰۷:۵۶ | #28

    سلام جناب مختاری
    بنده منتظر ویزا هستم و نامینیشن استان ساسکاچوان رو دارم
    ۱-میخواستم بدونم اگر بعد از لند در استان و گرفتن pr به مونترآل تغییر مکان دهم با توجه به اینکه csq ندارم ،مزایای مهاجران کبک مثل child benefit یا کلاسهای زبان رایگان و سوبسید و …. به ما تعلق میگیرد یا خیر
    ۲- این جابجایی برای زمان سیتیزن شیپی مشکلی ایجاد میکند یا خیر؟
    سپاس فراوان

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۳ | #29

      ۱- مشکلی ندارید بعد از سه ماه اقامت مثل کبکی ها خواهید بود
      ۲- به هیچ وجه مشکلی ندارد و ربطی به سیتی زن شیپ ندارد

  16. davood
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۳۱ | #30

    لازم به ذکر سابقه جزایی داشتم و ۲ ماه هم زندان بودم سال ۸۸

  17. davood
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۲۰:۵۵ | #31

    سلام خسته نباشید

  18. davood
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۲۰:۵۴ | #32

    با عرض سلام.من اقامت سه ساله المان رو به تازگی گرفتم(پناهندگی) اما موعد پاسم که شد کارم متوقف کردن.من ایران سوئ پیشینه داشتم امکان داره مشکل از سوئ پیشینم باشه،در صورتی که جریمه نقدی شدم وپرداخت کردم قانونی ازاد شدم.

  19. سمانه امیرآبادی
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۰۷:۵۷ | #34

    ویزای کانادا

  20. سمانه امیرآبادی
    ۱۵ مهر ۱۳۹۶ در ۰۷:۵۵ | #35

    سلام آقای دکتر من سمانه هستم ۳۴ ساله ومجرد و کارشناس مدیریت بازرگانی با ۷ سال سابقه بیمه و آیلس ۶٫۵ می خواهم بدانم امکان رفتن به کانادارو دارم و فرم مشاوره که به صورت رایگان هست رو پر کردم

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۶ | #36

      منتظر پاسخ باشید خانم سمانه
      اگر بعد از یک هفته خبری نبود با دفتر ما تماس بگیرید

  21. مارال
    ۶ مهر ۱۳۹۶ در ۱۴:۴۸ | #37

    سلام
    من و همسرم قصد اقدام برای مهاجرت به کانادا داریم. میخاستم بدونم برای اینکه بتونیم پدر و مادرمون رو ببریم باید چه اقداماتی انجام بدیم. ممنون

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۷ | #38

      بعد از مهاجرت و مدتی زندگی ممکن است بتوانید اسپانسر آنها شوید
      همز مان چنین امکانی نیست

  22. محمد ابراهیمی
    ۲ مهر ۱۳۹۶ در ۱۱:۱۳ | #39

    با سلام و احترام
    در حال حاضر ۵ ماه از ارسال مدیکال ما میگذره و در مرحله بکگراند چک هستیم. با توجه به تغییرات آب و هوایی کانادا آیا میتونیم درخواست ویزای توریستی بدیم تا وقتی که ویزای مهاجرت صادر میشه یا شما این موضوع رو پیشنهاد نمیکنید؟

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۱۰ | #40

      متوجه تغییرات آب و هوایی کانادا نمی شودم و ربطش به ویزا
      منتظر شوید مراحل تمام شود ویزا بگیرید و بیایید
      به این دلیلی که فرمودید به شما ویزای موقت نمی دهند

  23. داود
    ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۷:۳۸ | #41

    سلام جناب آقای مختاری فرزند اینجانب به همراه مادرش در کانادادر کلاس ١٠مشغول تحصیل میباشد ویزای تحصیلی دارد ،مادرش ویزای توریستی،خواهرم وشوهرش وفرزندش شهروند کانادا میباشند (بی أر)ءخواهرم خانه دار،أیا خواهرم یا عمه فرزنم می تواند أسبانسر فرزندم شود خواهرم در کبک وفرزند و خانم در ونکوور زندکی می کند ممنون إز لطف جنابعالی

  24. Masuod
    ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۲۱:۲۵ | #43

    بنده یه مغازه تو تفلیس خریدم ویه بار کوچک راه اندازی کردم با سابقه کار اینجا میتونم برا کانادا اقدام کنم و ویزا توریستی بگیرم اونجا کار پیدا کنم برگردم گرجستان و اقدام کنم برای مهاجرت

برگه نظرات
1 53 54 55 175
  1. بدون بازتاب