درباره شرکت کنپارس

درباره شرکت کنپارس اینجا بخوانید

  1. ابراهیم
    ۳۰ آبان ۱۳۹۶ در ۱۵:۳۳ | #1

    با سلام و احترام،
    من ۴۴ ساله دارای مدارک لیسانس محیط زیست و کارشناسی ارشد MBA و دکترای DBA از سازمان مدیریت صنعتی ایران هستم. مشاور و مدرس هستم در زمینه های HSE و کسب و کار و کارآفرینی. دو فرزند دارم و همسرم لیسانس مدیریت بازرگانی با سابقه ۱۵ سال در زمینه خدمات بیمه درمان با سن ۴۲٫ خودم حدود ۱۷ سال سابقه کار دارم.
    حدود ۶ سال کسب و کار خصوصی دارم در زمینه اموزش و مشاوره.
    مدرک زبان نداریم. ولی زبان انگلیسی بنده بد نیست.
    دارای مدارک ورزشی در زمینه تکواندو هستم و تجربه فعالیت حدودا ۳۰ سال در این رشته.
    فرم ارزیابی هم تکمیل کردم. لطفا برای اقامت دایم راهنمایی کنید.
    ۰۹۱۲۱۳۵۲۲۰۸

  2. Sahand
    ۱۰ شهریور ۱۳۹۶ در ۰۷:۵۹ | #3

    با سلام
    من ٣٧ سال سن دارم و دارای دو فرزند. کارشناس ارشد تربیت بدنی از دانشگاه تهران و دبیر درس تربیت بدنی با ١٠ سال سابقه بیمه تمام وقت و همسرم دارای مدرک کارشناسی تربیت بدنی و سابقه ٢۶ سال بیمه تمام وقت.در حال حاضر در کلاس پیری ایلتس زبان میخونم.دارای کارتهای مربیگری و داوری در رشته های ورزشی مختلف.
    ایا امکان مهاجرت ما بصورت کاری هست؟؟؟

  3. جمال آل احمد
    ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ در ۱۶:۲۶ | #5

    آقای مختاری
    با سلام
    مدتی است که در روزنامه همشهری آگهی شما را برای استخدام خانم مترجم فرانسه یا انگلیسی می بینم .چون این آگهی خیلی تکرار شده ابود ،من تصور کردم شما هنوز فرد مناست را پیدا نکرده اید.بنابر این به آدرس کار یابی شما یک ایمیل فرستادم و پیشنهاد دادم که اگز ممکن است مترجم آقا استخدام کنید تا من بتوانم در دفتر شما مصاحبه حضوری داشته باشم و قید کردم که در زبان های فرانسه و انگلیسی دارای لیسانس و فوق لیسانس هستم و سی سال هم تجربه در ترجمه دارم و رزومه خود را نیز پیوست نمودم. از دفتر شما پاسخ خودکار آمد که منتظر دعوت همکاران شما باشم ولی تا کنون دعوتی نیامده است .لذا در خواستم را با شخص جناب عالی تکرار می کنم تا دستور دهید به ایمیل من جواب غیر اتوماتیک یدهند و برایم وقت ملاقات در مورد کار در دفتر شما به عنوان مترجم فرانسه و انگلیسی تعیین کنند.
    پیشاپیش از توجه شما سپاسگزار هستم.
    با تقدیم احترام/
    آل احمد.

    • ۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۰:۵۵ | #6

      بنده از آگهی در همشهری بی خبرم
      ما یک نیرو برای دفتر مونترآل می خواستیم که استخدام شد

  4. مهرنوش
    ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ در ۲۳:۰۵ | #7

    با عرض سلام
    من ۲۳ سالمه و مجردم.لیسانس پرستاری دارم و در حال گذراندن طرحم هستم که ۹ماهشو گذروندم. در حال یادگیری زبان هستم. اقای مختاری برای ویزای تحصیلی اقدام کنم یا شغلی؟ کدو سریعتر میشه.لطفا راهنماییم کنید

  5. میثم
    ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ در ۰۱:۴۶ | #9

    با درود خدمت اقای مختاری

    من یک آقای ۳۵ ساله هستم و تازه مدرک لیسانس معماری شاخه طراحی داخلی گرفتم از دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران – حدود دو سال سابقه کار مرتبط دارم. لطفا در مورد سوالات زیر منو راهنمایی بفرمایید:

    ۱- آیا اگر برای پذیرش در دوره لیسانس مدریت سازه یا دیپلمای یک رشته مرتبط از کالج جورج براون تورنتو اقدام کنم احنمال گرفتن ویزای دانشجویی وجود داره ؟
    ۲- اگر بخوام از طریق سرمایه گذاری برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم کلا چقدر پول لازم دارم ؟
    ۳- آیا گرفتن اقامت دایم کبک از طریق سرمایه گذاری به مبلغ ۲۱۰ هزار دلار کانادا واقعیت دارد ؟

    خیلی ممنون و با درود و سلام مجدد!

  6. کامبیز
    ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ در ۲۰:۲۹ | #11

    با سلام. جناب آقای مختاری عزیز
    با توجه به اینکه ۲۰۱۳ فایل نامبر دریافت کردم و یکسال و دو ماه از مرحله آپدیت پرونده ام میگذرد متاسفانه جوابی دریافت نکرده ام .علیرغم تماسهای تلفنی با اداره مهاجرت جوابی نگرفته ام جز اینکه پرونده درحال بررسی است و می بایست صبر کنم. آیا میتوانم همزمان از طریق اکسپرس اینتری اقدام کنم؟ زودتر به نتیجه نمیرسم برای مهاجرت؟
    از زحماتی که برای هموطنانتان میکشید و وقت میگذارید واقعا تشکر می کنم.
    سپاس

    • ۸ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۷:۰۶ | #12

      بله می توانید اقدام موازی کنید
      از کبک انتظار پاسخ سریع و درست نداشته باشید

  7. سفید
    ۱ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۵:۰۲ | #13

    سلام
    بنده و همسرم تمایل زیادی برای گرفتن اقامت کانادا داریم و نمی دونیم از کجا باید شروع کنیم که طی تحقیقاتت با سایت شما اشنا شدیم. بنده ۲۵ و همسرم ۳۲ ساله هستند. بچه هم نداریم. همسرم لیسانس متالوژی و بنده لیسانس میکروبیولوژی. پشتوانه ی مالی در حدود سه میلیارد داریم و زبان انگلیسی مان نسبتا خوب است ولی ازمونی ندادیم و مدرکی نداریم.
    همسرم هشت سال سابقه ی کار خارج از رشته ی تحصیلی ش داره و بنده هم کارهای هنری دستی انجام می دم. همچنین هردو در حال یادگیری بیشتر انگلیسی هستیم.
    لطفا راهنمای کنین که برای شروع چه کار باید انجام بدیم و با وجود وضع مالی خوب شانس موفقیت خواهیم داشت؟
    پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم

  8. احسان
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ در ۰۴:۱۱ | #15

    با سلام و وقت بخیر خدمت آقای مختاری عزیز
    بنده متقاضی روش کاغذی ۲۰۱۵ هستم.در زمانی که مجرد بودم و اقدام کردم ۵۵ امتیاز داشتم. و در نوامبر ۲۰۱۵ فایل نامبر دریافت نمودم.بعد از فایل نامبر ازدواج کردم و مدارک ایشان را نیز به پرونده خود اضافه نمودم.اکنون که آپریل ۲۰۱۷ مبباشد احتمالا قصد جدایی از همسرم را دارم.هنوز آپدیتی برای بنده ارسال نشده.سوال بنده این هستش که با توجه به پروسه طلاق که حداقل ۵ الی ۶ ماه طول میکشد اگر کبک برای من نامه آپدیتی یا هر مدرک دیگه ارسال نمود و مهلتی معمولا ۲-۳ ماهه برای جواب من در نظر گرفت.چاره کار چیست؟ آیا این امکان وجود دارد که من طی نامه ای از آنها به دلیل پروسسه طلاق وقت اضافه ای طلب کنم؟ ممنون از وقتتون

  9. ابراهيم صابري
    ۷ فروردین ۱۳۹۶ در ۲۱:۱۹ | #17

    دخترم مهشید صابری میخواد دلار امریکا به حساب شما واریز کنه تو تورنتو بفرمایید که حساب شما usیاca

    • ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ در ۱۶:۳۲ | #18

      هم حساب کانادایی داریم هم آمریکایی
      لطفا با دفتر در تماس باشید و با هماهنگی اقدام شود ۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

  10. روزبه
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۸:۱۶ | #19

    سلام من فرم ازیابی رو پر کردم و مجموع امتیازم به ۶۰ رسید البته مدرک زبان ندارم ولی از دفتر تهران با من تماس گرفته شد که واجد شرایط برای ویزای نیروی متخصص کبک هستم و احتیاجی به مدرک زبان انگلیسی ندارم و فقط باید فرانسه رو یه کم بلد باشم برای مصاحبه . آیا من میتونم به گرفتن ویزا امید وار باشم؟

  11. فرزاد
    ۲ آذر ۱۳۹۵ در ۰۸:۲۷ | #21

    سلام
    بنده دانشجوی دکتری مکانیک برای فرصت مطالعاتی ۶ ماهه میخواستم برای یکی از دانشگاههای کانادا اقدام کنم. لازم به ذکره ۴ سال قبل مدرک Ielts رو تا نمره ۶٫۵ جنرال اوردم که اکسپایر شده. حدود ۶ سال سابقه فعالیت فنی در شرکت خودم و ۱۲ سال در پروژه های اجرایی و فنی از طریق دانشگاه دارم.
    سوالی که دارم ایا حضور ۶ ماهه در کانادا بعنوان فرصت مطالعاتی و اقدام از خود کانادا میتواند تاثیری در فرایند مهاجرت بنده و همسر و فرزندان داشته باشد یا نه؟؟
    با سپاس از شما

  12. سرور
    ۷ آبان ۱۳۹۵ در ۲۲:۲۲ | #23

    سلام وقتتون بخیر. میخواستم ببینم توی برنامه‌ی Express Entry سابقه کار بدون بیمه ریسک محسوب میشه؟ امتیازات من با ۴سال سابقه کار بدون بیمه به ۴۸۰ میرسه. میخواستم ببینم اگه اقدام کنم چقدر شانس پذیرش رو دارم؟

  13. bakhtiar
    ۳ آبان ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۰ | #25

    جناب دکتر مختاری عزیز سلام
    بنده ۳۸ سال سن دارم و دارای مدرک مهندسی مکانیک هستم الانم ۱۱ ساله کارمند رسمی شرکت ملی گاز ایران هستم و در مجموع ۱۵ سال سابقه کار بازرسی فنی می باشم. خانمم هم ۳۷ سالشه و ارشد مهندسی صنایع دارن و ۱۱ سال سابقه کار در شرکت ملی از دارن. از طریق سایت شما فرم ارزیابی رو پر کردم در قسمت زبان نداشتن مدرک زبان اعلام کردم ، متاسفانه اعلام شد شرایط لازم رو ندارم. با توجه به اینکه زبان انگلیسی خودم و همسرم خوبه و در طی یکسال آیتلس ۶ رو می توانیم بگیریم آیا امیدی برای گرفتن اقامت کانادا هست؟

  14. amir
    ۵ مهر ۱۳۹۵ در ۲۱:۵۳ | #27

    سلام جناب مختاری
    من ویزای ۵ ساله مولتیپل کانادا دارم.با امکان اقامت ۱۸۰ روز در هر ورود
    میخواستم بدونم امکانش هست بعد از اقامت ۲ سال از ۳ سال در خاک کانادا، درخواست pr داد؟؟

    • ۷ مهر ۱۳۹۵ در ۱۶:۰۳ | #28

      برای درخواست پی آر باید در یکی از برنامه های مهاجرتی واجد شرایط باشید با ماندن در کانادا با ویزای موقت هیچ تغییری در این وضعیت داده نمی شود حتی اگر ده سال باشد

  15. نسترن
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ در ۲۱:۰۶ | #29

    وقت به خیر. من فوق دیپلم آموزش زبان انگلیسی و لیسانس آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد هستم معدلم ۱۵.۴۴ امکان داره از یه دانشگاه در کانادا پذیرش بگیرم در مقطع فوق لیسانس همین رشته و آیا موسسه شما پرونده من رو قبول می کنن ضمن اینکه من سال ۸۹ مدرک گرفتم متاهلم و بچه ندارم و هدفم اخذ اقامت دائم کاناداست.

  16. دادگر
    ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۷:۴۹ | #31

    سلام

    برای مهاجرت به کانادا از طریق همسرم اقدام کردم، همسرم پی آر کانادا هستن. کارت ملی هامون رو دادم برای ترجمه رسمی اما کارت ملی من تا سال ١٣٩۴ اعتبار داشته و این تاریخ در ترجمه هم ذکر شده. ایا این برای پذیرشم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ چون اولویت تعویض کارت ملی فعلا با کارت اولی ها و مفقودی هاست و خیلی دیر هم تحویل داده میشه.

  17. بهناز
    ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۵:۱۱ | #33

    با سلام و درور

    من دو فرزند دارم ( دختر یازده ساله و پسر ۵ ساله) , همسرم فوت شده اند.
    اگر بخواهم از طریق ویزای تحصیلی فرزندانم به کشور کانادا مهاجرت کنم ایا این امکان وجود داره از بچه هام در مدارس دولتی تحصیل کنند …

    با سپاس از شما

    • ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۲ | #34

      بله غیر ممکن نیست
      هزینه البته بالاست
      مایل بودید با دفتر ما در مونترآل در تماس باشید یا ایمیل بزنید

  18. masoud
    ۱۲ تیر ۱۳۹۵ در ۱۷:۰۷ | #35

    با سلام
    همسر من در فایل مادرشون به عنوان Dependent child بودند ولی به دلیل اتمام تحصیل و ازدواج نتونستن ویزای فدرال رو بگیرن
    در آن زمان در زمانی که ایشون مدیکال دادند من هم یه تعدادی فرم رو پر کردم ولی متاسفانه موفق به اخد ویزا نشدیدم
    اگر بخواهیم فایل کبک و از طریق MON PROJET اقدام کنیم آیا باید این موضوع رو در قشمت previous application مطرح کنیم
    خیلی ممنون از مطالب مفیدتون

  19. لیلا
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۵۰ | #37

    سلام
    با سپاس از اطلاعات سایت شما
    ممکنه بفرمایید برای آقایی که دیپلم الکتروتکنیک هنرستان هست و ۳۴ سال سن دارد، از طریق ویزای دانشجویی و پذیرش در مقطع کارشناسی در آمریکا راحت تر میتوان مهاچرت کرد یا از طریق ویزای EB3؟

    کدام یک از این دو نوع ویزا سریعتر انجام میشه و از کدام طریق همسرشون راحت تر میتونن از ایشون تبعیت کنند؟
    با کمال سپاسگزاری از پاسخ شما

    دلگرم باشید و دلارام

  20. SINA
    ۱ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۲۴ | #39

    با سلام وادب
    پرونده من در کبک بسته شده میخواستم حتما با خود تون صحبت کنم ۲۰۱۱ شروع کردم مدرک زبانم رو دیرتر از مهلت ۹۰ روزه فرستادم ( اطاق بازرگانی پاریس جوابهارو دیر دادن )چطور تماس بگیرم؟
    با همون شماره که چند سطر بالاتر گذاشتید تماس بگیرم وقت بگیرم
    از لطف شما متشکرم

    • ۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۱۰ | #40

      اگر به هر دلیلی انچه خواسته شده را به موقع نفرستاده باشید جای اعتراض ندارد متاسفانه

  21. مجتبی
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۷ | #41

    با سلام
    اگر بعد از ثبت نام پرونده ورک اسکیل در June 13 and 20, 2016 (ان لاین) خواسته باشم ازدواج کنم مراحل پرونده به چه شکلی میشه با توجه به اینکه با فرد مورد نظر که میخوام ازدواج کنم ۱۳ سال بزرگتر از من هست؟

    • ۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۱۲ | #42

      ایشان به پرونده اضافه می سوند و امتیاز شماری به عنوان متاهل انجام می شود
      البته به نظر نمی رسد ازدواج عادی باشد

  22. غزاله
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۹:۴۸ | #43

    سلام
    من ۲۶ سالمه و لیسانس صنایع از دانشگاه تهران جنوب دارم. از کالج george brown برای رشته Business – Accounting پذیرش گرفتم. می خواستم بپرسم چقدر احتمال داره که بهم ویزا بدهند؟

  23. رومینا
    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۳ | #45

    سلام
    من ساکن تهران هستم و۳۸ سال دارم ،متاهل و دارای دو فرزند دختر هستم. میخواهم از روش تجربه کبکی اقدام به مهاجرت کنم لطفا من را در این راه راهنمایی بفرمایید که چطور اقدام کنم ؟

  24. شعبانزاده
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۱ | #47

    با سلام و خسته نباشید . ایا اگه شخصی برای مهاجرت به کانادا اقدام بکنه و اقامت بگیره آیا لازمه که همسرش هم مدرک آیلتس داشته باشه ؟ ممنون می شم پاسخ سوالم و بدید

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۲۴ | #48

      وقتی اقامت بگیره که مهاجرت انجام شده است
      اگر منظور این است که برای اقدام لازم است یا خیر بستع به پرونده و شرایط افراد است

  25. فائقه
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۷:۳۹ | #49

    با سلام.
    من فرم ارزیابی رو پر کردم اما چند سوال داشتم
    امتیاز پزشکان برای مهاجرت به دانمارک ۶۰ هست یا ۸۰؟
    و اینکه ایا دانمارک اقامت به پزشکان میدهد؟یا فقط تمدید ویزا میکند؟
    ایا شرایط کاری مناسبی برای پزشکان وجود دارد؟

  26. Saman
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۴ | #51

    سلام
    من یک ساله که ازدواج کردم و خانمم هم پی ار دارد ولی هنوز ایشون برایم اقدام نکردن.میخاستم بدونم من میتونم ویزای توریستی بگیرم،و البته برادری دارم که ٢٠ ساله تورنتو هستن،چندتا ویزای شنگن تو پاسم دارم که رفتم و بموقع برگشتم،البته من پروسه در حال اجرا ندارم و نمیخاهم که خانمم برام اقدام کنه دیگه،میشه لطف کنین بمن بگید که شانسی برای ویزای توریستی دارم یا نه؟ممنونم از شما

  27. babak eshraghi
    ۵ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۴:۳۳ | #53

    Salam
    ?

    . I have immigration problem, I would like to talk with you,Can I have your phone number?

  28. فولاد
    ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۹ | #55

    سلام
    ۵۲ سال سن دارم اگر اقدام کنم آیا می توانم برای ویزای eb3 آمریکا موفق شوم یا از سن مردود می شوم؟
    ۲- اقدام با وکالت شرکت کمپارس برای ویزای eb3 چند در صد احتمال به نتیجه رسیدن دارد؟ چون تمام سرمایه زندگی ام را باید پای این کار بگذارم. این کار را بکنم یانه؟
    با سپاس از پاسخ شما

برگه نظرات
1 4 5 6 2
  1. بدون بازتاب