چرا اینجا می نویسم؟

پس از مدتها نوشتن در سایت رسمی شرکت خدمات مهاجرت کنپارس به نظرم رسید نمی توان با توجه به محدودیتهای یک سایت رسمی آنطور که باید با مخاطبین خود ارتباط برقرار کنم. از سوی دیگر روزانه دهها ایمیل دریافت می کنم که به تک تک آنها پاسخ می دهم و گاه این سوالات تکراری اند. اگر چه برخی از آنها سوالات شخصی است اما بسیاری دیگر سوالاتی است که می تواند برای بخش بزرگی از مخاطبین مطرح باشد.

تصمیم گرفتم که وبلاگی راه اندازی کنم و علاوه بر فرار از محدودیتهای سایت رسمی شرکت و نوشتن در مورد موضوعاتی که می تواند مهاجرتی نباشد سوالات و پاسخهای آنها را در این سایت مطرح کنم. امید آنکه به کار دیگران نیز بیاید. ضمن اینکه اظهار نظر دیگر دوستان نیز قطعا به غنای این وبلاگ کمک خواهد کرد.

از دوستان تقاضا دارم چند نکته را در این زمینه رعایت کنند:

نخست اینکه حتما فارسی تایپ کنند. مطالب به اصطلاح فینگلیش حذف خواهند شد.

دوم اینکه قبل از طرح سوال جدید برای پاسخ خود در همین وبلاگ سرچی بکنند

این وبلاگ آمادگی دارد سوالات متقاضیان مهاجرت را به طور محدود پاسخ گوید. البته عزیزانی که موکل من هستند و در ارتباط با پرونده در جریان خود می خواهند مطلبی بگویند و یا سوالی دارند باید حتما از روش ارتباط با دفاتر و یا ارسال ایمیل استفاده کنند و از گذاشتن کامنت در وبلاگ خودداری کنند به این دلیل که اولا وبلاگ وسیله ارتباط رسمی ما نیست و رکورد نمی شود دوم اینکه بنده تعهدی به پاسخگویی فوری ندارم شاید موضوع شما فوری باشد و از همه مهمتر اینکه وبلاگ فضای عمومی است و نمی توان جزییات پرونده شما را در آن مطرح کرد.

  1. volkan
    ۲ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۳۸ | #1

    Hello Dr.Mokhtari. I am 40 years old without any children. I have a bachelor degree in Radiology and I have 15 years experience in my field. Could I come to Canada through study visa? I think I have no chance in express entry system because of my age.
    Thank you in advance for your reply

  2. رضا جباری سابق
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۱۹:۰۴ | #2

    سلام و وقت بخیر.بنده از موکلین شما هستم.ضمن خسته نباشید اینکه ما قایل نامبر سرمایه گذاری کبک را بهمن ۹۵ دریافت کرده ایم وتمایل داریم یک بچه دیگه داشته باشیم بازه زمانی احتمالی لندینگ ماکی خواهد بود؟ و درکل به نظر شما تولد این بچه در ایران باشه بهتره یا کانادا ؟ممنون ازرااهنماییتون

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۵۴ | #3

      دوست عزیز
      ارتباط موکلین باید از طریق ایمیل باشد
      تاریخی برای لندینگ قابل تخمین نیست
      در مورد بچه مشکلی نیست چه در ایران و چه در کانادا دنیا بیایند
      امکان زایمان در کانادا قبل از ویزا هم متصور است

  3. کیان
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۰۹:۲۸ | #4

    کیان :
    با سلام
    جناب آقای مختاری یه اتفاق عجیب توی پرونده من افتاد و تصمیم گرفتم با شما مطرح کنم، من برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم ولی متاسفانه پاسخی که دریافت کردم این بود که نامه بانک شما جعلی است…؟!؟!
    اصلا متوجه نمیشم یعنی چی!!و ۱۵ روز وقت داده که پاسخ بدم اگر نه خودشون تصمیم گیری میکنن!
    جزئیات پرونده رو نمیتونم در این صفحه بگم، ولی خوشحال میشم از طریق ایمیل خدمتتونون ارائه کنم.
    پیروز باشید

    این در صورتیه که من خودم نامه رو از بانک گرفتم…!!!؟؟!

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۵:۰۰ | #5

      خوب اگر چنین نیست بروید از بانک دوباره همان دپره را بگیرید یک نامه تاییدیه هم از رییس بانک بگیرید و در پاسخ تاکید کنید که اصل است و دوباره هم گرفته اید

  4. کیان
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۰۴:۱۰ | #6

    با سلام
    جناب آقای مختاری یه اتفاق عجیب توی پرونده من افتاد و تصمیم گرفتم با شما مطرح کنم، من برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم ولی متاسفانه پاسخی که دریافت کردم این بود که نامه بانک شما جعلی است…؟!؟!
    اصلا متوجه نمیشم یعنی چی!!و ۱۵ روز وقت داده که پاسخ بدم اگر نه خودشون تصمیم گیری میکنن!
    جزئیات پرونده رو نمیتونم در این صفحه بگم، ولی خوشحال میشم از طریق ایمیل خدمتتونون ارائه کنم.
    پیروز باشید

  5. بهنام کاظمی
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ در ۰۵:۰۳ | #7

    با سلام جناب اقای دکتر علی مختاری
    اینجانب دکتر بهنام کاظمی از موکلین جنابعالی ضمن تشکر مجدد از زحمات ان بزرگوار به سمع ونظرتان میرسانم که باتوجه به اقامت کنونی در ونکوور به همراه خانواده ؛من قبل از اینکه واجد شرایط مهاجرت به کانادا شوم در شهر باکو جمهوری اذربایجان زندگی میکردم ودانشجوی دوره تخصصی رشته ارولوژی میباشم اکنون چه چاره ای برای ادامه تحصیل دارم با توجه به اینکه هر دو فرزندم در ونکوور به مدرسه میروند ومن یا باید درباکو باشم ویا به تحصیلم به عنوان دانشجوی مهمان در اینجا ادامه دهم لذا از شما خواهش میکنم مرا راهنمایی فرمایید ودر صورت لزوم در چه محکمه ای درخواست بنده قابل بررسی است.ایادر صورت خروج طولانی اقامتم باطل میشود؟

    • ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۶:۳۶ | #8

      دکتر کاظمی عزیز
      اینکه شما در باکو تحصیل می کنید نمی تواند دلیل مناسبی باشد
      مایل بودید وقت مشاوره از دفتر بگیرید تلفنی صحبت کنیم
      ۵١۴٧٠٠٢۶١٢

  6. محمد
    ۲۴ آذر ۱۳۹۵ در ۰۴:۰۹ | #9

    با سلام واحترام
    جناب آقای مختاری من و همسرم پس از تحقیق و سفارش دوستان شرکت شما را برای انجام کار مهاجرتی از طریق نیروی متخصص کبک انتخاب کرده و در اول آذر ماه با شرکت شما قرارداد منعقد کردیم. پس از قرارداد چک لیست ارائه شده قید شده بود سابقه بیمه از شرکت تامین اجتماعی و چون سابقه بیمه همسرم از طریق شرکت آینده ساز پرداخت شده است ابتدا در تماس با مشاور پرونده ایشان اعلام نمودند شرکتی غیر از تامین اجتماعی قابل قبول نیست ولیکن پس از یک روز تماس گرفتن و گفتند مشکلی وجود ندارد.( در حالیکه قبل از قرارداد و در فرم ارزیابی سایت توضیحی در این خصوص داده نشده بود). طی یکی دو روز گذشته مطلبی در کانال تلگرام شرکت قرار داده شده مبنی بر اینکه در سال ۲۰۱۴ پرونده تمام کسانی که این شرایط را داشته اند رد شده است. از آنجاییکه مستحضرید این موضوع می تواند کل پرونده را زیر سوال ببرد خواهشمندم پاسخی روشن بر مورد قبول بودن و یا غیر قابل قبول سابقه بیمه شرکتی غیر از تامین اجتماعی( صندوق بازنشستگی آینده ساز) ارسال نمایید، تا نگرانی ما برطرف گرئئ و اگر قابل قبول نیست وقت و فکر و هزینه خود را مشغول این موضوع نکنیم. با تشکر از مجموعه شما

    • ۲۸ دی ۱۳۹۵ در ۰۳:۳۶ | #10

      همه بیمه های قانونی قابل قبول است آنچه در گذشته در اداره مهاجرت کبک عمل شده است غیر قانونی بوده است

  7. محمد سلامتی
    ۱۹ آذر ۱۳۹۵ در ۱۶:۱۷ | #11

    با سلام و خسته نباشید
    من ۴ ماه پیش تاریخ لندینگم به کانادا هست.یک ماه بعداز ورودم کارت پی آر رو دریافت کردم.در ضمن من از طریق ازدواجی با یک خانم ایرانی که شهروند کانادا هست مهاجرت کردم.الان متاسفانه یک سری مشکلاتی پیش اومده و ایشون مدام من رو تهدید میکنه که تورو طلاق میدم و به دولت زنگ میزنم که تورو دیپورت کنن.شایان ذکر هست که ما ایران ازدواج کردیم و حق طلاق هم با خانم هست.حالا من میخوام بدونم واقعا اگر ایشان طلاق بگیرند من رو دیپورت میکنن یا نه؟ سوال دیگر هم اینکه ایشون من رو اسپانسر کردند.میخواستم بدونم که چه زمانی میتونم از welfare کمک بگیرم.
    ممنون از کمکتون

    • ۲۸ دی ۱۳۹۵ در ۰۳:۳۳ | #12

      بله بر اساس قانون می توانند اقامت شما را باطل کنند
      البته اگر از ازدواج شما کمتر از دو سال گذشته و بچه ندارید
      هر زمان می توانید برای دریافت کمک دولتی اقدام کنید ولی این کمکها را بعدا از ایشان وصول خواهند کرد

  8. اسماعيل
    ۱۷ آذر ۱۳۹۵ در ۰۴:۰۲ | #13

    سلام جناب مختاری بنده از موکلینتون هستم، بعد از ارسال مجدد پرونده اسپانسر شیپ ، بعد از حدودا ٣ ماه از من پرداخت هزینه لندینگ شد، ۴٩٠ دلار،. این مبلغ را پرداخت کردم، میخواستم بدونم مرحله بعدی چی هست،. و چقدر زمان میبره؟

  9. اسماعيل
    ۱۶ آذر ۱۳۹۵ در ۰۹:۱۶ | #15

    سلام ، من از موکلینتون هستم،. پرونده قبلی ما ریجکت شد، بعد از ارسال پرونده جدید که حدودا ٣ ماه گذشته، طبق إیمیلیو که سفارت زده بود ما هزینه ۴٩٠ دلاری لندینگو پرداخت کردیم، میخواستم بدونم مرحله بعدی چی هست و چقدر زمان میبره؟ با تشکر

    • ۲۴ دی ۱۳۹۵ در ۱۶:۴۱ | #16

      موکلین باید از طریق ایمیل در تماس باشند
      من نه نام شما را می دانم و نه مشخصات پرونده را باز کردن این اطلاعات هم در فضای عمومی وبلاگ درست نیست

  10. Sasan
    ۱۰ آذر ۱۳۹۵ در ۱۸:۴۴ | #17

    ایا با دیپلم میشه به کانادا مهاجرت کنی

  11. فاطمه
    ۴ آبان ۱۳۹۵ در ۰۵:۵۳ | #19

    درضمن امتیاز ما ۶۳ می باشد

  12. فاطمه
    ۲ آبان ۱۳۹۵ در ۰۶:۵۹ | #20

    با سلام
    جناب مختاری من و همسرم دقیقا دو ماه و ۴ روز پیش مدارک آپدیت خود را برای کبک ارسال کردیم و در طی تماس تلفنی هفته گذشته به ما گفتند که پروندمون تکمیل شده و باید منتظر باشیم آیا احتمال ارسال csq برای ما هست ؟
    تا چند وقت دیگه معمولا باید csq را دریافت کنیم سوال آخر اینکه با وضعیت موجود آیا این امکان وجو دارد که ما تا تابستان سال آینده ویزا دریافت کنیم یا خیر ؟
    با تشکر فراوان از لطف شما

  13. عرفان
    ۳۰ مهر ۱۳۹۵ در ۱۳:۲۰ | #22

    با درود
    جناب مختاری بنده ۲۶ سال دارم.کارت پایان خدمت.لیسانس عمران .دانشگاه آزاد با معدل ۱۴٫۵۰ و مجرد و سطح زبان انگلیسی آخرین ترم دوره ی متوسطه هستم.
    اطلاعاتی در مورد peq دریافت کردم و هم چنین ویدویی مربوط به آن را در سایت شما دیدم.
    سوال اول اینکه دوره های عمرانی هم دارد؟
    برای ۲ سال چقدر سرمایه میخواد؟
    و شرایط چیست؟
    آیا اگر برای ارشد رشته ی خودم بیام بهتر نیست؟
    شرایط آن چیست؟
    به دنبال بهترین و مطمین ترین راه ممکن برای مهاجرتم.
    ممنون از اینکه وقت میگذارید و مرا راهنمایی میکنید.
    پاینده باشید.

    • ۷ آبان ۱۳۹۵ در ۰۳:۰۶ | #23

      فرم ارزیابی را در سایت تکمیل کنید و برای مشاوره حضوری به دفتر تهران مراجعه کنید

  14. الهه
    ۲۹ مهر ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۰ | #24

    با سلام
    جناب مختاری بنده دندانپزشک فارغ التحصیل و ساکن ایران هستم..۲سال هست که فارغالتحصیل شدم و طرح دندانپزشکی را هم اخیرا به اتمام رساندم.. میخام واسه اقامت دایم و آزمون بورد دندانپزشکی کانادا NDEB شرکت کنم..
    فرم ارزیابی در سایت را پر کردم و در دفتر اصفهان مشاوره شدم..یک DVD آشنایی با سیستم پزشکی مربوط به سمینار دکتر منصوری در سال ۸۷ ب من داده شد که خوب متاسفانه اطلاعاتی راجع به رشته دندانپزشکی جز یک سوال نبود..میخاستم ببینم شرکت شما سمیناری د ارتباط با رشته دندانپزشکی برگزار نمی کنه؟ یا اینکه فرد متخصصی مثله آقای دکتر منصوری که دندانپزشک باشن و آشایی بیشتری به این رشته داشته باشن جهت مشتوره تخصصی در کادر همکارانتون ندارید؟
    با سپاس

    • ۷ آبان ۱۳۹۵ در ۰۳:۰۵ | #25

      نه متاسفانه فعلا چنین امکانی نیست
      البته در دندانپزشکی به مراتب ساده تر از پزشکی می توان وارد سیستم شد

  15. احمدرضازارعان
    ۱۸ مهر ۱۳۹۵ در ۲۱:۲۲ | #26

    عرض سلام وادب
    جناب دکتر مختاری
    من میخواهم از روش peq استفاده کنم ۴۳ سال دارم متاهل ۲فرزند
    دیپلم ندارم اما اقدام کردم البته با وقفه ۲۰ ساله و در شرف اخذ مدرک دیپلم از آموزش وپرورش هستم ودر کنارش دارم زبان میخونم آیا کنپارس میتونه من رو در یه کالج یا آموزشگاهی ثبت نام کنه درکانادا. ؟
    من مدرک فنی حرفه ای آشپزی وشیرینی پزی دارم تعمیر کار سیستمهایی سرمایشی وگرمایشی هستم با مدرک فنی حرفه ای ودیپلمی که میگیرم کشاورزی هست با۱۸۰۰ ساعت
    واحد پاس شده البته خرداد مدرک دیپلم رو بهم میدن خواهش راهنماییم کنید آیا میتونم اقدام کنم؟ با سپاس

برگه نظرات
1 10 11 12 28
  1. بدون بازتاب