درباره من

درباره من اینجا بخوانید

  1. ۶ دی ۱۳۹۵ در ۱۷:۰۸ | #1

    سلام خداقوت
    من فرم ارزیابی روپرکردم وایمیلی برام فرستادید که من اصلا متوجه نشدم چه امتیازی داشتم وچه امتیازی نداشتم لطفا جدول امتیازات رو یا بفرستید یا در سایت قرار دهیددر ضمن همکاران شما گفتند که بعدازدریافت ایمیل بامن تماس میگیرند هنوز تماسی گرفته نشده است.من حتما میخواهم مشاو ره حضوری داشته باشم ممنونم خداحافظ

  2. شهروز
    ۶ دی ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۶ | #3

    با عرض سلام
    من ۳۲ساله هستم با مدرک فوق دیپلم ،متاهل و داری یک فرزند ۵ساله،مدرکم فوق دیپلم هست،خواستم از طریق پذیرش تحصیلی در کالج های کبک و در نهایت اقدام از طریق برنامه تجربه کبکی اقدام کنم،فرم ارزیابی سایت کن پارس رو هم پر کردم و جواب ایمیل برای من اومده که شما دارای امتیاز لازم نیستید،در صورتی که در برنامه peq به استناد گفته شما امتیاز بندی وجود نداره، ،خواهشمندم راهنمایی کنید چه کنم؟اصرار دارم از طریق دفتر شما اقدام کنم،ممنون

  3. کیارش
    ۶ دی ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۴ | #5

    سلام
    من و پدر و مادر و خواهرم چند سال پیش از طریق سرمایه گذاری برای کانادا درخواست مهاجرت ارسال کردیم.
    یک سال پیش همزمان با شروع خدمت سربازی من با مهاجرت ما موافقت شد و پدر و مادر و خواهر من به کانادا رفتند، ولی من چون سرباز بودم به ناچار از پرونده خارج شدم.
    دوماه دیگر سربازی من تمام است.
    من برای گرفتن اقامت کانادا از چه طریقی باید اقدام کنم ؟

  4. زهرا
    ۲۱ آذر ۱۳۹۵ در ۱۳:۲۷ | #7

    سلام
    درباره طرح peq که مدتیست مطرح شده سوال دارم اینکه این طرح معتبره و واقعا از طرف دولت کانادا اعلام شده؟
    سپاس

  5. M
    ۸ آذر ۱۳۹۵ در ۲۱:۲۳ | #9

    Dear Mr.Mokhtari,

    Kindly this is to check whether I am eligible or not to attend to the Express entry program or not ?
    I am working in IT sector for almost 7 years with official employment certificates outside of Iran.
    The working environment language is english, and I am speaking english as well, I am trying to get my IELTS certificate very soon,
    I am confident that I can obtain 6.5 band.
    By the way I have Diploma (3 years Fani va Herfeyee Computer) only, and I am married with no children so far :), my wife she is not working, and she is not speaking english and she has Diploma (3 years Kar va Danesh Hesabdari).

    Thus , would you let me know your comment please ?

    Best Regards
    M

  6. علیزاده
    ۲۴ آبان ۱۳۹۵ در ۱۸:۵۷ | #11

    با سلام جناب مختاری عزیز
    بنده و همسرم توسط یکی از دوستان در ۲۴ خرداد پرونده خودمون رو سابمیت کردیم
    رشته بنده پرستاری و همسرم برق هست که جمعا با احتساب مدرک آیلتس خودم جمعا ۵۶ امتیاز بدون مدرک فرانسه به دست آوردیم در حال حاضر تا ۲ ماه دیگر صاحب فرزند میشوم که جمعا ۶۰ امتیاز خواهد شد با توجه به داشتن مدرک tcf. دو b1 در پغله و اکوت آیا باز هم نیاز به b2 در زبان فرانسه می باشد؟ ممنون از لطف شما

  7. فرد
    ۵ آبان ۱۳۹۵ در ۱۷:۲۵ | #13

    سلام خسته نباشید چرا در بخش سابقه کیفری سوال نمیشه گذاشت و مسدود شده میگه کامنت باکس موجود نیست

  8. مجید
    ۴ آبان ۱۳۹۵ در ۱۵:۱۵ | #14

    با سلام و عرض خسته نباشید
    من در تاریخ PR خودم رو دیافت کردم و بعد از سه هفته از تاریخ لندینگ به ایران برگشتم و با توجه به کار و مشکلاتی که برام پیش اومده تا تابستان سال بعد که قصد دارم به طور کامل مهاجرت کنم نمی توانم زودتر به کانادا بروم ، با توجه به اینکه قانون ۲ سال از ۵ سال اقامت را جهت تمدید PR رعایت نکردم لذا می خواستم تو این زمینه یک وکیل داشته باشم. با دفترتون تماس گرفتم در تهران گفتن تو این زمینه نمی تونن کمکی کنن. خواهش می کنم راهنماییم کنید. ممنون

    • ۲۰ آبان ۱۳۹۵ در ۱۶:۵۳ | #15

      وکیل قرار است برای شما چه کند؟

      اگر هنگام ورود بررسی شدید و نامه گرفتید می توانید به ما مراجعه کنید برای پیگیری موضوع ولی وکیل نمی تواند موضوع عدم رعایت الزام اقامتی را دور بزند

  9. سارا
    ۳ آبان ۱۳۹۵ در ۰۵:۳۹ | #16

    سلام خدمت جناب مختاری خسته نباشید
    همسرم به مدت ۶ سال کاناداست و برای من بعد از گرفتن پی آر اقدام کرد ولی در تاریخ فوریه ۲۰۱۶ در مصاحبه رد شدم بعد از ۶ ماه دعوتنامه برام فرستاد بهم ویزا ندادن علت رد شدنمو سه دلیل گفتن ۱ چرا وقتی همسرم رفته کانادا من باهاش نرفتم ۲ چرا توی این چند سال همدیگرو ندیدیم ۳ چرا توی نگفته همسرم بیاد کانادا
    من بعد از رد شدن اپیل نذاشتم گفتن طول میکشه
    آیا دوباره اقدام کنیم شانسی وجود داره؟واقعا خسته شدیم از دوری از هم
    ممنون

    • ۷ آبان ۱۳۹۵ در ۰۳:۱۰ | #17

      همسر شما خلاف قانون عمل کرده است و ازدواج خود را مخفی کرده و طبیعی است که این تبعات را داشته باشد
      باید اصولی عمل می کردید
      ایشان نمی تواند شما را اسپانسر کند

  10. Saeed Esmaeili
    ۲۴ مهر ۱۳۹۵ در ۰۷:۲۵ | #18

    Jenabe aghaye Mokhatri salam.
    ye soali dashtam azatun ziyad nemikham vaghtetuno begiram. man va hamsaram az hamkarane daftare Tehranetun jahate eghdam be visaye Quebec Skill Workers moshavere gereftim. kheyli dus darim ghabl az aghde gharardad be shoma telephoni ye sohbati bokonim. aya emkane inkar bara ma vujud dare?
    mamnun misham age pasokhtetuno dashte basham
    Ba Sepas
    Saeed Esmaeili

  11. مه لقا
    ۱۰ مهر ۱۳۹۵ در ۱۴:۱۸ | #20

    با سلام
    من ۲۴ سال دارم لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه سراسری و تازه فارِغ التحصیل شدم و ۳سال سابقه ی کار حین تحصیل به عنوان کارشناس منابع انسانی با توجه به این که مدرک ایلتس ۷ ام تضمینی تا ۵ ماه دیگه دستم هست آیا میتونم Express entryبا برنامه های استانی از استان نوا اسکوشیا به کانادا مهاجرت کنم و حدودا چه مدت طول خواهد کشید؟
    با تشکر فراوان

    • ۱۳ مهر ۱۳۹۵ در ۱۸:۳۵ | #21

      فرم ارزیابی را در سایت تکمیل کنید
      منظپر از ایلتس تضمینی چیست؟
      خدای نکرده مدرک تقلبی که نمی خواهید بگیرید؟

  12. Ahmad
    ۱ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۳ | #22

    با سلام و احترام
    جناب مختاری اینجانب ۴۵ساله مجرد با لیسانس برق و بیش از ۱۰ سال سابقه کار هستم و قصد مهاجرت به کانادا رادارم ولی با توجه به سنم و صحبتی که با دوستان کردم اعلام داشتند که فعلا شانسی وجود ندارد.سئوال اینکه شما نیز تائید میکنید که امکان ندارد و من پیگیر نباشم یا اینکه شما راهی را پیشنهاد میکنید ؟ آیا از روش Skill worker یا روش دیگری امکان مهاجرت هست یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

  13. غزاله
    ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۳ | #24

    با سلام
    من لیسانس ریاضی و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی_مالی دارم و قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در کانادا رو دارم . به نظر شما تحصیلی اقدام کنم یا مهاجرت و بعدش ادامه نحصیل؟؟ ۲۵ سال دارم

  14. امیر
    ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۶ | #26

    سلام جناب مختاری،
    آدرس دفترتون در تهران رو میشه بفرمایین؟

  15. سعدیه حمید
    ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۳:۴۴ | #28

    با سلام وخسته نباشید.اقای مختاری ما دو نفر هستیم یکی فوق لیسانس زمین شناسی و یکی لیسانس عمران.میخواستم بدونم چه کمکی میتونید به ما بکنید برای اقامت تحصیلی یا اقامت کاری.هنوز ایلتس هم نگرفتیم.چقدر هزینه باید داشته باشیم.ممنون میشم جواب بدین.

  16. Hamed
    ۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۸:۴۰ | #30

    سلام
    میخاستم بدونم برای مشاوره حضوری در تهران از چه طریقی اقدام کنم
    شماره تلفنتون رو نمی تونم پیدا کنم
    ممنون

  17. Masoud
    ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۲۱:۱۱ | #32

    ممنون، حق با شماست ادعاى من نقض میشود، فقط نگران بیمه درمانى ایشان هستم چون قصد برگشت به ایران را ندارند،
    میشه فهمید از نظر زمانى چقدر طول میکشه تا پرونده به pr برسه؟ #١
    ارادتمند،

  18. Masoud
    ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۲:۰۱ | #33

    جناب مختارى با سلام،
    به تازگى براى مادرم که با ویزاى موقت در کانادا هستند درخواست أقامت از طریق H&C کردم، آیا ایشان تا گرفتن جواب باید در کانادا بمانند؟

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۲۰:۳۳ | #34

      با آن درخواست شما مدعی هستید که ایشان بدون شما نمی تواند زندگی کند و باید کنار شما باشد پس با ایران رفتن ایشان ادعای شما نقض می شود
      اینطور نیست؟

  19. کیارش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۵ در ۰۵:۰۶ | #35

    سلام سوالی داشتم ازتون
    من برای برنامه انلاین کبک سابمیت کردم و امتیازم ۵۱ هست(مجرد) دوتا مدرک b1 فرانسه دارم خواستم ببینم با توجه به این که امتیازم از حداقل بیشتر هست نیازی هست یدونه b2 بیگیرم یا با همون مدرک های b1 میشه پرونده رو ادامه داد تا آخر کار؟
    ممنون از پاسختون

  20. مرجان حصیبی
    ۱۹ تیر ۱۳۹۵ در ۰۵:۱۵ | #37

    با سلام
    من وقت مشاوره از دفتر تهران شما را دارم .
    لطفا ادرس و شماره تلفن را اگر امکانش هست برایم ایمیل نمایید.
    با تشکر

    • ۲۱ تیر ۱۳۹۵ در ۰۰:۳۹ | #38

      در بخش تماس با ما در وب سایتهای ما نشاتی هست
      م ونک خ خدامی بن بست لیلا ساختمان لیلا ط ٧

  21. فری
    ۱۳ تیر ۱۳۹۵ در ۰۵:۰۵ | #39

    وکیل محترم سلام .من سالها پیش اقامت امارات عربی رو داشتم که دیگه تمدیدش نکردم .باطل شد.خواستم بدونم برای سفارت آمریکا احتیاج به گواهی عدم سوء پیشینه از امارات هست برای لاتاری؟

  22. ۱۲ تیر ۱۳۹۵ در ۰۹:۴۳ | #41

    با سلام و خسته نباشید
    آقای مختاری بنده فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه تهران هستم و ۱۳ سال سابقه کار دولتی دارم در سازمان صنعت معدن تجارت استان گیلان کار می کنم . بیمه تامین اجتماعی هستم متاهل هستم یک فرزند ۵ ساله دارم خانم هم با من هم سابقه است در دانشگاه و کارمند رسمی و بیمه خدمات درمانی دارد شغل ایشان کارشناس علم اطلاعات و دانش شناسی هست فوق لیسانس کتابداری می باشد و شاگرد اول دانشگاه خود بوده است در زمینه شغلی مشغول کار می باشد . حال من از شما این سئوال را دارم با همه این تفاسیر آیا من میتوانم از روش skill worker اقدام کنم؟ ممنون از کمکتون.

  23. مژگان
    ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۷:۲۱ | #43

    سلام و تشکراز وقتی که برای این راهنمائیها اختصاص می دهید
    آقای مختاری میخواهم بدانم آیا به عنوان یک مربی ورزشی می توانم ازروش خوداشتغالی اقدام کنم ؟ ودرصورت امکان این امر و داشتن سابقه دوسال کار در ۵سال گذشته آیاباید ثابت کنم زندگی ام ازاینراه تامین شده؟و چگونه بایداین راثابت کنم؟ ممنون ازلطف شما

    • ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ در ۲۱:۲۹ | #44

      اگر مدارک مرتبی دال بر این موضوع دارید بله می توانید
      باید روشن باشد که قراردادهایی دارید و مسیر در آمد زایی روشن باشد درآمد وارد حساب شما شده باشد و همه چیز قابل اثبات باشد

  24. منا
    ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۵ | #45

    با سلام
    شنیده ام با توجه به قوانین جدید مدارک رشته های پزشکی دانشگاه های ایران در کانادا معتبر نیست. با این وجود من نمیتونم تخصص دندانپزشکی خودم رو در کانادا بخونم؟ و اگر این خبر درسته آیا ایالت کبک هم همین طوره؟

    • ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ در ۲۱:۳۱ | #46

      خیر آنچه شنیده اید درست نیست
      البته این به این معنی نیست که کسی که در ایران پزشک است می تواند اینجا به کار پزشکی مشغول شو.د

  25. مریم
    ۷ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۷ | #47

    با سلام
    من الان با ویزای اپن ورک پرمیت به همراه همسرم که استادی پرمیت دارن در کانادا هستم. سوال من این هست که برای تبدیل پرمیت خودم به استادی پرمیت بعد از گرفتن پذیرش باید مثل شخصی که برای اولین بار از ایران درخواست استادی پرمیت میده پرونده کامل تشکیل بدم و آفیسر رو برای بازگشت به ایران قانع کنم و تای ارائه بدم؟ من چک لیست مدارک مورد نیاز را در سایت cic برای این حالت چک کردم و فقط در مورد ارائه کاورلتر و محتویات اون سوال دارم

  26. Mahsa shabbuii
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۴:۱۶ | #49

    Ba arze salam va khaste nabashid. Man daneshjuie reshteie dandun pezeshki hastam. Ghasd gereftan takhasos dar Canada ro daram. Mikhastam bebinam mitunam az daneshgah unja paziresh begiram va bursieie tahsili begiram?

  27. سامان
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۸:۵۲ | #51

    با عرض سلام من خواننده زیرزمینی هستم با سابقه فعالیت با آرتیست های مطرح . با توجه به اینکه این فعالیت غیر قانونی است در ایران و نیز امکان دستگیر شدن بسیار بالاست آیا امکان پناهندگی با توجه به سابقه کاری وجود دارد ؟؟

  28. رومینا
    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۶ | #53

    سلام
    من ساکن تهران هستم و۳۸ سال دارم ،متاهل و دارای دو فرزند دختر هستم. میخواهم از روش تجربه کبکی اقدام به مهاجرت کنم لطفا من را در این راه راهنمایی بفرمایید که چطور اقدام کنم ؟

  29. سوگل عزيزي افضلي
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۳ | #55

    با سلام و تشکر همسر من سیتیزن کانادا هستن . ما ٧ سال است که ازدواج کردیم و ٣ فرزند داریم، ایران زندگی میکنیم. برای فرزندانمون اقدام کردیم و به خاطر سیتیزن بودن پدرشون ٢ تاشون پاسپورتاشون اومده و پسر کوچکم هم احتمالا تا ٣ ماه دیگه بیاد.
    ما می خواهیم که برای من اقدام کنیم برای پاسپورت ، میخواستم بدونم طبق گفته ی شما در یکی از ویدیو ها ، من بعد از اینکه اقدام کردم میتونم به جای اینکه مدت ٣ سال از ۵ سال را که باید در کانادا باشم چون همسر یه کانادایی محسوب میشم ، در ایران باشم ؟ ممنون میشم ، یه توضیح بهم بدین .

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۴۸ | #56

      به شرطی می توانید اقامت بگیرید که قصد زندگی در کانادا داشته باشید و همسر شما برنامه مشخصی برای زندگی در کانادا داشته باشید
      البته پس از دریافت اقامت بله با توجه به اینکه همسرتان تبعه کاناداست مشکل اقامت نخواهید داشت

  30. فرمند
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ در ۲۱:۲۶ | #57

    با سلام و خسته نباشید
    اقای مختاری بنده توانستم ویزای توریستی کانادا رو بگیرم با توجه به اینکه فامیل درجه یک در کانادا دارم چطور میتونم اقامت بگیرم به عبارتی چه راهی پیشنهاد میکنید

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۹ | #58

      برای اقامت گرفتن داشتن و یا نداشتن ویزای موقت تاثیر ندارد. برا یویزای دایم باید در یکی از برنامه های موجود شرایط لازم را داشته باشید. فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید

  31. علیرضا
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۵ در ۲۱:۴۲ | #59

    سلام و درود بر شما.
    عذر میخوام آقای مختاری سوالی داشتم:

    من به عنوان ریسرچر دعوت شدم به یکی از دانشگاه های کانادا به مدت ۶ ماه.
    حال پس از دریافت ایمیل از سی آی سی که پاسپورتم را تحویل سفارت کانادا بدهم، سوالم این است مه آن دعوتنامه ۱ ماه پیش expired شده و الان سفارت کانادا ایراد نمیگیره برای ویزا؟ ( ولی آن مرکز تحقیقاتی همچنان علاقه به کار بنده با آنها را دارد).
    ۲٫ آیا در مدت اقامت آنجا، آیا میتوان ویزایم که ورک پرمیت هست را به دانشجویی تبدیل کرد یا باید به ایران برگردم و بعد تعویض کنم؟ یا اینکه آن ویزا را اکستند کنم در کانادا.

    تشکر از محبتتان.

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۳:۱۳ | #60

      ۱- در این مرحله دیگر به دعوتنامه بر نمی گردند موضوع تمام است

      ۲- کانادا آمدید وقت مشاوره بگیرید از دفتر ما در مونترآل

  32. آیدا
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۶:۴۸ | #61

    با سلام و خسته نباشید و ضمن عرض تبریک سال نو
    از آن جایی که مهاجرت ها معمولا به طریق تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری انجام می شود، در صورتی که یک فرد معلول جسمی-حرکتی با معلولیت بسیار شدید که قادر به کار و تحصیل نیست، قصد مهاجرت داشته باشد چگونه می تواند اقدام کند؟
    فردی با معلولیت شدید همواره نیاز به همراه و مراقب دارد. در نتیجه مهاجرت او با یک یا دو فردی که با او زندگی می کنند صورت می گیرد و این افراد نیز به دلیل مراقبت دائم از معلول، امکان کار یا تحصیل نخواهند داشت.
    وانگهی سرمایه ی یک معلول نیز محدود است.
    این case حقیقتا دشوار است، اما آیا راهکاری برای مهاجرت این فرد به کشورهایی نظیر فنلاند، سوئد یا کانادا یا هر جایی دارید؟
    با تشکر.

    • ۱۳ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۴:۱۰ | #62

      معلولیت خصوصیت شما نیست
      هر کس شرایط یکی از برنامه های مهاجرتی را داشته باشد امکان اقدام دارد

  33. شهلا
    ۵ اسفند ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۰ | #63

    سلام عرض می کنم
    من یکسال هست که با شخصی در سویدازدواج کرده ام و پرونده ام بیشتر از ۱۰ ماه هست که به سفارت سوید تحویل دادم ولی هنوز مصاحبه نشدم و متاسفانه گفته شده با توجه به شرایط جدید زمان رسیدگی به پرونده ها طولانی تر شده .
    لذا مایل هستم که تا زمانی که مصاحبه ام اعلام شود به طریقی ویزای شینگن گرفته و به اروپا بروم از طزیق آلمان اقدام کردم ولی متوجه شدم از هر کشور در اتحادیه اروپا تقاضای اقامت به هر دلیل داده باشیم در کل کشورهای عضو اتحادیه اروپا ویزای توریستی داده نمی شود .
    طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده برایمان طاقت فرساست …لطفا راهنمایی کنید که چه کنیم …متشکرم

  34. کیوان
    ۱ اسفند ۱۳۹۴ در ۲۲:۳۳ | #65

    درود بر آقای مختاری عزیز.
    قبل از هر چیز لازم میدانم بابت جواب دادن به تک تک ایمیل ها با توجه به حجم زیاد کارتان تشکر کنم.
    جناب مختاری ، بنده در بخش هنر مشغول به کار می باشم و با توجه به سابقه بیش از پنج سال فعالیت و تدریس به طور مداوم در این زمینه و همچنین داشتن مدرک لیسانس غیر مرتبط آیا می توانم از طریق ویزای خود اشتغالی اقدام نمایم؟ لازم به ذکر است بنده در حال خواندن زبان می باشم و هنوز مدرک آیلتس خود را دریافت نکردم.
    پیشاپیش ممنون از پاسخگویی تان.

    • ۸ اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۲ | #66

      بله اگر بتوانید ثابت کنید که در دو سال از ۵ سال گذشته از فعالیتهای هنری درامد داشته اید و با ان زندگی کرده اید شدنی است
      از دفتر ما در تهران وقت مشاوره بگیرید

  35. فاطمه
    ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ در ۱۷:۴۹ | #67

    باسلام و خسته نباشید.
    اقای مختاری من امسال مقطع پیش دانشگاهی راتموم میکنم وقصدادامه تحصیل درکانادارادارم.
    میشه شماره ی دفترتون روبدید؟

    • ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ در ۱۴:۵۲ | #68

      یک فوق دیپلم و یا لیسانس بگیرید زبان هم بخوانید بعد به فکر ادامه در کانادا باشید

  36. دادگر
    ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ در ۱۷:۴۵ | #69

    با سلام دختری ۳۰ ساله هستم
    من فارغ تحصیل لیسانس الکترونیک با معدل ۱۳ هستم بدون سابقه کار مرتبط و ۴ سال سال تو یکی از تخصص رشته آرایشگری کار میکنم
    میخوام برای دوره ۲ ساله cosmetology کالج vcc ونکوور اقدام کنم و تنها هدفم گرفتن اقامت هست، البته برادرم کانادا اقامت داره
    ۱٫ امکان گرفتن اقامت پس از پایان تحصیل امکان پذیر هست؟
    ۲٫ پس از پایان تحصیل در این کالج و گرفتن این دیپلم میتونم ۳ سال ویزای کار بگیرم و از طریق اکسپرس انتری اقدام کنم
    ۳٫آیا در رابطه با آرایشگری دوره های دیگری در کالج های دیگر هست که پس از آن هم بتونم اقامت بگیرم؟

    • ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۹ | #70

      ۱- در کبک بله در دیگر استانها خیر ساده نیست
      ۲- بله
      ۳- از جزییات برنامه کالجها خبر ندارم

  37. سونا رهبر
    ۲۲ دی ۱۳۹۴ در ۰۹:۴۵ | #71

    سلام آقای مختاری
    من روی سایت مهاجرت کبک اکانت باز کردم و اکتیو هم شده، مدارکم هم تکمیله می خواستم از این مرحله به بعد یعنی تکمیل پروفایل، با شما شرکت کنپارس پیش ببرم. چون متاسفانه خودم موفق به لاگ این نشدم . میخوام برای ۱۸ ژانویه بیشتر امیدوار باشم.

  38. مونا
    ۱۷ دی ۱۳۹۴ در ۰۷:۲۹ | #73

    با سلام
    جناب آقای مختاری من تمام مدارکم کامل است و ترجمه هم شده امتیازهای لازم هم دارم اما هرچی تلاش میکنم نمیتونم وارد سایت بشم و ثبت نام کنم!!!با دفترتون توی ایران تماس گرفتم که بیام برای قرارداد گفتن دیگه پرونده نمیپذیرین ولی برای من که همه مدارکم آماده برای ارسال است هم نمتونین کاری بکین؟:-(

    • ۱۸ دی ۱۳۹۴ در ۱۳:۵۲ | #74

      مشکل مدارک نیست در ابن مرحله
      اولویت ما موکلین هستند فعلا و شرکت سیاست مشخصی دارد

  39. وحید
    ۱۳ دی ۱۳۹۴ در ۱۷:۰۲ | #75

    با عرض سلام

    من لیسانس عمران -اب هستم ولی به دلایل گوناگون نتوانستم در این رشته سابقه پیدا کنم وسابقه بیمه من در مشاغل مختلف مانند بازاریابی و رانندگی میباشد با داشتن ایلتس۵٫۵چه روشی برای من مناسب تر است

  40. شیما
    ۱۲ دی ۱۳۹۴ در ۰۸:۱۱ | #77

    با سلام و خسته نباشید
    آقای مختاری بنده لیسانس مدیریت بیمه هستم و ۷ سال نماینده فعال بیمه هستم و دارای جواز کسب از یکی از نمایندگی های بیمه در ایران . اما از سال ۸۷ تا کنون که نماینده بیمه هستم بیمه تامین اجتماعی نداشته ام تنها در این مدت یک سال بیمه برایم رد شد که آن هم چون در یک شرکت لوازم تولید کننده لوازم خانگی توام با نمایندگی بیمه فعالیت داشته ام از آنجا برایم سابقه بیمه ای رد شد . زمانیکه شروع به جمع آوری مدارکم شدم برای تشکیل پرونده برای مهاجرت برای دریافت مدرک لیسانسم که اقدام کردم متوجه شدم که یکی از دروس دانشگاهم نیز پاس نشده و تاریخ فارغ التحصیلی بنده نیز به تاریخ امسال خورده شده . حال من از شما این سئوال را دارم با همه این تفاسیر آیا من میتوانم از روش skill worker اقدام کنم؟ ممنون از کمکتون.

برگه نظرات
1 7 8 9 5
  1. بدون بازتاب