درباره من

درباره من اینجا بخوانید

  1. Pouya
    ۲۷ مهر ۱۳۹۶ در ۰۵:۵۲ | #1

    Pouya :
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر مختاری
    یک سوال بسیار مهم از جنابعالی داشتم
    بنده میخواهم برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنم و سوالی که دارم این هست که آیا سفر به عراق و مهر کربلا در روند گرفتن ویزا اثر میگذارد و یا ریجکت شود؟
    بسیار ممنونم از راهنمایی های کاملتون

  2. Pouya
    ۲۷ مهر ۱۳۹۶ در ۰۵:۵۱ | #3

    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر مرادی
    یک سوال بسیار مهم از جنابعالی داشتم
    بنده میخواهم برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنم و سوالی که دارم این هست که آیا سفر به عراق و مهر کربلا در روند گرفتن ویزا اثر میگذارد و یا ریجکت شود؟
    بسیار ممنونم از راهنمایی های کاملتون

  3. پويا
    ۲۶ مهر ۱۳۹۶ در ۱۰:۵۳ | #5

    با سلام خدمت آقای مختاری
    من یک سوال مهم و ضروری دارم
    من برای ویزای تحصیلی کانادا میخواهم اقدام کنم و سوالم این است که آیا سفر به عراق و مهر این کشور روی پاسپورت بنده امکان دارد در روند گرفتن ویزای کانادا مشکل ایجاد کند و یا ریجکت شود؟؟
    بسیار ممنون میشم راهنمایی فرمایید

  4. مهدی
    ۲۵ مهر ۱۳۹۶ در ۰۷:۲۶ | #6

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من و همسرم قصد اقامت کانادا داریم. از طریق دفتر کنپارس تهران مشاوره گرفتم گقتن که بهترین راه اسکیل ورکر کبک است. تا الان امتیاز ما ۴۹ است که با مدرک زبان به احتمال زیاد به ۵۹ میرسه. با توجه به اینکه باید حدود ۷۲۰۰ دلار پرداخت کنم، آیا اقامت ما حتمی خواهد بود؟

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۲ | #7

      در هیچ برنامه ای قطعیت وجود ندارد و اگر کسی به شما قول قطعی داد شک کنید
      شما شرایط اقدام دارید و امکان پذیرفته شدن شما بالاست ما هم کار خود را بلدیم ولی تضمین کردن نتیجه کار افراد درستکار نیست

  5. صمد
    ۱۶ مهر ۱۳۹۶ در ۰۲:۴۷ | #8

    وقت بخیر. من ۲۲ سال قبل با یک خانم چینی در چین ازدواج کردم دوبچه ۲۰و ۱۴ ساله داریم. خانه و شرکتی در جزیره پرنس ادوارد داریم که بنام هر دومان ثبت شده است. حالا بدلایلی تصمیم داریم طلاق بگیریم. چون طلاق در چین بسیار سریع انجام میشود قصد داریم آنجا اینکار را انجام دهیم. فقط مانده ام که بعد از طلاق تکلیف خانه و شرکت چه میشود، فعلا بچه ها میخواهند با مادرشان زندگی کنند آیا از لحاظ قانونی این خانم میتواند سهم مرا از خانه و شرکت تملک کند؟
    دوباره تاکید میکنم که همه چیز بنام دو نفرمان است.
    متشکرم

  6. رحمانی
    ۵ مهر ۱۳۹۶ در ۰۱:۵۳ | #10

    با توجه به اینکه بنده پرستار هستم ولی به دلیل ویزای ویزیتوری نمیتونم فرآیند تایید مدارکم رو شروع کنم. ممنون میشم پاسخ بدید.

  7. رحمانی
    ۵ مهر ۱۳۹۶ در ۰۱:۱۵ | #12

    با سلام و وقت بخیر
    بنده با ویزای ویزیتوری به همراه همسرم که ویزای تحصیلی دارند وارد مونترال شدم. به من گفتند حتما باید از طریق همسرم پی آر بشم چون از طریق ایشون اومدم. میخواستم بپرسم چطور میتونم سریعتر PR بشم؟ آیا باید صبر کنم همسرم از طریق peq برای PR شدن اقدام کنه؟ من میتونم اینجا ویزای تحصیلی بگیرم و خودم درخواست PR بدم؟

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۰۹ | #13

      الزامی نیست
      هر زمان در هر برنامه مهاجرتی امکان اقدام داشتید اقدام کنید
      اینکه چکونه آمده اید اهمیت ندارد
      شما با همان ویزای کار هم اگر کار کنید می توانید ویزا بگیرید

  8. سجاد
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ در ۰۹:۳۸ | #14

    جناب دکتر عرض سلام و احترام
    جناب دکتر خودم ۲۹ ساله و لیسانس مترجمی زبان و همسرم ۳۱ ساله و کارشناسی ارشد و دانشجوی دکتری فرهنگ و زبانهای باستان.۳ سال سابقه کار در حوزه بازار سرمایه دارم و همسرم هم یکسال بعنوان پژوهشگر در حوزه خودشون مشغولن و درحال فعالیت هم هستیم درحال حاضر.با موسستون صحبت کردم و گفتن که اگه نمره زبان انگلیسی و فرانسه بگیرم راههایی وجود داره برای مهاجرت ولی فرمودن که برای اطمینان از شما بپرسم . موسسات دیگه گفتن که امکان نداره اما موسسه شما گفتن که میشه . سعی کردم مختصر بنویسم
    ازتون عاجزانه تقاضا دارم منو راهنمایی کنید

  9. فرزانه سلیمانی
    ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ در ۰۷:۳۳ | #16

    آقای مختاری سلام. همسر من۴۰ سالشونه و دیپلم دبیرستانشون برقه ولی لیسانس علوم سیاسی دارن. ما از طریق قانونی خیلی تلاش کردیم ولی یا خیلی هزینه بر بوده و یا به دلیل عدم تطابق مدرک ایشون با کارسون نتونستیم تشکبل پرونده مهاجرت به کانادا بدیم. اما الان از طریق یکی از دوستان قراره براشون ویزای مولتی کانادا بگیرن. آیا با این ویزا می تونن بیان و از یکی از طرق قانونی اونجا اقامت بگیرن. لطفا ما رو راهنمایی کنید

    • ۲۸ مهر ۱۳۹۶ در ۲۱:۱۸ | #17

      خیر داشتن ویزای موقت و بودن در کانادا با نبودن در کانادا در موضوع اقامت تاثیری ندارد

  10. سینا
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۹:۰۷ | #18

    سلام جناب مختاری
    من ساکن مونترال هسنم و به مخض احرایی شدن قانون جدید شهروندی میتونم اقدام کنم منتها الان یک کار بسیار ضروری در ایران پیش اومده که شاید محبور شم چند ماهی برم ایران آیا اگر از اینجا عکس با پشت نویسی کانادایی بگیرم و آدرس کانادایی خودم رو خفظ کنم می تونم از ایران فرم ها رو پر کنم و پست کنم؟
    خیلی ممنون میشم جوابم رو بدید در بد مخمضه ای گرفتار شدم

  11. خسرو
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۰:۰۵ | #20

    سلام جناب مختاری
    همسر من سیتیزن کانادا هستند و من سپتامبر ۲۰۱۶ از طریق اسپانسرشیپ همسر درخواست ویزای PR دادم و نوامبر همان سال پرونده ما رو برای بررسی بیشتر به آنکارا فرستادند. طبق اطلاعی که ما از طریق MP همسرم به دست آوردیم همه چیز انجام شده و پرونده من از اواخر نوامبر ۲۰۱۶ تا حالا در چک امنیتی هست. با پیگیری هایی که ما کردیم مشخص شد ظاهرا پرونده ما بعد از بررسی در CSIS به CBSA ارسال شده! همونطور که میدونید زمان استاندارد برای متقاضیان ایرانی برای این نوع ویزا ۸ ماه است(در صورتیکه قبل از ۷ دسامبر ۲۰۱۶ اقدام کرده باشند.) که در مورد من تا حالا شده بیشتر از ۱۱ ماه. من حدود ۲۰ نفر ایرانی دیگه رو هم میشناسم که الان بالای یک سال و بعضا ۱۵ ماه یا حتی بیشتر از ۲ سال هست که به دلیل چک امنیتی منتظر هستند و هیچکس هم جواب ما رو نمیده و این موضوع داره حتی مشکلات خانوادگی برای ما درست میکنه. همه ما نگران هستیم و میخواستم بدونم ما چی کار میتونیم بکنیم که از این وضعیت خارج بشیم؟
    ممنون از راهنمایی شما

  12. داریوش
    ۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۰۴:۲۸ | #22

    سلام اقا دکتر خانم من و پسرم میره استرالیا . من بعلت جعل سند انگشت نکاری شدم در ایران ایا من میتوانم با خانم برم استرالیا یا نه دو ماه پیش

  13. محمد
    ۴ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۱:۲۶ | #24

    سلام آقای مختاری
    با کمک شما من و همسرم اقامت کانادا را گرفتم ولی متاسفانه به خاطر مخالفت خانمم فقط سفر اول به مدت ۲ ماه در تورنتو اقامت داشتیم . و الان پاسمون تقریبا ۱٫۵ سال دیگه اعتبار داره . اگه الان بریم ایا دولت کانادا با توجه به اینکه پی ارمون کمتر از ۲ سال اعتبار دارد از ورودمون به کانادا جلوگیری می کنه ؟
    مرسی

    • ۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۰:۵۱ | #25

      خیر کسی مانع شما نمی شود
      ویدیویهای مربوطه را در سایت پارس کانادا ببینید
      موضوع الزامات اقامتی

  14. عبدالرضاکاظمی
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ در ۱۲:۰۷ | #26

    سلام آقای مختاری لطفاً از طریق تلگرام هماهنگ کنید تا یک مشاوره حضوری با هم داشته باشیم ممنون میشم از راهنمایی شما . (کاظمی)۰۹۳۵۱۱۴۱۰۶۱

    • ۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۰:۵۲ | #27

      مشاوره از طریق دفتر هماهنگ می شود ۰۰۱۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲ یا تلفن از ایران ۰۲۱۸۲۸۰۲۴۶۴

  15. فرزانه گلخو
    ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ در ۰۲:۱۵ | #28

    با سلام و احترام خدمت جناب آقای مختاری،
    مادر بنده به مدت سه ماه هست که به صورت توریستی ساکن مونترال هستن و دارای ویزای مالتیپل پنج ساله هستن. بار اول به مدت دو ماه در سال ۲۰۱۵ آمدند و برگشتن اما از آنجایی که پدر بنده فوت کرده اند و بنده قصد دارم که ایشون رو بیشتر از شش ماه و حدود یکسال در مونترال نگه دارم دو راه بیشتر ندارم. میخواستم لطف بفرمایید بنده رو راهنمایی کنید که کدوم راه بهتر هستش و چه عواقبی هر کدام دارند:

    اول اینکه درخواست تمدید ویزا رو بعد از گذشتن ۴٫۵ ماه به دولت بدم و منتظر نتیجه بمونم، که در این حالت چه پذیرفته شود و چه نشود این تمدید ثبت میشه در پرونده ایشون و نمیدونم آیا در آینده مشکل ساز میشود یا خیر.

    دوم اینکه یکبار ورود و خروج رو با مسافرت یک هفته ای به کشوری مثل کوبا بعد از سپری شدن شش ماه اولیه انجام بدیم تا دوباره ویزای ایشون شش ماه تمدید شود.

    و آخرین سوال اینکه در صورت انتخاب ارائه درخواست تمدید به دولت، چه دلیلی رو باید نشون بدیم که درخواست به احتمال زیاد پذیرفته شود.

    بسیار بسیار ممنونم از وقتی که می گذارید.

    • ۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۰:۵۴ | #29

      می توانید قبل از ۶ ماه تمدید کنید ایرادی هم ندارد دلیل شما می تواند دل تنگی نوه ها و یا هر چیز دیگری باشد
      هر بار که می ایند یک بار هم تمدید کنید بنابراین سالی یک سفر خواهند داشت و منطقی است

  16. عليرضا
    ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ در ۰۴:۱۳ | #30

    سلام وقت بخیر
    من تصمیم به مهاجرت به کانادا دارم اما شرایط زبان و تحصیلم مطابق با شرایط مهاجرت نیست طی صحبتهایی که انجام دادم میتونم ویزای مولتی بگیرم ، آیا زمانی که با ویزای مولتی وارد خاک کانادا شدم شما میتونید کارهای اقامتی بنده رو انجام بدین و چقدر زمان میبره؟ مننون

    • ۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۸:۰۲ | #31

      آمدن به کانادا با ویزای موقت هیچ تاثیری در دریافت اقامت ندارد
      زبان بخ.انید و درست اقدام کنید

  17. هومن
    ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ در ۰۷:۴۰ | #32

    سلام جناب بختیاری
    تقریباً تا هفته ی دیگه ویزای تحصیلی بنده می اید نامزد من هم برای ویزای تحصیلی ٢ بار اقدام کرد ولی ریجکت شد می خواستم بدونم از طریق اسپانسر میتونم ایشون رو همراه خودم ببرم یا خیر
    اگر میتونم ببرم امکانش هست من برم کانادا و غیابی ازدواج کنیم یا باید اینجا ازدواج کنیم و بعد برویم ددلاین من هم برای دانشگاه تا ٢۵ مرداد هست ک١۵ روز وقت دارم

  18. زهره ذوالفقاری
    ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ در ۰۷:۱۹ | #34

    سلام
    ۱- من و همسرم قصد مهاجرت و اقامت به کشور آلمان را داریم آیا با هم اقدام کنیم بهتر است یا اینکه همسرم ابتدا تنهایی اقدام کند؟
    ۲- مدرک دانشگاه سراسری در آلمان ارزشی دارد یا نه؟
    ۳- سوابق بیمه ای در آلمان ارزشی دارد و اینکه این سوابق بیمه ای با اقامت در آلمان در کشور ایران فاقد اعتبارمیشود؟
    ۴- تقریبا برای شروع زندگی در آلمان در حد متوسط چه مبلغی بهتر است در دست داشته باشی؟

  19. حسین بهادری
    ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۸:۵۸ | #36

    سلام آقای مختاری
    من و همسرم دو سال کانادا بودیم و برگشتیم ایران و حالا خانمم باردار است و به دلایلی نمیتونیم الان برای زایمان بریم کانادا. سوال من این هست که با توجه به قانون جدید شهروندی اگر ما تو سه سال آینده بریم کانادا و ۱ سال کامل بمونیم میتونیم پاسمون رو بگیریم میخوام بدونم تکلیف بچه چه میشه؟ برای بپه میتونیم پاس بگیریم یا فقط میتونیم PR بگیریم؟
    ممنون از راهنماییتون جناب مختاری.

    • ۳ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۸:۵۷ | #37

      بله می توانید پاسپورت بگیرید
      بچه هم ابتدا اقامت و بعد پاسپورت با درخواست شما خواهد گرفت

  20. sinfronteras
    ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ در ۰۸:۰۶ | #38

    سلام جناب آقای مختاری
    من ویزای توریستی کاناذا رو دارم ولی میخوام که بمونم. ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور استادی پرمیت میتونم بگیرم ؟ چون هزینه های دانشگاهی خیلی بالاست ترجیحم دوره کوتاه مدت هست یا اینکه از کسی بتونم جاب آفر بگیرم . میشه لطفا راهنمایی کنید من چکار میتونم بکنم ؟

    • ۸ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۷:۰۴ | #39

      داشتن و نداشتن ویزای توریستی تاثیری در گرفتن استادی پرمیت ندارد دوست عزیز پیشنهاد شغل را هم فراموش کنید که ساده نیست اگر می خواهید اقامت بگیرید یک دوره مناسب در کبک را پذیرش بگیرید تا شما را از روش تجربه کبکی یا همان PEQ واجد شرایط کند

  21. نازنین
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ در ۰۹:۰۴ | #40

    سلام. همسرم از طریق سرمایه گزاری کبک اقدام کرده و پس از قبولی در مصاحبه و واریز مبلغ سرمایه گزاری ، در مرداد ۹۴ فایل نامبر فدرال گرفتیم . بعد از آن قاعدتا باید منتظر مدیکال باشیم ولی هنوز هیچ خبری نشده . آیا این قدر زمان انتظار نرمال است یا وکیل ما پیگیری مناسب انجام نمیدهند ؟ آیا می توانیم ادامه پیگیری پرونده را به شما بسپاریم ؟

  22. س
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۱۹:۲۶ | #42

    سلام. وقتتون بخیر. من همسرم اسپانسرم شدن و به کانادا اومدم. الان نزدیک به یک سال از پی آرم میگذره و در کانادا دانشجو هستم. در صورت طلاق برای پی آر بنده مشکلی پیش میاد؟

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۴۲ | #43

      هیچ مشکلی پیش نمی اید
      اقامت شما دیگر هیچ ربطی به همسرتان ندارد
      البته ایشان تا سه سال در مورد هزینه های شما متعهد است حتی پس از جدایی

  23. نرگس
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۱۰:۱۶ | #44

    سلام.
    خدا قوت
    من ۳۸ ساله با مدرک لیسانس علوم اجتماعی با سابقه ۶ سال در زمینه غیرمرتبط با رشته تحصیلی می باشم.
    آیا امکان پیشرفت تحصیلی و شغلی برای بنده در صورت مهاجرت به آن کشور می باشد.تشکر

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۴۷ | #45

      این سوال جواب روشن ندارد
      بسته به همت، سواد، سطح زبان و …. است
      در هر شهر و کشوری این سوال بی پاسخ است

  24. بابک
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۲۱:۲۰ | #46

    سلام
    من برای PR در سال ۲۰۱۵ از طریق اکسپرس انتری اقدام کردم و تقریبا بعد از یک سال بک گراند چک بم ایمیل زدن که برای مصاحبه بیا آنکارا. میخواستم بدونم سوالات خاصی ممکنه بپرسن ؟ یا در کل چنین مصاحبه ای چه جوری پیش میره و چی میخوان بدون
    ممنون

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۱۴ | #47

      دلیل این مصاحبه ها امنیتی است
      مایل بودید وقت مشاوره بگیرید از دفتر ما در مونترال ۰۰۱۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

برگه نظرات
1 8 9 10 5
  1. بدون بازتاب