خانه > سوالات گوناگون, نیروی متخصص فدرال, نیروی متخصص کبک > سوال درباره بیماری فرزند و مهاجرت

سوال درباره بیماری فرزند و مهاجرت

سوال:

احتراما بنده میخواهم از طریق کبک (کارگر ماهر) اقدام کنم البته شاید تابستان سال آینده راستش فرزند بنده(۳ ساله) در حال حاضر به علت بیماری چشم(گلوکوم مادر زادی- فشار چشم مادر زادی) هر ۳ ماه یک بار تحت مداوا قرار میگیرد وتا الان هم ۸ بار تحت عمل قرار گرفته اند.
میخواستم بدانم که آیا اینکه ایشون بیمار هستند و باید دایما تحت مداوا و زیر نظر پزشک باشند میتواند دلیلی برای رد پرونده من باشد؟
و اینکه ایا دولت کبک از فرزند ما جهت تثبیت بیماریش و اینکه باید دایما تحت مراقبت باشد و گاهی نیاز به عمل دارد حمایت خواهد کرد؟(مثلا بنده اینجا بیمه تامین اجتمایی هستم و تقریبا هزینه های درمان برایم صفر است ولی با توجه به اینکه در کشور کانادا جدید الورود میباشم پس بالطبع بیمه ای نیستم)
آیا دولت مرکزی یا دولت کبک مارا تو این زمینه کمک میکنه؟

 

پاسخ:

۱- اینکه آیا پرونده شما با این شرایط پذیرفته می شود یا خیر؟ در این مورد باید دید که میزان هزینه درمانی فرزند شما چقدر است اگر از سرانه سالانه کاناداییها بیشتر باشد بله ممکن است رد شوید مگر اینکه این هزینه ها را خود به عهده بگیرید
۲- اینکه پوشش درمانی در کانادا دارید یا خیر؟ پاسخ مثبت است و هر کس وارد کانادا می شود به عنوان مقیم پس از سه ماه زیر پوشش کامل بیمه درمانی خواهد بود

  1. افشین مقدم
    ۲۳ دی ۱۳۹۰ در ۱۷:۵۴ | #1

    با سلام و خسته نباشید
    من از طریق کبک برای مهاجرت اقدام کرده ام و فایل نامبر خود را دریافت کرده ام و میخواهم وکیل خود را عزل کنم آیا میتوانید بنده را راهنمایی کنید که باید چگونه این کار را انجام دهم؟ ممنون میشوم آگر جواب بنده را بدهید.

  2. آیدا
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ در ۰۹:۳۵ | #3

    با سلام در جدول امتیازات هر رشته برای کبک برای لیسانس صنایع غذایی ۶ امتیاز داده شده است در حالی که من فوق لیسانس هستم آیا این شش امتیاز به من تعلق می گیر د شنیده ام اگر نوشته باشد لیسانس به فوق لیسانس صفر امتساز تعلق می گیرد نیازمند راهنمایی شما هستم.ممنون

  3. کیوان
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ در ۱۷:۰۰ | #5

    با سلام خدمت جناب مختاری .از اونجائی که همه پروند های کبکی منتظر بودند تا با شروع سال جدید یه تغییرات خوبی پیش بیاد این که سفارت هیچ تکونی به خودش نداده نگران کننده هست و عجیب.به نظرتون چه اتفاقی می افته با توجه به اینکه زمزمه هائی هست برای انتقال پروند های کبک به ورشو.ایا این خبر انتقال درسته و ایا کار ماها رو طولانی تر نمی کنه ؟ ایا شما راه حلی برای بیرون رفت از این وضع بد و پیچیده دارید ؟از لطف شما سپاسگزارم

    • ۲۴ دی ۱۳۹۰ در ۱۷:۱۳ | #6

      کیوان عزیز
      هنوز برای اظهار نظر زود است تازه تعطیلات تمام شده است و تعدادی از افراد هم آپدیت گرفته اند بنابراین کمی صبوری کنید

  4. افشین مقدم
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ در ۱۴:۵۵ | #7

    سلام و درود بر شما
    آقای مختاری چرا یه ایمیل من در مورد عزل وکیل جواب ندادید؟
    میخواستم بنده رو راهنمایی کنید که چطور میتوانم این کار را انجام دهم؟

    • ۲۵ دی ۱۳۹۰ در ۱۵:۱۹ | #8

      پاسخ دادم
      اگر وکیل شما از متقلبین اصفهان است که عزل کارساز نیست پرونده را ببندید چون شما نمی داید که چه مدارکی برایتان ارسال شده است
      در ضمن کمی صبور باشید

  5. آیدا
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ در ۱۷:۱۷ | #9

    یعنی اگر من مدرک لیسانس رو می فرستادم ۶ امتیاز رو می گرفتم ؟

  6. نرگس
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ در ۱۹:۵۱ | #11

    جناب مختاری عزیز٫توصیه به صبوری جنابعالی متین ولی برای ما مردم عجول و خسته وناامید سخت ترین کاردنیاست.اقایون اینقدرروی اعصاب وروان ما یورتمه رفتندکه دیگه تحمل ظلم وتبعیض ازجانب کشوری که مدعی عدالت محضه وقراره که پناهگاه ما باشه خارج از توانه.شما وجواب های صادقانتون ووقتی که برای دل نگرانی های مامیگذاریدروشنگراین راه تاریک ومبهمه .گفتم که بدونید قدرزحمت بی منت شما رو میدونیم و همگی احترام زیادی براتون قاذلیم.خداوندحافظ شما باشه

    • ۲۶ دی ۱۳۹۰ در ۰۱:۳۵ | #12

      انجام وظیفه می کنم و این حداقلی است که می توان برای هموطنانم انجام دهم
      لطف دارید

  7. نرگس
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ در ۱۳:۲۳ | #13

    جناب مختاری عزیز٫ایا برنامه ی bc الزام اوراست واقعا یا فقط سپردن ودیعه ضامن دریافت پاس است؟خانوم بنایی فرمودند که حتما باید بیزینسی run شودکه برای مورد ما که فقط اقامت میخواهیم ونه هیچ دردسروریسک جانبی را (مثل سرمایه گذاری کبک که در دست اقدام داشتیم)صلاح را در چی میبینید؟

    • ۲۸ دی ۱۳۹۰ در ۰۳:۰۷ | #14

      دریافت پاسپورت در هیچ برنامه ای ضمانت ندارد و تنها در صورت تامین شرایط و ماندن در کانادا می توانید اقدام کنید

      برنامه بی سی الزام و تعهدی ایجاد نمی کند و با پرداخت مبلغ ودیعه می توانید اقامت دایم را بگیرید و بعد از تامین شرایط یعنی ماندن سه سال در یک دوره ۴ ساله تابعیت دریافت کنید

  8. مهران
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ در ۱۳:۳۱ | #15

    با سلام
    لطفا بفرمایید اگر کسی در ارسال مدارک به سیدنی(پس از مصاحبه کبک) آن فرم IMM0008 که بارکد تولید میکند، صفحه بارکد را بر روی مدارک نگذاشته باشد، آیا ممکن است که مدارکش را بازگردانند؟ یا در صورت بروز این اشتباه چه رخ خواهد داد؟؟ با سپاس

  9. ناهید
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ در ۱۹:۰۹ | #17

    جناب مختاری.با درود.
    من با رشته پرستاری و با سن ۴۰ سال ومجرد در مرداد ماه سال جاری فایل نامبر کبک گرفتم اما اخرین عنوان کاری که دارم پرستار نیست ودر واقع طبق همان چیزی که در مدارکم ارائه دادم در دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی تامین اجتماعی بعنوان بازرس بیمه در پرستاری بیمارستان کار میکنم .(۱۰ سال)حال سوال من این است که آیا در زمان مصاحبه از من سابقه کار پرستاری در این فیلد نمیخواهند؟ چون من در حکم کاری ام سوپروایزر درج شده است.در ضمن من ۴ سال سابقه کار پرستاری در ۱۰ سال پیش دارم.دومین سوالم این است اگر با این شرایط ازدواج کنم درشرایط پرونده ام چه تاثیری دارد.با اقایی که سن ۳۹ سال دارد ولیسانس مهندسی صنایع داردو سابقه کار در زمینه پروژه های نفتی در ۱۰ سال دارد.؟
    با سپاس فراوان

    • ۲۸ دی ۱۳۹۰ در ۰۲:۵۸ | #18

      اگر در ۵ سال گذشته سابقه کار به عنوان پرستار نداشته باشید امتیاز رشته را به شما نخواهند داد بنابراین روی آن امتیاز حساب نکنید و فرانسه را خوب بخوانید
      ازدواج با آن آقا شرایط شما را بهتر نمی کند مگر اینکه ایشان زبان فرانسه را خیلی خوب صحبت کنند

  10. نادیا
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ در ۲۱:۱۶ | #19

    با سلام وخسته نباشید. ما از طریق سرمایه گذاری کبک در جولای ۲۰۱۰ فایل نامبر گرفتیم ولی هنوز برای مصاحبه هیچ خبری از طرف اداره مهاجرت داده نشده لطفا”راهنمایی بفرمایید ما تا چه مدت دیگر باید منتظر بمانیم وآیا این معلق شدن از طریق سرمایه گذاری کبک بر روی روند پرونده های ما تاثیر میگذارد با سپاس خداوند یار ویاور شما باشد.

  11. مهدی
    ۲۸ دی ۱۳۹۰ در ۱۵:۴۱ | #21

    با سلام و احترام

    خواهر اینجانب در صدد هستند که برای نیروی متخصص فدرال اقدام کنند.رشته ایشان فوق لیسانس اقتصاد هست. میخواستم بدانم آیا ایشان با توجه به سابقه کارشان که در مورد تجارت هست میتوانند در رشته
    ۱۱۲۲ Professional Occupations in Business اقدام کنند.آیا رشته تحصیلی میبایست حتما با سابقه کار یکسان باشد یا اگر همخوانی داشته باشد کفایت می کند.
    با تشکر از کمکتان

  12. محسن قندهاری
    ۲۸ دی ۱۳۹۰ در ۱۷:۵۹ | #23

    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر مختاری
    من رشته تحصیلیم فوق دیپلم عمران است که خانم بنایی فرمودند های دیمند است ولی سابقه کاری بیمه ای در رابطه با کارم ندارم ولی توی شرکتی به عنوان ناظر ساختمانی کار کردم و خودم بیمه خودم را پرداخت کردم میخواستم بدانم با نشان دادن قرارداد کاری میتوانم سابقه کاری را ارائه دهم و اینکه کار کابینت ام دی اف هم انجام میدهم ایا صلاح هست در مورد آن کار هم تو ضیح دهم یا اینکه فقط مدرک فنی حرفه ای آن را در پرونده بگذارم .از راهنمایی شما متشکرم

    • ۴ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۵:۱۳ | #24

      شما آنچه هستید را باید اظهار کنید
      برای رشته هم فارغ از اینکه سابقه شما چیست اگر کمتر از ۵ سال از زمان دریافت آن گذشته باشد امتیاز خواهید گرفت

  13. Alireza.N
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ در ۰۴:۵۹ | #25

    با سلام

    جناب آقای مختاری من هم دیپلم فنی مرتبط با رشته کاری خود را دارم و هم فوق دیپلم مرتبط (هر دو در زمینه کامپیوتر هستند) آیا جهت skill worker کبک از نظر مدرک تحصیلی ۱۲ امتیاز به من تعلق میگیرد؟؟
    با تشکر

  14. مهدی
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ در ۰۶:۴۳ | #27

    با سلام و احترام
    بله در سایت چک کردم برای امسال پر شده بود.ایشان هم برای تابستان آینده قرار است اقدام کنند.
    اما سول من اینست که آیا رشته تحصیلی ایشان از نظر آفیسرها با سابقه کارشان همخوانی دارد یا خیر؟چون در سایت noc ۱۱۲۲ را چک کردم رشته مورد نظر بازرگانی بوده.
    با تشکر از زحمات شما

    • ۲۹ دی ۱۳۹۰ در ۱۹:۵۷ | #28

      در فدرال ملاک سابقه کار است یعنی باید در ده سال گذشته حداقل یک سال در آن زمینه آن کد ۱۱۲۲ سابقه داشته باشند

  15. niloofar
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۴:۱۵ | #29

    سلام اقای مختاری عزیز رشته من ۱۲ امتیازی است ۶ اوریل ۲۰۱۱ فایل نامبر دریافت کردم سوالی که از شماداشتم اینکه ممکنه از من هم مدرک بخوان ؟۲-ممن کلاس tcfمیرم با توجه به تعطیلی سفارت فرانسه و اوضاع نابسامان امتحانات tef , tcf به نظر شما به تقویت بیشتر زبان جنرالم نبردازم یا برای ثبت نام در کشورهای دیکه اقدام کنم؟۳-روند دعوت به مصاحبه ها جطوره با توجه به دیمند بودنم و تاریخ فایل نامبرم احتمال میدید کی دعوت به مصاحبه بشم؟ واقعا ممنونم از جوابدهی و وقتی که میذارید

    • ۴ بهمن ۱۳۹۰ در ۰۰:۰۱ | #30

      روند مصاحبه ها در اعلامیه های هفتگی ما در سایت قابل پیگیری است

      برای امتحان پیش بینی کنید چون رفتار اداره مهاجرت قابل پیش بینی نیست

  16. سانا
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۵:۳۱ | #31

    با سلام خدمت آقای دکتر مختاری
    یکی از دوستان اینجانب بصورت شخصی برای کبک البته با راهنمایی غلط یک فرد ناآگاه اقدام کرده، سابقه کار و مدرک جوشکاری تقلبی برای ایشان ارائه شده در صورتیکه کار اصلی ایشان رستوران داری با ۱۸ سال سابقه بوده در حال حاضر از سفارت نامه زده اند که شما با اینکه سطح زبان فرانسه ۱۲ از ۱۶ و انگلیسی ۴ از ۶ در فرمها زده اید به خاطر قبول نشدن مدرک و نگرفتن امتیاز رشته به سقف ۵۷ یا ۴۹ نمیرسید، و ۶۰ روز مهلت داده اند که مدارک تکمیلی ارائه شود یا پرونده بسته خواهد شد، آیا میتوانند پرونده را ببندند و برای فدرال از طریق رستوران داری اقدام کنند؟ آیا از ایشان سابقه پرونده کبک درخواست میشود؟ ایشان اعلام کرده اند کلا جوشکار هستند و اشاره ای به حرفه اصلی خود نکرده اند.
    با سپاس فراوان

    • ۲ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۶:۲۱ | #32

      توصیه اولیه ما به همه افرادی که دانسته و یا ندانسته مدرک تقلبی فرستاده اند این بوده و هست که سریع پرنده را ببندند
      اینکه ایشان می تواند دوباره اقدام کنید یا نه بسته به وضعیتی است که الان در آن قرار گرفته اند. باید نامه های دریافتی از کبک بررسی شود

  17. مهدی
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۷:۴۲ | #33

    با سلام خدمت آقای دکتر مختاری
    صمیمانه از وقتی که برای پاسخگویی به سوالات می گذارین تشکر می کنم.
    آقای دکتر بنده به عنوان نیروی متخصص فدرال اقدام کرده ام و ۲ ماه پیش تست مدیکال را فرستاده و هزینه لندینگ و سوء پیشینه را نیز به دمشق فرستادم. ماه پیش نامه ای دریافت کردم حاوی رسید ۴۹۰ $ رسید مانی اوردر که برای لندینگ فرستاده بودم.آیا از ۲۰۱۲ به بعد ویزایی از دمشق صادر شده؟ آیا هنوز هم به طور متوسط ۳ ماه پس از زمان مدیکال در خواست پاسپورت از دمشق میشود؟من ۶۰ روز هست که منتظرم.
    با تشکر

    • ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ در ۰۵:۴۹ | #34

      بله دمشق بسیار کند بوده است ولی وقتی از شما این موارد را خواسته اند نگرانی ندارد و صادر می شود زمان انتظار هم این روزها ۴ ماه است

  18. مرجان
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ در ۰۷:۴۷ | #35

    با سلام
    ممنون از اینکه صبورانه پاسخگو ما هستید
    ماحدود ۲ ماه می باشد که مدیکال را فرستادیم.کارهای ما در ورشو انجام می شود.
    آیا تعطیلی سفارت دمشق به ما مربوط می شود؟
    ویزای ما از کجا صادر می شود؟در ضمن ما هزینه لندینگ را به دفتر شما پرداخت کردیم.ا
    آیا باید سوپیشنه را در حال حاضر آماده کنیم؟
    باتشکر

  19. حميد رضا مجد
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۱:۴۶ | #37

    با سلام
    احترامآ بنده از نظر پزشکی مشکلی ندارم ولی متاسفانه همسرم دارای بیماری چشم (گلوکم) می باشد و دید یک چشم خودش رو از دست داده و الان یک چشم مصنوعی داره ولی چشم دیگرش سالم و از عینک استفاده نمکنه و دید کامل داره
    آیا کسی که یک چشم نداره و هزینه درمان و مراقبت نداره ممکن که در تست مدیکال رد شود ؟

    با تشکر

  20. الهام دانش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۷:۱۲ | #39

    با سلام
    از اینکه به والات ما صبورانه پاسخ می دهید ممنون
    ۱- ۱۵ماه پیش در مصاحبه سفارت کبک درسوریه موفق شدم حال با ارسال پرونده ها به ترکیه از حالا ۲۳ ماه دیگر باید صبر کنیم؟
    ۲-پسر ۱۸ ساله من از یک سال پیش به خاطر مشمول شدن در مالزی مشغول تحصیل میباشد و من هنوز این مسئله را به سفارت اعلام نکرده ام آیا مشکل ساز نمیشود؟
    ۳- هنگام آزمایشات مدیکال آیا پسرم هم باید تست دهد و اگر آری چگونه ؟(او در مالزی است)
    باز هم صمیمانه منشکرم

    • ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ در ۲۲:۱۹ | #40

      ۱- خیر چنین نیست ولی روشن نیست که چقدر زمان می برد
      ۲- الان اعلام کنید
      ۳- بله و در همان مالزی به پزشک معتمد مراجعه می کنند

  21. مهدی
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ در ۱۴:۱۴ | #41

    با سلام
    ممنون از اینکه صبورانه پاسخگو هستید
    میخواستم بدانم حداقل اعتبار پاسپورت در زمان پاسپورت ریکوئست شدن باید چه قدر باشد تا مورد قبول سفارت باشد؟من ۷۵ روز پیش تستهای پزشکی رو انجام دادم و منتظر نامه سفارت برای فرستادن پاسپورت هستم. درآن زمان ۱۳ ماه از اعتبار پاسپورتم مانده بود. از آنجا که در حال حاظر کمتر از یک سال از اعتبار پاسپورتم می گذرد آیا لازم است زود تر به تعویض آن اقدام کنم؟
    با تشکر

  22. الهام دانش
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ در ۰۸:۱۱ | #43

    سلام
    شما فرمودید وضعیت تحصیل پسرم در مالزی را حالا به اداره مهاجرت اعلام کنم .برای اعلام وضعیت پسرم آیاباید مدرکی هم ارائه کنم وهمچنین به کجا و چه آدرسی اعلام وضعیت کنم؟
    ممنونم

    • ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ در ۰۳:۳۵ | #44

      فعلا صبر کنید تا نامه انتقال به آنکارا را دریافت کنید
      یک گواهی تحصیلی و نیز کپی مدارک اقامتی مالزی برای اعلام وضعیت کافی است

  23. ساناز
    ۱ اسفند ۱۳۹۰ در ۲۰:۳۹ | #45

    اقای مختاری عزیز
    سلام
    بنده در ماه هشتم بارداری هستم و برای ۵ اوریل دعوت به مصاحبه شده ام که دقیقا مصادف با تاریخ زایمان بنده هست. لذا نامه ای نوشتم و به ادرس ای میلی که داده بودند فرستادم و به همراه نامه دکتر و نتیجه سونوگرافی موضوع را اطلاع دادم. بلافاصله (روز بعد) ای میلی دریافت کردم که در پاسخ به ای میل من داده شده بود ولی نام من برخلاف نامه های قبلی در ابتدای نامه نبود. و در متن میل فقط در مورد تعطیلی سفارت دمشق و انتقال پرونده ها به مونترال صحبت شده بود و اینکه زمان بررسی ها ممکن است کمی طولانی تر شوند. و بدون هیچ اشاره خاصی به من، گفته بود توجه داشته باشید که پرونده شما در حربان است و ممکن است زمان رسیدگی طولانی شود. اگر ممکن است لطف کنید و بفرمایید ایا این روند برای کسانی که در شرایط بنده هستند، طبیعی است؟ و ایا من انتظار میل دیگری را باید داشته باشم؟ لازم است یک بار دیگر ای میل بزنم؟ از وقتی که برای پاسخدهی می گذارید، صمیمانه متشکرم.

    • ۶ اسفند ۱۳۹۰ در ۰۰:۵۹ | #46

      خیر ایمیل شما به آنها نرسیده است به دفتر مهاجرت کبک در مونترآل فکس بزنید به این شماره ۰۰۱۵۱۴۸۷۳۹۲۶۵

  24. رضا
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۶ | #47

    با سلام و تشکر بابت همکاری و کمکی که می کنید
    من قصد دارم بعنوان نیروی کار ماهر برای کبک اقدام کنم اما متاسفانه بر اثر بیماری مادرزادی کلیه من از کار افتاد ومجبور به پیوند کلیه شدم . متاسفانه این کلیه نیز به خوبی کار نمی کند و مطمئنم که در تست های پزشکی ضعف کلیه ها مشخص خواهد شد.
    سوال من این است که آیا مشکل کلیه من باعث رد درخواستم خواهد شد؟

    • ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ در ۲۳:۴۷ | #48

      نمی توانم اظهار نظر کنم از یکی از پزشکان معتمد کانادا در ایران سوال کنید

  25. سعيد پارسا
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ در ۰۷:۰۶ | #49

    با سلام خدمت آقای دکتر مختاری

    ضمن عرض خسته نباشید به شما

    آیا می توان یک سری از بیماری هایی را که برای پزشکان مهاجرت بیشتر اهمیت دارد و امکان دارد نفر به دلیل آن دچار مشکل شود را اعلام بفرمایید

    با تشکر فراوان از زحمات بی دریغتان

  26. علی
    ۱۴ مهر ۱۳۹۱ در ۱۵:۳۵ | #51

    با سلام خدمت جناب آقای دکتر مختاری
    من و همسرم pr کانادا هستیم و الان ایران هستیم و صاحب فرزند شدیم. سوالم این است با توجه به اینکه فقط pr گرفتیم و از کانادا خارج شدیم و الان قصد برگشتن داریم چه مدارکی لازم است تا با خود برای فرزندمان به کانادا بیاریم؟؟ با توجه به اینکه در مدت ۳ ماه اقامتمان در کانادا هیچ اضهارنامه مالیاتیم پر نکرده ایم.

    • ۱۵ مهر ۱۳۹۱ در ۲۳:۴۱ | #52

      اظهار نامه مالیاتی برای سه ماه نداریم سالانه است و برای سالهای گذشته هم می توانید پر کنید ولی موضوع در ارتباط با پی آر فرزند شما اهمیت ندارد یعنی ربطی ندارد
      شما مدارک تولد پاپورت و شناسنامه فرزند را به کانادا بیاورید و برایش اقدام کنید

  27. MAH
    ۲۲ آبان ۱۳۹۱ در ۱۸:۲۸ | #53

    با سلام و تشکر از راهنمایی های سازنده شما
    من لیسانس مهندسی کامپیوتر خود را در سال ۸۲ دریافت کرده ام و فوق لیسانس مهندسی IT را در سال ۸۷٫ در لیست رشته ها مهندسی کامپیوتر وجود دارد ولی فوق لیسانس نه. در ضمن در حدود ۳٫۵ سال هم سابقه کاری مرتبط دارم
    می خواستم بدانم از نظر امتیاز به چه شکلی می شود. آیا باید نامه کاری را دقیقا با همان عنوان شغلی که در لیست هست دریافت کنم؟

    • ۲۷ آبان ۱۳۹۱ در ۲۳:۰۰ | #54

      نامه کاری شما باید دقیقا همان کاری باشد که می کنید
      امتیاز به مدرکی داده می شود که در ۵ سال گذشته گرفته اید و یا در ۵ سال گذشته در رابطه با آن کار کرده اید.
      برخی دوستان دنبال دریافت مجوز تخلف از قانون هستند

  28. mahshid
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۷ | #55

    با سلام و تشکر از زحمات شما
    بنده با فایل ۲۰۱۰ کبک اقدام کردم اما با وکیلم دچار مشکل شدم یعنی ایشان هیچ کاری در این زمینه مهاجرتی حتی پر کردن فرمها و مدارک مربوط انجام ندادند صرفا منبعی بودند برای دریافت فایل نامبر و یا اعلام زمان احتمالی مصاحبه بنده که هنوز نرفته ایم، تمام حق مشاوره ایشان را پرداخت کردم البته مبلغ ۱۰۰ دلار و یه هزینه ۵۰ هزار تومانی پست مدارک باقی مانده . بقیه شرایط پرداخت موکول می شد به بعد از مصاحبه و جز ضوابط اینطور هست ” باید اول پرداخت صورت گیرد تا مرحله بعدی آغاز شود”.. من با توجه به این شرایط عزل ایشان را به سفارت اعلام کردم اما خودشان هنوز نمیدانند چون ایران نیستند و حتی اطلاعی از وضع ما ندارند می خواستم ببینم عزل ایشان برای پرونده من مشکل ساز خواهد بود؟

  1. بدون بازتاب