خانه > اخبار کنپارس > پاسخ به سوالات مهاجرتی، ۲۷ اکتبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۶۲)

پاسخ به سوالات مهاجرتی، ۲۷ اکتبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۶۲)

فایل صوتی:

 

فایل تصویری: 

 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، روز جمعه ۵ آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با ۲۷ اکتبر ۲۰۱۷

ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تورنتو

ساعت ۲۰:۰۰ به وقت تهران

اجرا شد.

موضوعات مطرح شده در این برنامه به شرح زیر است:

۱٫ علت تغییر ساعت برنامه زنده پرسش و پاسخ مهاجرتی از ساعت ۲۰:۰۰ به ۲۱:۰۰ به وقت تهران در آینده ای نزدیک
۲٫ برنامه های مهاجرتی اداره مهاجرت کبک در سال ۲۰۱۸
۳٫ تعداد پذیرش پرونده های مهاجرتی اداره مهاجرت کبک در سال ۲۰۱۸
۴٫ بازگشایی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان از طریق سیستم اکسپرس انتری در تاریخ ۲۶ اکتبر ۲۰۱۷
۵٫ سواستفاده از نام کنپارس و راه اندازی کانال تلگرامی تقلبی به نام کنپارس

برخی از سوالاتی که در این برنامه پاسخ داده شد، در زیر می باشد:

۱٫ اسپانسرشیپ والدین چه شرایطی دارد؟
۲٫ من ۴۵ ساله هستم. دانشجوی سال آخر دکترای مدیریت دولتی هستم. فرم ارزیابی را پر کردم شما با ایمیل گفید احتمالا بتوانم برای ساسکاچوان درخواست دهم ولی دفتر نظری دیگری داد لطفا شرایط منو مجددا برسی فرمایید تا بدانم از چه روشی اقدام کنم؟ ضمنا ۲۹ سال سابقه بیمه دارم که ۱۸ سال کار در پست حسابداری بوده.
۳٫ مراحل دعوت نامه به کانادا چیست؟ آیا انجام میشه براى گرفتن ویزا؟
۴٫ من لیسانس و فوق و لیسانسم رو هند گذروندم. آیا مدرک هند رو قبول داره کانادا و اینکه من میتونم بعد از دکترام برای پستداک اقدام کنم برای کانادا و بعد بتونم بمونم و اقامت بگیرم.
۵٫ دختر خواهرم را می خوام به عنوان بی بی سیتر بیارم، میشه؟
۶٫ شما دفتر در اروپا ندارید؟ ترجیح میدم حضوری خدمتتون برسم تا اپلای کنم.
۷٫ خواهر زاده من اقامت کانادا دارد و می خواد با آقایی ساکن اروپا ازدواج کنه به نظر شما بهتره این آقا بیاد ویزیتوری کانادا و باهاش ازدواج کنه یا ایشون بره اروپا با هم ازدواج کنن؟ منظورم مراحل قانونی اون فرقی نداره؟ آیا نیاز هست از شما کمک تخصصی بگیرم برای اینکه دپارچر اردر نگیرم؟
۸٫ من سیتیزن کانادا هستم و در آمریکا زندگی می کنم. آیا با ترک تابعیت مالیاتی کانادا، سیتیزنی من باطل می شود؟
۹٫ من موکل شما هستم، در یکی از دانشگاه های ونکوور، نامه آفر گرفتم، قبلاً برای کبک پرونده من ثبت شده، شما ایرادی می بینید که من برا ی ۲ سال یه مدرک دیپلم از ونکووور دریافت کنیم؟
۱۰٫ کارت اقامت من ژانویه منقضی میشه و من ظرف چندسال گذشته مجموعاً دوماه کانادا بودم و قصد جابجا شدن و موندن دارم و تا دسامبر جابجا میشم به تورنتو. برای تمدید چه کار باید بکنم؟
۱۱٫ من جواهر ساز و ریخته گر زیور آلات هستم و مدرک لیسانس گرافیک دارم و میخوام از طریق خود اشتغالی اقدام کنم و سابق ده ساله بیمه خود اشتغالی دارم و سابقه نمایشگاه هنری و چاپ چند مصاحبه به عنوان کار آفرین دارم . ولی مدرک زبان ندارم الان میتونم اقدام کنم؟
۱۲٫ آیا میشه برای اسکیل ورکرز اقدام کرد بدون مدارک زبان؟
۱۳٫ اگر postgraduate study permit داشته باشیم، آیا می تونیم زمانی که کار نداریم برای چند ماه یا چندین ماه از کانادا خارج شویم و در زمان valid بودن study permit دوباره برگردیم؟ چون تو سایت cic نوشته بود حتی داشتن work permit و Visa و passport معتبر، تضمین کننده اجازه ورود نیست و بستگی به نظر officer مرزی دارد ! شما در این رابطه توضیحی دارید؟
۱۴٫ اگر برای فوق ادمیشن گرفته بشه و ۲ سال تحصیل آنجا آیا بعدش برای اقامت اقدام کردن یا بهتر هست مدارک آیلتس و زبان فرانسه گرفتم و بعد برای اسکیل ورکرز اقدام کنم؟

 

این برنامه را جمعه ها ساعت ۲۰:۰۰ به وقت تهران در  این نشانی ها مشاهده کنید.

 

Categories: اخبار کنپارس Tags: