خانه > اخبار کنپارس, شایعات بی اساس > پاسخ ویدیویی به سوالات مهاجرتی (شماره ۶): آیا باید در هر سال ۶ ماه در کانادا بمانم؟

پاسخ ویدیویی به سوالات مهاجرتی (شماره ۶): آیا باید در هر سال ۶ ماه در کانادا بمانم؟

علی مختاری در این ویدیو دریاره یک سوال رایج سخن می گوید. ماجرای ششماه حضور سالانه در کانادا چیست؟ آیا نماندن من در کانادا برای زمان معین در هر سال باعث از دست رفتن اقامت و یا تابعیت می شود؟

متن کامل ویدئو :

سلام. علی مختاری هستم. مدیر شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس. شما می توانید مقالات ما را در parscanada.com مطالعه کنید. این ویدیو در مورد موضوعی است که بسیار مورد سوال افراد بوده است و به نوعی باعث سردرگمی شده باتوجه به تغییر قوانینی که وجود داشته است و آن اینکه داستان ۶ ماه ماندن در کانادا چیست. به طور خلاصه بگویم که هیچ. بحث ۶ ماه در کانادا نداریم. بعضی از دوستان تصورشان اینه که اگر ۶ ماه از کانادا خارج بشوند اقامتشان را از دست می دهند. غلطه. چنین گزاره ای کاملا غلطه. شما باید ۲ سال از ۵ سال را در کانادا باشید بنابراین ۳ سال را می توانید خارج از کانادا باشید به شرطی که شرایطی که در ویدیوی شماره ۱ گفتم را رعایت کنید. چنین مطلبی درست نیست که اگر ۶ ماه از کانادا خارج بشوید اقامتتان را از دست می دهید. بعضی دیگر از دوستان بحث این را دارند که اگر ۶ ماه از کانادا شویم نمی توانیم در خواست تابعیت بدهیم. چنین چیزی نبوده و  نیست. در قانون قبلی که محصول تخریب آقای هارپر بود این بحث بود که تعداد روزهایی که در کانادا هستید اگر در یک سال کمتر از ۱۸۳ روز باشد، زمان هایی که در آن سال مانده بودید را نمی توانستید به عنوان روزهای لازم برای حضور در کانادا که شما را Age able برای درخواست شهروندی می کرد حساب کنید. اول اینکه این معنیش این نبود که اگر ۱۸۳ روز یا ۶ ماه از کانادا خارج بشوید نمی توانید درخواست برای تابعیت بدهید و دوم اینکه خوشبختانه با روی کار آمدن لیبرال ها آن قانون منتفی شد و این قانون که موسوم بود به قانون شهروندی کانادا بازنویسی شد و قسمت هایی که خلاف منشور حقوق و آزادی های کانادا بود که در ۱۷ مورد است و من در مقاله ای که در سایت دارم راجع به آن توضیح دادم منتفی شد و چنین چیزی نیست. بنابراین بحث ۶ ماه در قانون شهروندی هم منتفی است. تنها موردی که ۶ ماه در سال ماندن را موضوع بحث می کند حفظ استاتوس شما در استان است. اگر در هر یک از استان های دهگانه کانادا زندگی می کنید شما علاوه بر اینکه مقیم دائم کانادا هستید Resident یک استان مشخص هم هستید.  Resident بودن یک استان چند معنی دارد. وقتی شما مقیم (Resident) استان Quebec هستید یعنی شما از مزایای بیمه درمانی استفاده می کنید و مالیاتتان را درکبک می دهید. می دانید که شما دو مالیات می دهید یک مالیات به دولت فدرال و یک مالیات به استانی که در آن زندگی می کنید. این مزایا تا زمانی برقرار است که شما ۱۸۳ روز آن استان را ترک نکنید. یعنی اگر شما ۱۸۳ روز پشت سر هم از Quebec بروید و در Ontario زندگی کنید دیگر حق استفاده از بیمه Quebec را ندارید. این ربطی به خروج از کانادا ندارد. از هر استانی بیشتر از ۶ ماه خارج بشوید، مزایایی که در ارتباط با residency آن استان به شما تعلق می گیرد، دیگر به شما تعلق نمی گیرد. معنیش این نیست که برای مثال کارت بیمه شما به صورت اتوماتیک باطل می شود. خیر. این شما هستید که باید به استان اطلاع بدهید که بیشتر از ۶ ماه نبوده اید و یا قرار است بیشتر از ۶ ماه نباشید. چرا؟ چون اگر شما این کار را بکنید و برگردید و هیچ اتفاقی هم در سیستم نیفتاده باشد و از بیمه خدمات درمانیتان استفاده کرده باشید، با توجه به اینکه شما بر اساس قانون Age ability رو از دست دادید می تواند برای شما دردسر ساز باشد. بحث بیمه درمانی است، بحث بازنشستگی هست. وقتی شما Residency آن استان نیستید، دیگر حق استفاده از مزایای آن استان را ندارید. بسیاز متشکرم از همراهی ما در این ویدیو. می توانید نوشته های ما را در parscanada.com و همچنین در وبلاگ من دنبال کنید. دفاتر ما در تهران، ونکور و مونترال هم در خدمت شما هستند.

 

 

 

  1. سارا
    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۵:۲۱ | #1

    سلام اقای مختاری ممنون از ویدیویی که گذاشتید . من این ویدیو را نگاه کردم کمی برایم ابهام ایجاد شده است. ما به محض ورود ۸ ماه در کانادا مانده ایم و الان بنا به مشکلاتی مجبور به بازگشت به ایران شده ایم. حدود یک سال و نیم می خواهیم در ایران بمانیم. قبلا به ما گفته بودید که در هر سال باید شش ماه بمانید تا مدت زمان حضور شما برای شهروندی به حساب بیاید. ایا این جمله درست است یا تغییر کرده است. چون طبق قانون جدید باید ۴ سال از شش سال در خاک کانادا باشیم البته اگر بخواهیم ان سال به حساب بیاید باید شش ماه از سال را هم باشیم. اگر امکان دارد در این مورد من را راهنمایی کنید. آیا هشت ماه حضور اولیه من در کانادا برای اقدام شهروندی به حساب می اید؟ یا فقط برای تمدید کارت پی ار بدرد می خورد
    ممنون

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۴۶ | #2

      این ویدیو دقیقا در همین زمینه است
      تصور می کنم با حوصله و دقت نگاه نکرده اید
      این بار با دقت گوش کنید

  2. شاهین
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۴:۲۹ | #3

    سلام سرمایه گذار کبک هستم از ۲۸ نوامبر به گفته وکیل سی اس کیو و مدارکم رو برای اداره مهاجرت ارسال شده ولی بعد از ۵ ماه هنوز فایل نامبرم نیومده با وکیل تماس میگیرم جواب نمیده با اداره مهاجرت تماس گرفتم گفتن اسمت هست ولی اگه میخوای بدونی پرونده ات رسیده یا در چه وضعیتی هست باید با ارسال فکس درخواست کنی دو هفته از فکس گذشته جوابی ندادن به نظرتون چیکار باید بکنم و ایا شما میتونید کمکی بکنید هزینه هم داشته باشه مشکلی نیست با تشکر.

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۰ | #4

      می توانید به دفتر ما مراجعه کنید و وکالت بدهید بله حتما پیگیری می کنیم

  3. رضا
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۴:۵۲ | #5

    جناب مختاری با سلام واحترام
    از ویدیوهای بسیار مفیدتون تشکر میکنم . با توجه به مطالبی که مطرح کردین آیا الان شرط درخواست شهروندی ۳ سال شده یا همون ۴ سال هست?
    ممکنه این رو روشن بفرمایید تا اسیر شایعات نشیم. با سپاس و آرزوی سالی خوب برای شما

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۸ | #6

      قانون تغییر کرده و سه ساله شده است ولی هنوز اجرایی نشده و مراحل انتشار راطی می کند

  1. بدون بازتاب