خانه > نیروی متخصص فدرال > دعوت به مصاحبه همسر یک موکل از سوی سفارت کانادا در آنکارا

دعوت به مصاحبه همسر یک موکل از سوی سفارت کانادا در آنکارا

امروز پدیده جدیدی رخ داد. همسر یکی از موکلین متقاضی نیروی متخصص فدرال  برای مصاحبه به آنکارا دعوت شده است. هنوز روشن نیست که این رویه جدیدی است که در پیش گرفته اند و یا تنها یک مورد استثنایی بوده است. روزهای آینده روشن خواهد کرد.

باز هم امروز پس از مدتی ایستایی مدیکال برای متقاضیان ۳۸ گانه دریافت شد که امیدوارم این روند ادامه یابد و سرعت بیشتری هم بگیرد.

  1. niloofar
    ۱۰ آبان ۱۳۹۱ در ۱۷:۱۸ | #1

    با سلام

    میشه بگین این متقاضی جز ۳۸ تایی ها بوده یا تایی۲۹ ؟؟؟

  2. پیمان
    ۱۱ آبان ۱۳۹۱ در ۱۱:۴۲ | #3

    با سلام
    آقای دکتر حالا که صحبت گروه ۳۸ گانه شد، آیا امکان دارد که یک آمار مختصری از وضعیت پرونده کسانی که در شکایت شرکت کرده اند ارایه کنید. اینکه چند نفر تاکنون ویزا گرفته اند و چند نفر مدیکال، شاید دوستان دیگر این گروه که هنوز در انتظارند یک افقی پیش رو داشته باشند.
    سپاسگزارم

  3. نارسن
    ۱۱ آبان ۱۳۹۱ در ۲۰:۵۴ | #5

    سلام
    احتمالا ایشون رشته تحصیلی و سابقه کاری _(و یا شغلی از لیست)را که برایش اقدام کردند متفاوت بوده و افسر پرونده نیاز به سوال پرسیدن و مصاحبه
    و تحقیق بیشتر داشته من موارد زیادی را اینگونه دیدم

    • ۱۲ آبان ۱۳۹۱ در ۰۳:۰۸ | #6

      همسر متقاضی است
      در فدرال سالها بود از این خبرها نبود البته در پرونده های من

  4. هدا
    ۱۲ آبان ۱۳۹۱ در ۱۰:۱۴ | #7

    با سلام و خسته نباشید به حضور شما
    این فرد در چه مرحله ای از پرونده خود قرار داشته است آیا از کسانی بودندکه اسکن پاسپورت خود را فرستاده اند و منتظر ویزا بوده اندیا خیر در مرحله دیگری قرار داشتند

  5. محمد
    ۱۳ آبان ۱۳۹۱ در ۱۸:۱۷ | #8

    سلام و خسته نباشد خدمت شما
    میشه لطف کنید بگین آیا این درسته که جدیدا اولویت به پرونده های قانون قدیم داده شده و به ترتیب بعد از اونا ۳۸ تاییها و ۲۹تاییه بررسی میشوند.اگر اینطوره که ما ۲۹ تاییها حالا حالا ها باید منتظر بمونیم.
    ممنون از پاسختون

  6. نوشین
    ۱۳ آبان ۱۳۹۱ در ۲۱:۰۲ | #10

    سلام ما ۲۰۰۹ اقدام کردیم و از گروه ۳۸ شغله ها هستیم امروز ۲ ماه است که لندینگ و کپی پاسپورت هارا فرستادیم فکر نمی کنید ویزاخیلی دیر شده چی کار کنیم؟

  7. leila nozari
    ۱۴ آبان ۱۳۹۱ در ۱۸:۱۶ | #12

    salam man soali az shoma dashtam .6mordad madarekam ro ferestadam va reshteashimi ast hanoaz f.n naamade . ta che modadt miad alan 3 mah por shode .ye matlabe digar madrake diplome hamsaram kamel nabod name zadim ke dara dore fani herfeie motabar migzarone .en baese nayamadan f.n ke nemishe. cho dare dore tasisat migzarone bahman ham madrakesh kamel mishe.mamnonam javab bedahid

  8. فرشته
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۰۴:۵۳ | #14

    سلام آقای دکتر
    همسر من آیلتس نداره به زبان انگلبسی مسلط نیست اگه مصاحبه دعوت بشه احتمال رد شدنمون با دوپرونده ۲۰۰۷و۲۰۱۲ وجود داره؟؟

    • ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۱۶:۵۵ | #15

      این مصاحبه برای تعیین سطح زبان نیست و اساسا سطح زبان همسر تاثیری بر پرونده بر اساس قوانین فعلی ندارد

  9. Gaz
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۰۵:۱۶ | #16

    Hi MR. Mokhtari,
    I finished my medical in August and just wondering how ling it will take until receive call for visa request?
    I would appreciate if you let me know a rough time estimate for me.

    Cheers,

  10. مجید
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۰۷:۰۱ | #18

    با سلام
    احتراماً،بنده مهر ماه ۹۰ با شرکت شما قرارداد منعقد نمودم و پس از کش و قوس های فراوان و تقییرات ناگهانی پیش آمده ،بالاخره در خرداد امسال مدارک خود و خانواده ام را با امتیاز شغلی ۱۶ به دفتر شما در تهران تحویل نموده ام ولی تا کنون خبری از دریافت فایل نامبر نیست. لطفاً بفرمایید تا چه زمانی باید منتظر ماند .

  11. ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۰۷:۱۷ | #20

    آقای مختاری با عرض سلام
    من قبل از خواهرم در سال ۲۰۰۹ اقدام کردم ویزای خواهرم آمده ولی برای من هنوز مدیکالم نیامده مگر پرونده ها بترتیب بررسی نمیشوند؟

  12. ehsan
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۸ | #22

    Hello dera dr.MOkhtari:
    I have a question regarding halting in issue of medical exam request for FSW1 applicants,does it relate to new system of issuing medical exam request in embassies or it has another reason?
    I realy aoreciate your kindness in answering

  13. Azadeh Talebi
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۰۹:۲۸ | #24

    سلام
    میشه لطفا راجع به ٣٨ گانه هایی که انکارا هستند و اینکه سرعت بررسی شان به چه شکل است کمی توضیح دهید؟
    من از ماه می پرونده ام رفته in process در انکارا،میخوام بدونم تقریبا کی باید منتظر مدیکال باشم(در شکایت شرکت نکردم اطلاع نداشتم)میخوام برای PCRC از طریق شما اقدام کنم اما هیچ idea ندارم که کی باید منتظر مدیکال باشم
    با تشکر

  14. Mehdi oraei
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۱۶:۰۳ | #26

    سلام اقای دکتر
    من اسپانسر خانم شدم nov 8 2011 و در سایت هم زده شده که our application is on prosess
    من از این تاخىر نگران شدم چه قدر دیگه به نظرتون باید صبر کنیم؟
    هم چنین یک اتفاق جالب افتاده وقتی که در سایت رسمی کانادا فایلم رو چک می کنم تا هفته پیش ادرس خونه کانادامون بود ولی الاان ادرس سفارت کانادا تو انکارا رو زده جای ادرس خونه ما
    نظر شما چی هست ؟

  15. leila nozari
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۱۶:۵۵ | #27

    salam bebakhsid age mitonid bekhonid chon man nemitonam farsi benivesam .mamnon

  16. علی
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۱۹:۱۷ | #28

    سلام
    من آذر ۸۹ مصاحبه قبول شدم
    سی اس کیو را هم فرستادم
    هیچ خبری از مدیکال نشده
    به نظرتون چقدر این پروسه طول میکشه؟
    اگه اطلاعات دیگه ای لازم هست در اختیار بگذارم

  17. نوشین
    ۱۵ آبان ۱۳۹۱ در ۲۱:۱۵ | #30

    ببخشید میشه بگید حداکثر تا کی می اید چون ما بلیط خریدیم چون فکر کردیم گرون میشه در ضمن ویزای یکی از دوستام که بعد از ما کپی پاسهاش را فرستاده بود اومده مرسی از کمکتان یاداوری می کنم ۲ ماه پیش کپی پاسها و لندینگ را داده ایم و ۶ ماه پیش مدیکال را داده ایم مرسی

  18. اردی
    ۱۶ آبان ۱۳۹۱ در ۱۰:۴۷ | #31

    درود و آرزوی شادکامی و شادزی آقای دکتر
    قضیه از این قرار است که من الان پاس ریکوئست از آنکارا(تا آخرنوامبربایدبرم آنکارا) شدم و در عین حال می خام تا هفته بعد عقد محضری(رسمی) کنم. وقتی کانادا لندینگ کردم(حداکثرتا ژانویه۲۰۱۳) مدارک مربوط به پی آر را چگونه پر کنم؟بگم مجردم یا متاهل؟
    ضمنا بهتر است از داخل خاک کانادا برای همسرم اقدام کنم یا از ایران؟
    پیشاپیش از حسن توجه شما سپاسگزارم.
    با تقدیم شادباش دوباره

    • ۱۹ آبان ۱۳۹۱ در ۰۰:۰۸ | #32

      شما اگر تا قبل از لندینگ ازدواج کنید نمی توانید از آن ویزا استفاده کنید باید تغییر استوس خانوادگی را فوری به کانادا اطلاع بدهید
      بنابراین کاری که می خواهید انجام دهید درست نیست صبر کنید لند کنید بعد ازدواج کنید و یا اینکه همین الان ازدواج کنید و مراتب را اطلاع دهید
      اگر پرونده کبک هستید که موضوع از این هم پیچیده تر است و باید امتیاز کبک را هم به فرض تاهل داشته باشید

  19. m
    ۱۶ آبان ۱۳۹۱ در ۱۳:۲۷ | #33

    با سلام
    ما اکتبر سال ۲۰۰۹ مصاحبه رفتند و جولای ۲۰۱۰ فایل نامبر دریافت کردیم. دسامبر ۲۰۱۱ درست قبل از بسته شدن سفاری کانادا در سوریه اپدیت دریافت کردیم و مدارک اپدیت شده را به سفارت در سوریه ارسال کردیم و ۲ هفته بعد سفارت در سوریه تعطیل شد
    رشته ی همسرم مترجمی زبان انگلیسی است و ۹ سال اول زندگیش را در فرانسه گذرانده ایشان متقاضی اصلی هستند.
    سوال من این است که ایا لازم است مدارک اپدیت شده را به سفارت کانادا در ترکیه هم بفرستیم؟با توجه به اینکه وکیل ما گفته بعد از تعطیلی سفارت در سوریه ایمیلی به سفارت در ترکیه فرستاده و اطلاع داده که ما مدارک را به سوریه فرستادیم.
    و اینکه نیازی هست ایمیلی جهت پیگیری به ترکیه ارسال کنیم؟و چرا نامه ی اپدیت اینقدر زود برای ما امد در صورتیکه دوستان دیگر با فایل نامبر ۳ ماه ی سوم ۲۰۱۰ اکثرا اپدیت دریافت نکردند؟ ویزای ما دیر نشده است؟
    خیلی از اطلاع رسانی و پاسخگویی شما ممنونم

    • ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۲:۱۹ | #34

      مدارک خودبخود از دمشق به آنکارا رفته است
      در مورد تاخیر مکاتبه کنید هر چند غیر عادی نیست

  20. leila nozari
    ۱۶ آبان ۱۳۹۱ در ۱۳:۲۸ | #35

    سلام ببخشید سؤالی داشتم من۲۰۱۲/۷/۲۷ مدارکم بدؤن ارایه مدرک زبان فرستادم.رشته ام شیمی ؤ همسر ؤیک بسر ۳ ساله دارم من ۲۷ ساله ؤ همسرم۳۲ ساله است.tnt در تا ریخی فؤق تحؤیل داده بود.مدارک را.وتاریخ مانی اردور هم ۶ ماهه است.کمکی میخواهم از شما .
    من نامه برای سفارت فکس کنم
    متن نامه ام به این صورت که من در تاریخ فوق مدارک را با مانی اردر۱۰۶۲ فرستادم هنوز فایل نامبرم نیامده درخواست بیکیری دارم
    .به کمکتان نیازمندم لطفا راهنمایی لازم را بدهید.ممنونم
    ا

    ز

  21. ۱۶ آبان ۱۳۹۱ در ۱۶:۳۹ | #36

    سلام و خسته نبا شید من سوالی داشتم در تاریخ ۲۷/۷/۲۰۱۲ مدارکم به دست سفارت رسیده اما ۳ ماهه کدشته خبری از f.n نیست با توجه یه اینکه رشته ام شیمی است وهمسر وبسره ۳ ساله دارم وسنمان هم ۲۷ و ۳۲ ساله است .در ضمن من مدرک زبان نفرستادم ولی نامه ای نوشتم که می فرستسم . و تاریخ مانی اردرم ۶ ماهه است .کمک می خواستم از شما که نامه فکس کنم و بیکیری انجام بدهم .لطف کنید راهنماییم کنید. از استرس زبا ن نمی توانم بخونم .کمکم کنید لطفا ممنون میشم,

    • ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۰:۵۷ | #37

      البته مدارک را به سفارت نفرستاده اید کبک در این مرحله با سفارت کاری ندارد منظورتان اداره مهاجرت کبک در مونترآل است
      در هر صورت دیر نشده و خیلی غیر عادی نیست
      ایمیل خود را چک کنید و مطمین شوید مرتب است و اسپم نمی کند
      مکاتبه با کبک هم ضرر ندارد

  22. الهه
    ۱۶ آبان ۱۳۹۱ در ۱۸:۲۵ | #38

    سلام یعنی روند ۳۸ رشتهایها در ورشو که متوقف شده بوده شروع شده. ..؟ و این می تونه نقطه شروع باشه؟

  23. AMIR
    ۱۶ آبان ۱۳۹۱ در ۲۱:۱۰ | #39

    سلام خدمت شما
    من از طریق اسکیل وورکر فدرال اقدام کردم . و میخوام در اتاوا لندینگ کنم . به نظر شما زندگی در مونترال مزیت یا برتری دارد که بعد از گرفتن p.r کارت از اتاوا برم در مونترال زندگی کنم ؟ ایا میشود مقاله یا توضیحی در مورد فواید و معایب زندگی در مونترال یا اتاوا پیدا کرد ؟ چون یکی از مهمترین نگرانی ها انتخاب محل زندگی میباشد . ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.
    Best Wishes

    • ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۱:۲۲ | #40

      هر جا کار پیدا کردید همانجا مزیت و برتری دارد جابجایی بین دو شهر کار سختی نیست
      البته مونترآل قابل مقایسه با اتاوا از جهت شرایط زندگی نیست و بسیار بهتر است

  24. ۱۷ آبان ۱۳۹۱ در ۰۴:۰۶ | #41
  25. hassan
    ۱۷ آبان ۱۳۹۱ در ۱۷:۰۵ | #42

    با سلام
    آقای دکتر
    من چند روز قبل از تغییر لیست فدرال در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۱۰ مدارکم را به سیدنی ارسال کردم، متاسفانه روزی که مدارکم به سیدنی رسید لیست جدید اعلام شد و رشته من داخل لیست نبود. بعد از حدود هشت ماه انتظار، نامه ای را برای درخواست ریفوند ارسال کردم ولی متاسفانه تا بحال جوابی نگرفته ام. لازم بذکر است که هزینه تقاضا برای مهاجرت را آنلاین از طریق سایت اداره مهاجرت از طریق کارت اعتباری پرداخت کردم.
    خوشحال میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

    • ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۲:۰۵ | #43

      در این موادر اصلا برداشتی از حساب انجام نشده که به شما باز گردد. کارت شارژ نشده است

  26. mehdi oraei
    ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۱۹:۵۳ | #44

    سلام اقای دکتر
    مان اسپانسر خانمم شدم در ۸ نوامر ۲۰۱۱ و در سایت رسمی کانادا هم پرونده ما رو زده در حال پی گیری و هنوز تا الان جوابی نیومده و ما داریم احساس نگرانی می کنیم به نظر شما این زمان که قبلا ۶ ماه بود و الان این قدر شده طبیعی هست؟
    و هم چنین یک اتفاق جالب افتاده و در سایت رسمی کانادا چک می کردم تا هفته پیش ادرس خونه کانادا ما رو روی سایت زده بود ولی الان ادرس سفارت کانادا در انکارا رو زده جایی ادرس من ؟ نظر شما چیست؟

    • ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۳:۵۸ | #45

      ۱۴ ماه الان طبیعی است
      در مورد نشانی عجیب است ولی سایت قابل اعتماد نیست
      جای نگرانی نیست

  27. ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۲:۳۲ | #46

    سلام خسته نباشید من نامه نوشتم همان لحظه باسخ دادن ادرس ایمیل میدهید برایتان بفرستم متن نامه را وکمکم کنید.ممنون میشوم

  28. ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۲:۳۷ | #47

    اکر مدارکم برکردد تکلیف مانی اوردرم جه میشود ۲۷/۷/۲۰۱۲ فرستادم و اعتبارش ۶ ماهه است .لطفا راهنمایی ام کنید.ممنون

  29. ۱۸ آبان ۱۳۹۱ در ۲۳:۲۴ | #48

    متن نامr ه
    nous accusons reception de votre courriel un agent vous repondra dans ies meilleurs
    delais nous vous remercions dattendre un reponse de notre part avant de nous contacter a
    nouveau
    veuillez prendre notre que nous n`acceptons aucun document transmis en piece joint par courrier electoniqu. pour nous faire parvenir un document vous devez imperativement
    nous ie fournir par courrier a notre adresse de correspondance.
    ministere de IImmigration et des communautes cuiturelles
    NO.285, RUE NOTRE-DAME OUEST ,4e etage
    Montreal H2Y1T8
    veuillez notre que nous n`accuserons pas documents recus et que le de`lai de traitement de ces documents peut atteindre pius de 30 jours ouvrables.suivant leur re`ception.

  30. نوشین
    ۱۹ آبان ۱۳۹۱ در ۰۶:۵۲ | #50

    ببخشید میشه بگید حداکثر تا کی می اید چون ما بلیط خریدیم چون فکر کردیم گرون میشه در ضمن ویزای یکی از دوستام که بعد از ما کپی پاسهاش را فرستاده بود اومده مرسی از کمکتان یاداوری می کنم ۲ ماه پیش کپی پاسها و لندینگ را داده ایم و ۶ ماه پیش مدیکال را داده ایم مرسی

  31. ۱۹ آبان ۱۳۹۱ در ۱۱:۵۱ | #51

    ممنرن که باسخ دادید

  32. م.ی
    ۱۹ آبان ۱۳۹۱ در ۱۶:۵۲ | #52

    سلام اقای دکتر خسته نباشید من میثم جزو فایل سرمایه گذاری کبک هستم زیر نظر بدرم میخاست ببینم الان که من بی وقفه لیسانس را تمام کردم و ارشد را شروع کردم و مدت ان هم در حال تمام شدن است اگر دکترا قبول نشوم و از فایل حذف شوم ایا بعد از سربازی امکان این هست که از طریق اسبانسری مادر یا بدرم به کا نادا بیایم یا این روش کلا از کته گوری اداره مهاجرت حذف شده است جسارتن ویزای توریستس جه طور خیلی ممنونم

  33. AMIR
    ۲۰ آبان ۱۳۹۱ در ۱۹:۴۴ | #54

    سلام اقای مختاری . ممنونم از راهنمایی تان . شغل من جزو رگولیتد جاب میباشد و هر جایی بروم تا یه مدتی باید بیکار باشم تا ریجستراشین نامبر را بگیرم. من میخواستم بدانم که همسرم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی میباشد ولی هیچ وقت به عنوان مترجم کار نکرده ولی سابقه تدریس زبان انگلیسی به عنوان معلم را دارد . فدرال خیلی وقت میباشد که این رشته ها را نمیگیرد . من شنیدم که کبک هنوز این جور رشته ها را نیاز دارد . میخواستم من را راهنمایی کنید که ایا در مونترال برای این جور شغلها امیدی هست یا نه . خیلی ممنونم.

    • ۲۷ آبان ۱۳۹۱ در ۲۲:۴۶ | #55

      کسی نمی تواند در مورد میزان احتمال کاریابی کسی با این حد از اطلاعات اظهار نظر کند
      برای روشهای مهاجرت از دفتر ما وقت مشاوره بگیرید

  34. hassan
    ۲۲ آبان ۱۳۹۱ در ۱۶:۵۳ | #56

    @علی مختاری
    با تشکر از پاسخ شما
    من از طریق کارت اعتباری یکی از آشنایان ساکن آمریکا هزینه مهاجرت را پرداخت کردم همچنین رسید پرداخت پول از طریق سایت اداره مهاجرت به ایمیل اینجانب در آن موقع فرستاده شد. در نامه ای که اینجانب برای اداره مهاجرت جهت درخواست ریفوند ارسال کردم کپی رسید پرداختی را نیز ارسال کردم.

  35. نوشین
    ۲۳ آبان ۱۳۹۱ در ۰۷:۱۱ | #58

    سلام میشه بگید آیا سهمیه ویزای ۲۰۱۲ تموم شده یا نه

  36. نوشین
    ۲۶ آبان ۱۳۹۱ در ۰۸:۰۳ | #59

    سلام حدود ۶ ماه پیش که مدیکال ما اومد ازمون آپدیت مدارک و Schedule 3 را خواستند که بعد از ۳ ماه لندینگ کپی پاسپورت و پرینت مالی و Schedule 1 را خواستند که ظاهرا وکیل ما اینو نداده و به اصرار من یک ایمیلی با پیگیری زد ز حا ایمیلی اومده که تا ۲۰ روز مهلت دادند کهSchedule a را بدید شما چی فکر میکنید ممکنه مارا برا ندادن اون رد کنند اصلا این دو تا یکی است یا فرق داره و در نهایت ممکنه ویزامون را زود بدهند ممنون از حوصله تان

    • ۲۸ آبان ۱۳۹۱ در ۰۵:۴۱ | #60

      اگر مطابق خواسته آنها عمل کنید مشکلی نیست مهلت داده اند نظرشان را تامین کنید

  37. ازاده
    ۲۸ آبان ۱۳۹۱ در ۰۹:۵۸ | #61

    سلام جناب مختاری
    برای ما پس از حدود ۱۴ ماه از انجام دادن مدیکال (۲۹ رشته ای) فرم schedule A اومده.می خواستم بپرسم منظور از تکمیل این فرم چیست؟ومرحله بعدی چیه؟
    ممنون از راهنماییهای صمیمانتون

  38. hassan
    ۲۹ آبان ۱۳۹۱ در ۰۵:۱۱ | #63

    @علی مختاری
    با تشکر از پاسخ شما
    بطور متوسط چقدر طول می کشه که پول رو برگردونن؟ من بیش از دو سال و نیم پیش اقدام کردم.

  39. ازاده
    ۲۹ آبان ۱۳۹۱ در ۱۷:۳۳ | #65

    سلام مجدد جناب مختاری عزیز
    سوال دیگری داشتم از حضورتون
    شما فرمودید فرم schedule A مربوط به چک امنیتی است می خواستم بپرسم با توجه به این که از انجام مدیکالمون ۱۴ ماه میگذرد آیا این فرم به معنی تازه شروع شدن چک امنیتی است و معلوم نیست که ویزا کی می آید دوباره چندین ماه دیگر باید منتظر انجام شدن چک امنیتی باید باشیم ؟؟؟؟؟
    یا چک امنیتی با این فرم تمام شده است و منتظر ویزا به زودی باشیم ؟؟؟؟
    ممنون که توجه می کنید و پاسخ می دهید طولانی شدن روند پرونده خیلی طاقت فرسا شده است و پاسخ های شما دلگرم کننده

  40. آنی
    ۴ بهمن ۱۳۹۱ در ۱۸:۲۸ | #66

    با سلام و احترام
    همسر من یکی از متقاضیان ۳۸ رشته‌ ای است، برای ما در ماه می مدیکال اومد و ما هم در مدت مقرر آزمایشمون رو انجام دادیم، جهت اطلاع باید بگم محل کار ما یکی است و فقط در دو قسمت متفاوت مشغولیم ضمنا ظاهرا محل کار ما یکی از مراکزی است که نسبت به اون حساسیت وجود داره، اخیرا نامه ای اومده و من رو به مصاحبه دعوت کردن در همین رابطه چند سوال برام پیش اومد،
    ۱- آیا در روز مصاحبه به حضور همسرم نیازی هست یا نه؟
    ۲- فکر می کنید سطح زبان من چقدر اهمیت داره واصلا ممکنه به فارسی با من مصاحبه بشه؟
    ۳-احتمال ردی در این مصاحبه چقدره؟
    ۴-اصولا با توجه به یکی بودن محل کارمون چرا فقط از من دعوت شده؟
    اگه لطف کنید و درباره سوالات پیش اومده من رو راهنمایی کنید ممنون می شم

    • ۶ بهمن ۱۳۹۱ در ۰۴:۲۰ | #67

      ۱- اگر دعوت نکرده اند خیر
      ۲- اصلا مهم نیست هدف بررسی سطح زبان شما نیست
      ۳- بسته به این است که شما چه می کنید. معمولا ردی در کار نیست
      ۴- این سوال پاسخش پیش کسی است که دعوت کرده شاید توضیح یک نفر را کافی دانسته اند
      توصیه خاصی نیست و نگران نباشید

  41. rezabehzad
    ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ در ۱۸:۴۰ | #68

    باسلام
    مورد مشابهی برای یکی از دوستان من هم پیش آمده بود
    توصیه ای که ایشان داشت این بود که اگر کار خارج از عرف و اخلاق در محیط کارتان نکرده اید که از بیان آن ابا دارید
    می توانید با اعتماد به نفس و صادقانه به پرسش هایشان بدون اضطراب پاسخ دهید و انشاءالله مشکلی هم نخواهید داشت
    باتشکر

  42. ر-م
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۱ در ۱۵:۲۵ | #69

    جناب مختاری همسر موکلتون که به مصاحبه دعوت شدن نتیجه رو گرفتن ؟می خوام بدونم می شه زمانی رو برای گرفتن نتیجه تخمین زد؟

  43. کامران
    ۲۲ دی ۱۳۹۲ در ۱۴:۱۳ | #70

    باسلام

    من وخانومم بعد ازانجام مدیکال برای کبک الان به مصاحبه دوم دعوت شدیم درسفارت کانادا در انکارا
    علت چه میتواند باشد و سوالاتشون در چه ارتباطی میتواند باشند.

    با تشکراز راهنماییتون

    • ۲۳ دی ۱۳۹۲ در ۲۳:۵۱ | #71

      نظرم را نوشته ام در همین وبلاگ و کامنتهایی هم از دوستانی که این تجربه را دارند هست بخوانید
      موضوع مهمی نیست

  44. زمان
    ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۱ | #72

    با سلام
    همسر من ویزای کانادا رو دریافت کرده ولی ما عقد رسمی نکردیم چه زمانی این کارو انجام بدیم بهتره تا زمانی که داخل ایران است یا بعد از اینکه به کانادا رفت و مستقر شد و این پروسه apply برای همسر چقدر طول می کشه.

  1. بدون بازتاب