خانه > اخبار کنپارس > پاسخ به سوالات مهاجرتی، ۱۳ آوریل با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۸۱)

پاسخ به سوالات مهاجرتی، ۱۳ آوریل با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۸۱)

فایل صوتی:

 

فایل تصویری: 

 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه ۲۴ فروردین ماه ۱۳۹۷ برابر با ۱۳ آوریل ۲۰۱۸

ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت ۲۱:۰۰ به وقت تهران

اجرا شد.

موضوعات مطرح شده در این برنامه از اهمیت بالایی برخوردار است که به شرح زیر می باشد:

  1. هفته تلاطم کبک و از بین رفتن پروفایل های متقاضیان در سیستم مون پروژه
  2. بسیج شدن تیم کنپارس برای ساختن دوباره پروفایل های موکلین نیروی متخصص کبک
  3. اجباری شدن انگشت انگاری برای ویزای اقامت دائم نیز از تاریخ ۳۱ جولای ۲۰۱۸ 
  4. تغییرات جدبد در برنامه های مهاجرتی استان کبک: الف) حداقل دارایی در برنامه سرمایه گذاری کبک بایستی دو میلیون دلار باشد.  ب) ۵۰۰۰ پرونده نیروی متخصص کبک تا ۱۵ آگوست ۲۰۱۸ دریافت خواهند شد.

برخی از سوالاتی که در این برنامه پاسخ داده شد، در زیر می باشد:

  1. اگر ویزای توریستی کانادا داشته باشیم، امکان آمدن به کانادا و دنبال کار گشتن هست؟ در صورت پیدا کردن کار امکان گرفتن چه ویزاهای کاری هست؟
  2. آیا داشتن ویزای بیزنس امتیاز خاصی داره برای انجام امور مالی یا تجاری؟
  3. همسر من مهندس عمران هستند با سابقه کار زیاد. چگونه میتوان برای ایشان ویزای کار گرفت؟
  4. آیا درسته که برای تمدید ویزای ویزیتوری و اینکه بخواهم از کانادا برم و برگردم باید انگشت نگاری انجام دهم؟
  5. ایا این مطلب درسته ؟
  6. من سابقه کاری ندارم، بهتره که سابقه داشته باشم و بعد اقدام کنم؟
  7. من فارغ التحصیل رشته داروسازی هستم. می خواستم بدونم اگر برای امتحان رجیترشن داروسازی ثبت نام کنم . اجازه شرکت در امتحان و ویزا داده میشه؟
  8. آیا میشه بعد از گرفتن ویزا توریستی تبدیل به ویزای کاری کرد؟
  9. من در کانادا هستم در مورد تمدید ویزا و رفت و آمد می خواستم بدونم که بدون انگشت نگاری مهر تمدید در پاسپورت قید می شود؟
  10. آیا با تراول داکیومنت انگلیس میشه برای ویزا درخواست کرد؟
  11. ما چند نفر هستیم که داخل کبک هستیم و از طریق اسکیل ورکر اقدام کردیم، طبق گفته خودشون باید ۱۲ ماه طول بکشه ولی ما حدود ۶ نفریم که تا الان بالای ۱۴ ماه شده،ما چطور می تونیم پیگیری کنیم و علت تاخیر رو بفهمیم؟
  12. اگر برای open work permitاقدام کنم و رد بشه، روی پروسه pr تاثیر داره؟
  13. آیا کسانی که در کانادا تحصیل کرده ومشغول به کار هستند، چه مدتی زمان می برد تا PR بگیرند؟
  14. برای استارت آپ ویزا حتما باید به اسم افرادی که می خواهند برای ویزا اقدام کنند، شرکت ثبت شده در ایران باشد یا اینکه ایده برای اولین بار می خواهد در کانادا اجرا شود، نیاز به شرکت ثبت شده در ایران نیست؟
  15. خواهر من ۳۳ سال دارد و مدرک فوق لیسانس حسابداری و همچنین مدرک فنی حرفه ای تعمیرات موبایل دارد و من در آستانه ثبت شرکت و باز کردن مغازه تعمیرات موبایل هستم. اگر خواهرم را به عنوان سهامدار شرکت ثبت کنم آیا کمکی به آمدن به کانادا می کند؟
  16. من دو سال پیش انگشت نگاری انجام دادم و برای تمدید ویزای ویزیتوری نیاز به انگشت نگاری دارم ؟
  17. من ار طریق Quebec skill worker اقدام کردم و csq دارم در حال حاضر در مرحله بکگراند چک هست در حال حاضر با ویزیتور ویزا در مونترال هستم. آیا می توانم درخواست open work permit بدهم؟ باید ذکر کنم که یک بار با cic تماس گرفتم و agent گفت میتونم و حتی لینک های مربوط رو ایمیل کرد و بار دوم که تماس گرفتم یک agent دیگه گفت نمیتونم اپلای کنم!! من گیج شدم!
  18. آیا برای اسپانسر شیپ والدین بجز قانون قرعه کشی که در این دو سال اخیر انجام شده، راه دیگه ای هم وجود دارد که اقدام شود؟

این برنامه را جمعه ها ساعت ۲۱:۰۰ به وقت تهران در این نشانی ها مشاهده کنید.

Categories: اخبار کنپارس Tags: