خانه > دریافت ویزا > توصیه جدی برای افرادی که درخواست ویزای دانشجویی و یا توریستی دارند

توصیه جدی برای افرادی که درخواست ویزای دانشجویی و یا توریستی دارند

Categories: دریافت ویزا Tags:
  1. Y R
    ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ در ۱۵:۱۹ | #1

    با عرض سلام و احترام
    بنده ٢ روز پیش مدارکمو به صورت انلاین برای وازای توریستی کانادا آپلود کردم و چند دقیه بعد ایمیل مبنی بر موفقیت امیز بودن ارسال مدارک برای من ارسال شد ، اما ٢ روز است که ایمیل مربوط به بیومتریک هنوز نیومده ، در صورتی که دوستان کمتر از ٢۴ ساعت ایمیل را دریافت کرده اند ، به نظر شما راه حل چیست ؟ به سفارت ایمیل هم زدم اما هنوز جوابی دریافت نکرده ام …

  2. امین
    ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۸:۳۶ | #3

    باعرض سلام بنده برای ویزای توریستی با دعوتنامه برادرم اقدام ورد شدم افسر سفارت گفته بدلیل پیشینه سفر ونداشتن تعلقات فامیلی درکشور مبداومقصد ووضعیت مالی رد شدید .درصورتی که من میخاستم بدون همسروفرزنم به کاناداسفرکنم وبرادرم نیز بهمراه خانواده اش درکاناداهستند .ووضعیت مالی ۱۷۰هزاردلارکاناداواملاک ترجمه شده شامل ۳آپارتمان و۱مغازه ارئیه دادم .فقط تاکنون سفراروپایی وشینگن نداشتم .لطفا راهنمایی فرمایید تاچند ماه دیگر برای ویزای توریستی اقدام کنم ؟.آیاشانسی دارم ؟باید چکار کنم؟…اگرشانسی ازاین طریق نیست ازچه راهی اقدام کنم ؟مدرک زبان ندارم .اموال ۴۰۰هزاردلارکانادادار م.نقدی۱۵۰هزاردلارکانادا.همسرم مهندس کشاورزی فوق لیسانس گیاهپزشکی باسابقه کار است .ممنون

  3. مریم
    ۶ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۷:۳۶ | #5

    سلام جناب آقای مختاری. من می خواهم برای خواهرم و فرزند ۳ ساله اش درخواست ویزای توریستی کتم. آیا لازم است نامه حضانت بجه و زضایت نامه محضری پدر را تهیه کنند؟

    • ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۶:۵۳ | #6

      حضانت بی معنی است باید اجازه مسافرت از همسر برای بچه داشته باشند که فرم مشخصی است که باید در محضر امضا شود

  4. خشایار
    ۲ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۷:۱۴ | #7

    سلام اقای مختاری . من ۱۷ سالمه پایه سوم دبیرستان درس میخونم . امسال دیپلمم رو میگیرم و میخواستم برای پیش دانشگاهی وارد کانادا بشوم و البته تحصیلات بعد آن یکی از نگرانی هایی که داریم هزینه است . این طور که می گویند برای ۴ سال دوره لیسانس سالی ۴۲ هزار دلار باید به دانشگاه پرداخت کنیم در صورتی که برای آن هایی که اقامت دارند مبلغ خیلی کمتری است . میخواستم بدونم آیا میشه مثلا من در سال دوم لیسانس برای اقامت اقذام کنم یا باید تا پایان دوره لیسانس بایستم؟ و این که بعد از پایان دوره لیسانس چگونه میشود اقامت گرفت ( چه قدر طول میکشد مثلا یا آن اقامت میشود اگر قبول بشوم وارد پزشکی بریتیش کلمبیا بشوم ؟ )
    . ممنون با تشکر

  5. Reza
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ در ۲۰:۲۷ | #9

    سلام
    من میخوام برای پدر و مادرم اقدام کنم. پدرم بازنشسته ارتش هستن (حدود ۲۰ سال که بازنشسته شدن)، تو قسمت مربوط به بکگراند که درمورد خدمات تو ارتش سوال میکنه چی باید بنویسم؟

    کسی تا حالا موردی داشته که به دلیل بازنشسته نظامی بودن درخواست ویزا ریجکت بشه؟

    ممنون

  6. غزاله
    ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ در ۰۹:۵۳ | #11

    ضمن سلام و خسته نباشید، من برای مهاجرت به کبک می خواهم اقدام کنم از طریق skilled worker
    در حال حاضر مدرک زبان آیلتس آکادمیک با نمره ۵٫۵ دارم.آقای دکتر آیا آیلتس آکادمیک برای این نوع مهاجرت قابل قبول هست؟ تا من مدارک ام را ثبت کنم

  7. فرهاد كهن
    ۲۴ دی ۱۳۹۵ در ۱۴:۳۴ | #13

    با سلام من اقامت دائم کانادا را دارم و از همسرم بعد از لندینگ جدا شده ام و در حال حاضر ایران هستم و قصد ازدواج مجدد با یکی از همکارانم را دارم و بدنبال ان به مانادا برخواهم گشت سوال من این هست که ایا شما پرونده اسپانسر شیپ همسر رو قبول میکنید؟ و ممنون میشم روال کار رو بفرمایید تا با دفتر تهران هماهنگ کنم البته لازم به ذکر است که پرونده بنده در نظام پزشکی کانادا رو شما زحمت ثبت و کارهای اون رو کشیدید بازم ممنون از صبر و بردباری شما در پاسخ به موضوعات مهاجرتی
    ارادتمند
    کهن

    • ۲۸ دی ۱۳۹۵ در ۰۳:۴۳ | #14

      بله می پذیریم منتها شما باید به کانادا بیایید تا پرونده را ثبت کنیم
      می توانید به دفتر تهران مراجعه کنید برای قرارداد

  8. علی
    ۲۳ دی ۱۳۹۵ در ۱۶:۳۱ | #15

    جناب آقای مختاری ، سلام و تشکر بابت زحماتی که میکشید ، من ۷ ماهی هست که csq گرفتم و منتظر ویزا ، سوالم از شما این هست آیا مرحله فدرال به علت سابقه کاری هم ریجکت میکنه ؟ شما موردی دیدین که ریجکت بشه در مرحله فدرال ؟
    quebec skill worker

  9. ۱۹ دی ۱۳۹۵ در ۱۶:۱۴ | #17

    باسلام احتراماً پسر من ویزای دانشجویی گرفته ولی study permit هنوز نیامده زمان کمی برای شروع ترمش داریم میتونه بدون پرمیت وارد کانادا بشه تا براش ایمیل کنن؟
    ممنونم

  1. بدون بازتاب