خانه > دریافت ویزا > توصیه جدی برای افرادی که درخواست ویزای دانشجویی و یا توریستی دارند

توصیه جدی برای افرادی که درخواست ویزای دانشجویی و یا توریستی دارند

Categories: دریافت ویزا Tags:
  1. فرهاد كهن
    ۲۴ دی ۱۳۹۵ در ۱۴:۳۴ | #1

    با سلام من اقامت دائم کانادا را دارم و از همسرم بعد از لندینگ جدا شده ام و در حال حاضر ایران هستم و قصد ازدواج مجدد با یکی از همکارانم را دارم و بدنبال ان به مانادا برخواهم گشت سوال من این هست که ایا شما پرونده اسپانسر شیپ همسر رو قبول میکنید؟ و ممنون میشم روال کار رو بفرمایید تا با دفتر تهران هماهنگ کنم البته لازم به ذکر است که پرونده بنده در نظام پزشکی کانادا رو شما زحمت ثبت و کارهای اون رو کشیدید بازم ممنون از صبر و بردباری شما در پاسخ به موضوعات مهاجرتی
    ارادتمند
    کهن

    • ۲۸ دی ۱۳۹۵ در ۰۳:۴۳ | #2

      بله می پذیریم منتها شما باید به کانادا بیایید تا پرونده را ثبت کنیم
      می توانید به دفتر تهران مراجعه کنید برای قرارداد

  2. علی
    ۲۳ دی ۱۳۹۵ در ۱۶:۳۱ | #3

    جناب آقای مختاری ، سلام و تشکر بابت زحماتی که میکشید ، من ۷ ماهی هست که csq گرفتم و منتظر ویزا ، سوالم از شما این هست آیا مرحله فدرال به علت سابقه کاری هم ریجکت میکنه ؟ شما موردی دیدین که ریجکت بشه در مرحله فدرال ؟
    quebec skill worker

  3. ۱۹ دی ۱۳۹۵ در ۱۶:۱۴ | #5

    باسلام احتراماً پسر من ویزای دانشجویی گرفته ولی study permit هنوز نیامده زمان کمی برای شروع ترمش داریم میتونه بدون پرمیت وارد کانادا بشه تا براش ایمیل کنن؟
    ممنونم

  1. بدون بازتاب