درباره من

درباره من اینجا بخوانید

  1. ناهید
    ۱۳ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۳۶ | #1

    با سلام

    من فرم ارزیابی را پر کردم با وجود اینکه در فرم ارزیابی در قسمت آشنایی با زبان فرانسه عدم تسلط به زبان فرانسه را اعلام کردم ،در ایمیل دریافتی از دفتر شما برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کبک را پیشنهاد دادن ،آیا مگر برای کبک حداقل آشنایی با زبان فرانسه لازم نیست؟

  2. سارا
    ۵ تیر ۱۳۹۷ در ۰۴:۳۳ | #3

    با سلام
    من از کشور استونی پذیرش تحصیلی گرفتم ۴ سال سابقه بیمه ای دارم ولی در دو سال آخر کار بدون بیمه ای انجام دادم چون داشتم زبان میخوندم. الان برای ویزای شینگن استونی باید بنویسم کار میکنم یا بنویسم کار نمیکنم چون امکان گرفتن نامه از محل کار فعلیمو ندارم.ممنون از شما

  3. باران
    ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۲۱:۰۱ | #5

    به سلام و احترام
    جناب دکتر مختاری من به تازگی با سایت شما آشنا شدم
    ۳۱ساله متاهل با مدرک ارشد مدیریت امور فرهنگی معدل ۱۸٫۲۶ از دانشگاه علوم تحقیقات تهران و ۲ مقاله علمی پژهشی هستم و نمره پایان نامه بسیار عالی .لیسانس و کاردانی و دیپلمم حسابداری بوده از دانشگاه آزاد تهران جنوب معدل ۱۳الی ۱۴ به تازگی هم فارغ التحصیل شدم و گپ تحصیلی ندارم . مدرک زبان ندارم اما در حال خواندن هستم و احتمال آیلتس ۶ هست . سوال بنده این هست من باتوجه به اطلاعات گذشته فکر میکردم با تولد فرزند در کانادا اقامت دائم پس از ۴ سال به والدین داده میشه و بعد ۵ سال پس از آزمون شهروند کانادا میتونیم بشیم اما انگار با تولدفرزند این طور نمیشه در پست بالا خوندم من اقوام زیادی دارم که دانشجویی مهاجرت کردن به کانادا و بعد فرزندشون متولد شد و الان مقیم آلرتا هستند .سوالم این هست من با دوسال کار بدون بیمه که تدریس گیم میکر بوده و ۱سال امور مالی بودم در خبرگزاری دانشجویی آیا امکان دادن درخواست اقامت دائم استانی و یا ساکساچوان برای من وجود داره یا خیر؟ و آیا ویزای مولتی برای من مفید خواهد بود؟ و اینکه من میتونم تنها اطلاعات خودم رو وارد کنم و ذکر اینکه متاهل هستم کافی هست ؟ همسرم کارشناس عمران و ۳۴ ساله هستند . سپاس

  4. صبا
    ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۰۹:۲۷ | #7

    سلام. من قصد مهاجرت دارم و یکی از اقوام شخص شما رو به عنوان معتمد معرفی کردند. هزینه وکالت و سایر شرایط رو میخوام بدونم و یک سری سوالات ریز دارم ولی نمیدونم چه جوری میتونم با شما تماس بگیرم و اینکه فرم هم پر کردم.
    سپاسگذارم

  5. Hamid mtn
    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ در ۰۷:۱۳ | #9

    سلام جناب اقای مختاری
    یک بار سوال کردم ولی متاسفانه پاسخی دریافت نکردم.ممنون میشوم سوالم را پاسخ دهید.

    دارای سابقه کار با بیمه بمدت ١١ سال از دو شرکت هستم .برای ساسکاچوان میخواهم اقدام کنم.ولی شرکت اول که ٧سال سابقه دارم منحل شده و ازش نمیتوانم نامه اشتغال به کار را بگیرم.چگونه این ۷ سال سابقه را اثبات کنم؟

    • ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۰۵ | #10

      اگر بیمه دارید سوابق تامین اجتماعی و نیز نامه های دیگری که زمان کار رد و بدل کرده اید می تواند مفید باشد
      احتیاط ان است که مدیران سابق ان شرکت را پیدا کنید بخواهید موضوع را توضیح دهند
      اگر موکل ما هستید همکاران به دقت کمک و راهنمایی می کنند

  6. ملیحه
    ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ در ۱۷:۳۰ | #11

    سلام
    عرض ادب و وقت بخیر
    عذرخواهم یک سوال داشتم
    بنده ۲۴ ماه پیش درخواست اقامتم در اداره مهاجرت سوئد ثبت شد
    دو روز پیش جواب قطعی که منفی بود اعلام شد
    کِیس بنده ازدواج (سامبو) بود
    همسرم سالهاست مقیم سوئد و مشکل خاصی هم نداره
    با این اوضاع به نظرتون اعتراض به جواب می تونه اثر بخش باشه؟
    واقعن شرایط بسیار بدی دارم

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  7. هومن عسکریان
    ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ در ۰۷:۰۷ | #13

    آقای دکتر علی مختاری
    با سلام
    ما طبق تحقیقاتی که در ایران و همچنین از کانادا کردیم شما و شرکت شما را به عنوان بهترین شرکت مهاجرتی در ایران معرفی کردند، لذا ما به همین دلیل من و همسرم نیز شرکت شما را انتخاب کردیم.
    بعد از تکمیل فرم ارزیابی از طرف شرکت شما با بنده تماس گرفتند و تاکید کردند که اگر بتوانیم مدرک زبان B2 را در زمان مقرر ارائه بدهیم میتوانیم از طریق کبک اقدام کنیم.
    همانطور که مستحضرید در ایران واقعا ارزش ریال به نسبت دلار کانادا بسیار کم ارزش هست، و با دلار امروز مبلق قرارداد شرکت محترم شما چیزی در حدود ۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال است و این مبلغ برای خانواده ای با شغل کارمندی واقعا با ارزش محسوب میشود.
    حال سوال بنده اینجاست که اگر قرارداد بسته شود (بسته شدن قرارداد منوط بر اعلام نظر مثبت کارشناسان شما میباشد) و پرونده ما ریجکت شود واقعا خسارت زیادی به خانواده ما وارد میشود، آیا راهی هست که بتوانیم قبل از قرارداد تضمینی داشته باشیم در مورد موفقیت قطعی و یا حداقل کمتر شدن این هزینه قرارداد؟
    پیشاپیش سپاسگذارم از اینکه زمان میگزارید و این پیام را مطالعه میفرمایید.

    • ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۳۹ | #14

      شما ایمیل هم زده بودید
      از لطف شما ممنونم ولی امکان تضمین نتیجه نیست
      تضمین نتیجه خلاف مقررات کاناداست
      انها که تضمین می کنند یا کلاهبردارند یا بی اطلع از قوانین و قانون شکن

  8. میرزایی
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ در ۲۰:۰۰ | #15

    با سلام، بنده ۷ روز پس از AOR امروز به دلیل incomplete بودن اپلیکیشن reject شده ام. اکنون در حال پر کردن یک پروفایل جدید برای گرفن ITA در draw بعدی هستم. آیا شما می توانید مشاوره انجام دهید که اطمینان حاصل کنم که مشکل دیگری در اپلیکیشن وجود ندارد؟ دلیل reject این بود که فقط ترجمه رسمی و کپی برابر اصل گواهی سو پیشینه را فرستاده بوده ایم و اسکن اصل گواهی فراموش شده بود. CSR 474 – ITA April 11 – AOR May 28th

    با سپاس فراوان.

    • ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۰ | #16

      ما وکالت کامل می پذیریم و مشاوره مقطعی نداریم متاسفانه
      اکر مایلید وکالت بدهید ایمیل بزنید info @ canpars.com

  9. زهرا
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ در ۰۸:۴۷ | #17

    با سلام
    من ویزای توریستی گرفتم برای کانادا و ۳۲ هفته باردار هستم.و در سال ۲۰۱۶ برای اسکیل ورکر اقدام کردم.سوالم این هست که آیا رفتن به کبک امتیازی دارد که ما سایت و به روز کنیم ؟ و آیا فرقی دارد که در زایشگاه بچه بدنیا بیاد یا در بیمارستان ؟ آیا شما این سبک کارها که برای هماهنگی دکتر عمومی و معرفی به دکتر زنان و خونه گرفتن و …. انجام میدهید؟ممنونم.

    • ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۳۱ | #18

      فرقی نداره کجا دنیا بیاد
      چه چیزی قراره اپدیت بشه تغییری اتفاق نیفتاده
      داشتن ویزا و یا بارداری تغییر نیست بچه دار شدن اما تغییر است و البته حضور در کبک که بسیار مهم است
      بله خدمات در این زمینه داریم

  10. کیوان
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ در ۱۰:۴۷ | #19

    با سلام
    من ۲۸ سالمه و دارای مدرک مهندسی برق الکترونیک هستم و بین ۵ تا ۶ میلیارد تومن هم سرمایه دارم اما تجربه کاری اصلا ندارم. به نظرتون بهترین راه برای مهاجرت به کانادا با توجه به شرایط من چیه؟ با تشکر

  11. علیرضا هاشمی
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ در ۰۷:۳۰ | #21

    با درود
    اینجانب از طریق اسکیل ورکر اقدام کردم در مرحله فدرال از ۸ خرداد بیش از یکسال از ثبت پرونده ام در فدرال میگذرد و نزدیک به ۹ ماه از فایل نامبر فدرالم ولی تا کنون هیچ نامه مدیکالی دریافت نکرده ام .
    ایا مشکل خاصی در رونده پرونده است و….
    اگر لظف بفرمایید در این مورد را راهنمایی بفرمایید
    با سپاس

    • ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۸ | #22

      اگر مایلید ما پیگیر باشیم باید وکالت بدهید
      در صورت تمایل مراجعه کنید دفتر یا اینیل بزنید

  12. ۹ خرداد ۱۳۹۷ در ۱۲:۴۶ | #23

    سلام من فرم ارزیابی پرکردم اما هنوز تماسی با من گرفته نشده .من ماما هستم قصد زندگی و کار تحصیل دارم در کانادا البته اول وار حبعد تحصیل لطفا راهنمایی کنید بنده رو ممنونم میشم

    • ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۶ | #24

      شما اینجا هم ایمیل را اشتباه وارد مرده ای شاید به این دلیل بوده
      از دفتر خ‌استم با شما تماس بکیرند

  13. علی
    ۵ خرداد ۱۳۹۷ در ۰۹:۰۰ | #25

    با سلام

    من‌ سوالی در مورد مدارک مورد نیاز ویزا کانادا دارم و یکی‌از اقوام شما را به من معرفی کردن. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. من پذیرش دکتری مکانیک دارم و ۲۵ سالم هست و بدون هیچ سابقه کاری. توی‌ رزومه و فرم study permit قسمت employment را به این صورت وارد کردم: تدریس خصوصی نرم افزار برای دانشجوها پیش از امتحانات دانشگاه. توی ریزنمرات لیسانس هم کاراموزی داشتم مثل سایر دانشجوها بدون حقوق. ولی چون‌ بیش از ۳ سال پیش بوده نه در رزومه و نه در فرم وارد نکردم.
    سوالی که دارم اینه ایا به ثابت کردن تدریس خصوصی چه برای ویزا چه برای تبدیل ویزا تحصیلی به اقامت بعد از دکتری، نیازی هست؟
    همچنین برای کار اموزی که ۴-۵ سال پیش بدون حقوق‌ بوده. یا اینکه اصلا نیازی به توضیح هست داخل explanation ؟
    ممنون میشوم پاسخ دهید

    • ۲ تیر ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۳ | #26

      ۱- ان ماجرا سابقه کار حساب نمی شود و گفتن و نگفتنش تفاوت ندارد سابقه کاری اهمیت دارد که در امد داشته باشد و نیز سابقه بیمه
      ۲- چیزی به اسم تبدیل ویزا به اقامت وجود ندارد بله ممکن است بعدا بتوانید درخپاست دیکری برای دریافت اقامت بدهید
      ۳- در دو برنامه تحربه کبکی و نیز نیروی متخصص کبک نیاز به سابقه کار نیست پس تلاش کنید در کبک درس بخوانید

  14. معین نیکزاد
    ۴ خرداد ۱۳۹۷ در ۰۰:۱۰ | #27

    با سلام
    من چندین بار فرم ارزیابی و پر کردم ولی تماسی نگرفتین، خودم هم که تماس گرفتم گفتن خودمون تماس میگیریم . من واقعا مشتاق مشاوره مهاجرتی شما و انشالا قرارداد بودم ولی علت این همه تاخیر در بررسی فرم هارو نمیدونم. من با توجه به نمره ایلتسی که بار اول بدست اوردم میخوام فعلا استان ساسکاچوان رو اقدام کنم. با توجه به سابقه خوب شما در امر مهاجرت خوشحال میشم سریع تر پاسخگوی بنده باشین تا شاید راه مهاجرتی ما سریعتر پیش بره.
    با تشکر از شما آقای مختاری عزیز

  15. michal
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۸:۴۶ | #29

    من ۴ ویزای شنگن داشتم( از آلمان و مولتی هلند) ولی همسر و پسر ۱۰ ساله ام ریجکت شده اند از هلند، الآن برای eTA ویزای توریستی کانادا از طریق سایت اقدام کردم و هفته آینده برای انگشت نگاری به سفارت کانادا در ترکیه خواهم رفت، قصدم این است که پس از رسیدن به کانادا با کمک وکیل ماندگار شوم و خانواده را به کانادا ببرم، مشاوره و راهنمایی ماخوام.

    • ۴ خرداد ۱۳۹۷ در ۲۰:۰۱ | #30

      اصلا توصیه نمی کنم
      رد می شوید و شما را بر می گردانند
      برای مهاجرت باید از راه درست اقدام کنید
      فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید

  16. مریم
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۷ | #31

    سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای مختاری.
    لطفا آدرس ایمیل خود را در صورت امکان ارسال فرمایید
    با سپاس

  17. غلامرضا افراسیابی کشکولی
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۰:۲۶ | #33

    سلام جناب مختاری من یه مشکل دارم چگونه میتونم از مجموعه شما کمک بخواهم
    حج

  18. مم
    ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۶:۴۸ | #35

    سلام من دوتاسنجاب دارم که نامه محیط زیست جهت مجوز خروج و نامه دامپزشکیشون گرفتم که سالم هستند کانادا اجازه میدن که سنجاب وارد کنم؟؟؟به دلیل وابستگی شدید اصلا نمیتونم جدابشم ازشون۵ سال مرتب با من بودن لطفا راهنمابی کنید

  19. مرجان
    ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ در ۱۹:۰۹ | #37

    سلام، ممنون از زمان و انرژیی که برای پاسخگویی صرف می کنید.
    من ویزای توریستی دارم که می خوام تابستان بیام کانادا
    اما درعین حال می خوام برای اکسپرس اینتری هم اقدام کنم (امتیازی که مشاور شما در ایران برای من محاسبه کردن ۴۵۹ هست)
    سوال ۱٫ می دونم که بودن من در کانادا سرعتی در روند پرونده ام ایجاد نمی کنه، اما سوالم اینه که آیا اگر قبل از ورودم به کانادا به عنوان توریست، پرونده اکسپرس اینتری رو اقدام کنم زمان ورودم در فرودگاه مشکلی پیش نمیاد و باهمون ویزای توریستیم می تونم وارد شم؟
    و اگر زمانیکه اونجا هستم (چون می خوام شش ماه رو بمونم) پروندم قبول شه، چه اتفاقی میفته؟ می تونم همونجا اقدامات بعدی رو بکنم یا حتما باید بیام بیرون و باز برگردم ایران و دوباره وارد شم؟
    سوال ۲٫ اگر زمانیکه به عنوان توریست اونجا هستم هنوز پرونده اکسپرس اینتریم انتخاب نَــشده بود برای اینکه می خوام بتونم بمونم، برای ویزای دانشجویی اقدام کنم مشکلی در روند پرونده اکسپرس اینتریم پیش نمیاد؟ یعنی می شه همزمان هم اقدام اکسپرس اینتری و دانشجویی داشته باشم؟

    • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۳:۱۵ | #38

      حضور شما در کانادا هیچ تاثیر مثبتی ندارد
      اگر وقتی قبول می شوید در کانادا باشید برای لندینگ باید از مرز عبور کنید یا از اداره مهاجرت وقت ملاقات برای ثبت بگیرید

  20. سیما
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ در ۱۴:۵۵ | #39

    سلام. من برای ویزای توریستی به کانادا اقدام کردم. دعوتنامه از طرف دوستم که اونجا سیتیزن هم هست و کار هم داره و مدت اقامتش ۴-۵ سال هست، هم دارم. این کار امکان پذیر هست و چقدر طول می کشد؟
    و اینکه چه چیزهایی لازم است؟

    • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۳:۲۷ | #40

      قابل پیش بینی نیست این روزها
      شاید بدهند
      هر چند دلیل قوی برای رفتن نیست

  21. لیلا
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۰۷:۴۸ | #41

    با سلام و خسته نباششید. من و همسرم برای کبک(اسکیل ورکر) اقدام کردیم. امسال بهمراه نامه مدیکال، نامه ایی مبنی بر سوء پیشینه عراق برای همسرم نیز دریافت کردیم. با توجه به اینکه همسرم مدتی در کردستان عراق در یک شرکت ایرانی کار می کردند، کانادا از همسرم نامه سوء پیشینه عراق را درخواست کرده بودند. که همسرم در اربیل عراق کلیه کارها را انجام دادند و سوء پیشینه را دریافت کردند. در مدرک ارائه شده به همسرم ، همه مهرها به انگلیسی و عربی، نوشته شده حکومت اقلیم کردستان-عراق. آیا همین نامه برای ارسال به اداره مهاجرت کافیست؟ضمنا در صفحه بعد نیزاثر انگشت (هر ده انگشت) همسرم نیز پرینت و مهر و امضای اقلیم کردستان-عراق زده شده است؟ اآیا این روند عادیست و نیازی نیست به بغداد ارسال شود ؟( دراقلیم کردستان که همسرم سوال کرده بودند گفته بودند همین نامه کافیست).

  22. محمد
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ در ۱۴:۴۲ | #43

    با سلام : مختصری از بیوگرافی و رزومه کاری جهت استحضار اعلام میگردد .
    اینجانب محمد متولد ۱۳۴۸ و مجرد هستم .
    دراثرحادثه ای از قسمت راست بدن دچار معلولیت جسمی حرکتی گردیده ام . اما بدون هیچ گونه وسیله کمکی و بدون وابستگی به دیگران تمام امورات شخصی خودم را انجام میدهم .
    دارای مدرک کارشناسی (لیسانس)دررشته جغرافیای طبیعی با گرایش ژئومورفولوژی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگارامام شهرری و مدرک کارشناس ارشد (فوق لیسانس)دررشته سنجش ازدور وسیستم اطلاعات جغرافیایی GIS&RS گرایش مدیریت مخاطرات محیطی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران می باشم .
    کارشناس رسمی سازمان جنگلها و مراتع کشور در تهران با ۲۹ سال تجربه و تخصص وسابقه کاری در زمینه جنگلکاری ، جنگلداری ، معادن ، کمیسیون تعیین تکلیف اراضی اختلافی ، حقوقی ، حفاظت و حمایت از جنگلها و مراتع و جلوگیری از تخریب وتصرف غیر قانونی منابع ملی توسط افراد فرصت طلب و سودجو و چند سال مسئول منابع طبیعی کن و سولقان تهران وسایر امورات محوله حسب دستور مقام مافوق مرتبط با حیطه عملکرد کاری …سازمان متبوع با پرداخت حق بیمه به ماخذ کامل مشغول فعالیت می باشم .
    تمایل دارم بطور دائم به کشورهای آمریکا یا کانادا مهاجرت نمایم .
    لطفا” بذل محبت فرموده در این خصوص راهنمایی و نتیجه را از طریق پست الکترونیکی اعلام فرمایند .
    که مزید بر تشکر و امتنان خواهد بود . سپاسگزارم .

  23. Mohsen
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ در ۰۸:۳۶ | #45

    با سلام ، من ۳۷ سال سن دارم و همسرم ۳۴ یک دختر ۴ ساله دارم و ما امسال دوباره برای بچه دار شدن برنامه داریم ٫ آیا با تولد کودک م در کانادا میتوانیم تابعیت بگیریم ؟
    با تشکر

    • ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۲۳:۴۷ | #46

      بچه تابعیت می کیرد ولی شما نه تنها تابعیت که حتی اقامت دایم هم به این دلیل نمی گیرید

برگه نظرات
1 9 10 11 5
  1. بدون بازتاب