خانه > PR Card, تمدید کارت اقامت دایم > شرایط حفظ اقامت در کانادا چیست ؟

شرایط حفظ اقامت در کانادا چیست ؟

  1. مری
    ۱۱ تیر ۱۳۹۷ در ۲۰:۳۸ | #1

    اقای مختاری من هم اکنون در تهران هستم و پی ارم باطل شده و دو سال در پنج سال و رعایت نکردم از چندین مراکز پرس و‌جو کردم گفتن با تراول داکیومنت امکان یکبار ورود هست واقعا صحت داره؟ از اخرین سفرم به کانادا حدودا شش ماه میکذرد. کمتر از یک سال است.ایا امیدی داشته باشم؟؟!!!

    • ۱۷ تیر ۱۳۹۷ در ۱۴:۲۸ | #2

      بله به دفتر کنپارس در تهران مراجعه کنید امکان گرفتن تراول داکیومنت برای شما هست

  2. مرسده
    ۴ تیر ۱۳۹۷ در ۲۱:۴۳ | #3

    سلام خسته نباشید. اقای علی مختاری من پی ارم باطل شده و من دو‌سال را نماندم و هم اکنون تهران هستم. شنیدم میتوانم یکبار ریسک کنم و تراول داکیومنت بگیرم برای یک بار ورود!ایا میتونم?راهنمایی کنید

    • ۱۷ تیر ۱۳۹۷ در ۱۴:۲۹ | #4

      به دفتر ما در تهران مراجعه کنید یا وقت مشاوره از دفتر مونترآل بگیرید ۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

  3. Mercedeh
    ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ در ۲۲:۱۰ | #5

    .
    با سلام خسته نباشد فراوان یه سوال دارم برای ازدواج با پی ار و اسپارنسر کردن همسرم از ایران باید من شاغل باشم در کانادا یا خیر اکه بیکار هم باشم میتوانم برم ایران عقد کنم و برکردم و اینجا پرونده را به جریان بندازم؟! در کل برای ازدواج و اسپانسر باید شاغل باشم در کانادا؟؟و اینکه با پی ار میتوانم اسپانسر کسی بیم از ایران برای ازدواج؟

  4. Mercedeh
    ۱۰ تیر ۱۳۹۶ در ۱۵:۳۹ | #7

    سلام من پی ارم باطل شده ایا راهی هست اقدام از طریقی؟

    • ۳ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۸:۲۶ | #8

      شما باید در ۵ سال دست کم تعداد روزهای دو سال یعنی ۷۳۰ روز را در کانادا گذرانده باشید وگرنه خطر از دست دادن اقامت جدی است.
      ملاک تاریخ انقضای کارت شما نیست بلکه سالگرد لندینگ شماست.
      اگر این شرط را تامین نکرده اید و تا سالگرد ۵ سالگی اولین ورود شما نیز این کار شدنی نیست و هنگام ورود وضعیت شما از سر خوش شانسی بررسی نشود باید بدون اقدام برای تمدید کارت ۲ سال بمانید و بعد برای دریافت کارت اقدام کنید
      نداشتن کارت اقامت معتبر هیچ ایرادی ندارد و تنها برای مسافرت محدودیت خواهید داشت

      در این زمینه سه ویدیوی زیر را ببینید

      ​https://www.parscanada.com/Videos/104218

      https://www.parscanada.com/Videos/104222

      https://www.parscanada.com/Videos/104227

      برای دیدن ویدیوهای بیشتر اینجا را کلیک کنید

      https://www.parscanada.com/Videos.aspx

  5. mery
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۱۰:۳۷ | #9

    و یک سوال دیگه ایا اگه همسر بنده سیتیزن کاناداباشع ولی من در کانادا نباشم میتونم پی ار تمدید کنم؟

  6. mery
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۱۰:۱۸ | #11

    سلام برای تمدید پی ار اول دو سال در پنج سال باید رعایت بشود ولی متاسفانه به علت رفت وامد زیادی که داشتم حساب روزها را فراموش کردم و تاریخ انقضای کارتم نزدیکه .حالا راهی هست برای حساب روزهایم و اقدام برای پی ار یا وکیل بگیرم کمک بشه بهم. من روزهای ماندنم را در این پنج سال فراموش کردم ترخدا کمک کنید کی و چه جوری اقدام کنم؟؟

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۵۸ | #12

      روزهای ماندن شما با مراجعه به مهرهای ورود و خروج به ایران در پاسپورت روشن است
      باید بدانید وکیل نمی تواند تاریخ سفرهای شما را استخراج کند

  7. مجید
    ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ در ۲۳:۵۰ | #13

    با سلام و خسته نباشید
    خدمتتان عرض کنم که ما در تاریخ ۱۵ ژانویه ۲۰۱۴ برای اولین بار در مونترال لند داشتیم و در تاریخ ۵ فوریه ۲۰۱۴ به علت مشکلات خانوادگی از جمله فوت پدرم، بیماری سخت مادرم به ایران برگشتیم.با توجه به تاریخ انقضا کارت PR که ۵ مارچ ۲۰۱۹ هست و بدلیل اینکه دو سال به پایان مدت مهلت داشتیم در تاریخ ۱مارچ۲۰۱۷ به کانادا برگشتیم که متاسفانه در فرودگاه به علت عدم حضورمان در کانادا به مدت ۳ سال به مشکل برخوردیم. که توضیحات ما هم فایده ای نداشت و به ما فرم Departure Order دادن و گفتن ۳۰ روز وقت دارید که Appeal بزنید.حالا دوتا سوال داشتم: ۱- من در سایت شما خواندم که تاریخ انقضا کارت مهم است واگر کسی دو سال وقت تا پایان داشته باشد و وارد خاک کانادا شود با فرض حضور تا پایان زمان انقضا به همچین مشکلی بر نمی خورد.در اینصورت آیا احتمال اشتباه از سوی آفیسر ها وجود دارد و آیا می شود نسبت به این حکم اعتراض کرد؟ ۲- در صورت نیاز Appeal آیا با دفتر شما می تونم کار کنم و اینکه هزینه آن حدودا چقدر است و با وجود دلایل واقعی از جمله بیماری سخت مادرم در طول این سه سال، فوت پدرم، فوت پدر خانومم به علت بیماری طولانی، شانس ما چقدر است؟
    در حال حاضرمن در کانادا هستم و منتظر پیدا کردن راهی در این خصوص
    با تشکر

    • ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۷:۰۲ | #14

      شما کاملا برعکس خوانده اید
      ملاک تاریخ انقضای کارت نیست سالگرد ۵ سالگی لندینگ ملاک است
      افسر مارش درست بوده
      برای اپیل می توانید با دفتر نا تناس بگیرید
      مشکل نخواهید داشت

  8. اميررضا
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۲ | #15

    سلام جناب مختاری، روز بخیر. میخواستم بدونم ایا میشه کسی که پرونده به نامش هست و از طریق اسکیل ورکر نیو برانسویک اقدام کرده همراه یه نفر دیگه از اعضای پرونده برود و برگردد ایران و چند ماه بعد با بقیه اعضا پرونده باز به کانادا برگردد؟

    • ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۶:۳۸ | #16

      شما باید در زمان اعتبار ویزا وارد کانادا شوید
      افراد همراه نمی توانند زودتر از متقاضی اصلی وارد شوند
      بنابراین متقاضی اصلی می تواند وارد شود و بعد همراهان بروند به شرط اعتبار ویزا

  9. amir
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۲ | #17

    با سلام
    آیا این صحت دارد که اگر همسر یک شخص اقامت دائم کانادا داشته باشد این فرد بواسطه این موضوع حتی اگر در کانادا حضور نداشته باشد گارت pr او تمدید می شود و ایام عدم حضور در کانادا هم بعنوان حضور او در کانادا تلقی و مورد محاسبه قرار میگیرد؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  10. مهسا
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ در ۰۵:۰۱ | #19

    سلام و تشکر،
    من در کانادا هستم. خواهر من مارچ ۲۰۱۳ لند کرده اما بعد دریافت کارت رفته. قصد داره مارچ ۲۰۱۷ (ماه بعد) برای دیدن من یه ماه به کانادا بیاد. آیا در مرز باید انتظار سوال و جواب داشته باشیم، با توجه به اینکه الان دارندگان کارت اقامت با آفیسر مواجه نمیشن و یه دستگاه الکترونیک ورود رو کنترل می‌کنه؟ و اگه احیانا ازش سوال کنند با توجه به اینکه حقیقت رو میگه آیا از فرودگاه برش می‌گردونند ایران؟
    خیلی ممنونم

    • ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ در ۲۱:۴۱ | #20

      ممکن است مواجه بشوند ممکن است نشوند
      دستگاه الکترونیک مانع از این نیست
      ایشان الزام اقامتی را رعایت نکرده اند
      ویدیوهای مربوطه وا در سایت پارس کانادا ببینید

  11. حمید محمودزاده نیکنام
    ۱ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۵:۰۵ | #21

    خانواده ام در کانادا زندگی می کنند. من برای تامین هزینه زندگی آن ها در ایران کار می کنم و امکان حضور برای ۲ سال برای تمدید کارت PR را ندارم. آیا می توانم پس از اتمام اعتبار کارت PR خودم تقاضای تمدید کارت خود را از اداره مهاجرت و یا ازطریق وکیل اراپه دهم؟ آیا امکان تمدید کارت من بدون حضور ۲ ساله در کانادا به دلیل تامین مالی خانواده ام که در کانادا هستند وجود دارد؟

    • ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ در ۲۱:۲۲ | #22

      خیر
      به هیچوجه
      لطفا ویدیوهای مربوطه را به دقت ببینید
      سایت parscanada.com
      در بخش ویدیوها و پادکستها

  1. بدون بازتاب