خانه > تحصیل در کانادا, مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا و کبک, کار در کانادا, کبک > پاسخ ویدیویی به سوالات مهاجرتی (شماره ۹): برنامه مهاجرت از روش تجربه کبکی PEQ چیست؟

پاسخ ویدیویی به سوالات مهاجرتی (شماره ۹): برنامه مهاجرت از روش تجربه کبکی PEQ چیست؟

در این ویدیو به موضوع مهاجرت از روش تجربه کبکی یا PEQ پرداخته ام. اگر کسی یک سال به طور قانونی در کبک کار کند و یا دست کم یک سال در یک موسسه آموزشی کبکی در مقطع بالاتر از متوسطه تحصیل کند و منجر به دریافت مدرک تحصیلی شود به شرط اینکه سطح زبان وی بی ۲ باشد می تواند برای دریافت اقامت کبک اقدام کند. در این برنامه فاکتورهای دیگر مانند سن، رشته تحصیلی، تعداد فرزندان، سابقه کار و داشتن و یا نداشتن بیمه مطرح نیست.

  1. سینا م
    ۳ بهمن ۱۳۹۵ در ۲۳:۱۳ | #1

    با سلام
    بنده لیسانس عمران دارم در حال حاضر ترم آخر گرایش سازه های دریایی در مقطع کارشناسی ارشد هستم…متاهلم و همسرم هم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیلات می باشد…مدرک آیلتس هم نداریم ولی زبانم در حدی هست که بتونم برای دریافت آیلتس سریع اقدام کنم….به نظر شما شانسی برای پذیرفته شدن خودم و همسرم(به عنوان همراه ) از روش peq دارم؟؟
    با تشکر

  2. مهدي
    ۱۱ دی ۱۳۹۵ در ۱۷:۵۵ | #3

    با سلام
    بنده ٢٨ سالمه. من مدرک لیسانس حسابداری با ٧ سال سابقه بیمه دارم
    ١- اگر بخوام از طریق PEQ اقدام کنم باید برای مقطع ارشد اقدام کنم تا ویزام رد نشه و اگر برای کالج اقدام کنم ویزا قبول میشود ؟؟
    ٢- آیا میتونم رشته ایی به غیر رشته ی حسابداری در مقطع کالج انتخاب کنم که منجر به دریافت اقامت هم بشود ؟

  3. جلال
    ۱۹ آذر ۱۳۹۵ در ۲۱:۴۶ | #5

    با سلام
    آقای مختاری ، ویزای تحصیلی با مدرک دیپلم ، بدون مدرک زبان برای کالج در مونترال ، برای برادر بنده امروز از آنکارا صادر شد..پس بدون مدرک زبان هم امکانش هست!!!!!!!

  4. مصطفی
    ۹ آذر ۱۳۹۵ در ۲۱:۳۸ | #7

    سلام آقای مختاری.
    من لیسانس فیزیک فارق التحصیل سال۹۲ هستم.با معدل ۱۲/۶۰٫
    میخوام دوباره برای لیسانس گرافیک اقدام کنم و از سال ۹۲ در زمینه گرافیک سابقه کار و مدرک آموزشگاهی دارم.آیلس ۶٫۵ دارم و کلی نمونه کار راجع به گرافیک.
    با توجه به شرایطم چقدر شانس دارم برای اخذ ویزا؟
    ممنون

  5. سارا
    ۱۰ مهر ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۹ | #9

    سلام بنده دختر مجرد ۲۳ ساله هستم و یک سال از فارق التحصیلیم در مقطع کارشناسی عمران میگذرد…در حال خوندن ielts هستم. به نظر شما شانس گرفتن ویزای تحصیلی برای بیشتر هست یا PEQ؟ آیا در PEQ احتمال ریجکت شدن وجود دارد؟

  6. ۹ مهر ۱۳۹۵ در ۱۸:۱۸ | #11

    درضمن پیش خانوم بنایی هم رفتم ولی گفتن مدرک کردانی کارهای عمومی ساختمان موردقبول نیست لطف میکنید و پاسخموبدید

  7. ۹ مهر ۱۳۹۵ در ۱۸:۱۵ | #13

    سلام آقای مختاری
    من واسه باردوم هستش که پیغام میدم لطف کنید وپاسخ بدیدممنون میشم آقای مختاری منفوق دیپلم کارهای عمومی ساختمانم ی ترم مونده تموم کنم ۳۵ سالمه مجردم و حدود یسال سابقه بیمه دارم ۱۵ سال کارمیکنم میشه بفرمایید چطور اقدام کنم در ضمن من استاد معرق صنایع دستی هم هستم و کارت مخصوص از صنایع دستی دارم
    ممنونم

  8. sara
    ۵ مهر ۱۳۹۵ در ۱۷:۵۲ | #15

    سلام
    من دانشجو در المان هسم و کل دارایی و گردش مالی شخصیم ۲۷-۸ هزار یوروست که مربوط به حساب شخصیمه نه خونواده-ایا با این مقدار دارایی شخصیم درخواسن ویزا دانشجویی در کبک پذیرفته میشه؟

  9. hony
    ۲ مهر ۱۳۹۵ در ۱۷:۴۴ | #17

    @علی مختاری
    ممنون از پاسختون ،بعد از تغییر استادی پرمیت اشکالی در ادامه اقامت موقت و ویزا پیش نمیاد؟

  10. hony
    ۳۰ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۸:۵۳ | #19

    سلام
    اقای مختاری اگر از این طریق بخواهیم ویزای تحصیلی بگیریم برای کالج معمولا سخت گیری سفارت بیشتره
    میشه دوتا پذیرش بگیریم همزمان یکی از کالج و یکی از دانشگاه ، و با پذیرش دانشگاه درخواست ویزا بکنیم و بعد از دریافت و ورود در کبک ثبت نام در کالج انجام بدیم؟

  11. پویان
    ۲۵ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۵:۵۴ | #21

    با سلام خدمت شما جناب آقای مختاری
    با دفتر شما در تهران راجع به برنامه ی PEQ تماس گرفتم وتقاضای مشاوره حضوری کردم(حدود دو هفته ی پیش) اما متاسفانه اصلا پاسخ درستی نمی دهند و وقتی برای مشاوره حضوری تعیین نمیکنند و فقط تمایل به پاسخگویی از طریق تلفن را دارند که البته توضیحات تلفنی هم کاملا کلی گویی است و هیچگونه اطلاعات مفیدی ندارد لطفا در این خصوص رسیدگی کنید. ممنون

  12. Niloofar
    ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۸:۳۶ | #23

    ممنونم از لطفتون،من چند سوال دیگه هم داشتم،من هنوز امتحان IELts ندادم،ژانویه میدم امتحانمو،با توجه به اینکه مدرک زبانم دستم نیست فعلا و برای مستر هم نمره ی ۷ باید ارائه بدیم،به نظر شما من الان قرارداد ببندم واسه PEQ یا بعد از رسیدن نمره ی زبانم؟
    یک سوال دیگه هم اینکه یکی از نگرانی های بزرگ من ریجکت ویزای تحصیلی هست میخواستم بدونم چه عواملی باعث میشه officer ویزا رو ریجکت کنه و در کل احتمال ریجکت ویزای تحصیلی چقدر هست؟

  13. Niloofar
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۵ | #25

    سلام،وقتتون بخیر
    من یه سوالی داشتم راجع به اقامت PEQ با توجه به اینکه محدودیت رشته داره چطور میشه مطمئن شد که رشته ی من که ژنتیک هست یا گرایشهای biology science شامل میشه یا اینکه نه؟

  14. احمد
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۴:۴۴ | #27

    سلام جناب مختاری وقت بخیر
    ممنون از ویدیو زیبا
    چند تا مسیله اشاره نشده بود داخل ویدیو و برای من هم سواله
    یکی اینکه ایا کبک الزامی به دادن اقامت به شخصی که دارای یک سال تجربه همراه مدرک b 2 است داره؟
    و اینکه اعتبار این قانون از نطر تاریخی به چه نحو است با این فرض که اول سال ۲۰۱۷ اقدام به ورود کنیم و سال۲۰۱۹ در خواست اقامت کنیم ایا امکان داره که کبک ادعا کنه قانون برای سال ۲۰۱۷ بوده و از این طریق در سال ۲۰۱۹ به کسی اقامت تعلق نمیگیره

    • ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ در ۲۲:۳۲ | #28

      بله اگر شرایط PEQ را داشته باشید اقامت می گیرید
      این قانونی نیست که به این زودی بی اعتبار شود

  15. امیر
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۵:۳۱ | #29

    سلام جناب مختاری. میخواستم از اصفهان اقدام کنم ولی وقتی با دفتر اصفهان تماس گرفتم گفتند این دوره را نداریم. من آیلتس پنج ونیم جنرال دارم آیا کمکی میکند؟ آیا برای دریافت ویزای PEQ وثیقه و سند و ضامن هم لازم است؟ پول از چه زمان پیش از اقدام باید در حساب مانده باشد و پرینت چه بانکی مورد قبول است؟ سپاسگزارم

  16. Mohammad
    ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۵:۲۹ | #31

    با سلام

    بنده قبلاً فرم ارزیابی رایگان را پر نموده و با دفتر شما در تهران تماس داشته ام و جهت مهاجرت سیستم EE پیشنهاد شده است. اگر بخواهم از طریق تحصیل و برنامه PEQ برای خود و احتمالا همسر اقدام کنم شرکت کنپارس چه خدماتی در زمینه مشاوره تحصیلی و اخذ پذیرش از دانشگاه ها و یا کالج ها و نیز اخذ ویزا دارد؟
    همچنین با توجه به اینکه شغل بنده اقماری بوده و ساکن شیراز می باشم آیا امکان مشاوره تلفنی به صورت جزیی مقدور است؟
    دفتر شیراز چه زمانی برقرار خواهد شد و در صورت دایر شدن امکان مراجعه به آن جهت دریافت اطلاعات فوق به طور مفصل و نهایتاً عقد قرارداد وجود خواهد داشت یا می بایست به دفتر تهران مراجعه نمود؟

    با سپاس

    • ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ در ۲۲:۴۶ | #32

      بله دوست عزیز می توانید تلفنی از دفتر تهران و یا مونترآل اطلاعات بیشتر دریافت کنید
      همه خدمات لازم برای موفقیت در این برنامه ارایه می شود

  17. مینا
    ۳ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۵:۰۲ | #33

    با سلام
    جناب اقای مختاری بنده ۳۴ سال ، مدرک مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی ، ۱۰ سال سابقه کار غیر مرتبط ، در حال خواندن زبان فرانسه دارای مدرک ielts 6.5 که به زودی باید update شود مشکلی از این بابت نیست ایا به نظر شما با توجه به سنم امکان ، رفتن ویزای دانشجویی برای من بالا میباشد یا کم برای شرکت در برنامه peq و یا به نظر شما بهترین برنامه برای من چیست
    سپاس فراوان

  18. آزاد
    ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۲ | #35

    با سلام و وقت بخیر
    به فرض مثال من یکی از این دوره ها رو به خوبی بگذرانم
    بعد از اون با چه پروگرامی جهت دریافت اقامت کانادا باید اقدام کنم!؟
    آیا امکانش هست که به من بعد از گذروندن، اقامت ندن!!؟

    • ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۵:۵۵ | #36

      خیر دوره را تمام کنید و زبان فرانسه هم در سطح مورد نظر باشید اقامت می گیرید

  19. مريم
    ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۵:۵۷ | #37

    با دفتر تهران تماس گرفتم گفتن روش PEQ کار نمیکنید

  20. امیر دانش کیا
    ۲۲ تیر ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۶ | #39

    با سلام
    جناب آقای مختاری با تشکر از راهنماییهای خوب شما،سوالم این هست که حتما باید مدرک زبان آیلتس آکادمیک داشت برای peq ؟ چون من مدرک آیلتس جنرال دارم ولی از دفتر تهران به بنده گفتند فقط آکادمیک قابل قبول هست.
    ضمنا من متقاضی دوره یکساله هستم آیا دوره یکساله هم دراین برنامه هست؟
    متشکرم

    • ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۲۰:۱۰ | #40

      برای پذیرش دانشجویی باید اکادمیک باشد برای اقدام PEQ نمره بی ۲ فرانسه لازم است یا باید دوره زبان بگذرانید

  21. شهروز
    ۵ تیر ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۷ | #41

    سلام جناب مختاری. خانم بنده لیسانس کامپیوتر هستن با مدرک a2 البته دارن تلاش میکنن واسه گرفتن b2 و بنده فوق لیسانس برق هستم و در حال حاضر بدون مدرک زبان ولی توانایی گرفتن ایلس ۵ تا ۶ رو دارم . خواستم بدونم امکانش هست از طریق همسرم اقدام کنم جهت peq و با مدرک زبان فرانسه امکانش هست یا باید ایلتس بگیرند.و کل پروسه چقدر طول میکشه؟ و رشته ها و هزینه هاشم اگر امکان داره راهنمایی کنید

    • ۸ تیر ۱۳۹۵ در ۲۰:۵۲ | #42

      فرم ارزیابی را تکمیل کنید و برای مشاوره حضوری به دفتر ما در تهران مراجعه کنید

  22. علی نوروزی
    ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۴:۵۲ | #43

    با سلام
    بنده لیسانس فیزیک از دانشگاه شیراز و فوق لیسانس فیزیک اتمی از دانشگاه ازاد شیراز دارم.۱۵ سال سابقه کار در شرکت توزیع برق دارم.مدرک زبان ندارم.و قصد مهاجرت به کانادا را دارم .متاهل و ۱ پسر ۵ ساله دارم و سنم ۴۲ سال میباشد.همسرم نیز فوق لیسانس آمار دارد و ۳۷ سال دارد.و۱۲ سال سابقه کار در شرکت توزیع برق دارد.درآمد ماهیانه حدود ۸ ملیون تومان داریم.و ۶۰۰ ملیون حدود داراییمان است.در زمینه ساخت سازهای موسیقی و پرورش زنبور عسل نیز مهارت دارم.بهترین روش مهاجرت به کانادا را لطف بفزمایید.

    • ۸ تیر ۱۳۹۵ در ۲۰:۴۷ | #44

      لطف کنید فرم ارزیابی را در سایت کنپارس و یا پارس کانادا تکمیل کنید در خدمت شما هستیم

  23. مددزاده
    ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۶:۵۷ | #45

    با سلام و احترام .
    من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و میخواستم برای تجربه کبکی PEQ اقدام کنم .سوالم اینه که آیا برای این امکان وجود دارد برای اقدام اولیه به جای نمره زبان انگلیسی میتونم از این مدرکم استفاده کنم یا نه . حتما باید نمره زبان داشته باشم؟

    • ۷ تیر ۱۳۹۵ در ۲۱:۲۳ | #46

      بله می توانید به دفتر ما در تهران مراجعه کنید
      در مورد نمره زبان نه لزوما بستگی به موسسه آموزشی دارد

  24. مینا
    ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۲۲:۵۳ | #47

    سلام
    اقای مختاری من الان در المان مدت دوماه هست پناهنده هستم ولی پاسپورتم رو دارم اعتبار هم داره میتونم برای این برنامه اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  25. مریم
    ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۵۴ | #49

    با عرض سلام من برای peq اقدام اولیه رو انجام دادم یعنی قرار داد بستم با شما فقط میخواستم بدونم ترم جدید کا لج از چه تاریخی دقیقا شروع میشه وااسه رشته مکانیک اتومبیل با تشکر علی

    • ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۲۱:۳۵ | #50

      این قبیل سوالات را باید ایمیل بزنید و بپرسید تا مرتبط به خصوص پرونده شما پاسخ لازم داده شود

  26. مینا
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۸:۳۵ | #51

    با سلام اقای مختاری من سوال پرسیدم ولی متاسفانه جواب ندادید میخواستم بدونم منم میتونم از این روش اقدام کنم؟ مدرک زبان رو باید توی ایران بگیرم بذارم رو پرونده یا توی کبک در ضمن مدرک فرانسه دارم اما از تاریخش گذشته ممنون میشم راهنمایی کنید

    • ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ در ۲۳:۳۱ | #52

      زبان فرانسه را می توانتید در کبک بخوانید ولی برای دریافت پذیرش دانشجویی باید دزت کم نمره زبان انگلیسی بگیرید

  27. علیرضاامامی
    ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۸:۴۶ | #53

    سلام و عرض ادب.آیا برای برنامه تجربه کبکی در رشته های خاصی بایستی تحصیل نمود؟ و آیا این شیوه در صورت گرفتن مدرک (فارغ التحصیلی)حتما منجر به گرفتن اقامت میشود؟ ممنون از راهنمایی جنابعالی

    • ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۰۱ | #54

      رشته خاص نیست و انتخابهای زیادی هست
      بله به شرط تامین دانش زبان دریافت اقامت قطعی است

  28. آروین
    ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۵:۴۳ | #55

    با سلام
    میخواستم بدونم در این برنامه هم برنامه امتیاز بندی وجود دارد یا در این روش مثل برنامه تحصیلی وارد کانادا میشویم؟ و بعدا برای اقامت نیاز به امتیازآوری نیستیم؟
    با تشکر

    • ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۰۳ | #56

      خیر امتیاز بندی ندارد
      همین که درس خوانده باشید و نمره زبان داشته باشید اقامت می گیرید

  29. مینا
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۷ | #57

    با سلام و عرض خسته نباشید
    من سوالی داشتم در رابطه با برنامه کبک
    من فوق دیپلم کامپیوتر هستم با سه سال سابقه کار و بیمه داری مدرک ب۱ فرانسه و دارای پنج عدد مدرک فنی و حرفه ای کامپیوتر و مدرک بین اللملی عکاسی از کانادا هستم
    همسرم هم فوق دیپلم عمران مدرک a2 فرانسه
    داری یک فرزند
    در حال حاضر در المان سکونت دارم میخواستم بدونم منم امکان اقدام از این روش را دارم
    اگر دارم ممکنه با دفتر شما توی کانادا قرارداد ببندم
    و مدت زمان به طول انجامیدن این پروسه چقد هست؟
    با تشکر

  30. لیلا
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۵۲ | #59

    سلام و وقتتون بخیر.
    اگر که برای این برنامه peq بخوایم اقدام کنیم چه مقدار پول لازم هست؟ آیا برای دوره ها و کلاس هایی که باید اونجا گذرونده شود باید پول بپردازیم؟؟

  31. مهرناز
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۸:۴۶ | #61

    سلام من در مورداجازه کار همسر و امکان مدرسه رفتن بچه در این روش از شما سوال پرسیده بودم خواهش میکنم در صورت امکان پاسخ دهید با تشکر

  32. مریم
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۷ | #64

    با عرض سلام من ۳۹ سال سن دارم مهندس صنایع با ده سال سابقه کار قصد اقدام واسهPEQ دارم و ایلتس ۶ امکان داره به خاطر سن ویزام رد بشه خیلی ممنون

    • ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۶:۱۲ | #65

      شرایط فعلی برای ویزا خوب است اگر درست اقدام کنید
      توصیه می کنم از خدمات ما استفاده کنید

  33. شهریار
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۵۴ | #66

    ببخشید برای اقدام از این روش احتیاج به ارایه مدرک زبان B2 هست؟ یعنی میشه بدون مدرک زبان ویزای موقت دریافت کرد ؟

    • ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۲ | #67

      برای پذیرش باید دستکم انگلیسی بدانید
      مدرک بی ٢ برای اقدام مهاجرتی پس از پایان دوره لازم است که تا ان زمان دریافت خواهید کرد

  34. سیمین
    ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۵۹ | #68

    با سلام وقت بخیر
    شرایط peq تنها برای کسانی که مشغول تحصیل یا اتمام تحصیلات در کبک میباشند؟

  35. مهرناز
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۳:۳۵ | #70

    سلام من لیسانس حسابداریم و همسرم مهند کامپیوتر و چهل سال سن داریم و یک پسر ۹ ساله میخواستم بپرسم اگر با این روش وارد کانادا شویم تا چند وقت بعدش میتونیم مجوز کار بگیریم و اینکه آیا تحصیل پسرم اونجا هزینه دارد؟در جایی گفته بودید میتونیم سه سال در یک موسسه فرانسوی بخونیم در این سه سال ایا اجازه کار خواهیم داشت؟بعد از اینکه دیپلم فنی را گرفتیم

    • ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۸ | #71

      همسر متقاضی از همان ابتدا احازه مار دارد
      متقاضی هم با محدودیتهایی امکان کار دارد که توصیه نمی کنم
      تحصیل فرزند هزینه تدارد

  36. جلال
    ۶ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۴:۴۱ | #72

    با سلام..
    ۱-در این روش یک سال تحصیل کافی است یا دو سال؟
    ۲-مدرک زبان برای دریافت ویزای دانشجویی و ورود به کانادا لازم است ؟
    ۳-در هنگام تحصیل فرد متقاضی اجازه کار دارد ؟ همسر متقاضی چطور؟؟
    با تشکر فراوان.

    • ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۲ | #73

      ١- حداقل باید یکسال باشد
      بسته به دوره تحصیلی که منجر به دریافت مدرک می شود دارد
      ٢- بله باید امکان گرفتن ویزای دانشجویی باشد کسی که نمره زبان انگلیسی و یا فرانسه ندارد شانس زیادی ندارد
      ٣- برای متقاضی در شرایطی و زمان محدود ولی برای همسر محدودیتی ندارد

  37. علي
    ۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۹ | #74

    با سلام
    یک پسر ۲۲ ساله دارم که درحال حاضر دانشجوی رشته کامپیوتر است و درحال گذراندن زبان است که مدرک آیلتس ۶ به بالارا به قصد مهاجرت به کانادا بگیرد آیا هم اکنون که دانشجوی ترم پنجم است راهی برای اخذ ویزای تحصیلی دارد که بتواند از طریق تجربه کانادایی اقامت بگیرد ؟

  38. مريم رحمانى
    ۳ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۴:۱۰ | #76

    متقاضى وقت مشاوره براى روش مهاجرتى
    PEQ کانادا هستم. همچنین BE3 آمریکا. سپاس.

    • ۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۰۶ | #77

      برای دریافت وقت مشاوره از تهران باید یا فرم ارزیابی را در سایت کنپارس دات سی ای تکمیل کنید و یا تلفنی تماس بگیرید

  39. Farzad salahshour
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۲۳:۵۰ | #78

    سلام …من با دفتر تهران شما تماس گرفتم ولی متاسفانه ..به من یه جواب دیگه ای رو دادن..گفتن همچین برنامه ای رو ندارن!!

  40. Mehdi
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۶:۳۶ | #80

    با سلام خدمت شما
    من در ترکیه زندگی می کنم و قصد دارم برای برنامه تجربه کبکی PEQ اقدام کنم.ممکن هست راهنمایی بفرمایید؟در ضمن اگر شماره تلفن کانادا را بفرمایید بنده برای تماس راحت تر هستم

    با سپاس

  41. شیما
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۱:۱۷ | #82

    با سلام
    من ۲۷ سال هستم فوق لیسانس مدیریت – همسرم ۳۵ سال مهندس کامپیوتر – ۹ سال هم سابقه کار دارند
    ایا ما می تونیم از این روش اقدام کنیم ؟
    با تشکر از وقتی که گذاشتین

  42. مهدی
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۶ | #84

    شما در صحبتهاتون فرمودید تحصیلات بعد از دیپلم در کبک و بنده با دفتر تهران شما تماس گرفتم و ایشان فرمودند که با مدرک دیپلم نمیتوانید اقدام کنید؟؟
    بنده دیپلم تجربی و دیپلم فنی تاسیسات و چهار مدرک فنی و حرفه ای که در مجموع حدود ۲۲۰۰ساعت میباشد دارم و سطح زبان فرانسه در حدود b1-b2 میباشم

  43. مهدی
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۷:۵۴ | #86

    سلام جناب دکتر مختاری
    برای فرد متاهل چه شرایطی وجود دارد؟یعنی تا پایان دوره باید بدون خانواده در کبک بود؟یا اینکه راهکاری دارد که به همراه خانواده اقدام کرد؟

  44. محدثه
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۵:۴۷ | #88

    سلام
    آیا با این روش برای همسر و فرزندم هم میتوانم ویزا دریافت کنم؟ (ویزای همراه)

  45. Samad
    ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۵:۰۴ | #90

    می خواستم بدانم چند وقت پس از ورود به کانادا با برنامه PEQ می توان برای انتقال همسر و فرزند اقدام کرد

  46. Niloofar mirbastegan
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۷:۵۷ | #92

    با سلام بنده خانمی ۳۲ ساله با مدرک ارشد پرستاری مراقبت ویژه و دو سال سابقه کار هستم اما مدرک ایلتس ندارم خاله ام بیست سال در ونکوور کانادا هستن چطور میتونم از طریق فامیل در ونکوور اقدام کنم؟

    • ۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۳۸ | #93

      خاله نمی تواند کمک کند
      فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید تا شرایط شما بررسی شود

  47. مهدیس
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۲۰:۵۶ | #94

    با سلام. بنده فوق لیسانس کارافرینی دانشگاه تهران با ایلتس اکادمیک ۷ و همسرم دمهندس عمران با ده سال سابقه بدون مدرک زبان هست. دمیخواستم بدونم از روش peq چقدر احتمال دریافت ویزا دارم؟ در ضمن میدونم که با توجه به نمره GRE احتمال پذیرش دکترا دارم ولی از اونجا که ۳۲ یسال سن و یه نوزاد دوماهه دارم نمیخونمیخوام به سمت ادامه تحصیل برم و قصدم ورود به خخاک کاناداست حالا با هرروشی که ممکن باشه. متشکرم

  48. مهرداد
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۵:۴۳ | #96

    سلام بنده ٣۵سالمه لیسانس مهندسی مکانیک هستم و نامه قبولی سرمایه گذاری کبک سال ٢٠١٣رو دارم فکر میکنید این روش خوبه واسم؟

  49. Majid
    ۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۲۲:۲۶ | #98

    با سلام و وقت بخیر
    ممکنه شرایط و مدارک لازم و هزینه ها رو لطف بفرمایید
    با تشکر

  1. بدون بازتاب