خانه > تحصیل در کانادا, مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا و کبک, کار در کانادا, کبک > پاسخ ویدیویی به سوالات مهاجرتی (شماره ۹): برنامه مهاجرت از روش تجربه کبکی PEQ چیست؟

پاسخ ویدیویی به سوالات مهاجرتی (شماره ۹): برنامه مهاجرت از روش تجربه کبکی PEQ چیست؟

در این ویدیو به موضوع مهاجرت از روش تجربه کبکی یا PEQ پرداخته ام. اگر کسی یک سال به طور قانونی در کبک کار کند و یا دست کم یک سال در یک موسسه آموزشی کبکی در مقطع بالاتر از متوسطه تحصیل کند و منجر به دریافت مدرک تحصیلی شود به شرط اینکه سطح زبان وی بی ۲ باشد می تواند برای دریافت اقامت کبک اقدام کند. در این برنامه فاکتورهای دیگر مانند سن، رشته تحصیلی، تعداد فرزندان، سابقه کار و داشتن و یا نداشتن بیمه مطرح نیست.

  1. Shabnam
    ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ در ۲۲:۰۳ | #1

    سلام .من ۳۳ سال سن دارم دارای ۲ فرزند ۴و ۸ ساله هستم میخواستم بپرسم میتونم ویزای تحصیلی برای کانادا بگیرم .الان مدرکم فوق دیپلم it است .

    • ۸ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۶:۲۰ | #2

      اینکه می توانید یا خیر به سن فرزندان شما ربطی ندارد به معدل و زمانی که از مدرک قبلی گذشته ربط دارد و دیگر نوارد

  2. نگار
    ۱۴ تیر ۱۳۹۶ در ۲۰:۴۱ | #3

    سلام و وقت بخیر
    پذیرش من برای رشته ی بیوتکنولوژی کنکوردیا چند روز پیش أوکی شد این رشته جزء گرجو ات کورس ها هست ولی بدون از هست و یک ساله هم هست من ایمیل زدم و پرسیدم که جزء پی ای کیو هست این رشته گفتن که نه،دانشجوهای ما که از این رشته فارغ تحصیل شدن یا ادامه میدن درسشون رو و تبدیل به مستر و تحصیلات بالاتر میکنن و یا وارد بازار کار در صنایع دارو و بیوتکنولوژی میشوند،سوال من این هست که امکانش هست با کمک شما پس از ورود به مونترال رشترو تغییر بدم به یک رشته ای که شامل پی ای کیو باشد؟یا اینکه تحصیلاتم رو در این رشته ادامه بدم و بعد از سال دوم اقدام کنم برای پی ای کیو؟
    ممنونم

    • ۳ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۸:۵۱ | #4

      بله می توانید تغییر دهید و در رشته مناسب ادامه دهید
      دفتر ما امکان کمک دارد

  3. مهرسا
    ۱۳ تیر ۱۳۹۶ در ۰۸:۱۶ | #5

    سلام خدمت شما.. من فوق لیسانس مهندسی پزشکی از امیرکبیر رو دارم و ۳۰ سالمه.. همسرم فوق لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه ازاد و ۳۱ سالشه.. با مشاوران شما مشاوره حضوری داشتیم و امتیاز لازم برای مهاجرت از طریق نیروی متخصص کبک رو داریم و پیشنهاد این روش رو دادن.
    سوال من این هست: آیا ما از طریق peq اقدام کنیم بهتر نیست؟ سریعتر نمیشه؟ مدرک b2 رو میشه در حین تحصیل گرفت؟
    میشه از یه کالج اقدام کرد که راحت تر باشه و سریعتر پروسه درس تموم شه یا بهتره دانشگاه باشه و رشته مرتبط؟

    • ۳ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۸:۳۴ | #6

      peq برای کسی است که در کبک تحصیل کرده است
      البته شما می توانید هر دو مسیر را هم زمان بروید

  4. فریبرز
    ۱ اسفند ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۵ | #7

    سلام. کسی که دانشجوی دکتری در کشور دیگری هست میتواند برای این روش اقدام کند؟ برای سفارت چه توجیهی دارد؟

برگه نظرات
1 2 2652
  1. بدون بازتاب