خانه > تمدید کارت اقامت دایم, شایعات بی اساس, لندینگ در کانادا, پس از لندینگ در کانادا, کانادا, کبک > پاسخ ویدیویی به سوالات (شماره ۲): اگر تعداد ۷۳۰ روز در ۵ سال گذشته را کانادا نباشم، چه می شود؟

پاسخ ویدیویی به سوالات (شماره ۲): اگر تعداد ۷۳۰ روز در ۵ سال گذشته را کانادا نباشم، چه می شود؟

به دنبال ویدیوی قبلی از شما دعوت می کنم به ویدیوی شماره ۲ توجه کنید.

این ویدیو در پاسخ به این سوال تهیه شده است که اگر مهاجر کانادا الزام حضور دو ساله در کانادا را رعایت نکرده باشد و این موضوع از سوی افسر کانادایی در سفارت و یا مرز ورودی کانادا مسجل شود چه اتفاقی خواهد افتاد و چاره چیست؟

  1. عسل
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ در ۲۰:۰۶ | #1

    سلام جناب اقای مختاری محترم
    ممنون برای همه راهنمایی ها شما ،من سوالی داشتم و ممنون میشم اگه بهم راهنمایی کنید لطفا
    من و همسرم در تاریخ ٨اپریل ٢٠١۴در کانادا لند کردیم و به مدت ۵٢روز در کانادا ماندیم سپس سال ٢٠١۵به مدت ٣١روز و در سال ٢٠١۵به مدت ۶٢ روز در کانادا بودیم و الان فقصد داریم در تاریخ ٢۴سپتمبر دوباره وارد کانادا بشویم و بمانیم تاریخ انقضا پی ار کارت ما هم اول جولای ٢٠١٩ هست می خواستم بدونم تا تاریخ انقضا پی ار ما فرصت داریم ٧٣٠ روز رو پر کنیم یا باید از تاریخ لندیگ در نظر بگیریم ۵سال را ؟
    اگه تا تاریخ انقضا پی ار کارت باشد ما می توانیم ٧٣٠ روز پر کنیم
    الان ایا من در فرودگاه دچار مشکل می شوم ؟؟
    من پیشاىیش از شما تشکر می کنم

  2. هورشاد
    ۵ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۱:۴۷ | #3

    سلام و تشکر بسیار از سایتتون و مطالب مفیدتون
    میخواستم بدونم که برای گرفتن travel document میتونم خودم اقدام کنم یا باید از طریق وکیل یا مشاور اقدام کنم?
    بازم ممنون از وقتی که میذارید و پاسخ میدید.

  3. رضا
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ در ۰۵:۳۹ | #5

    سلام
    چند سالی هست که مطالب وبلاگ شما را مطالعه می کنم و بسیار هم مفید است
    سوالی داشتم در مورد عدم رعایت الزامات اقامت در کانادا
    من و همسرم سال ۲۰۱۳ در کانادا لند کردیم و به دلیل شرایطی که داشتیم مدت بسیار کوتاهی در کانادا ماندیم و برگشتیم
    چند ماه پس از آن همسرم باردار شد و به دلیل سابقه سقط دکترشان اجازه مسافرت هوایی ندادند. پس از تولد فرزندم هنگامی که حدود ۸ ماهه بود دچار مشکل گوارشی شدید و استفراغ مکرر شد که به دلیل شدت بیماری دچار کاهش رشد جدی شد. ایشان تحت نظر متخصص اطفال بودند و رژیم غذایی خاص داشتند و باید ماهانه معاینه می شد. با این حال به دلیل پاسخ نه چندان مطلوب به درمان و ادامه کاهش رشد به دستور متخصص اطفال همسرم مجبور شد جهت مراقبت شبانه روزی و رعایت کامل رژیم غذایی خاص فرزندم از اداره شان ۷ ماه مرخصی بدون حقوق بگیرد
    در حال حاضر وضعیت فرزندم بهتر است و قصد مهاجرت داریم اما ۷۳۰ روز را به دلایل فوق رعایت نکردیم
    آیا موضوع بیماری فرزندم در صورت ارائه مدارک پزشکی دلیل قانع کننده ای برای افسر مهاجرت هست؟
    به نظر شما هنگام ورود به کانادا حتما به ما departue order می دهند و باید apeal کنیم؟
    با سپاس

    • ۸ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۶:۴۰ | #6

      به نظرم شما وقت مشاوره بگیریذد صحبت کنیم
      جنبه های مختلفی باید بحث شود که در پاسخ کوتاه نمی گنجد

  4. Mahta
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۰۶:۳۹ | #7

    با سلام خدمت آقای مختاری

    ضمن تشکر از راهنمایی های خوبتان. اینجانب به همراه همسر و دختر ۱۰ ساله ام در سال ۲۰۱۲ وارد کانادا شدیم و بعد از ۴۰ روز اقامت و دریافت PR بازگشتیم. متاسفانه شرایط اقامت در کانادا را به دلایل مشکلات خانوادگی نداشتم. می خواستم این سوال را از خدمتتان داشته باشم که آیا بعد از اینکه دخترم به سن قانونی ۱۸ سال رسید می تواند برای تراول داکیومنت و سفر به کانادا اقدام کند؟ چون در زمان حضور در کانادا به سن قانونی نرسیده بود. همچنین امیدی به دریافت شرایط اقامت مجدد در کانادا پس از گذشت ۸ سال است؟ پیشاپیش از پاسخ گویی شما بی نهایت سپاسگزارم.

    • ۶ خرداد ۱۳۹۶ در ۱۴:۱۸ | #8

      خیر ایشان نمی توانند چنین کنند
      تنها راه این است که تا قبل از انقضای کارت بروید کانادا و دخترتان بماند
      البته ممکن است که departure order بگیرید ولی بعد با تجدیدنظرخواهی دست کم دخترتان امکان حفظ اقامت را خواهند داشت
      در صورت تمایل برای تعیین وقت مشاوره با دفتر ما تماس بگیرید ۰۰۱۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

  5. حسین
    ۹ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۱:۱۹ | #9

    جناب دکتر مختاری عزیز،
    با سلام و احترام
    چنانچه departure order دریافت کردیم و درخواست Appeal هم دادیم، آیا در طی دوره بررسی درخواست که فرمودید حداقل ۲ سال خواهد بود، آیا همچنان از مزایای یک permanent resident مانند child tax benefit و غیره برخوردار خواهد بود؟

    با سپاس از شما

  6. امیر
    ۲۶ دی ۱۳۹۵ در ۰۷:۵۲ | #11

    با سلام و تشکر از مطالب بسیار مفید و ویدئو ها جناب آقای مختاری
    تعدادی سوال مطرح هست که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم
    ۱) خانواده ای الزامات عملی را رعایت نمیکند و یک ماه قبل از انقضای کارت اول وارد کانادا میشود فرض که دستور خروج صادر میشود و با وکیل Appeal میکند با فرض اینکه در زمان ورود همسر باردار باشد و چند ماه بعد ( قطعا قبل از زمان دادگاه) نوزاد بدنیا می آید آیا فرزند دارای پاسپورت کانادایی میشود ؟ آیا هنگام ورود این مساله باید به افسر مهاجرت اعلام گردد یا ارتباطی به وی ندارد ؟
    ۲) با توجه به توضیحات کامل فیلم در مدت زمان Appeal که وضعیت مهاجر برقرار میگردد آیا حق خریدن مسکن و تحصیل و ارسال دعوتنامه برای پدر و مادر نیز قاعدتا برقرار است ؟
    ۳) در صورت تایید قاضی دادگاه به درحواست Appeal آیا این مدت انتظار و زندگی در کانادا جزو سوابق جهت دریافت پاسپورت لحاظ میشود ؟
    ۴) خروج از کانادا و برگشت به کانادا در مدت زمان انتظار Appeal به صورت ضروری با Travel Document قابل انجام است ؟
    ۵) هزینه پرداخت حق الوکاله حضرتعالی در صورت نیاز به Appeal چقدر است ؟ و سایر هزینه های دیگری نیز دارد ؟

    • ۲۸ دی ۱۳۹۵ در ۰۳:۵۶ | #12

      ۱- بله فرزند کانادایی است – موضوع بی ربط است و لازم نیست اشاره شود
      ۲- البته که برقرار است
      ۳- بله
      ۴- بله ولی به شدت به ضرر پرونده است
      ۵- اگر در این شرایط قرار گرفتید تماس بگیرید صحبت می کنیم

  7. نازی
    ۱۵ دی ۱۳۹۵ در ۰۹:۱۸ | #13

    با سلام

    کارت اقامت من تا ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۸ مهلت دارد و تا بحال تنها ۴ ماه در کانادا بوده ام. طبق محاسباتم باید ۲۶ ژانویه ۲۰۱۷ در کانادا باشم تا بتوانم شرط دوسال از پنج سال را رعایت کنم. میخواستم از شما راهنمایی بگیرم که اگر دو ماه دیرتر وارد کانادا بشوم ممکن است مشکلی هنگام ورود برایم بوجود آید؟

  8. فرزانه
    ۱۱ مهر ۱۳۹۵ در ۰۷:۴۰ | #15

    سلام ببخشید سوال من این هست که بررسی تعداد روزهایی که توی کانادا بوده اید با توجه به مهرهای ورود و خروج انجام میشه؟؟یعنی صرفنظر از اینکه ممکنه کسی پاسپورت ایرانیش رو جدید کنه و وارد خاک کانادا بشه ؛ این ورود و خروج ها بطور رکورد توی فرودگاه باقی مونده هست ؟؟؟

  9. احسان
    ۱۰ مهر ۱۳۹۵ در ۰۰:۱۴ | #17

    جناب آقای دکتر مختاری
    با سلام و احترام

    من در اواسط سپتامر ۲۰۱۳ برای بار اول به کانادا وارد شدم. حدود ۴۰ روز در کانادا ماندم و برگشتم ایران. اگر تا سه هفته آینده؛ اواخر اکتبر؛ به کانادا نیایم شرط الزام اقامتی ۷۳۰ روز در ۵ سال اول برای حفظ اقامت دایم را رعایت نکرده ام.پرسش من این است:
    در شرایطی که چند ماه دیرتر به کانادا بیایم و دیگر محرز باشد که تا پایان ۵ سال اول،شرط ۷۳۰ روز در کانادا حاصل نمی شود، آیا احتمال بازخواست افسر و دادن نامه Departure Order بیشتر است یا اینکه به صرف معتبر بودن کارت PR میتوانم بدون مشکل وارد شوم؟

    • ۱۳ مهر ۱۳۹۵ در ۱۵:۴۲ | #18

      معتبر بودن کارت پی آر دردی دوا نمی کند
      اگر با افسر مواجه شوید و زمانهای حضور شما را بررسی کند حتما دپارچر اردر می گیرید
      البته ممکن است شانس بیاورید و با افسر مهاجرت مواجه نشوید که روی آن حساب نکنید

  10. ندا
    ۶ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۶ | #19

    با سلام و تشکر بابت مطالب بسیار مفید وبلاگ

    سوال درباره تمدید کارت اقامت داشتم :

    هر زمان که شرط دو سال از ۵ سال محقق شد می توان برای تمدید اقدام کرد ؟ حتی اگر یک سال به انقضای کارت باقیمانده باشد؟ یا مثلا باید صبر کرد و نزدیک به زمان انقضا اقدام کرد .

    سپاسگزارم

  11. امیر
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۸:۳۱ | #21

    سلام
    شما سئوال منو جواب ندادید. فقط گفتید که کار خطرناکی کرده ای. منظور من این بود که چاره چیست؟ سئوالمو تکرار میکنم:

    من مدتی قبل برای تمدید پی آر اقدام کردم. برایم مصاحبه گذاشتند و کلی مدرک ازم خواستند و من هم در مصاحبه شرکت نکردم و پرونده بسته شد. بعد دوباره برای بار دوم برای تمدید اقدام کردم که الان در جریان است ولی خیلی طولانی شده (حدود یک سال) و احتمال میدم که این بار جواب ردی بگیرم. پیشنهاد شما چیست. بذارم پرونده تمدید ادامه پیدا کنه و یا چون احتمال ردی و دادگاه هست، پسش بگیرم. اگه پسش بگیرم چی میشه و بعد باید چکار کنم؟

    تشکر میکنم.

    • ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۹:۰۲ | #22

      چاره وقتی روشن می شود که دقیقا بدانم چه کرده اید. صرف اینکه اقدام کرده اید کافی نیست چگونه اقدام کرده اید مهم است.
      اطلاعات درست داده اید یا غلط
      از دفتر وقت مشاوره بگیرید صحبت کنیم ۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

  12. امیر
    ۷ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۸:۵۰ | #23

    با سلام جناب مختاری
    من مدتی قبل برای تمدید پی آر اقدام کردم. برایم مصاحبه گذاشتند و کلی مدرک ازم خواستند و من هم در مصاحبه شرکت نکردم و پرونده بسته شد. بعد دوباره برای بار دوم برای تمدید اقدام کردم که الان در جریان است ولی خیلی طولانی شده (حدود یک سال) و احتمال میدم که این بار جواب ردی بگیرم. در ضمن تراول داکیومنت هم گرفتم که هنوز اعتبار دارد. حالا پیشنهاد شما چیست. بذارم پرونده تمدید ادامه پیدا کنه و یا چون احتمال ردی و دادگاه هست، پسش بگیرم. اگه پسش بگیرم چی میشه و بعد باید چکار کنم؟ با تشکر

    • ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۹ | #24

      اگر اظهار خلاف واقع داشته ای که کار خطرناکی کرده اید
      اگر اطهار خلاف ندارید جای نگرانی نیست
      دو ویدیو در این زمینه در همین وبلاگ هست ببینید

  13. مریم
    ۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۸:۵۸ | #25

    سلام و احترام و تشکر از راهنمایی های بیدریغ جنابعالی.من در اگوست ۲۰۱۴ یکماه در کانادا استان انتاریو بودم و سپس به ایران آمدم.در مورد پر کردن اظهار نامه مالیاتی از شما پرسیده بودم که فرمودید اگر هم نیستید می توانید پر کنید.حسابداری که برایمان فرم ها را پر کرده گفته بود فرم چایلد تکس را هم پر کنید.الان از ما مدارک اولیه شناسنامه بچه ها و برگه لندینگ را خواستن.ما هنوز در کانادا نیستیم و جوئن ۲۰۱۶لند میکنیم که بمونیم.به نظر شما الان مدارک بچه ها رو بفرستیم.یا از ادامه روند چایلد تکس تا نرسیدیم صرفنظر کنیم یا همراه مدارک در خواستی بنویسیم که ما دو سال قبل را نبودیم و از ژوئن ساکن خواهیم شد.ممنون از راهنمایی شما.

    • ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۴ | #26

      نباید فرم بچه ها را می فرستادید
      کسی که در کانادا حضور ندارد حق ندارد از مزایای دولتی استفاده کند
      اعلام کنید نبوده ایدحسابدارتان را هم عوض کنید

  14. داریوش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۷:۰۰ | #27

    با سلام وتشکر بابت پاسخ پرسش قبلی
    فرمودید شرط دریافت برگه سفر از سفارت کانادا برای کسی که کارت pr وی باطل شده و شرط ۲ سال از ۵ سال را ندارد این هست که از آخرین حضور در کانادا بیش از یکسال نگذشته باشد،در صورتیکه این شرط هم رعایت نشده باشد ، آیا متقاضی بنا به دلایلی از قبیل الزام به حضور در جلسات دادگاه طلاق یا رسیدگی به امور ملک و اموال و بیزینس خود در کانادا واجد دریافت برگه سفر خواهد شد یا اقامت وی بدون حق درخواست تجدیدنظر باطل شده و باید تقاضای ویزای موقت نماید؟
    با تشکر

  15. مها
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۴ | #29

    با سلام و پیشاپیش تشکر إز شما من فقط سه ماه به تاریخ انقضای کارتم باقی مانده و إز پنج سال فقط پنج ماه در کانادا بودم الان ازدواج کردم و واقعا شرایط دوری إز همسرم برایمان سخت است من اگر برای تمدید به کانادا بیایم چه روالی دارد چقدر طول میکشد چه زمانی میتوانم برای همسرم اسپانسر شیپ اقدام کنم ؟

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۶ | #30

      شما ابتدا باید برادری خود را ثابت کنید بعد ….
      اصل اقامت شما در خطر است صحبت از اقدام برای همسر می کنید
      اساسا اقدام برای تمدید کارت مساوی است با از دست دادن اقامت در شرایطی که شما هستید
      ویدیو را با دقت بیشتری نگاه کنید

  16. مریم حسینی
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۸ | #31

    سلام. جهت تمدید کارت پی ار ۷۳۰ روز در پنج سال از تاریخ لندینگ شروع میشه یا از تارین پنج سال قبل از انقضای کارت ؟چون مال ما حدود سه ماه تفاوت میکنه.
    ممنون

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۳:۰۳ | #32

      هر زمان قصد درخواست تمدید دارید ۵ سال به عقب برگردید شروع آن تعیین می شود
      توصیه می کنم ویدیو را با دقت بیشتری ببینید

  17. داریوش
    ۱۰ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۶:۳۰ | #33

    با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت شما و تشکر بابت راهنماییهای موثر و مفید
    پرسشی از محضرتون داشتم
    آیا امکان ورود به کانادا برای شخصی که اعتبار کارت pr وی تمام شده و الزام ۲سال از ۵ سال ماقبل رو رعایت نکرده(به عبارتی شرط حفظ اقامت را ندارد) از طریق اخذ ویزای اقامت موقت مانند ویزای توریستی یا تحصیلی وجود دارد؟
    در صورت مثبت بودن پاسخ،اگر به علت عدم حضور در مبادی مرزی و عدم ارایه تقاضای تمدید کارت، شرایط این شخص هنوز کنترل نشده و اقامت دایم از وی سلب نشده باشد،آیا امکان حضور وی در کانادا پس از ورود با ویزای موقت به مدت ۲ سال و اخذ کارت pr جدید(به عبارتی حفظ اقامت )وجود دارد؟
    با تشکر

    • ۱۳ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۴:۱۳ | #34

      متاسفانه خیر
      می توانید برای دریافت برگ سفر به سفارت مراجعه کنید و شرایط شما را بررسی می کنند و اقامت شما عملا از دست می رود ممکن است به شما برای درخواست تجدید نظر فرصت سفر به کانادا بدهند به شرط اینکه از آخرین حضور شما در کانادا بیش از یک سال نگذشته باشد
      اگر مراجعه کنید و تجدید نظر خواهی هم نکنید وضعیت اقامت شما از دست می رود و ماننند دیگر افراد می توانید ویزای دانشجویی و یا …. درخواست کنید
      تا زمانی که وضعیت اقامتی شما اقامت دایم است درخواست ویزا معنی ندارد

  18. پدرام
    ۴ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۳:۴۸ | #35

    با سلام و تشکر از زحماتتون،

    خواستم نظر شمارو بدونم در رابطه با عوض شدن قانون سی ٢۴ و اینکه با توجه به تجربه شما چقدر ممکن است طول بکشد تا لیبرال ها این قانون را تصویب کنند و این قوانین مخصوصا از لحاظ میزان اقامت دائم در کانادا برای گرفتن سیتزنشیپ احتمال دارد به این زودی ها عوض شود یاخیر؟
    طبق قانون فعلی من باید یک سال و نیم دیگر صبر کنم ولی با تغییر قوانین فقط ۶ ماه.

    با سپاس،

  19. آرمان
    ۳ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۱:۱۶ | #37

    با سلام خدمت جناب مختاری و تبریک بابت سال جدید خدمت شما و همکارانتان

    در خصوص دومین ویدئو شما نکته ای برای من هنوز مبهم هست. طبق صحبت شما کسی که دارای کارت PR اول هست در هر بار ورود در فرودگاه، آفیسر مهاجرت پیشینه اقامتی او را از زمان لند بررسی می کند و درصورت برآورده نشدن شرط اقامتی دو سال از پنج سال بقیه مواردی را که اشاره کردید باید طی شود (دریافت Departure order) حال آنکه طبق سایت cic

    Permanent residents (PRs) of Canada must carry and present their valid PR card or permanent resident travel document (PRTD) when boarding a flight to Canada, or travelling to Canada on any other commercial carrier. If you do not carry your PR card or PRTD, you may not be able to board your flight, train, bus or boat to Canada.

    It is your responsibility to ensure that your PR card is still valid when you return from travel outside Canada, and to apply for a new PR card when your current card expires. If your PR card expires, it does not mean you have lost permanent resident status.

    و این یعنی برای ورود به کانادا تا زمان انقضا کارت PR فرصت داریم و بازهم طبق سایت cic
    You may lose your permanent resident status if:

    an adjudicator determines that you are no longer a permanent resident following an inquiry; or
    a visa officer determines you do not meet the required residency when you apply for a permanent resident travel document or temporary resident travel document.

    و طبق برداشت از جملات بالا یعنی زمانی سابقه اقامتی بررسی می شود که یا خارج از کانادا باشیم و کارت منقضی شده باشد و درخواست travel document بدهیم یا درون کانادا باشیم و قبل از برآورده کردن شرط اقامت برای تمدید کارت PR دوم درخواست بدهیم که دچار مشکلاتی که شما اشاره کردید شویم.
    به منظور روشن تر شدن منظورم به عنوان مثال یکی از دوستان من که دارای کارت PR اول هست و فقط سه ماه در کانادا زندگی کرده است و یکسال مانده به انقضا کارت PR اش مجددا به کانادا برگشته و بدون هیچ مشکلی هم اکنون در کانادا بسر می برد و Departure Order هم نگرفته است. لطفا بفرمایید آیا مطالب فوق قابل استناد است ؟ و من نیز دارای موقعیت مشابه هستم و بشدت دچار نگرانی شده ام. لطفا درصورت امکان توضیحات مبسوط تری بفرمایید. با تشکر و سپاس فراوان

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۳:۲۱ | #38

      شما ویدیو را یک بار دیگر با دقت ببینید متوجه می شوید مغایرتی نیست
      آ» دوست عزیز شما هم فقط شانس آورده اند و جسته اند وگرنه باید در همان فرودگاه دچار مشکل می شد

  20. مجید
    ۳ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۹:۵۱ | #39

    @علی مختاری
    ممنون از پاسخگویی. منتظر ویدیو شما هستم.

  21. مجید
    ۲ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۹:۲۲ | #40

    با سلام خدمت جناب مختاری و با تشکر از راهنمایی های شما
    در خصوص اسپانسرشیپ سوالی دارم. آیا اگر همسر شخصی سیتیزنشیپ کانادا داشته باشد و بخواهد برای اسپانسرشیب او اقدام کند آیا پروسه اقامت دائم و الزام حضور دو سال از ۵ سال در خاک کانادا برای او نیز صادق است؟
    اگر جواب این سوال بله است پس اگر شخص این الزام را رعایت نکند و همسرش در کانادا باشد چه اتفاقی برای او می افتد؟ اگر اقامت دائم را از دست بدهد مجددا همسر کانادایی باید برای اسپانسرشیپ او اقدام کند؟

    • ۲ فروردین ۱۳۹۵ در ۲۲:۱۸ | #41

      در این خصوص طی روزهای آینده ویدیویی منتشر خواهم کرد
      کسی که همسر کانادایی دارد روزهایی را که با او خارج از کانادا می گذراند نیز مانند روزهای حضور درکانادا شمرده می شود

  22. پدرام
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ در ۲۱:۴۶ | #42

    با سلام و تشکر از ویدئو ها جناب آقای مختاری،. در خصوص تمدید کارت پی آر هنوز سوالی دارم. این مساله برای کسانی کارت پی آر و پاسپورت اروپایی دارند به چگونه هست؟ چون همون جور که میدونید ورود و خروج ها در پاسپورت لحاظ نمیشود و افرادی که گذرنامه اروپایی دارند امکان سفر بدون ویزا به کانادا را دارند. ممنون میشم جواب این سوال را بدید.

    • ۲ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۴:۰۳ | #43

      این دسته از افراد برای ورود و خروج مشکل ندارند و تا زمانی که وضعیت اقامتی انها بررسی نشده اشکالی پیش نخواهد امد
      وصعیت اقامتی وقتی بررسی می شود که درخواست تمدید کارت بدهتد
      توصیه این است که تنها زمانی چنین درخواستی داده شود که اطمینان داشته باشید قبل از درخواست دو سال بوده اید

  23. maryam
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ در ۰۵:۱۹ | #44

    سلام.ممنون از توضیحات و راهنمایی های همیشگی شما.انسان شریفی مثل شما که بدون چشم داشت به هموطنان راهنمایی می کند در خور بالاترین تقدیر است.امید است سالی نیکو همراه با سلامتی در انتظار شما باشد.همیشه پیروز باشید.

  24. Omid
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ در ۲۰:۴۸ | #46

    جناب مختاری بزرگوار
    با سلام
    من و همسرم چند ماهی است که در کانادا اقامت داریم. به محض ورود همسرم تحصیلاتش رو در مقطع مستر شروع کرد. الان تصمیم گرفتیم که برای مقطع دکتری (برای سپتامبر ۲۰۱۷) در امریکا اقدام کنیم.
    بر اساس این توضیحات دو سوال از خدمتتون دارم:
    ۱- آیا برای تمدید مجدد کارت پی ار باید به کانادا برگردیم یا از طریق سفارت در امریکا میشود اقدام کرد؟
    ۲- ایا بعد از برگشت (که احتمالاً ۴-۵ سال طول خواهد کشید), با توجه به اینکه به منظور ادامه تحصیل کانادا رو ترک کردیم ارایه تقاضا برای شهروندی بلافاصله امکانپذیر است؟ به عبارت دیگر آیا زمان اقامتمون در امریکا جزء مدت زمان مورد نیاز برای تقاضای شهروندی محسوب میشود؟
    با سپاس فراوان

    • ۲ فروردین ۱۳۹۵ در ۲۲:۲۲ | #47

      ۱- برای تمدید کارت باید کانادا باشید سفارت کارت نمی دهد فقط اگر شرایط رعایت شده باشد برگ سفر می دهد برای ورود (اگر کارت معتبر در اختیار نداشته باشید)
      ۲- به هیچ وجه برای شهروندی باید سه سال در خاک کانادا باشید
      توجه کنید آمریکا کانادا نیست ربطی به هم ندارند

  1. بدون بازتاب