خانه > دسته‌بندی نشده > پاسخ ویدیویی به سوالات (شماره ۱): شرط حفظ اقامت مهاجرین در کانادا چیست؟

پاسخ ویدیویی به سوالات (شماره ۱): شرط حفظ اقامت مهاجرین در کانادا چیست؟

سوالی که ذهن بیشتر مهاجرینی که در کانادا لند کرده اند ولی همچنان بین ایران و کانادا در رفت و آمدند مشغول کرده است این است که برای حفظ اقامت خود چه مقرراتی بر آنها حاکم است و چگونه می توانند آنرا برآورده کنند؟

در ویدیوی زیر به این سوال پاسخ داده ام:

  1. فاطمه
    ۱۱ دی ۱۳۹۵ در ۱۲:۵۵ | #1

    عالی بود واقعا. کامل متوجه شدم

  2. شهرام
    ۲۷ تیر ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۴ | #2

    سلام و خسته نباشید
    اگر کارت پی آر منقضی بشه و شخص دو سال را پر نکرده باشد وضعیت اقدام و ورود چگونه است؟ با توجه به اینکه فرمودید بحث اقامت دایم از کارت پی آر جداست.این شخص میتواند وارد کانادا شود و وضعیت اقامتش چی میشه؟

  3. عبدالرضا
    ۲۰ تیر ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۰ | #4

    جناب آقای مختاری
    با سلام ،
    احتراما” به استحضار می رسانم که من اردیبهشت سال ۹۲ از طریق کارگر ماهر اقامت دائم کانادا را اخذ کرده و بهمراه خانواده در تورنتو ساکن شدیم. من به دلیل لزوم تامین هزینه خانواده در کانادا مجبور به حضور و کار در ایران بودم و با گذشت بیش از سه سال از لندینگ تاکنون حدود چهار ماه از حداقل دو سال اقامت جهت تمدید کارت اقامت دائم را پر کرده ام و سوالات من بشرح ذیل است.

    ۱- من در دسامبر ۲۰۱۶ برای سه هفته قصد آمدن به کانادا را دارم که از زمان باقیمانده ۵ سال اعتبار اقامت دائم با احتساب چهار ماه حضور قبلی باز هم باقیمانده زمان حضور کمتر از دو سال می شود . ایا افسر در فرودگاه بصورت اتوماتیک پس از کشیدن کارن پی ار در سیستم متوجه می شود و به من نامه عدم تامین شرط اقامت را می دهد یا این امر اتفاقی است و ممکنست من بدون هیچ سوالی وارد بشوم؟

    ۲- اگر بمن نامه عدم رعایت شرط تمدید اقامت را داد و وارد کانادا شدم و وکیل گرفتم و اعتراض من ثبت شد ایا می توانم از کانادا برگردم و چند ماه بعد دوباره بیایم؟ یا اینکه باید منتظر بمانم تا وقت دادگاه؟

    ۳- وقت دادگاه حدودا چه دت طول می کشد و ایا باید من تا زمان دادگاه و تعیین تکلیف اقامتم در کانادا مانم یا نه؟ و اگر نمانم ایا اقامت دائم من باطل می شود؟

    با احترام – عبدالرضا رحیمی

  4. مينا
    ۶ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۶:۰۵ | #6

    با سلام
    من به تازکی سیتیزن کانادا شدم و بعد کرفتن pass برکشتم ایران برای مدت طولانی حداقل یک سال به نظر شما کسی که pass کانادا داره ایا اجبار هست که در رفت امد باشه ؟
    با تشکر

  5. سلماز
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۳ | #8

    با سلام ممنون از راهنماییتون . دو تا سوال برای من پیش اومده .
    ۱- من قبلا شنیده بودم می بایست ۳ سال از ۵ سال را پر کنیم اما شما فرموید ۲ سال از ۵ سال . من یه کم گیج شدم .
    ۲- آیا تمام افراد خانواده می بایست این الزام اقامتی را رعایت کنند؟ یا فقط مین پرونده می بایست این الزام را رعایت کند؟
    با تشکر

    • ۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۲۹ | #9

      ویدیو را با دقت گوش کنید

      بله همه اعضای خانواده باید رعایت کنند
      بچه ها البته اگر زیر ١٨ هستند داستان متفاوتی است

  6. امیر مرادی
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۴ | #10

    that was great information. thank you so much

  7. مهنوش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۲ | #11

    عالی بود،ممنونم

  8. محمد شکاری
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۸:۰۹ | #12

    با عرض سلام طبق فرمایش شما ما فقط ۳ سال پس از لند فرصت داریم وارد کانادا بشویم
    اگر یک روز پس از ۳ سال از لند بخواهیم وارد شویم با وجود اینکه ۲ سال به انقضا کارت وقت مانده ولی اجازه ورود نخواهند داد ؟!
    در حالیکه من فکر میکردم تا پایان مدت اعتبار کارت میتوان وارد شد
    لطفا تایید بفرمایید من درست فهمیده ام

    • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۳:۰۵ | #13

      عرض بنده این نبود
      ویدیو را با دقت ببینید

      هیچ جا سحن از این نیست که اجازه ورود نمی دهند. شما همیشه می توانید با کارت معتبر وارد شوید حتی اگر شرایط اقامت را رعایت نکرده باشید اما عدم رعایت پیامدهایی دارد که در ودیوی بعدی اشاره شده است

      خواهش بنده این است که دست کم ویدیو را تا پایان ببینید و بعد تفسیر خلاف محتوا ارایه کنید.

  9. فربد
    ۷ فروردین ۱۳۹۵ در ۱۳:۵۵ | #14

    عالی عالی عالی
    واقعا “شیر فهم کننده” بود !
    نوزوز مبارک

  1. بدون بازتاب